Može li hr novinarstvo niže od ovoga?
Page 5 of 19
Page 5 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19
Re: Može li hr novinarstvo niže od ovoga?
Pročitala vas je i sad ste kao iznenađeni?
Ne možete više prodavati mu*a pod jaja, jelda...
Eroo- Posts : 78709
2016-07-22
Eroo wrote:Pročitala vas je i sad ste kao iznenađeni?
issati sta prica
debotoijusto- Posts : 31499
2014-04-12
U Hrvatskoj!Gnječ wrote:Regoč wrote:Istra je Hrvatska!Gnječ wrote:KGK treba staviti u kućni pritvor do kraja mandata.
Eru treba locirati, identificirati, uhititi, transferirati skupa sa Leticom na Goli otok.
Istra je poluotok!
U prvi plan svega!Sora wrote:Regoč wrote:Krajnje su neobjektivni. Amerika je bitno, a Koline napore da se progura treba cieniti kao napore da progura Hrvatsku u prvi plan.kaja wrote:pa što da radi, on nešto priča, ona gleda u njega, mislim je budala ali je predsjednik amerike, što treba napraviti..dvojku mu pokazati i vozi reći, pretjerujeteGnječ wrote:kaja wrote:da nije žensko ne bi ju tako omalovažavali, imali smo mi i beskorisnijih predsjednika pa im se nisu tako rugali..
slika govori više nego tisuću riječi, pogled govori više nego tisuću slika
U prvi plan cega ?
Nista ti REGOC ne domišljat do kraja .
Neke vanjske efekte, neke floskule, neke idiotarije površne ..
Nemas ti covjece muda za ozbiljnu tezu.
Regoč wrote:U Hrvatskoj!Gnječ wrote:Regoč wrote:Istra je Hrvatska!Gnječ wrote:KGK treba staviti u kućni pritvor do kraja mandata.
Eru treba locirati, identificirati, uhititi, transferirati skupa sa Leticom na Goli otok.
Istra je poluotok!
jednim dijelom u hrvatskoj ( još malo) drugim dijelom u sloveniji i trećim dijelom u Italiji.
Guest- Guest
tzja..meni to lici da bi Rusi ovo vrlo rado preuzeli kao Krim..Vjerujem da reg ne bi dobio udar po srčeko..Gnječ wrote:Regoč wrote:U Hrvatskoj!Gnječ wrote:Regoč wrote:Istra je Hrvatska!Gnječ wrote:KGK treba staviti u kućni pritvor do kraja mandata.
Istra je poluotok!
jednim dijelom u hrvatskoj ( još malo) drugim dijelom u sloveniji i trećim dijelom u Italiji.
Guest- Guest
Svakom njegovo, kako je i pošteno. No, jasno si rekal da tebe muči što sve nije u Italiji. E pa, biblijski Mletčiću, nije!!Gnječ wrote:Regoč wrote:U Hrvatskoj!Gnječ wrote:Regoč wrote:Istra je Hrvatska!Gnječ wrote:KGK treba staviti u kućni pritvor do kraja mandata.
Istra je poluotok!
Samo umobolan čovjek može sniti rasap svoje zemlje.pismejker wrote:tzja..meni to lici da bi Rusi ovo vrlo rado preuzeli kao Krim..Vjerujem da reg ne bi dobio udar po srčeko..Gnječ wrote:Regoč wrote:U Hrvatskoj!Gnječ wrote:Regoč wrote:
Istra je Hrvatska!
Istra je poluotok!
Regoč wrote:Svakom njegovo, kako je i pošteno. No, jasno si rekal da tebe muči što sve nije u Italiji. E pa, biblijski Mletčiću, nije!!Gnječ wrote:Regoč wrote:U Hrvatskoj!Gnječ wrote:Regoč wrote:
Istra je Hrvatska!
Istra je poluotok!
Istra je realno u hrvatskoj političkoj karti.
Ta dva okrajka talijanski i slovenski su nebitni u slici.
Doduše, puno se dalo talijanskoj manjini tamo i općenito.
Vodio sam dvije ekskurzije, Poreč i Rovinj i to....zastave talijanske a centri gradova šiptarija.
Šteta istre, al sve pari na ciganluk.
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
Slovenci imaju solidan komad, Talijani drža samo Milje. Ovo drugo si u pravu, Talijanima treba dati ista prava kakva su oni jamčili Hrvatima od 1918. do 1945.
