Denkverbot
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Denkverbot
Popizdin ka Telefon misli da zno bolje o mene
Znun Sami da je grubo.
Znun Sami da je grubo.
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Voli bi nastaviti, Ali kruto mi se spi...
2014-04-16
Čak ni Bocelli, nema onaj dramatičan uzdah poput, nikad prežaljenog, Pavarottia....
Guest- Guest
jer žene imaju posla u kužini.
jo zaburavi:(
imo sun puno posla, i jebiga...grin jepeta ugro za ki dun, pa ću unda
jo zaburavi:(
imo sun puno posla, i jebiga...grin jepeta ugro za ki dun, pa ću unda
2014-04-16
Pa nemaju stalno :)
Uvijek postoji vrijeme za bilo što, što voliš :)
Ja sam negdje na 200 str. Zbilja lijepo pripovijedanje, radnja lijepa, tekuća. Opisi lijepi. Za sada knjiga lijepa za čitanje i opuštanje :)
Pa čime si ti toliko okupiran da nemaš vremena na ništa drugo misliti? :)
Uvijek postoji vrijeme za bilo što, što voliš :)
Ja sam negdje na 200 str. Zbilja lijepo pripovijedanje, radnja lijepa, tekuća. Opisi lijepi. Za sada knjiga lijepa za čitanje i opuštanje :)
Pa čime si ti toliko okupiran da nemaš vremena na ništa drugo misliti? :)
Guest- Guest
ako su gotove u kužini, unda triba složiti robu u armeruni...
jebenti, ma retko grin ugro, pa ka pojdin unda oću učiniti odjedun pu sve ča se nakupi...
nis još digo knjigu, i ne zun nišće o njoj, a već mi se ne svidjo:)
jebenti, ma retko grin ugro, pa ka pojdin unda oću učiniti odjedun pu sve ča se nakupi...
nis još digo knjigu, i ne zun nišće o njoj, a već mi se ne svidjo:)
2014-04-16
Očito je, da ne radiš te poslove, stoga ... :)
Al si me sjetio na jedan savjet koji sam dobila od jedne iskusne žene, ide nekako ovako: kada si sama, ti lezi i sve četiri u zrak digni. Nek netko na vrata, ili uz tebe, ti uzmi krpu, bilo što pa kao radi :) (više ćeš biti cijenjena:)
Znam da si u godinama, al kako za sve svoje godine nisi naučio da nisi toliko pametan pa sve moreš popamtiti, zbog toga i služi olovka i papirić :)
Znam, čim je od mene :) No, nije nešto za razvoj moždanih vijuga. Jednostavno je za sada-lijepa :) Ali, niti ja ne znam u koju se pustolovinu upuštam kada vaše prijedloge prihvaćam, prihvaćam jer sam se obvezala :)
Al si me sjetio na jedan savjet koji sam dobila od jedne iskusne žene, ide nekako ovako: kada si sama, ti lezi i sve četiri u zrak digni. Nek netko na vrata, ili uz tebe, ti uzmi krpu, bilo što pa kao radi :) (više ćeš biti cijenjena:)
Znam da si u godinama, al kako za sve svoje godine nisi naučio da nisi toliko pametan pa sve moreš popamtiti, zbog toga i služi olovka i papirić :)
Znam, čim je od mene :) No, nije nešto za razvoj moždanih vijuga. Jednostavno je za sada-lijepa :) Ali, niti ja ne znam u koju se pustolovinu upuštam kada vaše prijedloge prihvaćam, prihvaćam jer sam se obvezala :)
Guest- Guest
stoga ča?mate wrote:Očito je, da ne radiš te poslove, stoga ... :)
jo znun ta ot poso ni glamurozan, al je bitan i bitniji od foruma. zoto ka vidiš ženu na forumu, ili je čestitoj kako brzo rodi, ili je popljucoj jer je lina štraca
pa zapišen, ali zaburavin di:(
ni zoto ča je otebe, dobro, je zoto ča je otebe. jebemu, vos žene zanimo kako se ki osićo i tome se ne more stati na kroj...
2014-04-16
Pa ne moreš si dati pravo organizacije :)
Ovo te doista nisam razumjela, molila bih objašnjenje...
A, shvatljivo :)
:) Upravo zbog nas žena još i postojimo :)
Guest- Guest
ne pokušavan organizirati, nego samo izražavan sumnju da je je neka forumašica gotova s poslun, jer kućanski posli nisu nika zapravo gotovi.mate wrote:Pa ne moreš si dati pravo organizacije :)
ako si žena, i ako si na forumu, unda ili imoš zapušćenu obitelj, ili joko brzo rodiš.
a postojomo radi vos, ali i gubimo vrime na osjećaje isvami...
2014-04-16
Nikada u životu, dok živiš, nije gotovo. Da bi živio, trebaš i odmoriti.
