U Trumpovom hazarderskom igranju s klimom (gotovo) svi su gubitnici - Amerika prva
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: U Trumpovom hazarderskom igranju s klimom (gotovo) svi su gubitnici - Amerika prva
Opet po slavoniji??
Guest- Guest
Re: U Trumpovom hazarderskom igranju s klimom (gotovo) svi su gubitnici - Amerika prva
A jbga imaš sve izraženije promjene temperatura toplo hladno , topi se snijeg sa Alpa , kiše ....mora ta voda negdi oteć.pismejker wrote:Opet po slavoniji??
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
znači braco, oj ti vrhovniče, mogu maknut šajbu i stavit novu na kuću?
2014-12-30
Hebe me se štaš ti stavljat , ja se idem istuširat , sprat sparinu , cijeli dan štemam struju po kuci ....podižem broj kvadrata svojih nekretnina ...sad fino jedan stan iznajmljivat , meni za kavu i duvan dovoljno , more mi je ispod kuce a dole mi je konoba di je uvik 15 stupnjeva celzujussa.
Odo ja u pemziju a vi se mučite na sparinama i ostalome i takmičite za kikiriki s jeftinom radnom snagom.
Odo ja u pemziju a vi se mučite na sparinama i ostalome i takmičite za kikiriki s jeftinom radnom snagom.
2014-04-11
Šta te boli kuraz za klimatske promjene ako nemoraš izlazit iz brloga a nemoraš ako neradiš a imaš dovoljno za život.
Za razliku od vecine vas meni klima netreba , imam konobu , besplatno hladi a zime ovdje i nisu ko zna šta plus imam špaker na drva i svoju šumu i ogrmno vocnjak tj imam drva.
Bmk oce li bit vani plus 60 stupnjeva ljeti , necu izlazit iz konobe i to je to ...možda jedino 50-ak metara do mora smocit se.
Zaboli me k za klimatske promjene.
GAZI TRUMP.
Za razliku od vecine vas meni klima netreba , imam konobu , besplatno hladi a zime ovdje i nisu ko zna šta plus imam špaker na drva i svoju šumu i ogrmno vocnjak tj imam drva.
Bmk oce li bit vani plus 60 stupnjeva ljeti , necu izlazit iz konobe i to je to ...možda jedino 50-ak metara do mora smocit se.
Zaboli me k za klimatske promjene.
GAZI TRUMP.
2014-04-11
RayMabus wrote:SAD se odriče odgovornosti za povijesno zagađenje u kojem je imao daleko najveću ulogu
Proces povlačenja vjerojatno neće biti dovršen prije 2020., što znači da će izbori 2020. - ako se ne održe ranije ili Trump ne bude opozvan - dati američkim glasačima priliku da izbace neupućenog klimatskog "skeptika" iz Bijele kuće i zadrže SAD gdje i pripada - na čelu međunarodnu zajednice u borbi protiv najveće egzistencijalne prijetnje našeg doba.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-trumpovom-hazarderskom-igranju-s-klimom-gotovo-svi-su-gubitnici--amerika-prva/974366.aspx
je** vas Trump i histerija
Guest- Guest
Pobogu nitko nije govorio o veganstvu nego o pametnom unosu dobrog mesa a sto ce reci onoga kojem znas porijeklomarcellus wrote:asilovski wrote:Opće poznata činjenica zato i treba smanjiti konzumaciju mesa, pogotovo mesa mega industrijskih kompleksa koje je u biti skrnavljenje samo uzgojaslidingdoorsoperator wrote:Oh_Femder wrote:S obzirom da krave isprde više stakleničkih plinova nego automobilimarcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/hoce-li-nam-nebo-pasti-na-glavu-ako-odbacimo-sporazume-o-smanjenju-staklenickih-plinova-1030014/
Zanimljivo kako ovo mnogi ne znaju.
http://www.independent.co.uk/environment/climate-change/cow-emissions-more-damaging-to-planet-than-co2-from-cars-427843.html
na kraj pameti mi nije smanjiti konzumaciju mesa, u biti smo oboje doma smršavili kad smo prešli na uglavnom mesnu prehranu i izbacili žitarice, to je doduše individualno koga što deblja, stvar svačijeg metabolizma, ali ja sam očito mesožder
brat mi je bio vegetarijanac godinama, na kraju je odustao jer je postao mršav ko kostur i stalno umoran
Kermit-
2014-04-17
Nema univerzalnog recepta za sve:
http://time.com/4793832/the-weight-loss-trap/
http://time.com/4793832/the-weight-loss-trap/
Guest- Guest
They also know that the best diet for you is very likely not the best diet for your next-door neighbor. Individual responses to different diets--from low fat and vegan to low carb and paleo--vary enormously.
Guest- Guest
France's Macron Tells President Trump Paris Accord NOT Renegotiable
Guest- Guest
Who Needs Nuclear Toshiba Is Developing A New Zero-Carbon Power Source
Toshiba is giving up on nukes, but it’s not giving up on zero-carbon energy.
The company’s thermal power group has invested five years and $250 million to develop an all new natural gas combustion system that may solve the fossil fuel Holy Grail — it captures all of its carbon dioxide emissions, at no extra cost.
The technology behind it is called the Allam Cycle, after its inventor Rodney Allam.
The first 50 mw Allam plant, featuring Toshiba’s technology, is now in commissioning near Houston.
https://www.forbes.com/sites/christopherhelman/2017/03/30/who-needs-nuclear-toshiba-already-working-on-new-zero-carbon-power-source/#dd9965f19c4c
Toshiba is giving up on nukes, but it’s not giving up on zero-carbon energy.
The company’s thermal power group has invested five years and $250 million to develop an all new natural gas combustion system that may solve the fossil fuel Holy Grail — it captures all of its carbon dioxide emissions, at no extra cost.
The technology behind it is called the Allam Cycle, after its inventor Rodney Allam.
The first 50 mw Allam plant, featuring Toshiba’s technology, is now in commissioning near Houston.
https://www.forbes.com/sites/christopherhelman/2017/03/30/who-needs-nuclear-toshiba-already-working-on-new-zero-carbon-power-source/#dd9965f19c4c
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Trump prijeti tvrtkama koje bi selile proizvodnju: S tim je gotovo, gotovo!
» Dara iz Jasenovca - prva minuta prva srpska laž
» Ni Erdoganu vise ne vjeruje carsija samo Amerika!Ako padne Amerika pada i BiH
» Tržište automobila u ovoj godini: Ko će biti dobitnici, a ko gubitnici?
» Tbilisi, Gruzija - Nije gotovo dok sve nije gotovo.
» Dara iz Jasenovca - prva minuta prva srpska laž
» Ni Erdoganu vise ne vjeruje carsija samo Amerika!Ako padne Amerika pada i BiH
» Tržište automobila u ovoj godini: Ko će biti dobitnici, a ko gubitnici?
» Tbilisi, Gruzija - Nije gotovo dok sve nije gotovo.
Page 4 of 4