ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

STENOGRAM SA SJEDNICE PREDSJEDNIŠTVA HDZ-a

Go down

STENOGRAM SA SJEDNICE PREDSJEDNIŠTVA HDZ-a Empty STENOGRAM SA SJEDNICE PREDSJEDNIŠTVA HDZ-a

Post by marcellus 24/5/2017, 15:22

Plenković:... jesmo svi tu
Jandroković: Čini se da jesmo. Ili ne, nedostaje Milorad
Plenković ( naginje se prema Jandrokoviću i šapće): Jesi normalan ne možeš Milorada javno prozivat, hehe ( okreće se prema stolu) Goran se malo šali, imao je iscrpljujuću noć ( opet se naginje prema Jandrokoviću ( za ovo ćeš mi platit znaš)..hehe znači tu smo a pa polako da rezimiramo. Dobro smo prošli. Je Drago je malo posrno ali inače dobro. Drago kako si??
Prgomet: pa onako za petice, nije loše loše samo nek smo na putu, samo centar, samo pravo
Jandroković šapće Šeksu:( za petice je, toliki je postotak i dobio)
(Plenković uz sugestivno kašljanje): Gorane htio bi nešto reć.
Jandroković: Ma ništa, ništa govorim Vladi nešto oko trezvenog pristupa problemu
Šeks. Ne provociraj, ne provociraj
Jandroković: ma samo kažem
Šeks..Eto nek je sok dobar, sok valja..
Plenković: pa dobro oćemo mi ovdje o ići i piću ili što..
Jandroković: u redu u redu
Plenković: I što ćemo sad..ovi ekstremni desničari..
Prgomet: užas šefe užas...ma to su..
Plenković: Drago..molim te ne prekidaj me..
Prgomet: Oprosti gospodine Petrov.
Plenković: Tko je Petrov? Di je Petrov
Prgomet: Ovaj joj, joooj mene oprostite gospodine Milanović
Plenković ( vrti glavom): ovaj ne zna s kim priča majke mi..
Božinović: bunca šefe..
(Jandroković Šeksu): Ovaj brže mješa šefove nego ti pića
Šeks:...može piće može..duplo
Plenković: dakle..ljosnuli smo u Zagrebu a prošli smo dobro tamo..di smo dobro prošli..tamo di nije bilo ekstremista. Pa uspili su se organizirat samo u Zagrebu. Što bi bilo da su se uspili organizirat u svim županijama. Ti bi Milinoviću grebo sa dna ko Prgomet. Pa šta vi mislite budale jedne ako se oni skockaju za parlamentarne i iziđu u barem pola izbornih jedniica, pa oderat će nas ko ovog trodimenzionalnog Dragu..oprosti Drago..pa jebote..brijat će nas na suvo..jel vi to kužite..pa sav će go ekstremist nagnut glasat za te populiste i ekstremiste. Pa zar netko misli da će im Brkić otet glasove. Oće moj k. To je ko da bi ja išo otet Rambu nož. Brkić će prije Pupovcu uzet glasove nego toj ekipi.
Milinović ( grozničavo grize nokte): Pppa neććće se vvvaljda i u dddevetoj kandidirat...???
Plenković: hoće hoće i u devetoj darko, što si mislio da su gadljivi na tebe, hoće hoće i to s guštom, na tebe čini mi se imaju poseban merak i desetoj još guštije, na desetu gledaju ko lav na ranjenog gnu-a..i u petoj i u 4-oj i u 6-oj i u 7-oj i 2-oj i u 3-oj. Samo valjda neće u onoj 6-oj di ne mogu ni ja sa svojom briselštinom a kamoli oni...pa pojest će nas ko kanibali..
Božinović: pa što da radimo šefe. Da hapsimo
Prgomet: ja bi išo polako
Plenković: Kuda Drago...??
Prgomet: pa tražit novu stranku. Ako je tako kako vi govorite ja tu nema više što radit,. ja tu nemam više interesa ( sliježe ramenima).
Plenković: A tako znači..sad više ne valjamo ni mi.
Prgomet: Pa kako da ti kažem...stranaka ima sijaset a ja sam samo jedan..i život je jedan..treba sve isprobat..do-viđenja..arivederci, ciao..bilo mi je drago..čuj mene..bilo mi je drago a ime mi Drago..vidimo se tko zna kad i tko ga gdje!
Jandroković: ..Pa on još pjevuši i zvižduka..fućka..
