ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji

Page 17 of 50 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50  Next

Go down

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 17 Empty Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji

Post by Regoč 5/6/2017, 14:41

Eva_ wrote:Cijela država je kvarna. Kradu od svoje djece i unuka. Kaj su Hrvati napravili od svoje države. Smijuriju, sve rasprodali da bi kupovali socijalni mir, a elita se nakrala. Pojeli sami svoju državu. I kraj takvog mora djeca će im bit roblje strancima, na more će ići delat za Mađare, Kineze, Ruse i koga sve ne. Sramota!
A što se to tebe tiče? Nit si Hrvatica, nit živiš u Hrvatskoj!

Regoč

2015-08-21

Back to top Go down

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 17 Empty Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji

Post by Regoč 5/6/2017, 14:56

Eva_ wrote:Pogrešno je bilo ikome dati mirovinu za sudjelovanje u ratu. Ali, kaj ćeš kad su šteli kopirat partizanske borce. Tu im jugo pristup ni bil mrzak.
Ako ćemo gledati samo sudjelovanje u ratu, apsolutno. Nakon razvojačena tim je ljudem trebalo dati braniteljski dodatak na plaću, a ako nemaju plaću, nema ni dodatka. Time bi bili motivirani za rad, a ne za umirovljenje. Jasno, osobam koje ostale su nesposobne za rad, treba osigurati svu pomoć. U svezi s tim, općenito bih ukinul beneficirani radni staž. Ako se i složimo da ne može se biti vojnikom nakon 45. godine, neka tada otpušteni nađu novi posal. Mogu biti, recimo, zaštitari.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 5/6/2017, 15:04

pismejker wrote:moja majka je pristojno rodila dvoje djece..kao i uostalom sve majke koje misle izazvati demografski slom
:vaultboy1

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 5/6/2017, 15:05

metilda wrote:
Leviathan2 wrote:
Noor wrote:daj molim te, Metilda, pa neće valjda neki psiholog i nekakva psihijatrica učiti jednog levijatana.
ne budi smiješna :roll
pa  sunce moje, nisam vidio tvoj upis, ne znam koji kurc se ubacujes u raspru izmedju mene i meti
ja metildu ne smatram losom osobom al tebe smatram i zamolio bih te da me se okanes,
rekoh jedared, maliciozna si a s takovim osobama se ne zelim mirisat

svi smo mi različitog temperamenta.. ja sam u početku imala nesporazum s noor ali smo to lijepo riješile i  mogu dat ruku u vatru da nije maliciozna.. primjer malicioznosti je  piskalo.. tako da...
Dobra je Svjetlana, puna sunca jutarnjega, oštra prema mrziteljima.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by vuksadinare 5/6/2017, 15:11

