Denkverbot
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Denkverbot
Oduvijek gledam uvrnute serije, Darla...tko je to?(niti me zanima itko, osim osoba s kojima sam u kontaktu)kic wrote:
tvoja omiljena? zapravo me darla nagovorila da to gledam..
Samo primjećujem i smatram da imam pravo komentirati ljude s kojima se družim...
Guest- Guest
Radije pogledaj, od Abenda i mene seriju....mani se provokatora bez pokrića...
(theleftovers)
(theleftovers)
Guest- Guest
Samo ne dozvoli tmini da te obuzme :)
Pogledaj našu seriju i budi dovljno svoj, donesi svoje zaključke :)
Guest- Guest
Samo u svemu budi svoj :)kic wrote:
jedne godine će doć i to na red, provokatorice!
Guest- Guest
Ako itko gleda bolesne serije, to sam ja...ako želiš filozofiju, povijest, sf...sve smiksano u jedno, pogledaj u par epizoda: American horror story: Asylum.....ali samo tu, jer ostalo je sranje, ovo je vrhunac :)
Guest- Guest
evo, prečito.
tečna knjiga, dobri fluidni opisi, kulturni ljudi i razgovori- baš kul, intrigntna tema, svježe ideje o vanzemaljcima unatoč dogodovštinama james t kirka, ščekn i ščeknova raca je my favourite.
srbski je težak, ne zun ča znoči posmrče, recimo, dosta nepoznatih pojmova koje objašnjavaju predaleko u radnji, progresori, comicon2, itd., i rasplet je došo prebrzo. da vrhunac ni bi ovako dobar, sruši bi knjigu.
ni mi žo ča sun je prečito.
sutra grin ugro, je imomo novi naslov, da usput uzmen?
tečna knjiga, dobri fluidni opisi, kulturni ljudi i razgovori- baš kul, intrigntna tema, svježe ideje o vanzemaljcima unatoč dogodovštinama james t kirka, ščekn i ščeknova raca je my favourite.
srbski je težak, ne zun ča znoči posmrče, recimo, dosta nepoznatih pojmova koje objašnjavaju predaleko u radnji, progresori, comicon2, itd., i rasplet je došo prebrzo. da vrhunac ni bi ovako dobar, sruši bi knjigu.
ni mi žo ča sun je prečito.
sutra grin ugro, je imomo novi naslov, da usput uzmen?
2014-04-16
Trenutno čitam prijedlog od Špire: "Mi"-Jevgenij Zamjatin.
Kic kaže da ju je dvaput pročitao. Pa evo, ako želiš i nisi ju pročitao bilo bi zgodno.
Kic kaže da ju je dvaput pročitao. Pa evo, ako želiš i nisi ju pročitao bilo bi zgodno.
Guest- Guest
Dileme, dileme..
mate wrote:Samo ne dozvoli tmini da te obuzme :)
Da, Kic, pogledaj The Leftovers i samostalno razmisljaj, jer kad ti Darla i ja predlozimo neku seriju ti potpadas pod utjecaj tmine.. :D Da ne govorimo o mojem uplivu na tvoju krhku psihu. :-D
Mate, hajde ti fino cituckaj Zamjatina (odlicna knjiga), a kad budes htjela otvoreno negodovati, tu sam pa cemo malo popricati. Vrlo direktno, smisleno. ;)
Guest- Guest
to ni prošlo proceduru. svako more biti predlogoč, ako sudjeluje u krugu. uglovnomu, tebe je rijed za naslov, pa ka svršiš predloži!mate wrote:Trenutno čitam prijedlog od Špire: "Mi"-Jevgenij Zamjatin.
2014-04-16
oca ti jeben, kic, pa vuder se čerupaju kolo tebe!
tajni biološki program je iskati svoj detonator, detonatore bolje reći:), i to je nojbesmislenija esencijalna stvor koju ćeš obaviti,
godspeed, lad
tajni biološki program je iskati svoj detonator, detonatore bolje reći:), i to je nojbesmislenija esencijalna stvor koju ćeš obaviti,
godspeed, lad
2014-04-16
:)Ithildin wrote:mate wrote:Samo ne dozvoli tmini da te obuzme :)
Da, Kic, pogledaj The Leftovers i samostalno razmisljaj, jer kad ti Darla i ja predlozimo neku seriju ti potpadas pod utjecaj tmine.. :D Da ne govorimo o mojem uplivu na tvoju krhku psihu. :-D
Mate, hajde ti fino cituckaj Zamjatina (odlicna knjiga), a kad budes htjela otvoreno negodovati, tu sam pa cemo malo popricati. Vrlo direktno, smisleno. ;)
Pa zar se Penny Dreadful nije dragovoljno predala tami?
Treba pozitivno djelovati na mladića :) (ponekad mi djeluje kao da se još uvijek traži)
A, jaoj! Ja i smislenost smo u stalnom sukobu :)
Guest- Guest
A dobro, u tom slučaju sačekaj mene :Daben wrote:to ni prošlo proceduru. svako more biti predlogoč, ako sudjeluje u krugu. uglovnomu, tebe je rijed za naslov, pa ka svršiš predloži!mate wrote:Trenutno čitam prijedlog od Špire: "Mi"-Jevgenij Zamjatin.
Guest- Guest
Pa kada si se ti pritajio :)aben wrote:oca ti jeben, kic, pa vuder se čerupaju kolo tebe!
godspeed, lad
Guest- Guest
čekun, make it worth
leto je, juarče tože, i red je da se pritajimo
leto je, juarče tože, i red je da se pritajimo
2014-04-16
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Page 21 of 50