Može li hr novinarstvo niže od ovoga?
Page 14 of 19
Page 14 of 19 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19
Re: Može li hr novinarstvo niže od ovoga?
kaže osoba, koja već pola godine piše na ovom forumu da sam bosanka i ne propušta priliku za pokušaj diskreditiranja, a da o meni ne zna ni slovaGnječ wrote:Noor wrote:tvoj jezik je daleko od sofisticirane komunikacije, a nije da ne znaš, međutim primitivizmom kojeg preferiraš, a i debelo upotrebljavaš, pokušavaš pojačati dojam Eska Strašnog.Gnječ wrote:Noor wrote:imaš svakako, kao i svi ostali, pravo na svoje mišljenje, međutim, za promjenu a u cilju kulturnog ponašanja, probaj ga izražavati kao i većima forumaša ovdje, znači bez osobnog vrijeđanja i kičenja kojekakvim epitetima i atributima.Gnječ wrote:
meni su omraženi hrvatski političari svi do jednoga i svi oni koji ih podržavaju. omražen mi je kompletni korumpirani udbaško ustaški klan sa sudstvom, porezima i policijom i oni koji ih podržavaju. svi oni koji od 1990. podržavaju ovakvo stanje pljačke, korupcije i veleizdaje su mi omraženi. omraženi su mi i oportunisti, uguzi i uhljebi da ne nabrajam dalje. normalni hrvati mi nisu omraženi.
i eto dolazimo do nekog zaključka. tebi svako pljuvanje i kritika upućena ovima iznad koje sam nabrojao je automatski i napad na RH. ako jebem majku todoriću plenkoviću ili bilo kome tko je iz tvoje političke opcije onda po tebi ja mrzim hrvatsku. da slučajno serem na SDP a ti si HDZ guzičarka onda po tebi to ne bi bio čin mržnje prema RH nego samo benevolentna kritika upućena komunjarama.
shvatila si što pričam.
tebi u prvom redu nedostaje osnovne pristojnosti i upravo zbog toga non stop upadaš u forumske konflikte, a da ne pričamo kako ne dozvoljavaš mišljenje koje nije identično tvome.
ako ti kućni odgoj ne poznaje pravila lijepog ponašanja i komunikaciju bez psovanja i vrijeđanja, to ćeš dokazati već sljedećim upisom, u to ne sumnjam.
i još jedna stvar, nemam ti ja veze s bosnom...ni u 54. koljenu. vidim da te to prilično svrbi, pa ti je to samo kao informacija.
ali slobodno ti lupetaj i dalje, jer mene time ni malo ne vrijeđaš, ali vrijeđaš sve bosance i bosanke, opovrgavajući ono što stalno trubiš...da ti i vi u istri ljude ne dijelite po nacionalnosti.
shvatio si što pričam.
sa sofistima u koje i ti spadaš pričam njihovim jezikom. ako ti smatraš da je takvo što vrijeđanje sjeti se da si sofist i da sofisticirano vrijeđaš svakoga tko ti nije po volji.
a ja, kao sofist , hvala na komplimentu, reći ću ti da postižeš kontra efekt. obični si forumski galamđija, jer da to nije tako...svojim revolucionarnim političkim stavom i idejama potvrdio bi se u javnom političkom životu Pule i Istre općenito.
aj, sad opet malo galami
imaš totalno iskrivljenu percepciju i stereotipe o meni za koju ti smatraš da je realna istinita ali uopće me ne poznaješ. no to ti nimalo ne smeta da si samovoljno daješ za pravo mene patronizirati i govoriti mi što je ispravno a što je krivo i kako se treba ponašati na forumu.
zmija ostaje zmija pa taman bila u ženskom obliku. s tobom a i s ostalima, ja ću komunicirati kako je po mojoj volji a ne po tvojoj.
ostalo nije vrijedno komentirati.
nastavi ti po tvojoj volji i kućnom odgoju, nisam ni mislila da ćeš pokušati nešto bolje.
Guest- Guest
kaje vuk...gnječa se bojiš? daj budi pametan, taj samo laje, a ne grize.vuksadinare wrote:
Guest- Guest
budaletino, susret s kanađininom je bio druženje poslije zajedničkog skupa svih sudionika.Eroo wrote:Slučaj s kanadskim premijerom na sastanku G-7 dokazuje upravo obrnuto. Tamo se je vidjelo kome uopće nije do protokola.sitting_bull wrote:pobjegulja eroo uvijek živne kad plavuša nešto zasere u protokolu na svojim izletima izvan hrvatske.
kao ne treba protokol uvijek slijediti.
plavušino neponašanje pokazuje da treba.
DakleM, KGK postupila sasvim ispravno i pokazala što znači imati iskustvo.
Onome tko ima barem zrno soli u glavi ovo mu nije ni trebalo posebno objašnjavati.
prvo: uspoređuješ susret na margini sa neponašanjem na skupu. također, plavuša je bila nekoliko godina u kanadi u veleposlanstvu pa bi bilo pravo čudo da se nije i ranije sretala s Kanađaninom.
drugo: kakvu će korist hrvatska imati od tog susreta? plavuša će po završetku mandata, ili po abdikaciji (što bude prije) opet u neki novi nato pa lobira za sebe...
sitting_bull-
2015-09-28
moram..on je ipak gnjec strasni...kud prođe trava tu ne raste...gazija pravi...Noor wrote:kaje vuk...gnječa se bojiš? daj budi pametan, taj samo laje, a ne grize.vuksadinare wrote:
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Noor wrote:kaže osoba, koja već pola godine piše na ovom forumu da sam bosanka i ne propušta priliku za pokušaj diskreditiranja, a da o meni ne zna ni slovaGnječ wrote:Noor wrote:tvoj jezik je daleko od sofisticirane komunikacije, a nije da ne znaš, međutim primitivizmom kojeg preferiraš, a i debelo upotrebljavaš, pokušavaš pojačati dojam Eska Strašnog.Gnječ wrote:Noor wrote:
imaš svakako, kao i svi ostali, pravo na svoje mišljenje, međutim, za promjenu a u cilju kulturnog ponašanja, probaj ga izražavati kao i većima forumaša ovdje, znači bez osobnog vrijeđanja i kičenja kojekakvim epitetima i atributima.
tebi u prvom redu nedostaje osnovne pristojnosti i upravo zbog toga non stop upadaš u forumske konflikte, a da ne pričamo kako ne dozvoljavaš mišljenje koje nije identično tvome.
ako ti kućni odgoj ne poznaje pravila lijepog ponašanja i komunikaciju bez psovanja i vrijeđanja, to ćeš dokazati već sljedećim upisom, u to ne sumnjam.
i još jedna stvar, nemam ti ja veze s bosnom...ni u 54. koljenu. vidim da te to prilično svrbi, pa ti je to samo kao informacija.
ali slobodno ti lupetaj i dalje, jer mene time ni malo ne vrijeđaš, ali vrijeđaš sve bosance i bosanke, opovrgavajući ono što stalno trubiš...da ti i vi u istri ljude ne dijelite po nacionalnosti.
shvatio si što pričam.
sa sofistima u koje i ti spadaš pričam njihovim jezikom. ako ti smatraš da je takvo što vrijeđanje sjeti se da si sofist i da sofisticirano vrijeđaš svakoga tko ti nije po volji.
a ja, kao sofist , hvala na komplimentu, reći ću ti da postižeš kontra efekt. obični si forumski galamđija, jer da to nije tako...svojim revolucionarnim političkim stavom i idejama potvrdio bi se u javnom političkom životu Pule i Istre općenito.
aj, sad opet malo galami
imaš totalno iskrivljenu percepciju i stereotipe o meni za koju ti smatraš da je realna istinita ali uopće me ne poznaješ. no to ti nimalo ne smeta da si samovoljno daješ za pravo mene patronizirati i govoriti mi što je ispravno a što je krivo i kako se treba ponašati na forumu.
zmija ostaje zmija pa taman bila u ženskom obliku. s tobom a i s ostalima, ja ću komunicirati kako je po mojoj volji a ne po tvojoj.
nastavi ti po tvojoj volji i kućnom odgoju, nisam ni mislila da ćeš pokušati nešto bolje.
prva si davnih dana počela s tim sranjima profiliranja i sad se praviš mutava i čudiš se ko ćurka dreku. daj si sapunom operi tvoj lajavi lažljivi jeik.
Guest- Guest
ti i ja smo podvukli i crtu, a "odnose" si obnovio čim sam ovdje lani prvi puta spomenula istru.Gnječ wrote:prva si davnih dana počela s tim sranjima profiliranja i sad se praviš mutava i čudiš se ko ćurka dreku. daj si sapunom operi tvoj lajavi lažljivi jeik.Noor wrote:kaže osoba, koja već pola godine piše na ovom forumu da sam bosanka i ne propušta priliku za pokušaj diskreditiranja, a da o meni ne zna ni slovaGnječ wrote:imaš totalno iskrivljenu percepciju i stereotipe o meni za koju ti smatraš da je realna istinita ali uopće me ne poznaješ. no to ti nimalo ne smeta da si samovoljno daješ za pravo mene patronizirati i govoriti mi što je ispravno a što je krivo i kako se treba ponašati na forumu.Noor wrote:tvoj jezik je daleko od sofisticirane komunikacije, a nije da ne znaš, međutim primitivizmom kojeg preferiraš, a i debelo upotrebljavaš, pokušavaš pojačati dojam Eska Strašnog.Gnječ wrote:
aj, sad opet malo galami
ne znam čemu? no dobro...