sad sam malo proucavao iz dokumenata ovaj slucaj napada na redarstvenike 5.6.1991 u jukincu kod gline...sveopce brojno stanje u to vrijeme u glini i na podrucju gline bilo ej cigli 54 redarstvenika ili policijota...bilo ej policajaca iz cazme,zagreba,bjelovara,siska...u jukincu je polovicom petog mjeseca 1991 ustanovljena privremena policijska postaja u jednoj privatnoj kuci hrvata iz jukinca koji je zivio u svedskoj a koji je dao kucu na uporabu policiji...zbog sve etzeg polozaja vecinskog hrvatskog zivlja tog prigradskog glinskog naselja...koje je prakticno zivjelo skoro u okrezunju mjesta sa vecinskim srpskim zivljem..i gdje su srbi vise mjeseci nesmetano terorizirali hrvate tog naselja i na poziv zapovjedninka glinske postaje mup je odlucio osnovati pricuvnu postaju koaj bi bila pod zapovjednistvom glinske postaje i koje bi se po potrebi nadopunjacvale odnosno jedna drugoj pritekla u pomoc...prvi policajci koji su dosli na punkt u jukincu bili su iz cazme i siska,...koji su se mjenjali svakih desetak dana ovisno o situaciji...neki nisu ni odlazili kucama..to osnivanje psotaje u jukincu bila je crvena krpa za lokalne srpske ekstremiste i ubacene procetnicke elemente..jer vise nisu mogli nesmetano proviocirati kad su prolazili kroz jukinac pa ni fizicki i psihicki maltretirate hrvate jukinca...nakon uspostave postaje...srbi su iznad jukinca na obroncima zrinske gore ili samarice napravili borbene polozaje odakle se cesto snajperima ili pripucavajuci terorizirati mjestane Jukinca...istovremen i srbi iz gline sve cesce su nasilno prolasciam kroz jukinac provocirati mjestane i poglavito redarstvenik..redarstvenici su vrsili svoj uredovan posao i nisu se dali isprovocirati...događaj i otvoreni napad 5.6.1991 na policijsku postaju u jukincu znacio je i pocetak jacih provokacija i oruzanih incidenata i otvorenih napada srpskih ekstremista i paravojnih snaga na jukinac..vec 9.6.1991 iz smjera samarice ili zrinske gore ispalili su desetak tromblonskih mina prema jukincu a povremenobi djelovaliiz snajpera najcesce po redarstvenicima na punktovima i po postaji..14.6.1991...po noci grupa od petnaestak srpskih terorista pokusala je prici postaji iz smjera samarice sa juzne strane..ali biva brzo otkrivena sa jednog policijskog punkta koji s enalazio na samom ulazu u jukinac sa juzne strane..i teroristi ispaljuju rafalne hice po punktu..policajci odgovaraju dolazi do meteza među teroristima i izvlacenja..istovremeno dolazi nasim policajcima pojacanje i iz jukinca i glinske postaje...te uspijevaju napadom optjerati napadace nazad prema zrinskoj gori i svojim bazama...među policajcima nije bilo ni ranjenih ni mrtvih dok među napadaciam ocito po nekim jaucima ima bar ranjenih za mrtve se ne zna...za odmazdu drugi dan skoro citav dan su cetnici snajperima terorizirali prometnicu koja vodi kroz jukinac za glinu ili petrinju...pa je bio jako otezan promet...istovremeno su opet tromblonima gađali po privatnim objektima mjestana jukinca i izazvali veca ostecenja na kucama i gospodarskim objektima ali zrtava nije bilo...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by debotoijusto 5/6/2017, 15:37

OSUĐENI diler koji je prostitutke plaćao kokainom i neonacist Velimir Bujanec danas je proglašen krivim u privatnoj tužbi koju je protiv njega podigao Ranko Ostojić. Kontroverzni voditelj Ostojiću treba platiti 22.500 kuna.

Do cifre se došlo tako što je Bujanec osuđen na 45 dnevnih iznosa, a pošto je rekao da ima plaću od 15.000 kuna, onda to ispada 22.500. Novac mora platiti u roku od šest mjeseci. 

Na sudu su završili zbog emisije Bujica iz studenog 2015. gdje je Bujanec tadašnjeg ministra unutarnjih poslova nazvao Ostoja Ranković, a što je nadimak kojeg je i kasnije koristio. 

U toj emisiji nazvao ga je "beskrupuloznim ministrom", neizravno ga se povezivalo i sa smrću Darka Pajičića koji se 2013. godine sukobio s vukovarskom policijom kad je pokušao razbiti ćirilićnu ploču.

OSUĐENI diler koji je prostitutke plaćao kokainom i neonacist 

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 17 Vk_com_gifmast_1
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Regoč 5/6/2017, 15:38

Gnječ wrote:dabogda imali samo jednu knjigu: Bibliju.
Ti i Sora poznajete samo Sabrana (ne)djela druga Tita.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 5/6/2017, 15:38

kic wrote:
i gad može reći istinu, ali i dalje ostaje pedofilski gad..  nije ga nitko diskvalificirao, sam je to uradio..

Točno. Ali istina koju je gad izrekao ostaje istina, a istina je najvažnija i za istinu samu je potpuno nevažno je li ju izrekao gad ili pošten i dobar čovjek.
Druga je priča što će istina u pravilu imati bolji prijem i veću publiku i odjek u javnosti ako ju izrekne osoba sa boljom percepcijom vjerodostojnosti u nekoj zajednici. Nebitno je li i tu riječ o gadu ili dobrom čovjeku jer ima i zajednica u kojoj gadovi imaju bolju percepciju u smislu vjerodostojnosti od dobrih ljudi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 5/6/2017, 15:39

Sora wrote:DOBRO DAJMO REFORMU SADA MESARIMA.
Zar bi reformu programa za mesare trebal raditi moj djed šuster?

