MANCHESTER UNITED
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
MANCHESTER UNITED
Neću ovdje o Chelskiju, pedofilu Wengeru i njegovom nakotu, Liverpoolu na pogon mujaga, itd.
Ovdje slavimo kultni klub, i to njegove najslavnije dane.
Prvu stranicu hoću samo o Royu Keaneu.
Naklon Kapetanu i velikanu sa Teatra snova. Onda o najboljem treneru ikada, Sir Alexu Fergusonu.
Štujte velikane!
Ovdje slavimo kultni klub, i to njegove najslavnije dane.
Prvu stranicu hoću samo o Royu Keaneu.
Naklon Kapetanu i velikanu sa Teatra snova. Onda o najboljem treneru ikada, Sir Alexu Fergusonu.
Štujte velikane!
Guest- Guest
Re: MANCHESTER UNITED
Obični klošari i lopovi, najjači lik u povijesti im je Howard Webb. Kompleksaši koji pate od osjećaja manje vrijednosti naspram najvećeg engleskog kluba - Liverpoola. Za njih navijaju samo pripadnici raznoraznih egzotičnih rasa. Gasi ovu glupu temu.
Roland Deschain wrote:Obični klošari i lopovi, najjači lik u povijesti im je Howard Webb. Kompleksaši koji pate od osjećaja manje vrijednosti naspram najvećeg engleskog kluba - Liverpoola. Za njih navijaju samo pripadnici raznoraznih egzotičnih rasa. Gasi ovu glupu temu.
Ko te jebe, ako ti se ne sviđa tema, nastavi se prosipati po VIP-u.
Liverpoolu ni kurve nisu davale od 1990 do pred par dana.
Guest- Guest
Sad mi ideš na živce. Ajd, napuši se kurca i briši nazad na VIP.
Roland Deschain wrote:Sad mi ideš na živce. Ajd, napuši se kurca i briši nazad na VIP.
Pa nije moglo bez kurca.
Stvarno navijaš za te kozojebe iz Liverpoola. :)
Pušili su Sergiu Ramosu posred finala LP, što ti ne bi nudi o meni.
Liži jaja ko i inače kome stigneš, ja ću pisati gdje hoću.
Guest- Guest
Pozdravi kevu olosu balijski.
Prcio te hodza
Prcio te hodza
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Da nije obratno oko tih kompleksa tominjo?Roland Deschain wrote:Obični klošari i lopovi, najjači lik u povijesti im je Howard Webb. Kompleksaši koji pate od osjećaja manje vrijednosti naspram najvećeg engleskog kluba - Liverpoola. Za njih navijaju samo pripadnici raznoraznih egzotičnih rasa. Gasi ovu glupu temu.
FRANK wrote:Pozdravi kevu olosu balijski.
Prcio te hodza
Dosadnooooo.
Iz kojeg napadnog pravca je djelovala 114 brigada za vrijeme Oluje?
Vadi ćaćin kurac iz ustiju i guglaj.
Guest- Guest
Pitaj skejemobiu$ wrote:FRANK wrote:Pozdravi kevu olosu balijski.
Prcio te hodza
Dosadnooooo.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
FRANK wrote:Pitaj skejemobiu$ wrote:FRANK wrote:Pozdravi kevu olosu balijski.
Prcio te hodza
Dosadnooooo.
Pitam tebe, s obzirom na tvoj navedeni ratni put (a jebo Ramba di je ovaj sve stigo, još jedan takav i vijorio bi nam se stijeg u Šapcu)
Guest- Guest
Tako jemobiu$ wrote:FRANK wrote:Pitaj skejemobiu$ wrote:FRANK wrote:Pozdravi kevu olosu balijski.
Prcio te hodza
Dosadnooooo.
Pitam tebe, s obzirom na tvoj navedeni ratni put (a jebo Ramba di je ovaj sve stigo, još jedan takav i vijorio bi nam se stijeg u Šapcu)
2015-09-13
FRANK wrote:
Tako je
Ti ironiju, ko ni rat, ne bi prepoznao ni da te udari kurcem o čelo.
