ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji

Page 38 of 50 Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50  Next

Go down

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 38 Empty Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji

Post by jastreb 12/6/2017, 06:57

http://www.novilist.hr/Sport/Nogomet/HRVATSKA-IZGUBILA-OD-ISLANDA-Izbornik-Cacic-tvrdi-da-je-domacin-pobijedio-sretno-i-spretno

Hoće li smijeniti Čačića dok je još vrijeme?

Ili će ga držati do prvenstva gdje će ovakva Hrvatska ispasti u prvom krugu.

jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 38 Empty Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji

Post by vuksadinare 12/6/2017, 07:11

...drzat ce ga dok mi ide dok nije zakapario ispadanje....to tako kod nas ide...mada realno igraci su isto odigrali za quratz....dok za klubove igraju u reprezentaciji glume velicinu..treba nove i svjeze snage ubacivati ovima vise ne mozes nametnuti autoritet...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/6/2017, 07:24

manđukic,kalinic spavalicwe u napadu..no jbg nista drugo ni en mogu kad iz veznog reda ni postene lopte...nekad su asanovic,boban,prosinecki sukera sa 30 metara razdaljine pogađali loptom u trepavice...cacic je ziheras trener i maximum maximuma mu ej eventualno trenirat dinamo ako ga mamci zeli a ne zeli..da ga zeli vec bi mu ponudio klupu dinama...cacicu vataj se ti cibalie,istre i slicnih
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 12/6/2017, 07:29

zaspala sam u šezdesetoj minuti...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/6/2017, 07:36

metilda wrote:zaspala sam u šezdesetoj minuti...
i bolje...jednostavno reprezentacija vapi za novim i svjezim igracima...kao i trenerskim kadrom..ali ajd imaj ti muda i zahvali se 'legendama'...i reci da su sad teret...ko ce reci mandzukicu i modricu..'stari svaka cast vama ali vama je u reprezentaciji mislim vrijeme isteklo kao i motiv vrijeme je za mlađe i motivirane'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/6/2017, 08:23

Dogodilo se na danasnji dan u Domovinskom ratu 12.6.1991

'Na podrucju Vukovara i Vinkovaca pojacane su kretnje vozila JNA.Najcesce JNA prpmetuje na relacijama Vinkovci(kasarna)-Mirkovci-Negoslavci te Vukovar(kasarna)-Borovo selo-Dalj-Bijelo brdo te u smjeru Vukovar-Bobota-Pacetin.Snage MUP-a budno motre te pokrete JNA te su u kontaktu sa mjesnim vlastima kao i sa zapovjednicima snaga JNA u vinkovackoj i vukovarskoj kasarni.Zabiljezen je i jedna incident u blizini Tovarnika kad su nepoznate osobe iz smjera sume koja se nalazila uz granicu sa Srbijom ispucali nekoliko hitaca prema mjestanima Tovarnika koji su radili na svojim poljima.Na svu srecu ozlijeđenih nije bilo ali mjestani Tovarnika sasvim sigurno ne osjecaju se sigurnima pa je pitanje kada ce sljedeci put slobodnije zaci na svoja polja.Nepoznati provokatori i pocinitelji ovog nedjela vjerojatno su se prebacili preko obliznje granice u Srbiju'.

'Nekoliko incidenata danas kao i proteklih dana zabiljezeno je na sibensko drniskom podrucju ali kako su nam rekli u mup-u materijalne stete i ozlijeđenih nije bilo.Bilo je nelegalnog zaustavljanja i podizanja barikade u mjestu Baljci na putu Drnis-Knin.MUP u Drnisu preporucuje svim putnicima namjernicima iz sigurnosnih razloga da izbjegnu cestovnu dionicu kroz Baljke i da na put krenu zaobilaznim duzim ali sigurnijim putem.Također kako smo dobili priopcenje iz drniskog MUP-a u mjestu Žitnić nedaleko Drnisa u kojem vecinu stanovnistva cine Srbi doslo je do maltretiranja od strane neidentificiranih osoba malobrojnih mjestana Hrvata u Žitniću.Zbog ovakvih na zalost situacija dolazi do iseljavanja sve veceg broja Hrvata pa i nekih Srba koji se ne slazu sa ovakvim potezima ekstremnih sunarodnjaka iz Žitnića kao i njihovih pomagaca sa strane a koji su zbog toga također izlozeni maltretiranju ekstremista u samom mjestu'.
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 12/6/2017, 10:48

izašla je i nova hodakova kolumna, ali nije mi sjela... politička situacija je toliko apsurdna da je čak ni hodak nije uspio dovoljno dobro opisati...

