''SDP-ovac odgovorio desničarima koji poziraju s puškama: "I mi s ljevice smo naoružani"
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ''SDP-ovac odgovorio desničarima koji poziraju s puškama: "I mi s ljevice smo naoružani"
Humor mu je nikakav, tako da zna bit da si u pravu...crvenkasti wrote:smrad četnički
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: ''SDP-ovac odgovorio desničarima koji poziraju s puškama: "I mi s ljevice smo naoružani"
Spremni ustase a bome i partizani
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Da...da...red wolf wrote:Kad ljudi shvate tvoje sranje koje im prodaješ, bit će im bolje...omni wrote:Dosta ste pili ljudima krv na slamku i ugodno zivjeli na tudji racun podmecuci pamflete. Ljudi su ginuli za ovu drzavu da bi vi vec desetljecima srali i mljeli o cetrdesetim, Ustasama i Partizanima podpirivali i huskali da se ne primjeti sto radite. Jednoga dana ce se budale od glasaca morati opametiti a onda ce doc ta tvoja nova vremena. Krepajte stoko ideoloska.red wolf wrote:Razumjet će kad dođe vrijeme...omni wrote:Da...da....red wolf wrote:
A ne...Nisi dorastao tome...Tvoja svijest ti ne dopušta....
omni-
2014-04-12
tko bude ovaj put kupio svoje gaće za sobom??...epikur37 wrote:Spremni ustase a bome i partizani
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Katarina Peović dobila podršku slovenske Ljevice i potpredsjednika Europske ljevice P. Ferrera
» Mesić odgovorio onima koji traže ukidanje ureda bivšeg predsjednika
» DOSTA MU JE MLADIH Tko je bahati HDZ-ovac koji je bez pardona nokautirao mladića u Zagrebu
» Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem
» Kotromanović oštro odgovorio HDZ-ovcu koji želi 'otkinit glavu jugoslavenskoj zmiji'
» Mesić odgovorio onima koji traže ukidanje ureda bivšeg predsjednika
» DOSTA MU JE MLADIH Tko je bahati HDZ-ovac koji je bez pardona nokautirao mladića u Zagrebu
» Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem
» Kotromanović oštro odgovorio HDZ-ovcu koji želi 'otkinit glavu jugoslavenskoj zmiji'
Page 2 of 2