Markovina pozvao birače: Ne izlazite na izbore u nedjelju
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Markovina pozvao birače: Ne izlazite na izbore u nedjelju
http://www.index.hr/vijesti/clanak/markovina-pozvao-birace-ne-izlazite-na-izbore-u-nedjelju/973614.aspx
NIje ni cudo šta nije prešao izborni prag u Splitu od 5% ....pa tko bi glasao za ovako inteligentu osobu koja izjavi da ce bit izlaznost manja od 40% a oba dvojica kandidata zajedno imaju blizu 60% da je glasalo za njih. Lijevicarima nikad ta matematika nije išla , zato su tako slabi u ekonomiji. Razocaran sam jer sam ipak ocekivao nekakvu inteligenciju od NL a kad ono prccccccc.
PS : Ovo vam je razlog zašto ja nevolim te lijevopopulističke stranke s programom iz 20 stoljeca : NEZNAJU MATEMATIKU A VODILI BI DRŽAVU
NIje ni cudo šta nije prešao izborni prag u Splitu od 5% ....pa tko bi glasao za ovako inteligentu osobu koja izjavi da ce bit izlaznost manja od 40% a oba dvojica kandidata zajedno imaju blizu 60% da je glasalo za njih. Lijevicarima nikad ta matematika nije išla , zato su tako slabi u ekonomiji. Razocaran sam jer sam ipak ocekivao nekakvu inteligenciju od NL a kad ono prccccccc.
PS : Ovo vam je razlog zašto ja nevolim te lijevopopulističke stranke s programom iz 20 stoljeca : NEZNAJU MATEMATIKU A VODILI BI DRŽAVU
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Markovina pozvao birače: Ne izlazite na izbore u nedjelju
Kerum - 30,40% - Opara 26.10% = 56.5%
Pazi izjave :
Pozivamo stoga sve birače ljevice da u nedjelju ostanu kući i sruše izlaznost ispod 40 posto te tako pokažu što misle o ovakvom tipu izbora", pozvao je Markovina.
Pazi izjave :
Pozivamo stoga sve birače ljevice da u nedjelju ostanu kući i sruše izlaznost ispod 40 posto te tako pokažu što misle o ovakvom tipu izbora", pozvao je Markovina.
2014-04-11
"Ako niste glasali za mene onda nemojte za nikog"
Meni više smeta njihovo neznanje matamtike ( čitaj ekonomije ) , zato ti ja nisam na ti s tim lijevopopulistickim strankama s programom iz 20 stoljeća iako ideološki mi nisu daleko al ekonomija brate odma me odbiju ....vođenje države su brojevi.....nemožemo ja i ti nikako , ti si glup ( neznaš osnove matematike ) a ja pametan.
Ne ide to skupa.
Ne ide to skupa.
2014-04-11
idemo Kerum. Gazi gubu KraDeZeovsku
Guest- Guest
keruma za precjednika :D
Regoč-
2015-08-21
SMRdljivi , pokvareni "JUGOČETNIK"Regoč wrote:I ja mnim da je bolje da na izbore ne idu oni koji su glasovali za Markovinu.
2014-04-18
LOBO CETNIK
Lobo s Očauš planine po Tesliću pravoslavlje širi.Sora wrote:
LOBO CETNIK
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne petljaj.RayMabus wrote:Kerum - 30,40% - Opara 26.10% = 56.5%
Pazi izjave :
30,4% i 26,1% od broja birača koji su izašli. Postotak izlaznosti je u odnosu na popis birača, postotak osvojenih glasova je u odnosu na izašle birače.
Jos place za Filozofskim..
2014-04-12
Nisi nikad cuo za duplu matematiku ?danni1 wrote:Ne petljaj.RayMabus wrote:Kerum - 30,40% - Opara 26.10% = 56.5%
Pazi izjave :
30,4% i 26,1% od broja birača koji su izašli. Postotak izlaznosti je u odnosu na popis birača, postotak osvojenih glasova je u odnosu na izašle birače.