zato sam se sjetila jedne rasprave sa dedom na starom forumu o otrovnosti ugljičnog dioksida.. deda je tvrdio da ugljični dioksid ne može biti otrovan, ja da može.. naravno, nadglasao me je.. tek sad sam se sjetila progooglati pa rezultat stavljam na čardak... 

Carbon dioxide is a physiologically important gas, produced by the body as a result of cellular metabolism. It is widely used in the food industry in the carbonation of beverages, in fire extinguishers as an 'inerting' agent and in the chemical industry. Its main mode of action is as an asphyxiant, although it also exerts toxic effects at cellular level. At low concentrations, gaseous carbon dioxide appears to have little toxicological effect. At higher concentrations it leads to an increased respiratory rate, tachycardia, cardiac arrhythmias and impaired consciousness. Concentrations >10% may cause convulsions, coma and death. Solid carbon dioxide may cause burns following direct contact. If it is warmed rapidly, large amounts of carbon dioxide are generated, which can be dangerous, particularly within confined areas. The management of carbon dioxide poisoning requires the immediate removal of the casualty from the toxic environment, the administration of oxygen and appropriate supportive care. In severe cases, assisted ventilation may be required. Dry ice burns are treated similarly to other cryogenic burns, requiring thawing of the tissue and suitable analgesia. Healing may be delayed and surgical intervention may be required in severe cases.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/6/2017, 11:36

ili primjer kako djeluje smrdex, imbecilex iliti portal matije babića za kojega je njegov rođeni otac rekao da je poslao najveće govno u zagreb.. u takozvanom znanstvenom članku najbitniji je ovaj odlomak:

VEĆINU VREMENA HALUCINIRAMO

Britanski redatelj Ken Russell u svojem filmu 'Izmijenjena stanja' opisuje kako mozak uvijek nešto radi, čak i u stanjima senzorne deprivacije, kada su osjetilima uskraćeni podražaji i informacije. Neki eksperimenti pokazali su da u takvim stanjima mozak počinje stvarati halucinacije, među ostalim i religiozne te da meditacija može imati funkciju senzorne deprivacije. Koliko je ono što mi doživljavamo stvarnost?

To se događa i s pacijentima. Kada imaju izljeve u mozgu koji isključuju sustav vida, njihov mozak počinje stvarati vizualne halucinacije. Mislim da je to naznaka da ono što mi ovdje sada radimo nije samo gledanje već istovremeno i haluciniranje. Ova percepcija nije stvarna. Istraživanja su pokazala da upravo sada, dok razgovaramo, tek nekoliko bitova informacija u sekundi stiže do mozga.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/svjetski-strucnjak-za-mozak-za-index-vise-vremena-haluciniramo-nego-sto-vidimo-stvarnost/975272.aspx
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/6/2017, 11:38

bas ima zasebna tema...zanimljivo..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/6/2017, 11:42

pismejker wrote:bas ima zasebna tema...zanimljivo..

a mislila sam staviti tamo, ali mi prst automatski otvorio čardak. ..  affraid
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/6/2017, 11:43

metilda wrote:
pismejker wrote:bas ima zasebna tema...zanimljivo..

a mislila sam staviti tamo, ali mi prst automatski otvorio čardak. ..  affraid
:chiefi
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/6/2017, 12:03

no dobro, ne mogu iznevjeriti Zvonimira Hodaka.. možda je ipak dovoljno apsurdan za objavljivanje a spominje i marcela i njegovo viđenje koalicije .. priznajem da kao kockastoglavi desničar uopće nisam otvorila marcelovu temu.. mislila sam da se zbilja radi o spajanju mafijaških obitelji  B-)

