Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Vuče kad se probudiš iz komatoznog stanja šaljem ti karanfilevuksadinare wrote:kakva god ekipa bila tvoja savjest nalaze da ih prijavis naravno sa kakvim takvim dokazima a ne rekla kazala..ovako to ovo ne pije voduasilovski wrote:Kome da prijavim? Čardak ekipi u DORH ili MUP? Hehemetilda wrote:asilovski wrote:
Ja ih znam bar 30 a i znam psihijatre koji sul sređivali papire ali no 50 hehe
jesi li ih prijavio? nisi? onda ne laprdaj
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
a mislis da onaj tko nije da bi napravio?...pa takvi su jos gori jer se moraju dokazivatiasilovski wrote:Pa on je iz istog sela ko i ostatak Čardakametilda wrote:asilovski wrote:Kome da prijavim? Čardak ekipi u DORH ili MUP? Hehemetilda wrote:asilovski wrote:
imao si 4 godine milanovićevu vladu. što si čekao?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
joj daj asila ne vadi se...ti bi uvijek ovo ono a nista...izvoli drito na dorh taj i taj je takav evo dokaza...a na vama je sa da to obavite ja sam svoju duznost obavio i vama na savjestasilovski wrote:Vuče kad se probudiš iz komatoznog stanja šaljem ti karanfilevuksadinare wrote:kakva god ekipa bila tvoja savjest nalaze da ih prijavis naravno sa kakvim takvim dokazima a ne rekla kazala..ovako to ovo ne pije voduasilovski wrote:Kome da prijavim? Čardak ekipi u DORH ili MUP? Hehemetilda wrote:asilovski wrote:
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
asilovski wrote:Pa on je iz istog sela ko i ostatak Čardakametilda wrote:
imao si 4 godine milanovićevu vladu. što si čekao?
Daj se ne izvlači. Pa njegov ministar Fred Matić je i pokrenuo cijeli projekt objave registra!
Jesi li svjestan da time što nisi prijavio kriminal za koji navodno znaš zapravo sudjeluješ u njegovom prikrivanju?
Guest- Guest
Zanimljivo kako se prije objave registra najavljivalo otkrivanje desetaka tisuća lažnih branitelja, a kada je registar objavljen, onda se pokazalo da ogromna većina onih koji su kao znali veliki broj lažnih branitelja zapravo ili nema pojma o čemu govori ili su jednostavno lagali.
Na kraju je lako moguće da su upravo takvi teško posvađali Milanovića sa ogromnom većinom braniteljske populacije i time posredno prouzročili njegov pad s vlasti.
No, nitko mu nije kriv što im je vjerovao.
Dobar političar ipak mora znati s kim ima posla.
Na kraju je lako moguće da su upravo takvi teško posvađali Milanovića sa ogromnom većinom braniteljske populacije i time posredno prouzročili njegov pad s vlasti.
No, nitko mu nije kriv što im je vjerovao.
Dobar političar ipak mora znati s kim ima posla.
Guest- Guest
Jo isto znun jednoga 100% invalida branitelja, igran košarku išnjin. imo 6-7 iljod penzije, i radi na bausteli na crno.
Ne bi ga prijovi ni za svi šoldi svita. Nije kriminal krasti od kriminalca.
Ne bi ga prijovi ni za svi šoldi svita. Nije kriminal krasti od kriminalca.
2014-04-16
Cijela država je kvarna. Kradu od svoje djece i unuka. Kaj su Hrvati napravili od svoje države. Smijuriju, sve rasprodali da bi kupovali socijalni mir, a elita se nakrala. Pojeli sami svoju državu. I kraj takvog mora djeca će im bit roblje strancima, na more će ići delat za Mađare, Kineze, Ruse i koga sve ne. Sramota!
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
što su po tom pitanju uradile dvije sdp-ove vlade? ništa.. čak se i ona ćesićeva rečenica izokreće kao podupiranje kriminala a zapravo je osuda nastavka lopovluka od strane sdp-a:Eva_ wrote:Cijela država je kvarna. Kradu od svoje djece i unuka. Kaj su Hrvati napravili od svoje države. Smijuriju, sve rasprodali da bi kupovali socijalni mir, a elita se nakrala. Pojeli sami svoju državu. I kraj takvog mora djeca će im bit roblje strancima, na more će ići delat za Mađare, Kineze, Ruse i koga sve ne. Sramota!