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 5/6/2017, 15:41

Eva_ wrote:
jastreb wrote:
Gnječ wrote:dabogda imali samo jednu knjigu: Bibliju.
I Crnogorce su jednom nazivali "Narod jedne knjige".
HR će po uzoru na kinesku kulturnu revoluciju krenut sa spaljivanjem knjiga.
Bolje to nego pobiti pola vlastita naroda kao Židovi.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 5/6/2017, 15:43

slidingdoorsoperator wrote:
kic wrote:
i gad može reći istinu, ali i dalje ostaje pedofilski gad..  nije ga nitko diskvalificirao, sam je to uradio..

Točno. Ali istina koju je gad izrekao ostaje istina, a istina je najvažnija i za istinu samu je potpuno nevažno je li ju izrekao gad ili pošten i dobar čovjek.
Druga je priča što će istina u pravilu imati bolji prijem i veću publiku i odjek u javnosti ako ju izrekne osoba sa boljom percepcijom vjerodostojnosti u nekoj zajednici. Nebitno je li i tu riječ o gadu ili dobrom čovjeku jer ima i zajednica u kojoj gadovi imaju bolju percepciju u smislu vjerodostojnosti od dobrih ljudi.

I ako pod boldanim podrazumjevaš Pavkovića onda se varaš. On jeste osuđeni seksualni prijestupnik, možda i jeste gad, a možda i nije, ali definitivno nije pedofilski gad jer je djevojka o kojoj je riječ napunila 18 godina u trenutku kada se dogodio incident o kojem je ovdje riječ.
Dakle, da je Pavković ovdje zabrljao, definitivno jeste, ali nećemo mu sad još i pakovati samo zato da bi umanjili vjerodostojnost činjenica koje on iznosi a koje se nekima ne sviđaju. Zar ne?
Sam se je diskvalificirao u ljudskom smislu, ali to nije toliko važno, jer se istina koju je iznio ni na koji način ne može diskvalificirati. Istina uvijek ostaje istina, bez obzira na okolnosti u kojima je iznešena.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/6/2017, 15:47

debotoijusto wrote:
OSUĐENI diler koji je prostitutke plaćao kokainom i neonacist Velimir Bujanec danas je proglašen krivim u privatnoj tužbi koju je protiv njega podigao Ranko Ostojić. Kontroverzni voditelj Ostojiću treba platiti 22.500 kuna.

Do cifre se došlo tako što je Bujanec osuđen na 45 dnevnih iznosa, a pošto je rekao da ima plaću od 15.000 kuna, onda to ispada 22.500. Novac mora platiti u roku od šest mjeseci. 

Na sudu su završili zbog emisije Bujica iz studenog 2015. gdje je Bujanec tadašnjeg ministra unutarnjih poslova nazvao Ostoja Ranković, a što je nadimak kojeg je i kasnije koristio. 

U toj emisiji nazvao ga je "beskrupuloznim ministrom", neizravno ga se povezivalo i sa smrću Darka Pajičića koji se 2013. godine sukobio s vukovarskom policijom kad je pokušao razbiti ćirilićnu ploču.

Evo klasičnog primjera onoga o čemu govorim.
Ako nam se ne sviđaju činjenice koje Bujanec iznosi u svojoj Bujici onda će opaliti po njemu u skladu sa ad hominem principom misleći da će tako derogirati i činjenice koje on iznosi, a koje su evidentno glavni problem u cijeloj priči i motiv za ovakve priče o Bujancu.
Međutim, činjenica ni na koji način neće biti demantirane takvom taktikom jednostavno zato jer ne ovise o autoru odnosno osobi koja ih iznosi. Postoje neovisno o tome tko ih iznosi i u kakvim okolnostima.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 5/6/2017, 15:58

debotoijusto wrote:

Evo klasičnog primjera onoga o čemu govorim.
Ako nam se ne sviđaju činjenice koje Bujanec iznosi u svojoj Bujici onda će opaliti po njemu u skladu sa ad hominem principom misleći da će tako derogirati i činjenice koje on iznosi, a koje su evidentno glavni problem u cijeloj priči i motiv za ovakve priče o Bujancu.
Međutim, činjenica ni na koji način neće biti demantirane takvom taktikom jednostavno zato jer ne ovise o autoru odnosno osobi koja ih iznosi. Postoje neovisno o tome tko ih iznosi i u kakvim okolnostima.

cekaj malo
jel osudjen za kurabe/kokain ? je 
jel "cinjenice koje iznosi" isto osudjen ? je

sto si htio jos reci ?
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Regoč 5/6/2017, 16:00

Noor wrote:
Gnječ wrote:
Noor wrote:
pismejker wrote:
Noor wrote:
aj ne miješaj kruške i jabuke, par centimetara iznad usta svi imamo oči, svatko normalan tko ne želi prislanjanje nečijih usana na njegove vidi nakanu onog drugog, odmiče se i tome se opire!
ako druga strana to krene napraviti primjenom sile, onda u kaznenoj prijavi nitko neće koristiti termin prislanjanje, nego će izabrati riječ kojom će jasno objasniti da je to učinjeno protiv njene volje, na silu.

a ti se rukuj lički s kim želiš.
nisi u pravu..to je zloraba polozaja..zaplasivanje pozicijom,moći...ti kao vremesna cura,bi znala reagirati,ali ovo je mlatka od 18+,koja bas u toj situaciji nema iskustva..
to bi mogla teoretski biti jedna mogućnost, ali praksa ima jako puno i suprotnih primjera, na žalost.
a reakcija nema s vremešnosti nikakve veze, upravo u njenim godinama i kasnije s 23, imala sam dva vrlo slična osobna iskustva. u oba sam uspješno reagirala obrambeno i nitko mi nije ni prislonio usne ni uvalio jezičinu, ne daj bože ni ništa gore od toga.

ma dobro ti si i tako radodajka milfica ti se šlahtaš po septičkim jamama pa je tebi to normalno.
je..i u koju god zavirim, ti iskačeš i gušiš me neviđenim smradom...
no, vrijeme je da zaslužim ovdje i svoj prvi ban, stoga...

jebo ti pas mater koja te okotila, skote jedan, pokvareno i ofucano istarsko govedo!!!
Noorči, pusti istarska goveda na miru, nisu ona kriva što je Mletčić gamad. Boškarini su hrvatski ponos, a Mletčić je živ samo zato jer više nije bilo mjesta u fojbah.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 5/6/2017, 16:06

debotoijusto wrote:
cekaj malo

sto si htio jos reci ?

Da činjenice koje iznosi ne mogu biti derogirane kao takve bilo kakvim osudama.
Mislio sam da je to čak i tebi jasno, ali očito sam se prevario.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 5/6/2017, 16:15

debotoijusto wrote:
cekaj malo

sto si htio jos reci ?

Da činjenice koje iznosi ne mogu biti derogirane kao takve bilo kakvim osudama.
Mislio sam da je to čak i tebi jasno, ali očito sam se prevario.

o kojim se konkretno "cinjenicama" radi ? sto hoces reci ? nije prostitutka nego fan kultne emisije ? nije kokain nego prasak za peciva ? nije kriv nego je priznao  jer mu se pisalo u sudnici ? mozda ove druge "cinjenice" teske 20 000-ak t. kn. ?
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by debotoijusto 5/6/2017, 16:25

POSTUPCI svećenika Katoličke Crkve u Hrvatskoj sve češće začuđuju javnost. 

Posljednji u nizu je slučaj podjele sakramenta krizme u šibenskoj župi svetog Petra na Vidicama. Nezadovoljni roditelji krizmanika otkrili su "cjenik usluga" koji moraju poštivati. Župa za posudbu haljina za krizmanike traži 70 kn. DVD i tri fotografije s krizme plaćaju se 80 kuna, uspomenica pet kuna, a svijeća još 15 kuna. Također, šibenska biskupija naplaćuje i crkvenu taksu za obred koja iznosi 30 kuna. Dodatnih 30 kuna treba platiti uređenje crkve, i 20 poklon krizmanicima. Po deset kuna iznosi nagrada kateheti i krizmatelju biskupu, a dar crkvi od 30 kuna također je na popisu materijalnih obveza. Sve u svemu, 300 kuna. Po krizmaniku.