Jedna je konstanta u političkom životu Lijepe naše evidentna. Kad su lijevi na vlasti ideološke suprotnosti su nepremostive prepreke za bilo kakovu suradnju s kockasto-glavim desničarima. Koliko ste puta slušali, čitali i vidjeli busanje u prsa rasnih čovjekolikih ljevičara: ne dolazi u obzir koaliranje s (fuj!) desničarima. To nam ne dozvoljavaju ni Marx ni Engels ni Tito ni Ranković u nama. Sjetite se Miletića, Vrdoljaka, Anke partizanke, Vesne i Zokija Pusića, Stazića, Marasa… i da ih ne nabrajam u nedogled. 

Kad, na zaprepaštenje ljevice, na vlast dođu oni koji su u ratu stvorili ovu državu, evo na vratima kokošinjca lijevih lija koje umiljato traže da ih se pripusti u kokošinjac kako bi zajedno s kokošima i guskama pokazali kako nema te ideologije koja bi njih zaustavila pred vratima raja – vlasti. 

Kad je 1992.g. država došla u pitanje, kad su Jelena, Vedrana, Dragan, Ante, Oliver i ekipa pred stečajem željno očekivala “oslobodioce“ iz tek “oslobođenog“ Vukovara nastala je na brzinu sklepana koalicija, a na čelu Vlade našao se Franjo Gregurić. I to je jedina koalicija koja je imala smisleni i logički razlog svog postojanja. Kad su se tuđmanovci polako počeli naoružavati, na užas Bude Lončara, koalicija se raspala i nikada se više nije sastala. Umjesto fusnote podsjećam da je prvi koji je usporedio kokošinjac sa Hrvatskim saborom ili obratno bio veliki hrvatski glumac Zlatko Vitez. (isprika mojim kokošima - opaska metilda)  Sada, kad ljevica i u svijetu i u Europi gubi k’o Dinamo na svim frontovima, evo nama spasonosne koalicije. Zločesti Marcel Holjevac insinuira na fejsu: “U tijeku je sastanak obitelji Gambino, o spajanju s obitelji Genovese“. Obzirom da sam desničar nije ni čudo da nisam shvatio što je time Marcel htio reći.

Uglavnom, narodnjaci su se preko leđa Mosta vratili na Markov trg. Jedni misle da je to prirodan i logičan potez. Kao da Mamić uđe u vodstvo Hajduka! Meni se to čini kao politička verzija Stockholmskog sindroma. Da podsjetim: Stockholmski sindrom je pojava koja označava stvaranje emocionalne veze odnosno osjećanja povjerenja i povezanosti žrtve i otmičara. S vremenom se ta novonastala emocionalna povezanost malo proširila pa se sad odnosi recimo čak i na agresora i žrtvu, napadača i napadnutog. Ako recimo napadač sliči na Brad Pitta, a žrtva na Vedranu Rudan. Pa ako je imaginarni Brad, recimo, iz Beograda evo ti poplave emocija od strane raznih Vedrana. Bez obzira koliko je prije toga dobila kundakom u rebra. Ako bi se slučajno neka desna naivčina počeo čuditi u stilu “pa on je agresor, napadač, jugoslavenski zadojen…“ naša Vedrana bi mu od odgovorila u svom stilu: prodane duše mogu da mi puše.

Možda je još lakše shvatiti jedan drugi primjer s obzirom da ovu kolumnu čitaju uglavnom desničari. Tip opali Zdravka Mamića ispred kafića Varadero u Bolu na Braču s leđa u glavu. Mamić zaglavinja i strovali se u more duboko. Maminja izvuku sretnog i veselog iz tirkizno plavog mora, a tipa uhvate i rigorozno kazne. “Drug sudija“ donese rješenje da se lik, za kojeg će se Mamić brzo emocionalno vezati, ne smije ubuduće Maminju približiti bliže od 20 metara. Kad je Mamić negdje na Hvaru čuo za tu egzemplarnu kaznu u njemu su se sigurno probudile stockholmske emocije prema napadaču. Uskoro se očekuje srdačno bacanje u zagrljaj dvojice emotivaca. Kruži priča da je sudac zabranio napadaču približavanje Maminju bliže od 20 metara iz razloga jer napadač navodno ima stari neispravni pištolj čiji je domet maksimalno baš 20 metara!? 