Kao saborski zastupnik HDZ-a od 2000. do 2003. izabran s liste za dijasporu poručio je u Saboru tadašnjem premijeru Ivici Račanu: „Sad ste na vlasti, ili kaznite sve profitere ili podvucite crtu, pa ko' je jamio, jamio“.
https://www.vecernji.hr/enciklopedija/ljubo-cesic-rojs-18578
Guest- Guest
metilda wrote:što su po tom pitanju uradile dvije sdp-ove vlade? ništa.. čak se i ona ćesićeva rečenica izokreće kao podupiranje kriminala a zapravo je osuda nastavka lopovluka od strane sdp-a:Eva_ wrote:Cijela država je kvarna. Kradu od svoje djece i unuka. Kaj su Hrvati napravili od svoje države. Smijuriju, sve rasprodali da bi kupovali socijalni mir, a elita se nakrala. Pojeli sami svoju državu. I kraj takvog mora djeca će im bit roblje strancima, na more će ići delat za Mađare, Kineze, Ruse i koga sve ne. Sramota!
Kao saborski zastupnik HDZ-a od 2000. do 2003. izabran s liste za dijasporu poručio je u Saboru tadašnjem premijeru Ivici Račanu: „Sad ste na vlasti, ili kaznite sve profitere ili podvucite crtu, pa ko' je jamio, jamio“.
Vrana vrani oči ne vadi.
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
i čemu onda svaljivanje sve krivice na branitelje?
Guest- Guest
Nije na sve, samo na lažne.
2014-04-16
aben wrote:Nije na sve, samo na lažne.
i koliko je dokazano lažnih branitelja?
Guest- Guest
Uglovnomu,
Ot socijalizam nikako ne gre iz hrvatov, pazi ti česića, da kaznite profitere.
Kad profiteri postanu heroji, unda, i tek unda hrvatska more biti lipo mesto za život.
Ot socijalizam nikako ne gre iz hrvatov, pazi ti česića, da kaznite profitere.
Kad profiteri postanu heroji, unda, i tek unda hrvatska more biti lipo mesto za život.
2014-04-16
ne postoje lažni, to je urbani mit, nikada niko nije prijavio ni jednog.aben wrote:Nije na sve, samo na lažne.
2015-08-20
Ne zun ukupno,metilda wrote:aben wrote:Nije na sve, samo na lažne.
i koliko je dokazano lažnih branitelja?
ka sun jo broji, došo sun do jedan.
2014-04-16
Činjenica da nisu prijovljeni, ne znoči da ne postoju. Vami etatistima ako ne piše, unda se ne broji, je li?bora-corba wrote:ne postoje lažni, to je urbani mit, nikada niko nije prijavio ni jednog.aben wrote:Nije na sve, samo na lažne.
2014-04-16
ne postoje lažni, to samo pišu po forumi, kao što ne postoje ni komunistički zločini jer nema presuda, samo se piše po forumi.
2015-08-20
I, meni je zapravo reći drogo da hrvati ne prokazivaju jedun drugoga, ako uspiješ zajebati vlost- kudos
2014-04-16
aben wrote:I, meni je zapravo reći drogo da hrvati ne prokazivaju jedun drugoga, ako uspiješ zajebati vlost- kudos
a šta onda kukaju i pišu? Čekaju da se ovi drugi od srama sami prijavu?
A zajedno si penzije nameštaju, a budale kukaju,
2015-08-20
A koja je razlika između SDP ili HDZ? To su dva krila iste stranke SKH. Frakcije koje se izmjenjuju na čelu države i sustavno ju pljačkaju. Viš da autsajderi poput MOSTa nemaju šansi jer hobotnica ima uhljebe, branitelje, županije i cijelu svitu parazita koja za njih glasa. U stvari Hrvati će pojest sami sebe. Sam svoj karcinom.metilda wrote:što su po tom pitanju uradile dvije sdp-ove vlade? ništa.. čak se i ona ćesićeva rečenica izokreće kao podupiranje kriminala a zapravo je osuda nastavka lopovluka od strane sdp-a:Eva_ wrote:Cijela država je kvarna. Kradu od svoje djece i unuka. Kaj su Hrvati napravili od svoje države. Smijuriju, sve rasprodali da bi kupovali socijalni mir, a elita se nakrala. Pojeli sami svoju državu. I kraj takvog mora djeca će im bit roblje strancima, na more će ići delat za Mađare, Kineze, Ruse i koga sve ne. Sramota!
2017-03-21
Više je tu pitanje načela, kakvo društvo ostavljaš djeci i čemu ih učiš. Da je jedan angžman u ratu dovoljan da bi poslije reketario državu. Otac 35 godišnjak u mirovini, jel to poanta?
2017-03-21
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Similar topics
» Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji