Manchester United Football Club
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Manchester United Football Club
“Večerao sam s Guardiolom u New Yorku i zamolio ga da me nazove prije nego što prihvati ponudu nekog kluba, ali to nije učinio i završio je u Bayernu”, kazao je Fergusonu razgovoru za Daily Telegraph.
izmolio valjda znaci klecao na koljenima i pusio kurac... mozda dogodine bracala
izmolio valjda znaci klecao na koljenima i pusio kurac... mozda dogodine bracala
End- Posts : 21177
2015-08-25
prvi gol pereire u seniorskoj konkurenciji. mali zna fudbal...
Guest- Guest
zna, isto ko machado, morisson, petrucci, da li ti je jasno kako si glup klosaru
2015-08-25
munir je jedino dobar na FM-u, ovi niti to
2015-08-25
ENGLESKI gigant Manchester United izrazio je spremnost za kupnju brazilskog napadača Alexandrea Pata, a vijest je medijima otkrio sam igrač, koji nastupa za Sao Paulo.
"Primio sam vrlo dobru ponudu od Manchester Uniteda" , kazao je Pato brazilskim novinarima. Pato (25) je na posudbi u Sao Paulu do kraja godine i to kao igrač Corinthiansa, koji ga želi prodati po svaku cijenu. U Corinthiansu je Pato proveo sezonu i pol nakon što se vratio u Brazil iz AC Milana.
Manchester United je u potrazi za napadačima nakon što je otpustio Robina van Persiea, Javiera Hernandeza i Radamela Falcaoa.
"Primio sam vrlo dobru ponudu od Manchester Uniteda" , kazao je Pato brazilskim novinarima. Pato (25) je na posudbi u Sao Paulu do kraja godine i to kao igrač Corinthiansa, koji ga želi prodati po svaku cijenu. U Corinthiansu je Pato proveo sezonu i pol nakon što se vratio u Brazil iz AC Milana.
Manchester United je u potrazi za napadačima nakon što je otpustio Robina van Persiea, Javiera Hernandeza i Radamela Falcaoa.
Guest- Guest
Jel to onaj United kojeg je PSV masakriro?
strikan borko- Posts : 145
2015-09-01
glup si ko kurac, ljubi te brat. nakon onoga sto se dogodilo SOU na toj utakmici, ko bi uopste ocekivao da dobiju?
Guest- Guest
o ne opet ova pederska tema
nowitzki-
2014-04-27
svakako svakako. Bez Luk Šoa se ne može.Braćala wrote:glup si ko kurac, ljubi te brat. nakon onoga sto se dogodilo SOU na toj utakmici, ko bi uopste ocekivao da dobiju?
strikan borko- Posts : 145
2015-09-01
stvarno si glup jbt, koje je to psihološke posledice ostavilo na tim-to je poenta, a ne da li mogu da igraju sa ili bez SO-a
Guest- Guest
Ja se moram operwu nasmijat, nije bitno po kome pljujeoperw wrote:kakva labilna momčad
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3