Markovina pozvao birače: Ne izlazite na izbore u nedjelju
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Re: Markovina pozvao birače: Ne izlazite na izbore u nedjelju
NIje , ona ima svoje fifity fifty .....ja mogu bit vaki naki al sam pravedan ...ima i ona stan i ima pravo na stanove tj fifty fifity ....ima poštenog sina kad su te stvari u pitanju.Regoč wrote:Dala ti majka koju si premlatil?RayMabus wrote:ja imam nekoliko nekretnina a tek mi je 38 godina.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ona i jest naglavacke izletila iz kuce upravo jer je taj zakon prekršila , to i je razlog mog izbacivanje nje iz kuce i od svog života.
DOVIĐEMA.
Ja se tako neponašam niti cu jer jednostavno neucini drugome ono šta neželiš sebi.
Ja da sam napravija šta i ona sam sebe bi istuka ...zato se ja nekajem uopce ....sebi bi to napravija da sam to napravija šta i ona.
DOVIĐEMA.
Ja se tako neponašam niti cu jer jednostavno neucini drugome ono šta neželiš sebi.
Ja da sam napravija šta i ona sam sebe bi istuka ...zato se ja nekajem uopce ....sebi bi to napravija da sam to napravija šta i ona.
2014-04-11
Zašto ti ja pušem na onu šemu : dvoje ljudi ima dvoje djece i onda majka dobija oboje a tebi dvi alimentacije ? Pa upravo zbog ovoga , sve njoj. S druge strane moj je zakon jedno meni jedno tebi i to je pravedno. Ja necu nikad uzet i to drugo djete sebi jer bi to bilo nepravedno. Tako ti je i s nekretninama tj ona ima pravo na svoj dio tj ako smo dvoje u diobi ima pravo na pola toga i to je to.
Uzmi i moje KIDAM GLAVU,.
2014-04-11
Zato ja nemam djece ....SAD NECE IMAT NITKO NIŠTA.RayMabus wrote:Zašto ti ja pušem na onu šemu : dvoje ljudi ima dvoje djece i onda majka dobija oboje a tebi dvi alimentacije ? Pa upravo zbog ovoga , sve njoj. S druge strane moj je zakon jedno meni jedno tebi i to je pravedno. Ja necu nikad uzet i to drugo djete sebi jer bi to bilo nepravedno. Tako ti je i s nekretninama tj ona ima pravo na svoj dio tj ako smo dvoje u diobi ima pravo na pola toga i to je to.
PRAVEDNO.
NULA SVAKOME.
2014-04-11
Nisi li prije desetak danah razmišljal o potomstvu?RayMabus wrote:Zato ja nemam djece ....SAD NECE IMAT NITKO NIŠTA.RayMabus wrote:Zašto ti ja pušem na onu šemu : dvoje ljudi ima dvoje djece i onda majka dobija oboje a tebi dvi alimentacije ? Pa upravo zbog ovoga , sve njoj. S druge strane moj je zakon jedno meni jedno tebi i to je pravedno. Ja necu nikad uzet i to drugo djete sebi jer bi to bilo nepravedno. Tako ti je i s nekretninama tj ona ima pravo na svoj dio tj ako smo dvoje u diobi ima pravo na pola toga i to je to.
PRAVEDNO.
NULA SVAKOME.
Samo ako padne emanicpacija.
Inače NE.
Nisu to moja djeca nego njena u emanicpaciji , ja nemam pravo na ništa....izbacen sam iz prava vlasništva i odlučivanja u emanicpaciji.
Inače NE.
Nisu to moja djeca nego njena u emanicpaciji , ja nemam pravo na ništa....izbacen sam iz prava vlasništva i odlučivanja u emanicpaciji.
2014-04-11
Imate pogrešan pogled na stvari ....ti garancije nemaš ...zakonom nisi zašticen ....situacija : imate dvoje djece , njoj nešto prne , rastava , sud daje njoj , ona ode živit u Japan ....tebi uredno ide alimentacija za oboje jer moraš .....
ČIJA SU DJECA ?
AHA
ČIJA SU DJECA ?
AHA
2014-04-11
Znaci da rezoniramo : ti tako glup , naivan , nesvijestan ...a baš super idem kreirat obitelj , sve odlicno , prvo djete , drugo djete ....prvome pet godina , drugome dvije ....njoj nešto prne , emanicpirana je , štaš ti meni .....rastava , njoj djeca , tebi alimetacija i ode ona u Japan ..jer može ...
I ?
Jel to to ?
A NIJE JEL.
E.
I ?
Jel to to ?
A NIJE JEL.
E.
2014-04-11
Samo budale i papučari te kriminalci i sirotinja koja nema šta izgubit ima potomstvo u emanicpaciji.
Nespadam niti u jednu od navedenih kategorija ....kao ni bar trecina muške populacije u svakom društvu pa tako i emanicipiranom ....jedino šta ti ovi nece tamo imat potomstvo dok u neemanicpiranom hoce.
Nespadam niti u jednu od navedenih kategorija ....kao ni bar trecina muške populacije u svakom društvu pa tako i emanicipiranom ....jedino šta ti ovi nece tamo imat potomstvo dok u neemanicpiranom hoce.
2014-04-11
A ovo ti je ujedno i odgovor na ono pitanje : Pa gdje su nestali muški ?RayMabus wrote:Samo budale i papučari te kriminalci i sirotinja koja nema šta izgubit ima potomstvo u emanicpaciji.
2014-04-11
A sad kad vam krahira natalitet , trpajte radnu snagu izvanka , hebe me se najiskrenije rečeno ....ja sam naprvavio ekonomsku petlju ...umisto da trošim pare na njenu djecu samo sam okenu lovu prema sebi i tako imam love i nemoram radit plus laganin trošit to jer i onako nemam kome ostavit.
Nemoš ti pametnog zahebat ....moš jednom al onda je to to.
Nemoš ti pametnog zahebat ....moš jednom al onda je to to.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Desnica se ujedinjuje, MPT pozvao birače na masovan odaziv
» Francuzi u nedjelju izlaze na regionalne izbore
» Kurc izabran za šefa OVP, pozvao na prevremene izbore
» Radončić pozvao zapadne vlade da zaustave ruski, turski i iranski utjecaj na izbore u BiH
» '' Svijet PANIKA U AUSTRALIJI PRIPREMAJU SE ZA OLUJU DESETLJEĆA: Vjetrovi će puhati 210 km/h, a očekuju valove od osam metara; ‘Ne izlazite!’''
» Francuzi u nedjelju izlaze na regionalne izbore
» Kurc izabran za šefa OVP, pozvao na prevremene izbore
» Radončić pozvao zapadne vlade da zaustave ruski, turski i iranski utjecaj na izbore u BiH
» '' Svijet PANIKA U AUSTRALIJI PRIPREMAJU SE ZA OLUJU DESETLJEĆA: Vjetrovi će puhati 210 km/h, a očekuju valove od osam metara; ‘Ne izlazite!’''
Page 2 of 2