Denkverbot
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Denkverbot
native american; amo žicati kazino
2014-04-16
nis sto oka je skula svršila..još se nis ni brči umore.
jedva imun vrimena zaliti jadne žedne biljčice...
učer sun bi u grodu, ma sun zaburavi u knjižnicu:(
2014-04-16
a ti?
imaju li nezaposleni pravo na dvi sedmice ljetovanja?
2014-04-16
I ja ću sljedeći tjedan podići.aben wrote:nis sto oka je skula svršila..još se nis ni brči umore.
Čekam ja vas, imam vremena za čekanje :)
Guest- Guest
Na žalost, nemaju niti dana jer svaki dan je nalik na prethodni, nema plaće pa nema niti prava (vidiš i samome kako ti je uz plaćeni, a kako li je tek nama :D)aben wrote:a ti?
Kod nas je tolika vrućina i sparina da se preživljava uz pomoć klime. Nakon kiše bude prestrašno. Čekam večer, pa zalijevanje vrta, balkona, cvijetnih gredica.
Najgore od svega je nemogućnost planiranja...
A što ti, apartmane gradiš? :)
Guest- Guest
you striked out?kic wrote:kic wrote:
ko prvi njegova djeva
osim ako sam ja prvi, onda se aksiom ponistava :^^
ne smiš curu iskati u letu, previše je naelektriziranosti..ne more se misliti
2014-04-16
aben wrote:you striked out?kic wrote:kic wrote:
ko prvi njegova djeva
osim ako sam ja prvi, onda se aksiom ponistava :^^
ne smiš curu iskati u letu, previše je naelektriziranosti..ne more se misliti
ma ja to onako izvlacim kicev zakon :^^
mate wrote:Na žalost, nemaju niti dana jer svaki dan je nalik na prethodni, nema plaće pa nema niti prava (vidiš i samome kako ti je uz plaćeni, a kako li je tek nama :D)aben wrote:a ti?
Kod nas je tolika vrućina i sparina da se preživljava uz pomoć klime. Nakon kiše bude prestrašno. Čekam večer, pa zalijevanje vrta, balkona, cvijetnih gredica.
još nojbolje da imoš to pravo, hahaha
i meni je neploćeni, jo sun nezaposlen do listopada, a imun još 500 kun:))
vidiš, meni se čini ko da leto još ni počelo. još nemo noću onoga roštiljanja u znoju...zoto mi njanci ni došlo da se zakupan.
ni apartman, nego sun dobi u naslijeđe ruševinu, pa sun je napokon dove do življivosti.
a planiranje...ni jo ne morin planirati. ov život je ono kako bi jo voli živiti; dizanje sa suncun, sponje sa suncun. vičero sun lešo kavalu, popi gemišt i pošo leći. a to se jednostavno ne more u grodu.
2014-04-16
Možda bi trenutno galebarenje bilo korisnije?! :)kic wrote:
jenti sunce i knjigu, u pol dana se nasukao u gradu i nigdje nijedne knjizare..
Guest- Guest
Pa dobro, 500-500, ali tebi je lako tamo zaposliti se kao konobar :)aben wrote:mate wrote:Na žalost, nemaju niti dana jer svaki dan je nalik na prethodni, nema plaće pa nema niti prava (vidiš i samome kako ti je uz plaćeni, a kako li je tek nama :D)aben wrote:a ti?
vidiš, meni se čini ko da leto još ni počelo. još nemo noću onoga roštiljanja u znoju...zoto mi njanci ni došlo da se zakupan.
ni apartman, nego sun dobi u naslijeđe ruševinu, pa sun je napokon dove do življivosti.
a planiranje...ni jo ne morin planirati. ov život je ono kako bi jo voli živiti; dizanje sa suncun, sponje sa suncun. vičero sun lešo kavalu, popi gemišt i pošo leći. a to se jednostavno ne more u grodu.