Ako si upetljan u zbilju, sadašnost koja nas okružuje, pri tome mislim i na ovaj svijet u kojem je i forum, doista je najmanje bitno da li si žena ili muškarac, jer nam je dozvoljeno biti što poželimo. O nama i našoj vlastitoj moralnoj karakteristici ovisi, želiš li biti osoba koja jesi, ili osoba za koju želiš da te drugi vide. Pitanje nadmoći, ne ljudskosti....
Nekome gubljenje vremena, baš poput misli o zadnjoj pročitanoj stranici neke knjige...
Ako si upetljan u zbilju, sadašnost koja nas okružuje, pri tome mislim i na ovaj svijet u kojem je i forum, doista je najmanje bitno da li si žena ili muškarac, jer nam je dozvoljeno biti što poželimo. O nama i našoj vlastitoj moralnoj karakteristici ovisi, želiš li biti osoba koja jesi, ili osoba za koju želiš da te drugi vide. Pitanje nadmoći, ne ljudskosti....
Nekome gubljenje vremena, baš poput misli o zadnjoj pročitanoj stranici neke knjige...
Guest- Guest
je, i forum je u svitu, ali ako ti je dite glodno, ili još gore, ako ti muž glodan, a ti na forumu, e pa kakova si ti to unda osoba?
mislin, ti koja se jedva čekoš odreći svoga prezimena i nasljedstva,i znoš da moroš pojti doma kad ti se mladić gre opiti, tribala bi suhati u moj rog
mislin, ti koja se jedva čekoš odreći svoga prezimena i nasljedstva,i znoš da moroš pojti doma kad ti se mladić gre opiti, tribala bi suhati u moj rog
2014-04-16
Što ako ti je žena željna sexa, a ti na forumu tipkaš?aben wrote:je, i forum je u svitu, ali ako ti je dite glodno, ili još gore, ako ti muž glodan, a ti na forumu, e pa kakova si ti to unda osoba?
Kao što sam napisala maloprije, ako se dogovorimo da pročitam knjigu, makar ona meni ne bila po ukusu, ja je pročitam. Iz poštivanja svoje riječi, a hoćeš li ti, to je na tebi...
Guest- Guest
seksa? u ovu uru?!mate wrote:Što ako ti je žena željna sexa, a ti na forumu tipkaš?aben wrote:je, i forum je u svitu, ali ako ti je dite glodno, ili još gore, ako ti muž glodan, a ti na forumu, e pa kakova si ti to unda osoba?
Kao što sam napisala maloprije, ako se dogovorimo da pročitam knjigu, makar ona meni ne bila po ukusu, ja je pročitam. Iz poštivanja svoje riječi, a hoćeš li ti, to je na tebi...
ne more.
nemo to veze s preuzeton obavezon, govorimo o ženskin temama i njihovoj vridnosti. jedino sex i grod je bilo dobro, obradilo je bitne teme kroz 4 rozličita arhetipa žena, a umotan u tipičan čik flik prodalo se ženama svita. jo sun misli da se nakon toga žene više ne će zadovoljiti is sapunicami...
2014-04-16
Kako ti meni, tako ja tebi (ali ja nikada neću prva početi:))aben wrote:seksa? u ovu uru?!mate wrote:Što ako ti je žena željna sexa, a ti na forumu tipkaš?aben wrote:je, i forum je u svitu, ali ako ti je dite glodno, ili još gore, ako ti muž glodan, a ti na forumu, e pa kakova si ti to unda osoba?
ne more.
nemo to veze s preuzeton obavezon, govorimo o ženskin temama i njihovoj vridnosti. jedino sex i grod je bilo dobro, obradilo je bitne teme kroz 4 rozličita arhetipa žena, a umotan u tipičan čik flik prodalo se ženama svita. jo sun misli da se nakon toga žene više ne će zadovoljiti is sapunicami...
Nisam pogledala 2 epizode te serije, nisam taj tip. Vidim, ti si pratio, i daješ si za pravo tako okrutno, na temelju tv serija, donositi zaključke. Ja i nakon one što smo pratili zajedno, ne dajem si za pravo donijeti zaključak koji bi se odnosio na nekoga, osim samo mene.
Zbog čega je u tebi toliko, toliko,....zadojenosti, a pričaš o slobodi...
Guest- Guest
ča jo tebi ti meni..?
a na temelju čega bi tribo donositi zaključke o ženami? kako misliš okrutno:) valjda točno ili krivvo, a ne okrutno:)
e jebiga, ti donosiš zaključke o sebi, jo o svima. thats how things just are. ali, kako me to čini zadojenin?
a na temelju čega bi tribo donositi zaključke o ženami? kako misliš okrutno:) valjda točno ili krivvo, a ne okrutno:)
e jebiga, ti donosiš zaključke o sebi, jo o svima. thats how things just are. ali, kako me to čini zadojenin?
2014-04-16
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Page 30 of 50