Regoč wrote:Slovenci imaju solidan komad, Talijani drža samo Milje. Ovo drugo si u pravu, Talijanima treba dati ista prava kakva su oni jamčili Hrvatima od 1918. do 1945.
dvojezičnost u cijeloj hrvatskoj treba ukinuti...
genralno, talijane a i srbe i ostale manine staviti u istu šprancu i bok
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
Samo reciprocitet! Talijanom prava kakva su imali Hrvati pod talijanskom vlašću, Srbom prava kakva su imali Hrvati u Krajini. Čehom i Slovakom ono što imaju Hrvati u Češkoj i Slovačkoj.epikur37 wrote:Regoč wrote:Slovenci imaju solidan komad, Talijani drža samo Milje. Ovo drugo si u pravu, Talijanima treba dati ista prava kakva su oni jamčili Hrvatima od 1918. do 1945.
dvojezičnost u cijeloj hrvatskoj treba ukinuti...
genralno, talijane a i srbe i ostale manine staviti u istu šprancu i bok
hahahahaha,ajd ti u krc krasni Reg..jebate,pa ti nemas niti mrve smisla za humor..Regoč wrote:Samo umobolan čovjek može sniti rasap svoje zemlje.pismejker wrote:tzja..meni to lici da bi Rusi ovo vrlo rado preuzeli kao Krim..Vjerujem da reg ne bi dobio udar po srčeko..Gnječ wrote:Regoč wrote:U Hrvatskoj!Gnječ wrote:
Istra je poluotok!
Guest- Guest
Opet si opušten?pismejker wrote:hahahahaha,ajd ti u krc krasni Reg..jebate,pa ti nemas niti mrve smisla za humor..Regoč wrote:Samo umobolan čovjek može sniti rasap svoje zemlje.pismejker wrote:tzja..meni to lici da bi Rusi ovo vrlo rado preuzeli kao Krim..Vjerujem da reg ne bi dobio udar po srčeko..Gnječ wrote:Regoč wrote:
U Hrvatskoj!
tja..izjeo pola kilo sladoleda,sad pijuckam ledeno pifce cesko..ti reci?Regoč wrote:Opet si opušten?pismejker wrote:hahahahaha,ajd ti u krc krasni Reg..jebate,pa ti nemas niti mrve smisla za humor..Regoč wrote:Samo umobolan čovjek može sniti rasap svoje zemlje.pismejker wrote:tzja..meni to lici da bi Rusi ovo vrlo rado preuzeli kao Krim..Vjerujem da reg ne bi dobio udar po srčeko..Gnječ wrote:
Guest- Guest
Pivo ti udarilo u glavu, bit će.pismejker wrote:tja..izjeo pola kilo sladoleda,sad pijuckam ledeno pifce cesko..ti reci?Regoč wrote:Opet si opušten?pismejker wrote:hahahahaha,ajd ti u krc krasni Reg..jebate,pa ti nemas niti mrve smisla za humor..Regoč wrote:Samo umobolan čovjek može sniti rasap svoje zemlje.pismejker wrote:
tzja..meni to lici da bi Rusi ovo vrlo rado preuzeli kao Krim..Vjerujem da reg ne bi dobio udar po srčeko..
sam oako smetje pijes,a ja smetje ne pijem..staropramen,Zlatopramen i vrhunsko Krušovice..kad polijes polalitre,samo se lagano opustis i prispava ti se..alkohol ne osjecas,ili da ti se manta..Regoč wrote:Pivo ti udarilo u glavu, bit će.pismejker wrote:tja..izjeo pola kilo sladoleda,sad pijuckam ledeno pifce cesko..ti reci?Regoč wrote:Opet si opušten?pismejker wrote:hahahahaha,ajd ti u krc krasni Reg..jebate,pa ti nemas niti mrve smisla za humor..Regoč wrote:
Samo umobolan čovjek može sniti rasap svoje zemlje.
Guest- Guest
Regoč wrote:Samo umobolan čovjek može sniti rasap svoje zemlje.pismejker wrote:tzja..meni to lici da bi Rusi ovo vrlo rado preuzeli kao Krim..Vjerujem da reg ne bi dobio udar po srčeko..Gnječ wrote:Regoč wrote:U Hrvatskoj!Gnječ wrote:
Istra je poluotok!
SFRJ je bila tvoja zemlja. znači da si umobolan ko i većina južnih slavena.
Guest- Guest
Page 5 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19
Similar topics
» 'Telegram' ili može li niže...
» Istraživačko novinarstvo nije mrtvo
» Ha,ha može li se niže..Bernardić u pismu Plenkiju moli da ga primi na kavu!
» Može li niže? Zagrebački Sdp-ovci ne žele Bauka u 1 izbornoj jedinici jer je - hajdukovac
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Istraživačko novinarstvo nije mrtvo
» Ha,ha može li se niže..Bernardić u pismu Plenkiju moli da ga primi na kavu!
» Može li niže? Zagrebački Sdp-ovci ne žele Bauka u 1 izbornoj jedinici jer je - hajdukovac
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
Page 5 of 19