Kakvo je to roštiljanje u znoju? (nekako mi na prvu djeluje perverzno :)) Ali u svakom slučaju, ne traži izgovore za ne kupanje :)
Što se tiče ruševine, uvjerena sam da ćeš od nje stvoriti neku buduću dobit.
Itekako se i to može u gradu, ali moraš biti nezaposlen u gradu :)
Guest- Guest
pa nis munjin zaposliti se dokke god imo ča za poisti:)mate wrote:Pa dobro, 500-500, ali tebi je lako tamo zaposliti se kao konobar :)aben wrote:mate wrote:Na žalost, nemaju niti dana jer svaki dan je nalik na prethodni, nema plaće pa nema niti prava (vidiš i samome kako ti je uz plaćeni, a kako li je tek nama :D)aben wrote:a ti?
Kakvo je to roštiljanje u znoju? (nekako mi na prvu djeluje perverzno :)) Ali u svakom slučaju, ne traži izgovore za ne kupanje :)
Što se tiče ruševine, uvjerena sam da ćeš od nje stvoriti neku buduću dobit.
Itekako se i to može u gradu, ali moraš biti nezaposlen u gradu :)
ni perverzno, nami možda jednu sedmicu bude vruće da se ne more spati, pa se okrićeš celu noć..
dobit? možda, nika se ne zno :(
lipa je to kućica, zanji put se u njoj prespolo 1947 ka je u njoj umrla nana moje nane. do 57 više ni imala krov, jo sun prije pe godin unutro posiko veliku crniku i smokvu..ote sun je prirodi i preporodi...muka bi mi je bila prodati...ali, ipak je na prodaji. jebiga, siromasi ne moru imati kuće. voli bi ka bi je samo iznojmljivo, ali unda bi mi tribala neka mobilna ili montažna zo me. ki bi bi u grodu preko leta....biži biži
u grodu moreš jedino biti pijančina. apsolutno se tamo nemo ča drugo činiti.
2014-04-16
Zato si mudro birao buduću. Šta misliš da si naišao na neku izjelicu :)
Ja roštiljam svaku noć, u tom slučaju, i još odlazim po piće :) Party završava oko 4 ujutro.
Teško se odvojiti od djedovine. Kada sam naslijedila od oca zajedno s bratom staru prabakinu kuću s zemljom (lijepa numera u jednom selu, a ona se zvala Mativka), uzela sam samo njeno ime a imanje ostavila bratu jer ipak on će uvijek nositi prezime i njegov sin.
Morala bih opet pročitati Mrtve kapitale.
U gradu bez mora, bez posla,mores se ljetom roštiljati i biti pijančina :) Imam ja plan. Ajd ti to do nagodinu lijepo osposobi pa meni na dva tjedna iznajmi :)
Ja roštiljam svaku noć, u tom slučaju, i još odlazim po piće :) Party završava oko 4 ujutro.
Teško se odvojiti od djedovine. Kada sam naslijedila od oca zajedno s bratom staru prabakinu kuću s zemljom (lijepa numera u jednom selu, a ona se zvala Mativka), uzela sam samo njeno ime a imanje ostavila bratu jer ipak on će uvijek nositi prezime i njegov sin.
Morala bih opet pročitati Mrtve kapitale.
U gradu bez mora, bez posla,mores se ljetom roštiljati i biti pijančina :) Imam ja plan. Ajd ti to do nagodinu lijepo osposobi pa meni na dva tjedna iznajmi :)
Guest- Guest
Upravo me naslov jednog članka u Jutarnjem oduševio: Godina bez mora je kao život bez ljubavi :)
Guest- Guest
Jel se ljudi uopće uspiju rashladiti u moru?
Kažu kod nas, preko 40, a i za danas najavljuju. Pa kako da ti vrućina razum ne poremeti?! :)
Kažu kod nas, preko 40, a i za danas najavljuju. Pa kako da ti vrućina razum ne poremeti?! :)
Guest- Guest
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Page 25 of 50