Ne znam, usput rečeno, koji je cinik još davno napisao da je RH pravno retardirana zemlja. Bojim se da je bio u pravu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sora 12/6/2017, 12:13

1. Nije Hrvatska pravno retardirana nego zskone donose hdz materi za maknacije, retardirani i preplaćeni strucnjsci kpjima je zakon u HDZ BLAGAJNI ( topuzu)
2 . Pravna sutuacija je takva kakva je zHvyljujuci 25 godina domoljubne vlasti koja je na pocetku odmah lustrirala NEZAVISNE SUCE
3. Hrvatsko pravosuđe s razlogom po svijetu zovu krivosude .
Zahvaljući dubretarima iz hdzeja .
I na kraju .
Da mr jebes ne mogu shvatiti luđake u politici i medijima koji se nisu maknuli od Rankovica i Marxa.

To jednostavno govori o tome tko je retardiran i zadto se iz ove zemlje bjezi.
Kad jedan prolupali advokatic sere o proslosti na nacin na koji sere, ova zrmlja mora bit osuđena na mafiju iz hdzeja
I da.
Kaj se Metilda bojiš za Hrvatsku?
Kurac se vi desnicari bojite za bilo kaj osim za svoju guzici.
To ti ja velim.

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Guest 12/6/2017, 12:15

lol! ..zdravo Sora..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sora 12/6/2017, 12:17

Aj bok
Ne pozdravljam sa zdravo
Ne daju mi

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Guest 12/6/2017, 12:17

:chiefi
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sora 12/6/2017, 12:19

Traze da se izjednače fasizam i komunizam
Znaci i pozdravi
Nek zabrane ZDS onda , logicno
I zdravo u zdravo Mariji

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Guest 12/6/2017, 12:21

Sora wrote:Traze da se izjednače fasizam i komunizam
Znaci i pozdravi
I zdravo u zdravo Mariji
ahhhh,ne bih se time bavio...sve se vrti u beskonacnoj petlji..
fasizam je sam u svom konceptu pogresan i negativan...
komjunizam nije,nego su mnogi zlorabili svoju poziciju i apsolutisticku motj,pa napravili velika sranja..komjunizam sam po sebi ne predvidja nasilje,nego neku imaginarnu viziju svejednakosti..naravno u kontekstu ljuckog menthaliteta,zasad nemoguce...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sora 12/6/2017, 12:26

pismejker wrote:
Znaci i pozdravi
I zdravo u zdravo Mariji
komjunizam nije,nego su mnogi zlorabili svoju poziciju i apsolutisticku motj,pa napravili velika sranja..komjunizam sam po sebi ne predvidja nasilje,nego neku imaginarnu viziju svejednakosti..naravno u kontekstu ljuckog menthaliteta,zasad nemoguce...

Ma sve je moguce
Nebo je granica
Ali vama mladima zabijaju glavu u zemlju
Namjerno :cry

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Guest 12/6/2017, 12:27

Sora wrote:
pismejker wrote:
Znaci i pozdravi
I zdravo u zdravo Mariji

Ma sve je moguce
Nebo je granica
Ali vama mladima zabijaju glavu u zemlju
Namjerno :cry
Hvala hvala...no ne bas tako mlad.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by bora-corba 12/6/2017, 12:45

metilda wrote: Marx Engels Tito Ranković  Miletića, Vrdoljaka, Anke partizanke, Vesne i Zokija Pusića, Stazića, Marasa… i da ih ne nabrajam u nedogled. 
 Bude Lončara
s njima će Hodak i njegovi u koaliciju. Čestitam Hodače.
bora-corba
bora-corba

2015-08-20

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 38 of 50 Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics