Denkverbot
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Denkverbot
kad smo već razvili svijest, unda sve ča činimo moro imati smisao. Ljubav je sa riječ za jednu prilagadbu...
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Upravo tako, kako samo ti kažeš ono što ja mislim :)aben wrote:kad smo već razvili svijest, unda sve ča činimo moro imati smisao. Ljubav je sa riječ za jednu prilagadbu...
ja se nikada ne znam izraziti ali to je baš riječ koju sam željela reči, prilagodba...
Guest- Guest
Ne sjećam se tvog odgovora, a da nisi kvotao ....
Valjda tako ide u svemu...politici, ljubavi,...jednostavno-životu.
Prilagodljivost, svjesna-nesvjesna je ključ uspjeha...
Valjda tako ide u svemu...politici, ljubavi,...jednostavno-životu.
Prilagodljivost, svjesna-nesvjesna je ključ uspjeha...
Guest- Guest
Odakle ti ovo napisano?kic wrote:
ekscelencija obožava savršenu preciznost formulacija..
Guest- Guest
ja ću u ponedjeljak početi...kic wrote:
s prve stranice naše knjige..
Fuck! :) Al, već mi se sviđa :)
Guest- Guest
Nemo nišće lose u nagonu za reprodukcijon i pratećin igrokazu, ali ljudi jednostavno gredu preveliki ispod zvizdov;mate wrote:Upravo tako, kako samo ti kažeš ono što ja mislim :)aben wrote:kad smo već razvili svijest, unda sve ča činimo moro imati smisao. Ljubav je sa riječ za jednu prilagadbu...
ja se nikada ne znam izraziti ali to je baš riječ koju sam željela reči, prilagodba...
namisto da razumu da je reprodukcija leap of faith, oni se zanosu epitetima za reproduktivne okolnosti, velika ljubav, najromantičniji, suđeno je...
ota grandioznost je u suprotnosti sa jasnim dokazima -oženi si curu iz svog sela- i kad tad će dojti do otriježnjenja i mamurluka
2014-04-16
mate wrote:Ne sjećam se tvog odgovora, a da nisi kvotao ....
a, razbi mi se mobitel, sa imun neki stooori, spori...
2014-04-16
Ča van znoči to s kaučon?
2014-04-16
Pa, iako si to grubo prikazao, slažem se :)aben wrote:Nemo nišće lose u nagonu za reprodukcijon i pratećin igrokazu, ali ljudi jednostavno gredu preveliki ispod zvizdov;mate wrote:Upravo tako, kako samo ti kažeš ono što ja mislim :)aben wrote:kad smo već razvili svijest, unda sve ča činimo moro imati smisao. Ljubav je sa riječ za jednu prilagadbu...
namisto da razumu da je reprodukcija leap of faith, oni se zanosu epitetima za reproduktivne okolnosti, velika ljubav, najromantičniji, suđeno je...
ota grandioznost je u suprotnosti sa jasnim dokazima -oženi si curu iz svog sela- i kad tad će dojti do otriježnjenja i mamurluka
Smatraš li da doista postoji taj zanos koji nas nosi, ili je sve to samo nešto što nitko nikada neće priznati...
Guest- Guest
Kic se samo pravi blesav, a borba oko kauča je preočita :)aben wrote:Ča van znoči to s kaučon?
Guest- Guest
Kako grubo, čak sun koristi parafrazu abšimića:(mate wrote:Pa, iako si to grubo prikazao, slažem se :)aben wrote:Nemo nišće lose u nagonu za reprodukcijon i pratećin igrokazu, ali ljudi jednostavno gredu preveliki ispod zvizdov;mate wrote:Upravo tako, kako samo ti kažeš ono što ja mislim :)aben wrote:kad smo već razvili svijest, unda sve ča činimo moro imati smisao. Ljubav je sa riječ za jednu prilagadbu...
Smatraš li da doista postoji taj zanos koji nas nosi, ili je sve to samo nešto što nitko nikada neće priznati...
Pa postoji zanos, a likori čak znaju i imena hormonov ki ga proizvodu. Moja teza je da je diskrepanca u ljudskin očekivanjima, namisto da uživaju u ljubavi, oni je grodu pijedestal.
Svaki pir je eklatantan primjer toga
2014-04-16
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Page 12 of 50