'MALO SAM SE ŠALIO'!Naoružan pištoljem i šljemom sa zvijezdom petokrakom krenuo u pljačku
Page 1 of 1
'MALO SAM SE ŠALIO'!Naoružan pištoljem i šljemom sa zvijezdom petokrakom krenuo u pljačku
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ma-samo-sam-se-salio-naoruzan-pistoljem-i-sljemom-sa-zvijezdom-petokrakom-krenuo-u-pljacku/6125061/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: 'MALO SAM SE ŠALIO'!Naoružan pištoljem i šljemom sa zvijezdom petokrakom krenuo u pljačku
...jebem ti...
2015-09-08
Re: 'MALO SAM SE ŠALIO'!Naoružan pištoljem i šljemom sa zvijezdom petokrakom krenuo u pljačku
....ludnica...
2015-09-08
Najbolja odjeca i obuca za oruzanu pljacku, povjesno dokazano.
omni-
2014-04-12
omni wrote:Najbolja odjeca i obuca za oruzanu pljacku, povjesno dokazano.
2015-09-08
provo jesi tu? Ili te skembalo?
kaj ti je?..on ima 44 let i sjeca se svih 40 godina zivota i djelovanja druga tita...marcellus wrote:provo jesi tu? Ili te skembalo?
2015-09-08
Nemojte ga danas na ovaj sveti dan.vuksadinare wrote:kaj ti je?..on ima 44 let i sjeca se svih 40 godina zivota i djelovanja druga tita...marcellus wrote:provo jesi tu? Ili te skembalo?
omni-
2014-04-12
vuksadinare wrote:...jebem ti...
Antifašist?
Stribor-
2015-09-22
....on zna kako se zivjelo sezdesetih i sedamdesetih..tata mu je pricao a i djeda...i sigurno ej sve istina..i meni je moj djeda pricao kako je kao partijas sam samcat sredio deset zandara dok si rekao keks u zatvoru u lepoglavi..morao sam mu vjerovati bio mi ej djeda..omni wrote:Nemojte ga danas na ovaj sveti dan.vuksadinare wrote:kaj ti je?..on ima 44 let i sjeca se svih 40 godina zivota i djelovanja druga tita...marcellus wrote:provo jesi tu? Ili te skembalo?
2015-09-08
omni wrote:Nemojte ga danas na ovaj sveti dan.vuksadinare wrote:kaj ti je?..on ima 44 let i sjeca se svih 40 godina zivota i djelovanja druga tita...marcellus wrote:provo jesi tu? Ili te skembalo?
» Kila mozga, Hase, Ustashe, Hribar i crvenkapica sa zvijezdom petokrakom.
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
Page 1 of 1