Guest- Guest
kako se tom covjeku da svađat...mora da ej doma papucar..pa tu istresa sav jad i cemer..
2015-09-08
Noor wrote:ti i ja smo podvukli i crtu, a "odnose" si obnovio čim sam ovdje lani prvi puta spomenula istru.Gnječ wrote:prva si davnih dana počela s tim sranjima profiliranja i sad se praviš mutava i čudiš se ko ćurka dreku. daj si sapunom operi tvoj lajavi lažljivi jeik.Noor wrote:kaže osoba, koja već pola godine piše na ovom forumu da sam bosanka i ne propušta priliku za pokušaj diskreditiranja, a da o meni ne zna ni slovaGnječ wrote:imaš totalno iskrivljenu percepciju i stereotipe o meni za koju ti smatraš da je realna istinita ali uopće me ne poznaješ. no to ti nimalo ne smeta da si samovoljno daješ za pravo mene patronizirati i govoriti mi što je ispravno a što je krivo i kako se treba ponašati na forumu.Noor wrote:
tvoj jezik je daleko od sofisticirane komunikacije, a nije da ne znaš, međutim primitivizmom kojeg preferiraš, a i debelo upotrebljavaš, pokušavaš pojačati dojam Eska Strašnog.
aj, sad opet malo galami
ja ne snifam nisam povuko nikakvu crtu. naravno da ću odgovoriti na tvoj ili bilo čiji post ako smatram da je napisano laž, difamacija, ili na neki drugi način dezinformacija. nemoj si davati previše na važnosti ti si za mene kao i svaki drugi forumaš ni više ni manje. vidiš i sama da ne odgovaram na sve i svaki tvoj post nego rijetko i to samo na neke kad vidim da si brutalno zabrazdila u šovinizam, ustaštvo i nacionalističku šizofreniju.
Guest- Guest
neki gosti s istoka se voze prema moru pa vide tablice RI - sto to znaci?
Republika Istra.
Nedugo zatim tablice PU...
A sto to znaci? To isto, samo na cirilici...
hahaha - vic iz 70-ih...
ajd gnjec, odvojite se vise...
Republika Istra.
Nedugo zatim tablice PU...
A sto to znaci? To isto, samo na cirilici...
hahaha - vic iz 70-ih...
ajd gnjec, odvojite se vise...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
nisam ni napisala povukli, nego podvukli, a to je razlika.Gnječ wrote:Noor wrote:ti i ja smo podvukli i crtu, a "odnose" si obnovio čim sam ovdje lani prvi puta spomenula istru.Gnječ wrote:prva si davnih dana počela s tim sranjima profiliranja i sad se praviš mutava i čudiš se ko ćurka dreku. daj si sapunom operi tvoj lajavi lažljivi jeik.Noor wrote:kaže osoba, koja već pola godine piše na ovom forumu da sam bosanka i ne propušta priliku za pokušaj diskreditiranja, a da o meni ne zna ni slovaGnječ wrote:
ja ne snifam nisam povuko nikakvu crtu. naravno da ću odgovoriti na tvoj ili bilo čiji post ako smatram da je napisano laž, difamacija, ili na neki drugi način dezinformacija. nemoj si davati previše na važnosti ti si za mene kao i svaki drugi forumaš ni više ni manje. vidiš i sama da ne odgovaram na sve i svaki tvoj post nego rijetko i to samo na neke kad vidim da si brutalno zabrazdila u šovinizam, ustaštvo i nacionalističku šizofreniju.
odakle ti ideja da ja od tebe očekujem protekciju? nemam ja ništa protiv zdrave rasprave u sučeljavanju stavova, kako s ostalima, tako i s tobom, jedino me smetaju tvoji niski udarci kojima se služiš, obično na kraju posta - bez toga ne klikaš SEND.
ovo o šovinizmu i ostalim sranjima budem preskočila...smiješan si.
ajd bok, idem se spremiti za istru i tome se jako veselim
Guest- Guest
snifas prste kad se pocohas po jajima...Gnječ wrote:Noor wrote:ti i ja smo podvukli i crtu, a "odnose" si obnovio čim sam ovdje lani prvi puta spomenula istru.Gnječ wrote:prva si davnih dana počela s tim sranjima profiliranja i sad se praviš mutava i čudiš se ko ćurka dreku. daj si sapunom operi tvoj lajavi lažljivi jeik.Noor wrote:kaže osoba, koja već pola godine piše na ovom forumu da sam bosanka i ne propušta priliku za pokušaj diskreditiranja, a da o meni ne zna ni slovaGnječ wrote:
2015-09-08
Ja i govorim o zajedničkom skupu, di su Kanađanina izbacili iz kola...sitting_bull wrote:budaletino, susret s kanađininom je bio druženje poslije zajedničkog skupa svih sudionika.Eroo wrote:Slučaj s kanadskim premijerom na sastanku G-7 dokazuje upravo obrnuto. Tamo se je vidjelo kome uopće nije do protokola.sitting_bull wrote:pobjegulja eroo uvijek živne kad plavuša nešto zasere u protokolu na svojim izletima izvan hrvatske.
kao ne treba protokol uvijek slijediti.
plavušino neponašanje pokazuje da treba.
DakleM, KGK postupila sasvim ispravno i pokazala što znači imati iskustvo.
Onome tko ima barem zrno soli u glavi ovo mu nije ni trebalo posebno objašnjavati.
prvo: uspoređuješ susret na margini sa neponašanjem na skupu. također, plavuša je bila nekoliko godina u kanadi u veleposlanstvu pa bi bilo pravo čudo da se nije i ranije sretala s Kanađaninom.
drugo: kakvu će korist hrvatska imati od tog susreta? plavuša će po završetku mandata, ili po abdikaciji (što bude prije) opet u neki novi nato pa lobira za sebe...
Totalni kmetauzari, nevrijedni poštovanja. Onako nešto se na našim sindikalnim
zabavama nije moglo desiti. Čak i kad smo bili poprilično "pod gasom".
KGK je odlično znala s kakvim ljudima ima posla. Ukratko: Branila je dignitet svoj i svoje države.
Vi, luzeri, to ne možete razumjeti, jer ste bez obraza i časti...
Vi ste birali Mesića i gđu Pusić, izdajnike i lažove par exellence, koji će vas koštati višestruko više od Agrokora.
Vi ste oni koji ste od pobjede napravili poraz. Vi ste oni zbog kojih ste od spasitelja BiH postali agresori.
Vidi, Srbija s ratom u BiH nema ništa zajedničko, ima crno na bijelo....
Nakon presude u Haagu vašu i Pusićkinu stranku treba zakonom zabraniti.
Eroo- Posts : 78709
2016-07-22
PS:
Ovdje još komentirao i slučaj guranja crnogorskog premijera.
Na stranu to da mu tamo nije bilo mjesto, to ipak ne zaslužuje guranje
premijera jedne države, buduće punopravne članice NATO.
Ono je bilo siledžijski i vrijedno je svake osude. Ono je bila i uvrjeda
ostalim članicama NATO: Čovjek bi očekivao da se glavni tajnik NATO-a ispriča
Crnogorcu, a možda i sve članice ponaosob. To bi bio minimum za časne ljude,
s barem prosječnim kućnim odgojem . No, kad sam vidio kako su se odnosili spram
kanadskog premijera na G-7 mitingu, ništa se više ne čudim.
I na kraju: Triput bravo gospođi predsjednici!
2016-07-22
Sto? Nju nije stigao da gurne ili? (doduse, nije je ni primetio)Eroo wrote:PS:
A simbolike na privjesku i suptilnih poruka kroz istu. No, uzalud joj sve, Trump popunjava neke druge praznine.
Koja jeftina žena, žasu.
Koja jeftina žena, žasu.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Ona je njih "gurnula" , samo što vi s Balkana ne razumijete jezik diplomacije. Jebiga, tu vam slušalice nisu dovolno.Stanojko wrote:Sto? Nju nije stigao da gurne ili? (doduse, nije je ni primetio)Eroo wrote:PS:
Nego, deder nam reci jel žuti s kosim očima već piju vodu s Moravu?
2016-07-22
Bila prava ili ne...vec sam ti rekla da si sramota za zenski rod i zidovsku naciju. Ovog puta samo ponavljam, jer iz dana u dan to potvrđuješ.
Guest- Guest
Page 14 of 19 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19
Similar topics
» 'Telegram' ili može li niže...
» Istraživačko novinarstvo nije mrtvo
» Ha,ha može li se niže..Bernardić u pismu Plenkiju moli da ga primi na kavu!
» Može li niže? Zagrebački Sdp-ovci ne žele Bauka u 1 izbornoj jedinici jer je - hajdukovac
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Istraživačko novinarstvo nije mrtvo
» Ha,ha može li se niže..Bernardić u pismu Plenkiju moli da ga primi na kavu!
» Može li niže? Zagrebački Sdp-ovci ne žele Bauka u 1 izbornoj jedinici jer je - hajdukovac
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
Page 14 of 19