Izvanredni parlamentarni izbori 9.srpnja
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Izvanredni parlamentarni izbori 9.srpnja
radnicka fronta je skupina dzabalebara i nikogovicaSora wrote:Jedina lijeva stranka je RADNICKA FRONTA
OSTALO SU VISE MANJE DESNE
Dobro veli jastreb
sora, ja sam radnik, ne zivim od nikakovog vida parazitiranja, znaci baustela i neke inovacije su jedino koje mi donosi novac, al radnicku frontu i slicne dzabalebare nikad nebih uzeo da m zastupaju pa ni u skupljanju puzeva
plemenska anarhija rulz, nema boljeg sistema, dokazano kroz eoneaben wrote:naravski da nemo.Leviathan2 wrote:jastreb aben, evo da vam ja kazem, u hrvatskoj nema stranke i opcije koja kurca vrijedi, koji lijevi koji desti, sve bagra polupismena i lopovska
te podjele služu za zamutiti vodu.
Jesu li elementi plemenskog uređenja bili prisutni u naših obiteljskih zadruga koje su postojale još do u doba naših djedova?Leviathan2 wrote:plemenska anarhija rulz, nema boljeg sistema, dokazano kroz eoneaben wrote:naravski da nemo.Leviathan2 wrote:jastreb aben, evo da vam ja kazem, u hrvatskoj nema stranke i opcije koja kurca vrijedi, koji lijevi koji desti, sve bagra polupismena i lopovska
Znaš ono imaš glavešinu kuće kojeg svi slušaju. Zadruga je sačinjavala više obitelji koje potiču od istoga pretka.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ne, te zadruge su bile odjek plemenskog nasledja, iskrivljeno dosta,jastreb wrote:Jesu li elementi plemenskog uređenja bili prisutni u naših obiteljskih zadruga koje su postojale još do u doba naših djedova?Leviathan2 wrote:plemenska anarhija rulz, nema boljeg sistema, dokazano kroz eoneaben wrote:naravski da nemo.Leviathan2 wrote:jastreb aben, evo da vam ja kazem, u hrvatskoj nema stranke i opcije koja kurca vrijedi, koji lijevi koji desti, sve bagra polupismena i lopovska
Znaš ono imaš glavešinu kuće kojeg svi slušaju. Zadruga je sačinjavala više obitelji koje potiču od istoga pretka.
kuca nije imala glavesinu nego je imala dogovor, ako po glavesinu smatras izabranog kordinatora onda ok, covjek koji uskladjuje da svi rade ono sto su preuzeli
inace na plemenskom nivou tonije vazilo jer je svaka kuca bila nezavisna, nitko nije imao autoritet sa strane da se kaze sto radit il kako se ponasat sve dok svojim ponasanjem nije ugrozavala nekog drugog u plemenu
u tom slucaju je reagiralo ili vijece ili pravednik koji je bio veci autoritet od vijeca iako nije imao autoritet , jednostavno pravednik je imao moralni autoritet,
Levi,kako se na qurvanje gleda u Plemenu?Leviathan2 wrote:ne, te zadruge su bile odjek plemenskog nasledja, iskrivljeno dosta,jastreb wrote:Jesu li elementi plemenskog uređenja bili prisutni u naših obiteljskih zadruga koje su postojale još do u doba naših djedova?Leviathan2 wrote:plemenska anarhija rulz, nema boljeg sistema, dokazano kroz eoneaben wrote:naravski da nemo.Leviathan2 wrote:jastreb aben, evo da vam ja kazem, u hrvatskoj nema stranke i opcije koja kurca vrijedi, koji lijevi koji desti, sve bagra polupismena i lopovska
kuca nije imala glavesinu nego je imala dogovor, ako po glavesinu smatras izabranog kordinatora onda ok, covjek koji uskladjuje da svi rade ono sto su preuzeli
inace na plemenskom nivou tonije vazilo jer je svaka kuca bila nezavisna, nitko nije imao autoritet sa strane da se kaze sto radit il kako se ponasat sve dok svojim ponasanjem nije ugrozavala nekog drugog u plemenu
u tom slucaju je reagiralo ili vijece ili pravednik koji je bio veci autoritet od vijeca iako nije imao autoritet , jednostavno pravednik je imao moralni autoritet,
Guest- Guest
bit ce se dogovorio s Jelicemkic wrote:
Plenković je neki dan došao u Knin, i podržao Rimkušu tako što je rekao da ima nenadonadiv zaostatak, pokop'o je xD
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Bauštelom se bavim dosta dugo,ali bilo je prekida tako da sam u svemu tome znao samo praviti beton i nositi kante.Leviathan2 wrote:sora, ja sam radnik, ne zivim od nikakovog vida parazitiranja, znaci baustela i
Međutim u posljednjih godinu dana otkako se bavim tim poslom,napredovao sam tutta forza.
naučio sam puno,pa mi već majstori daju da samostalno delam neke manje zahtjevne šalunge,a znam i sa kamenom. Počeo sam i žbukati. Žao mi je samo što se zidarije nisam ranije prihvatio.