Guest- Guest
Ja sam te vec zavolio ali stvarno.mobiu$ wrote:FRANK wrote:
Tako je
Malo bih ih rekli mater mi zesca kuraba bila.
2015-09-13
FRANK wrote:Ja sam te vec zavolio ali stvarno.mobiu$ wrote:FRANK wrote:
Tako je
Pa kad je bila, ubo si prstom pravo u pekmez. :)
Guest- Guest
Ooo meni se cini da cemo ja i ti imati pocetak jednog divnog prijateljstva.mobiu$ wrote:FRANK wrote:Ja sam te vec zavolio ali stvarno.mobiu$ wrote:FRANK wrote:
Tako je
Pa kad je bila, ubo si prstom pravo u pekmez. :)
2015-09-13
mobiu$ wrote:FRANK wrote:Pitaj skejemobiu$ wrote:FRANK wrote:Pozdravi kevu olosu balijski.
Prcio te hodza
Dosadnooooo.
Pa imaš onog undeada na VIP-u. Taj je u svojim bajkama pobio 3 miliona četnika...
Guest- Guest
Ma nebitno sad. Ja sam kriv jer sam se upecao. Kad sam skužio da se radi o mentalnom bolesniku bilo je kasno. Ne idem na VIP pa nisam ni znao kakvih bolesnika tamo ima, a kamoli da bi netko od njih krenuo ovdje otvarat teme.scorpion wrote:Da nije obratno oko tih kompleksa tominjo?Roland Deschain wrote:Obični klošari i lopovi, najjači lik u povijesti im je Howard Webb. Kompleksaši koji pate od osjećaja manje vrijednosti naspram najvećeg engleskog kluba - Liverpoola. Za njih navijaju samo pripadnici raznoraznih egzotičnih rasa. Gasi ovu glupu temu.
Nije mu prvi put...Roland Deschain wrote:Ma nebitno sad. Ja sam kriv jer sam se upecao. Kad sam skužio da se radi o mentalnom bolesniku bilo je kasno. Ne idem na VIP pa nisam ni znao kakvih bolesnika tamo ima, a kamoli da bi netko od njih krenuo ovdje otvarat teme.scorpion wrote:Da nije obratno oko tih kompleksa tominjo?Roland Deschain wrote:Obični klošari i lopovi, najjači lik u povijesti im je Howard Webb. Kompleksaši koji pate od osjećaja manje vrijednosti naspram najvećeg engleskog kluba - Liverpoola. Za njih navijaju samo pripadnici raznoraznih egzotičnih rasa. Gasi ovu glupu temu.
Al dobro, iz Rijeke je, pa mu je oprošteno...
Tamo su svi retardirani...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:
Nije mu prvi put...
Al dobro, iz Rijeke je, pa mu je oprošteno...
Tamo su svi retardirani...
;)
Da, zato družba NH, Debeli Pero i Brnčić pucaju od inteligencije i strategija, vidjelo se na skupštini.
Ajde, dobro, upali ste u kvalifikacije za EL, da vidimo kojim kuharima, ribarima i kurvama će se sad posrećiti, pa da se opet dobro nasmijemo
Retardirani ti jebu mater na baji iza lokalne točione.
Guest- Guest
Brat Brale wrote:
Pa imaš onog undeada na VIP-u. Taj je u svojim bajkama pobio 3 miliona četnika...
A imaš te lovačke priče...pobio 3 milijuna četnika sam samcat? Nemoguće.
Natjerao ih sam svih 3 milijuna u bežaniju traktorima? To je već moguće.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Manchester United Football Club
» United vs city
» svi mislili man united gotov
» Pitanje za forumase real vs united
» Medijski rat u Hrvatskoj:United Group(N1) vs A1,HT,HRT&HDZ
» United vs city
» svi mislili man united gotov
» Pitanje za forumase real vs united
» Medijski rat u Hrvatskoj:United Group(N1) vs A1,HT,HRT&HDZ