Njemačka tiho gradi europsku vojsku
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Njemačka tiho gradi europsku vojsku
wolfija i yodu u europsku Vojsku regrutirati..red wolf wrote:Pretpostavljam da se sebi smiješ...Regoč wrote:Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!red wolf wrote:Ovo si ti napisao...Regoč wrote:Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!red wolf wrote:Pomalo se gradi europska država...Korak po korak...Ali sigurno...hehehehehehehehehehe''Sama ideja europske vojske je dobra, ali ne kao skupine nacionalnih kontingenatah, već kao prave vojske s jedinstvenim zapovjedništvom.''
Guest- Guest
Ja sam za mir...Pacifizam iznad svega...pismejker wrote:wolfija i yodu u europsku Vojsku regrutirati..red wolf wrote:Pretpostavljam da se sebi smiješ...Regoč wrote:Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!red wolf wrote:Ovo si ti napisao...Regoč wrote:
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!
red wolf-
2016-02-10
I ja isto..sto ne znaci da ne mogu sasvim smiren nekom liku slomiti vrat,ko vrapcu..onako.. cum bajšpilred wolf wrote:Ja sam za mir...Pacifizam iznad svega...pismejker wrote:wolfija i yodu u europsku Vojsku regrutirati..red wolf wrote:Pretpostavljam da se sebi smiješ...Regoč wrote:Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!red wolf wrote:
Ovo si ti napisao...
Guest- Guest
Onda se pretvaraš...Lažnjak si...pismejker wrote:I ja isto..sto ne znaci da ne mogu sasvim smiren nekom liku slomiti vrat,ko vrapcu..onako.. cum bajšpilred wolf wrote:Ja sam za mir...Pacifizam iznad svega...pismejker wrote:wolfija i yodu u europsku Vojsku regrutirati..red wolf wrote:Pretpostavljam da se sebi smiješ...Regoč wrote:
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!
red wolf-
2016-02-10
ne pretvaram se..Pisfull sam full,ono nikad nikog prvog ne diram..osim Kozojebe..njih volim kinjiti,.progoniti..pridjem im blizu i merko se zapiljim u njih ..ubrzo se samo pokupe i nestanu..vis,nisam loš bas...red wolf wrote:Onda se pretvaraš...Lažnjak si...pismejker wrote:I ja isto..sto ne znaci da ne mogu sasvim smiren nekom liku slomiti vrat,ko vrapcu..onako.. cum bajšpilred wolf wrote:Ja sam za mir...Pacifizam iznad svega...pismejker wrote:wolfija i yodu u europsku Vojsku regrutirati..red wolf wrote:
Pretpostavljam da se sebi smiješ...
ne krijem ja ono sto sam,vecina to u reali primjeti i ne pimplja u medjedju pecinu
Guest- Guest
Dobro lažnjak si, u čemu je problem?pismejker wrote:ne pretvaram se..Pisfull sam full,ono nikad nikog prvog ne diram..osim Kozojebe..njih volim kinjiti,.progoniti..pridjem im blizu i merko se zapiljim u njih ..ubrzo se samo pokupe i nestanu..vis,nisam loš bas...red wolf wrote:Onda se pretvaraš...Lažnjak si...pismejker wrote:I ja isto..sto ne znaci da ne mogu sasvim smiren nekom liku slomiti vrat,ko vrapcu..onako.. cum bajšpilred wolf wrote:Ja sam za mir...Pacifizam iznad svega...pismejker wrote:
wolfija i yodu u europsku Vojsku regrutirati..
ne krijem ja ono sto sam,vecina to u reali primjeti i ne pimplja u medjedju pecinu
red wolf-
2016-02-10
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!red wolf wrote:Pretpostavljam da se sebi smiješ...Regoč wrote:Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!red wolf wrote:Ovo si ti napisao...Regoč wrote:Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!red wolf wrote:Pomalo se gradi europska država...Korak po korak...Ali sigurno...hehehehehehehehehehe''Sama ideja europske vojske je dobra, ali ne kao skupine nacionalnih kontingenatah, već kao prave vojske s jedinstvenim zapovjedništvom.''
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!red wolf wrote:Ja sam za mir...Pacifizam iznad svega...pismejker wrote:wolfija i yodu u europsku Vojsku regrutirati..red wolf wrote:Pretpostavljam da se sebi smiješ...Regoč wrote:Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!red wolf wrote:
Ovo si ti napisao...
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!red wolf wrote:Onda se pretvaraš...Lažnjak si...pismejker wrote:I ja isto..sto ne znaci da ne mogu sasvim smiren nekom liku slomiti vrat,ko vrapcu..onako.. cum bajšpilred wolf wrote:Ja sam za mir...Pacifizam iznad svega...pismejker wrote:wolfija i yodu u europsku Vojsku regrutirati..red wolf wrote:
Pretpostavljam da se sebi smiješ...
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!red wolf wrote:Dobro lažnjak si, u čemu je problem?pismejker wrote:ne pretvaram se..Pisfull sam full,ono nikad nikog prvog ne diram..osim Kozojebe..njih volim kinjiti,.progoniti..pridjem im blizu i merko se zapiljim u njih ..ubrzo se samo pokupe i nestanu..vis,nisam loš bas...red wolf wrote:Onda se pretvaraš...Lažnjak si...pismejker wrote:I ja isto..sto ne znaci da ne mogu sasvim smiren nekom liku slomiti vrat,ko vrapcu..onako.. cum bajšpilred wolf wrote:
Ja sam za mir...Pacifizam iznad svega...
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Po 3. put u 100 godina Njemačka gradi vojsku za "vrli novi svijet"
» Njemačka: Nakon što je Britanija izašla, mi ćemo formirati vojsku EU!
» Njemačka povlači vojsku i avione iz turske zračne baze
» Slavio se Hitlerov rođendan: Njemačka povlači vojsku iz Litvanije zbog rasizma
» Za što se to Nijemci stvarno pripremaju?Njemačka povečava vojsku,Švedska i Finska traže zaštitu od SAD-a i NATO-a
» Njemačka: Nakon što je Britanija izašla, mi ćemo formirati vojsku EU!
» Njemačka povlači vojsku i avione iz turske zračne baze
» Slavio se Hitlerov rođendan: Njemačka povlači vojsku iz Litvanije zbog rasizma
» Za što se to Nijemci stvarno pripremaju?Njemačka povečava vojsku,Švedska i Finska traže zaštitu od SAD-a i NATO-a
Page 2 of 2