2014-04-22
kurvanjepismejker wrote:Levi,kako se na qurvanje gleda u Plemenu?Leviathan2 wrote:ne, te zadruge su bile odjek plemenskog nasledja, iskrivljeno dosta,jastreb wrote:Jesu li elementi plemenskog uređenja bili prisutni u naših obiteljskih zadruga koje su postojale još do u doba naših djedova?Leviathan2 wrote:plemenska anarhija rulz, nema boljeg sistema, dokazano kroz eoneaben wrote:
naravski da nemo.
seksualna aktivnost u plemenu je stvar izbora onog ko je provodi,
medjutim kurvanje je rijetko jer smo dosta slobodnih nadzora i ukoliko nam partner dosadi jednostavno se razidjemo s tim da ostaje obveza zajednicke stecevine a to su djeca koja nasledjuju i imovunu stecenu u toj zajednici i obavezno je za roditelje da ih uzdrzavaju do njihovog obreda zrelosti, svaka nova zajednica se formira na novim temeljima tako da ako se netko 5 x razvodi 5x mora pocinjat ispocetka, partner koji ostaje brinut od jeci moze uzivat na ostavstini dok ne udje u novu zajednicu a onda je mora napustit, uglavnom s tim vidom zabave nemamo problema,
moguce su i izvanbracne aktivnosti uz dogovor oba partnera i ima dosta slucajeva te ni s te strane nema problema, malo shara jedno malo drugo i sve 5
ma kvaka je sto se hrpa ljudi boji izi radit fizicki posao, kao to je nesto sto nije za njih, kad se coek uhoda onda je ok i jos ako se zanima onda moze iskazat i talentjastreb wrote:Bauštelom se bavim dosta dugo,ali bilo je prekida tako da sam u svemu tome znao samo praviti beton i nositi kante.Leviathan2 wrote:sora, ja sam radnik, ne zivim od nikakovog vida parazitiranja, znaci baustela i
Međutim u posljednjih godinu dana otkako se bavim tim poslom,napredovao sam tutta forza.
naučio sam puno,pa mi već majstori daju da samostalno delam neke manje zahtjevne šalunge,a znam i sa kamenom. Počeo sam i žbukati. Žao mi je samo što se zidarije nisam ranije prihvatio.
Ma to su tako jednostavne stvari (osim krovova i kružnih stepenica) da se sam sebi čudim kako to nisam ranije znao.Leviathan2 wrote:ma kvaka je sto se hrpa ljudi boji izi radit fizicki posao, kao to je nesto sto nije za njih, kad se coek uhoda onda je ok i jos ako se zanima onda moze iskazat i talentjastreb wrote:Bauštelom se bavim dosta dugo,ali bilo je prekida tako da sam u svemu tome znao samo praviti beton i nositi kante.Leviathan2 wrote:sora, ja sam radnik, ne zivim od nikakovog vida parazitiranja, znaci baustela i
2014-04-22
ja sam radio na krovovima 2 godine, naucio u 2 tjedna sve sto treba od mjerenja srezivanja i izracunavanja, pruzne stepenice nisu isto problem narocito danas kad imas kompjutore, shalunzi su isto jednostavni , jedino u gradjevini sto me yebe su keramicke plocice, da ih jebes uvijek su mi heravejastreb wrote:Ma to su tako jednostavne stvari (osim krovova i kružnih stepenica) da se sam sebi čudim kako to nisam ranije znao.Leviathan2 wrote:ma kvaka je sto se hrpa ljudi boji izi radit fizicki posao, kao to je nesto sto nije za njih, kad se coek uhoda onda je ok i jos ako se zanima onda moze iskazat i talentjastreb wrote:Bauštelom se bavim dosta dugo,ali bilo je prekida tako da sam u svemu tome znao samo praviti beton i nositi kante.Leviathan2 wrote:sora, ja sam radnik, ne zivim od nikakovog vida parazitiranja, znaci baustela i
2014-04-22
ajp, pa samo malo geometrije i to je to, pa jebote ako ja to sa 4 razreda osnovne mogu izracunat onda netko sa srenjom to treba znat i u snujastreb wrote:Pa i nisu baš,ako misliš na one lepeze.Leviathan2 wrote: pruzne stepenice nisu isto problem narocito danas kad imas kompjutore, shalunzi su isto jednostavni
Najjebeniji su betonski krovovi sa više voda. Neki dan smo betonirali jedan sa čak 9 voda. To je teška zajebancija.Leviathan2 wrote:ajp, pa samo malo geometrije i to je to, pa jebote ako ja to sa 4 razreda osnovne mogu izracunat onda netko sa srenjom to treba znat i u snujastreb wrote:Pa i nisu baš,ako misliš na one lepeze.Leviathan2 wrote: pruzne stepenice nisu isto problem narocito danas kad imas kompjutore, shalunzi su isto jednostavni
Naročito šalovanje i rašaljivanje.
