Može li hr novinarstvo niže od ovoga?
Page 11 of 19
Page 11 of 19 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19
Re: Može li hr novinarstvo niže od ovoga?
Kod nas na RI području tih 80-tih malo tko nije imao antenu tzv riblju kost. S njom smo hvatali talijanske kanale(Italia 1,antena 3,Rete 4,canale 5,tele Padova i dr.) Mi smo kao djeca obožavali japanske crtiće (Mazinga,Lupen,L uomo tigre,Ninja Kamui...) Na tim crtaćima ja sam naučio talijanski.Gnječ wrote:
naravno da se sjećam. TV Koper-Capodistria je bio i ostao popularan i u Italiji. ma da smo mi ovdje imali zilion privatnih talijanskih tv stanica o RAI da ne pričam to su gledali svi tv zagreb nije gledao nitko možda jedino vojnici u kasarnama.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ja se pitam kako kao država uopće postojite? Sve što se dalo zajebati zajebali ste.Stanojko wrote:Gorim o 1918... Kako zajebasmo i sebe i zabare... poezija...Regoč wrote:Vi? Nije vas bilo do ljeta 44. kad su vas partizani pregazili.Stanojko wrote:Eh, kako li je mucenim istrijanima, tj. italijanima kad moraju da budu u rvacku drzavu... Jebiga, izvinite braco zabari, mi zajebasmo...
Najveći majstor u tome vam je bio drug Sloba. Mesečini da vam i ovi današnji manje-više rade o glavi.
Eroo- Posts : 78709
2016-07-22
Kakor nas svi razumiju? Talijanaške budalaštine treba ignorirati i rabiti samo hrvaštinu, a Talijanom zajamčiti ista prava koja su oni dali Hrvatom od 1918. do 1945.Gnječ wrote:Noor wrote:možeš ti i forumašiti na talijanskom, tko ti braniGnječ wrote:Regoč wrote:Nema nikakve opcije izbora jezika, hrvatski je službeni jezik i svi ga moraju znati, a drugi su samo drugotna opcija.Noor wrote:
neću morati parlati italiano, ako baba ima opciju da odabere jezik, imam je i ja.
ja u hrvatskoj sigurno neću pričati ni talijanski, ni njemački ni engleski. posao koji u istri obavljam vezan je s francuzima, talijanima i austrijancima...a ugovorni službeni jezik je hrvatski. tko ga ne zna, plaća si prevoditelja.
no dobro, neću se predstaviti kao inspektorica, nego ću joj prišapnuti da mi se čini da je kontrola na drugom štandu....progovorit će baba u trenu i nakon toga.
u Istri je i talijanski službeni jezik.
mogu isto kao što regoč i aben šprehaju nekom dinosaurskom izumrlom inačicom praslavenskog jezika kojeg danas nitko ne priča niti se njime koristi dakle mogu i njemački i francuski engleski itd nije u tome poanta na forumu se zbog lakšeg sporazumijevanja izabere jedan default jezik. u RL je to drukčije. evo ti Alto Adige Sud Tirol autonomna pokrajina u Italiji. malo se informiraj prije nego drobiš budalaštine ali očito uvas uselu gdje su svi slijepi ćoravi čojek je car.
Da, bolje biste prošli da ste išli na stvaranje Velike Srbije, umjesto na ujedinjenje. Pašić vam je bil uistinu vidovit, svaka mu čast.Stanojko wrote:Gorim o 1918... Kako zajebasmo i sebe i zabare... poezija...Regoč wrote:Vi? Nije vas bilo do ljeta 44. kad su vas partizani pregazili.Stanojko wrote:Eh, kako li je mucenim istrijanima, tj. italijanima kad moraju da budu u rvacku drzavu... Jebiga, izvinite braco zabari, mi zajebasmo...
Stockholmski sindrom.Noor wrote:meni nije jasno zašto esko voli Tita, koji je istru pripojio njemu tako mrskoj hrvatskoj...jer da nije i danas bi bili pod italijom.Regoč wrote:Iosephus Brosus Titus - Libertator HistriaeNoor wrote:koga briga, važno da nam je dao istru!Gnječ wrote:Regoč wrote:
Da napakosti Hrvatom.
Tito vas nije volio.
Noor wrote:meni nije jasno zašto esko voli Tita, koji je istru pripojio njemu tako mrskoj hrvatskoj...jer da nije i danas bi bili pod italijom.Regoč wrote:Iosephus Brosus Titus - Libertator HistriaeNoor wrote:koga briga, važno da nam je dao istru!Gnječ wrote:Regoč wrote:
Da napakosti Hrvatom.
Tito vas nije volio.
zato jer nisam kao vi subjektivan i jednosmjeran. ja važem i dobre i loše stvari pa tek onda donesem zaključak i prosudim. tako kad sve zbrojimo i oduzmemo drug Tito je car, manga, kralj, maršal. čovjek koji je od ljudskog ološa uspio napraviti civiliziranu državu nikome nije jasno kako je uspio pomiriti potpuno antagonistička divlja plemena i poluljude. uz to napravio je državu koja je bila respektirana svuda u svijetu.
Guest- Guest
Nemoj boškarina ni sada, vrieđaj Gnječa.Noor wrote:a nećeš valjda bit gori od istarskih baba, pa pričat hrvatski...Gnječ wrote:Noor wrote:možeš ti i forumašiti na talijanskom, tko ti braniGnječ wrote:Regoč wrote:
Nema nikakve opcije izbora jezika, hrvatski je službeni jezik i svi ga moraju znati, a drugi su samo drugotna opcija.
mogu isto kao što regoč i aben šprehaju nekom dinosaurskom izumrlom inačicom praslavenskog jezika kojeg danas nitko ne priča niti se njime koristi dakle mogu i njemački i francuski engleski itd nije u tome poanta na forumu se zbog lakšeg sporazumijevanja izabere jedan default jezik. u RL je to drukčije. evo ti Alto Adige Sud Tirol autonomna pokrajina u Italiji. malo se informiraj prije nego drobiš budalaštine ali očito uvas uselu gdje su svi slijepi ćoravi čojek je car.
boškarin, ja tebe nisam vrijeđala.
A mi ti krivi kad ti kažemo da si Srbin!jastreb wrote:Kod nas na RI području tih 80-tih malo tko nije imao antenu tzv riblju kost. S njom smo hvatali talijanske kanale(Italia 1,antena 3,Rete 4,canale 5,tele Padova i dr.) Mi smo kao djeca obožavali japanske crtiće (Mazinga,Lupen,L uomo tigre,Ninja Kamui...) Na tim crtaćima ja sam naučio talijanski.Gnječ wrote:
naravno da se sjećam. TV Koper-Capodistria je bio i ostao popularan i u Italiji. ma da smo mi ovdje imali zilion privatnih talijanskih tv stanica o RAI da ne pričam to su gledali svi tv zagreb nije gledao nitko možda jedino vojnici u kasarnama.
Regoč wrote:Kakor nas svi razumiju? Talijanaške budalaštine treba ignorirati i rabiti samo hrvaštinu, a Talijanom zajamčiti ista prava koja su oni dali Hrvatom od 1918. do 1945.Gnječ wrote:Noor wrote:možeš ti i forumašiti na talijanskom, tko ti braniGnječ wrote:Regoč wrote:
Nema nikakve opcije izbora jezika, hrvatski je službeni jezik i svi ga moraju znati, a drugi su samo drugotna opcija.
ej, ozdravi pa ćemo nastaviti razgovor.
Guest- Guest
Najebali vam se majke mletačke ljudski ološ, divlja plemena i poluljudi.Gnječ wrote:Noor wrote:meni nije jasno zašto esko voli Tita, koji je istru pripojio njemu tako mrskoj hrvatskoj...jer da nije i danas bi bili pod italijom.Regoč wrote:Iosephus Brosus Titus - Libertator HistriaeNoor wrote:koga briga, važno da nam je dao istru!Gnječ wrote:
Tito vas nije volio.
zato jer nisam kao vi subjektivan i jednosmjeran. ja važem i dobre i loše stvari pa tek onda donesem zaključak i prosudim. tako kad sve zbrojimo i oduzmemo drug Tito je car, manga, kralj, maršal. čovjek koji je od ljudskog ološa uspio napraviti civiliziranu državu nikome nije jasno kako je uspio pomiriti potpuno antagonistička divlja plemena i poluljude. uz to napravio je državu koja je bila respektirana svuda u svijetu.
Ko jebe Žabare. Ionako su uvek podržavali Šiptare. I oni i ona govna Austrougari. Taman da im uvalimo kuracStanojko wrote:Gorim o 1918... Kako zajebasmo i sebe i zabare... poezija...Regoč wrote:Vi? Nije vas bilo do ljeta 44. kad su vas partizani pregazili.Stanojko wrote:Eh, kako li je mucenim istrijanima, tj. italijanima kad moraju da budu u rvacku drzavu... Jebiga, izvinite braco zabari, mi zajebasmo...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Bolestan je tvoj um. Dok ste držali Istru pod okupacijom, premlaćivali ste ljude koji su govorili hrvatski, a sad bi dvojezičnost. Gamad licemjerna mletačka!Gnječ wrote:Regoč wrote:Kakor nas svi razumiju? Talijanaške budalaštine treba ignorirati i rabiti samo hrvaštinu, a Talijanom zajamčiti ista prava koja su oni dali Hrvatom od 1918. do 1945.Gnječ wrote:Noor wrote:možeš ti i forumašiti na talijanskom, tko ti braniGnječ wrote:
ej, ozdravi pa ćemo nastaviti razgovor.
Regoč wrote:Najebali vam se majke mletačke ljudski ološ, divlja plemena i poluljudi.Gnječ wrote:Noor wrote:meni nije jasno zašto esko voli Tita, koji je istru pripojio njemu tako mrskoj hrvatskoj...jer da nije i danas bi bili pod italijom.Regoč wrote:Iosephus Brosus Titus - Libertator HistriaeNoor wrote:
koga briga, važno da nam je dao istru!
dokazali ste 1990. u građanskom ratu i uništavanjem SFRJ tko ste i što ste. a dokazujete i dan danas tko ste kako vlastitu državu kanibalizirate i uništavate.
Guest- Guest
Znam, a kaj je najbolje znaju i kauboji pa zato darivaju. Znaš onu, Ne vjeruj Danajcima ni kad darove nose.Regoč wrote:Sve čekamo da se pobijemo.Eva_ wrote:Oružje se daje da se potamni sjever i jug HR, Ameri svugde prvo naprave mini građanski rat da se malo demografija poravna.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Da nam možda bankrotirana Italija ne treba biti uzor?Gnječ wrote:Regoč wrote:Najebali vam se majke mletačke ljudski ološ, divlja plemena i poluljudi.Gnječ wrote:Noor wrote:meni nije jasno zašto esko voli Tita, koji je istru pripojio njemu tako mrskoj hrvatskoj...jer da nije i danas bi bili pod italijom.Regoč wrote:
Iosephus Brosus Titus - Libertator Histriae
dokazali ste 1990. u građanskom ratu i uništavanjem SFRJ tko ste i što ste. a dokazujete i dan danas tko ste kako vlastitu državu kanibalizirate i uništavate.
A još par dana, pa bumo pa ruskij gavarili i pisali na forume.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Da, Amerima je cilj da im jedina država na koju mogu osloniti se na rubu ruske sfere utjecaja završi u građanskom ratu. Baš si proračunata!Eva_ wrote:Znam, a kaj je najbolje znaju i kauboji pa zato darivaju. Znaš onu, Ne vjeruj Danajcima ni kad darove nose.Regoč wrote:Sve čekamo da se pobijemo.Eva_ wrote:Oružje se daje da se potamni sjever i jug HR, Ameri svugde prvo naprave mini građanski rat da se malo demografija poravna.
Brojimo dane!Eva_ wrote:A još par dana, pa bumo pa ruskij gavarili i pisali na forume.
pa tebi je hrvatska toliko omražena, pa je pitanje na mjestu...kako tebi, takvom mrzitelju onda kontra toga išta drugo ipak može napraviti prevagu?Gnječ wrote:Noor wrote:meni nije jasno zašto esko voli Tita, koji je istru pripojio njemu tako mrskoj hrvatskoj...jer da nije i danas bi bili pod italijom.Regoč wrote:Iosephus Brosus Titus - Libertator HistriaeNoor wrote:koga briga, važno da nam je dao istru!Gnječ wrote:
Tito vas nije volio.
Guest- Guest
U Lici su podržavali Srbe,odnosno četnike. Tako su čak sa četnicima potpisali i famozni Otrićki sporazum.dzango wrote:Ko jebe Žabare. Ionako su uvek podržavali Šiptare.Stanojko wrote:Gorim o 1918... Kako zajebasmo i sebe i zabare... poezija...Regoč wrote:Vi? Nije vas bilo do ljeta 44. kad su vas partizani pregazili.Stanojko wrote:Eh, kako li je mucenim istrijanima, tj. italijanima kad moraju da budu u rvacku drzavu... Jebiga, izvinite braco zabari, mi zajebasmo...
Priča mi stari Gojko iz jednog sela kod Gulina,kako su talijani palili samo ona srpska sela u kojima nije bilo četnjaka.
Na newretvi ste također nastupali zajedno. A što reći o velikoj ofanzivi 1943.koju su iz Hercegovine pokrenuli na Liku Žabari i Gibaničari???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
meni su zanimljive ove Jude, (ili barem tvrde da su Jude). Nigdje na svijetu ne popiju vise samara nego od Rusa, a opet ih gotive...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Page 11 of 19 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19
Similar topics
» 'Telegram' ili može li niže...
» Istraživačko novinarstvo nije mrtvo
» Ha,ha može li se niže..Bernardić u pismu Plenkiju moli da ga primi na kavu!
» Može li niže? Zagrebački Sdp-ovci ne žele Bauka u 1 izbornoj jedinici jer je - hajdukovac
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Istraživačko novinarstvo nije mrtvo
» Ha,ha može li se niže..Bernardić u pismu Plenkiju moli da ga primi na kavu!
» Može li niže? Zagrebački Sdp-ovci ne žele Bauka u 1 izbornoj jedinici jer je - hajdukovac
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
Page 11 of 19