Ti imaš deset jabuka a ja tri i kolika je razlika među nama ? 7
Ja ti uzmem jednu i kolika je sad razlika ? 5
Vidiš samo sam ti jednu uzeo a razlika je dva.
E to ti se zove dupla matematika.
AL šta ti znaš.
2014-04-11
Ti imaš deset jabuka a ja tri i kolika je razlika među nama ? 7
Ja ti uzmem jednu i kolika je sad razlika ? 5
Vidiš samo sam ti jednu uzeo a razlika je dva.
E to ti se zove dupla matematika.
---
Shvatit ceš jednog dana a do tada muzička uz poruku zato ja imam nekoliko nekretnina a tek mi je 38 godina.
Evo ti muzička :
2014-04-11
Markovina je u Splitu izašao s RF zajedno na listi , 4,36% falilo im malo za prec prag , nije uzeo mandat nekom kradezeovcu ....sad ta RF je i u Zagrebu i drugdje i umjesto da ovdje zove da se isti potope i oslabe on radi šta ?
Jel pomaže svom koalicijskom partneru RF ?
Ne.
Sine uzmij pištolj i ubij se il se makni iz politike jer je nekužiš i samo smetaš i pomažeš onima protiv kojih se boriš svojom glupošću.
Jel pomaže svom koalicijskom partneru RF ?
Ne.
Sine uzmij pištolj i ubij se il se makni iz politike jer je nekužiš i samo smetaš i pomažeš onima protiv kojih se boriš svojom glupošću.
2014-04-11
x-1=y+1
x=3
y=1
3-1=1+1
2=2
x=4
y=1
4-1=1+1
3=2
Razlika je 1
2.5=2,5
x=3
y=1
3-1=1+1
2=2
x=4
y=1
4-1=1+1
3=2
Razlika je 1
2.5=2,5
2014-04-11
I šta je ovo ? Ovo ti je formula koja se zove : Nije bitno koje brojeve imaš nego šta želiš postić. Ja sam poželio jednakost zakonom duple matematike. Prvi dio ti je dupla matematika a drugi raspodijela dobara u ravnopravnom ekonomskom društvu.RayMabus wrote:x-1=y+1
x=3
y=1
3-1=1+1
2=2
x=4
y=1
4-1=1+1
3=2
Razlika je 1
2.5=2,5
2014-04-11
I zahebi ti takvog socijallijevicara koji nepooznaje duplu matematiku , HDZ je uspiješniji socijalista upravo jer te stvari zna.
Nemožeš proizvest ekonomski održivo socijalno društvo ako neznaš kako.
Markovina bi samo oduzimao , zato mu je prirodna opcija da nitko nikome ništa neda.
Nemožeš proizvest ekonomski održivo socijalno društvo ako neznaš kako.
Markovina bi samo oduzimao , zato mu je prirodna opcija da nitko nikome ništa neda.
2014-04-11
Dala ti majka koju si premlatil?RayMabus wrote:ja imam nekoliko nekretnina a tek mi je 38 godina.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Desnica se ujedinjuje, MPT pozvao birače na masovan odaziv
» Francuzi u nedjelju izlaze na regionalne izbore
» Kurc izabran za šefa OVP, pozvao na prevremene izbore
» Radončić pozvao zapadne vlade da zaustave ruski, turski i iranski utjecaj na izbore u BiH
» '' Svijet PANIKA U AUSTRALIJI PRIPREMAJU SE ZA OLUJU DESETLJEĆA: Vjetrovi će puhati 210 km/h, a očekuju valove od osam metara; ‘Ne izlazite!’''
» Francuzi u nedjelju izlaze na regionalne izbore
» Kurc izabran za šefa OVP, pozvao na prevremene izbore
» Radončić pozvao zapadne vlade da zaustave ruski, turski i iranski utjecaj na izbore u BiH
» '' Svijet PANIKA U AUSTRALIJI PRIPREMAJU SE ZA OLUJU DESETLJEĆA: Vjetrovi će puhati 210 km/h, a očekuju valove od osam metara; ‘Ne izlazite!’''
Page 1 of 2