2014-04-22
Zoč bi računo,Leviathan2 wrote:ajp, pa samo malo geometrije i to je to, pa jebote ako ja to sa 4 razreda osnovne mogu izracunat onda netko sa srenjom to treba znat i u snujastreb wrote:Pa i nisu baš,ako misliš na one lepeze.Leviathan2 wrote: pruzne stepenice nisu isto problem narocito danas kad imas kompjutore, shalunzi su isto jednostavni
Jo sun sebi u kući učini polukružne skaline od driva, sve na šablone od kartuna. Njanci jenu nis krivo okinu:)
2014-04-16
Ma kakvi srpanj...Ovi vlast neće dati do samog kraja...
red wolf-
2016-02-10
dobro, ima i jebenih stvari nisam rekao da nema, isto kao sto sam radio krov na pagu, 5 dana za jebeni krov, za normalni nam je trebalo dan najvisejastreb wrote:Najjebeniji su betonski krovovi sa više voda. Neki dan smo betonirali jedan sa čak 9 voda. To je teška zajebancija.Leviathan2 wrote:ajp, pa samo malo geometrije i to je to, pa jebote ako ja to sa 4 razreda osnovne mogu izracunat onda netko sa srenjom to treba znat i u snujastreb wrote:Pa i nisu baš,ako misliš na one lepeze.Leviathan2 wrote: pruzne stepenice nisu isto problem narocito danas kad imas kompjutore, shalunzi su isto jednostavni
Naročito šalovanje i rašaljivanje.
a kakos shablonu napravit :Daben wrote:Zoč bi računo,Leviathan2 wrote:ajp, pa samo malo geometrije i to je to, pa jebote ako ja to sa 4 razreda osnovne mogu izracunat onda netko sa srenjom to treba znat i u snujastreb wrote:Pa i nisu baš,ako misliš na one lepeze.Leviathan2 wrote: pruzne stepenice nisu isto problem narocito danas kad imas kompjutore, shalunzi su isto jednostavni
Jo sun sebi u kući učini polukružne skaline od driva, sve na šablone od kartuna. Njanci jenu nis krivo okinu:)
Pa, sidi sun neko vrime s bradon na šaki, to su mi jedine skaline u životu, aLeviathan2 wrote:a kakos shablonu napravit :Daben wrote:Zoč bi računo,Leviathan2 wrote:ajp, pa samo malo geometrije i to je to, pa jebote ako ja to sa 4 razreda osnovne mogu izracunat onda netko sa srenjom to treba znat i u snujastreb wrote:Pa i nisu baš,ako misliš na one lepeze.Leviathan2 wrote: pruzne stepenice nisu isto problem narocito danas kad imas kompjutore, shalunzi su isto jednostavni
zahtjevi su zajebani jer je malo mesta. Prvo san s daskami i blocima računo koliko smin učiniti visinu i dubinu, a da uspon bude bezbolan, Onda to ocrto na dvi vertikalne grede oko kojih se okriće. Tako sun dobi visine. A gazišta san kroji od kartuna, pa do zida. Niti jena ni ispala ista:)
2014-04-16
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» EU parlamentarni izbori u Nizozemskoj
» Parlamentarni izbori 2024
» Parlamentarni izbori u Francuskoj 2024
» Parlamentarni izbori u SAD-u jednako važni kao predsjednički
» EU parlamentarni izbori u Nizozemskoj
» Parlamentarni izbori 2024
» Parlamentarni izbori u Francuskoj 2024
» Parlamentarni izbori u SAD-u jednako važni kao predsjednički
Page 3 of 4