"Protiv materijalizma je bio i sam Isus"

"Pobijesnila sam kad nam je dijete donijelo cjenik kući i kad sam vidjela što sve naplaćuju za sakrament koji je oduvijek bio besplatan i koji mora biti besplatan. Traže novac doslovno za sve, pa čak i za dolazak svećenika. Ispada da je Crkva postala tvrtka koja se bavi iznajmljivanjem odjeće, prodajom svijeća i suvenira, a da je sakrament svete potvrde samo poligon za zaradu i biznis. Jasno, uz sve to, očekuje se još da svećenika pozovete na ručak i da se uz milodar ekstra na misi župniku preda i lijepa bijela koverta s pristojnim iznosom kuna u gotovini", rekla je jedna nezadovoljna majka za Šibenik.in. 

issatibogamiloga
lako za lovu , 300kn. za spasenje ili stovec nije neka cifra i sve navedeno realno trosak ali svaki dan neka obveza , proba kateheza susreti duhovna obnova pa opet red probe...svaki dan nesto i vise x pa jos 28h. vjeronauka tjedno...mozak van da skoci mladom organizmu :D

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 17 Cjenik_krizma_sibenik.in
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 5/6/2017, 16:27

debotoijusto wrote:o kojim se konkretno "cinjenicama" radi ?

O svima koje je on iznio i iznosi u svojeoj emisiji, a takvih je ohoho.
Gledaj emisiju pa ćeš i sam vidjet, a nemoj se informirati o njoj iz tekstova maloumnih govana od tzv. novinara i još tzv.-inijih intelektualaca koji su uznemireni tim činjenicama u tolikoj mjeri da se maloumni kakvi jesu nastoje protiv njih boriti opanjkavanjem Bujanca.
Govna ne shvaćaju da je svaka borba protiv činjenica već unaprijed izgubljena, pa je (i ne samo zbog toga) njihova sudbina u septičkoj jami zagarantirana.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 5/6/2017, 16:45

debotoijusto wrote:o kojim se konkretno "cinjenicama" radi ?

O svima koje je on iznio i iznosi u svojeoj emisiji, a takvih je ohoho.
Gledaj emisiju pa ćeš i sam vidjet, a nemoj se informirati o njoj iz tekstova maloumnih govana od tzv. novinara i još tzv.-inijih intelektualaca koji su uznemireni tim činjenicama u tolikoj mjeri da se maloumni kakvi jesu nastoje protiv njih boriti opanjkavanjem Bujanca.
Govna ne shvaćaju da je svaka borba protiv činjenica već unaprijed izgubljena, pa je (i ne samo zbog toga) njihova sudbina u septičkoj jami zagarantirana.

hajde sad reci da se zajebavas B-)
bujanec i cinjenice u istoj recenici , smijesno
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by debotoijusto 5/6/2017, 17:22

BIVŠA ravnateljica Uprave za područja posebne državne skrbi Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva Ana Marija Radić nepravomoćno je osuđena na jednogodišnju zatvorsku kaznu zbog toga što je darovala stan u Kninu obitelji bivše gradonačelnice Josipe Rimac. Rimčevi nisu imali pravo na taj stan pa je državni proračun oštećen za 548 tisuća kuna. 
Zatvorsku kaznu Radiće neće odslužiti nego će joj ona biti prenamijenjena u rad za opće dobro. Ako presuda postane pravomoćna, državi će morati vratiti 548 tisuća kuna.
Radić se nije okoristila
U obrazoloženju presude stoji da Radić sama nije imala koristi od darivanja stana, ali da je omogućila Rimčevima nezakonito stjecanje nekretnine jer je bila u dobrim odnosima s njima.
Radić je zlouporabama položaja 2008. i 2009. omogućila obitelji Danijela Rimca da uz stan na prvom katu zgrade u Kninu, na koji su imali pravo i koji su koristili u istoj zgradi, dobiju i stan u prizemlju s podrumom na koji nisu imali pravo niti su ga upotrebljavali, piše HRT. Kako bi prikrila takve radnje Radić je naredila službenicima ureda u Kninu da prikažu u ugovoru o darivanju da je riječ o jednoj nekretnini. Sud je kao životne i logične prihvatio iskaze službenica iz Knina koje su posvjedočile da su to učinile jer su se bojale da će u suprotnom dobiti otkaz.

kraljica
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 5/6/2017, 18:25

Regoč wrote:
pismejker wrote:moja majka je pristojno rodila dvoje djece..kao i uostalom sve majke koje misle izazvati demografski slom
:vaultboy1
Reg,neuk si..da imas imalo ukosti,shvatio bi da brojenost ne rula svijetom,nego posebnosti i kvaliteta,koja odredjuje pravila... :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 17 of 50 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics