melani vodi bolje politiku od supruga
Page 1 of 1
melani vodi bolje politiku od supruga
kod pape se umotala, a kod kozojeba odmotala
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Re: melani vodi bolje politiku od supruga
pa to je u redu da se nije pokrila u arabiji, ni njihove žene ne oblače minicu kada uđu europu ili ameriku
al nije mi jasno što ovaj pap glumi i njegov protokol, on je isto muđahedin kad žene pokrivaju kosu kod njega ili?
al nije mi jasno što ovaj pap glumi i njegov protokol, on je isto muđahedin kad žene pokrivaju kosu kod njega ili?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: melani vodi bolje politiku od supruga
to samo canjugina žena ( menađerica u agrokora ) dođe pred papu u miniću... nije melanija njoj doraslakaja wrote:pa to je u redu da se nije pokrila u arabiji, ni njihove žene ne oblače minicu kada uđu europu ili ameriku
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Similar topics
» ''OVO JE SUPRUGA KIM JONG-UNA: Sjevernokorejski diktator pojavio se na gala večeri u pratnji bolje polovice''
» Stazić će pisati papi franji da Hrvatska vodi protumigrantsku politiku
» MOST vodi politiku u stilu 'jebem vam majku svima mi smo tu da budemo na vlasti'
» Primjer kako mala država vodi vlastitu neovisnu politiku...
» Plenkovic: Za nekoga ko navodno predstavlja Hrvate, Komšić vodi politiku protiv Hrvatske
» Stazić će pisati papi franji da Hrvatska vodi protumigrantsku politiku
» MOST vodi politiku u stilu 'jebem vam majku svima mi smo tu da budemo na vlasti'
» Primjer kako mala država vodi vlastitu neovisnu politiku...
» Plenkovic: Za nekoga ko navodno predstavlja Hrvate, Komšić vodi politiku protiv Hrvatske
Page 1 of 1