Šeks: ..pa da zalijemo..nije nam realno ni trebo..evo evo sad bi čašu razbio..praznu razumije se..
Plenković: Moramo ići na izbore, moramo što prije, prije nego se stignu organizirat iako me strah da bi i sa 14 x-eva na listama oteli pola glasova nama europejcima i liberalima. Jel tako Stier. što ti misliš.
Stier: Ja mislim, tj ne mislim ali smatram da bi u cilju mogućnosti a u svezi okolnosti.
Plenković..Dobro je Stier dobro sve smo te razumjeli..dakle onaj alavi Vrdoljak neće u koaliciju neće ni onaj koji izvodi vratolomije onaj Beljak..neće vrebaju me...lopuže prve klase al morat će..kad ekstremisti stisnu za vrat i mene i njih..zato moramo brzo na izbore..
Šeks: u to ime da popijemo..
Plenković: Pa velika koalicija velika koalicija..bolje sve nego ekstremizam..
Šeks: bolje..bolje i da zalijemo
Plenković: Ako se uspiju organizirat..klub zastupnika ako formiramo bit će dobro..
Božinović: pet posto , pet posto ej..pa toliko bi dobili da smo stavili Milu Kekina da nosi listu..
Šeks: 5% ??'alkohol ispod 10% nije alkohol..to je splačina..fuj
Božinović:... pa jebote daj mu logistiku, daj mu plakate, daj mu promocije, pričaj o njemu ko da je tri holivudske dive promino a ne tri stranke..
Jandroković:..i on te odjebe ko zadnjeg dripca.
Božinović: I sad ti gledaj kako ćeš se nosit s onim fanatikom Hasabegovićem, s onom slatkorječivom Brunom i još gledaj, pazi ovo sad, pazi oćel te onaj Glasnović strest ili neće. Pa nemam ja reflekse ko puma da to sve ispratim.
Šeks: alkohol djeluje na reflekse..al inače..
Plenković: čovječe...ljudi pa ja moram doć u Brisel i reć..uništio sam ekstremizam, uništio sam desnicu, da dođem popnosno isprsim se i primim orden, a ne gledat hoće li mi kandidat preć prag a oni bez logistike..tras 11%..pa što će bit kad imadnu kakvu tkavu logistiku..pa dobit će više nego Sloba na Kosovu 89-te
Božinović: U Zagrebu 10% ( širi dlanove) pa ja..pa ja bi se prije kladio na suca pripravnika u procesu protiv Mamića..više sam šanse davao prijavi protiv Sauche da neće vidit rezač papira ..ništa ne kužim..pa jesmo mi u Zagrebu ili Fazlagića kuli..
Plenković: ne ne, moramo izbore što prije..
Šeks: u to ime..
Plenković: pa ne mogu virovat ..5%..JEBOTE 5%..I NEK SI OTIŠO..UĆ ĆEŠ VIŠE KURAC U IJEDNU STRANKU ( stavlja ruke na usta i viče) NI BERNADIĆ TE NEĆE... a on bi uzeo sad i Petrinu za glasnogovornika!!!
Šeks: Petrina cuga ??'
Plenković: A ona 11% 11%..EJJJ 11% U ZAGREBU. U Kninu će nas zgazit ko palačinku. U Imotskom dragi moji ( plačljivo). Sinju, Trilju, Drnišu, čak i Zadru..Đakovu..Požegi..Petrinji..Splitu , Kaštelima, Solinu..a ne rađe ću se kandidirat na Kosovu..pa što će meni fijasko jel to meni treba..

2014-04-16

Back to top Go down

STENOGRAM SA SJEDNICE PREDSJEDNIŠTVA HDZ-a Empty Re: STENOGRAM SA SJEDNICE PREDSJEDNIŠTVA HDZ-a

Post by vuksadinare 24/5/2017, 15:39

Stenogram između esih-hasanbegovic-glasnovic

Esih:Da pocnemo...

Hasanbegovic:Prije toga molitva ili fatiha...

Glasnovic:Da samo prije toga da odlozim geveru..

Esih:Vrijeme curi..

Hasanbegovic:Kako za koga..hm,nego da izmolimo..

Glasnovic:Cek nisam odlozio rpg...

Esih:Hocemo li ili necmo poceti..

Hasanbegovic:Ma hocemo ali sto cemo prije ocenasa ili fatihu...

Glasnovic:Meni svejedno moze i ona puce puska..

Esih:Sad ce zora a mi jos nismo poceli...

Hasanbegovic:Po islamskim obicajima i je u zoru prava molitva...

Glasnovic:Ja volim onu domacu..puce puska u cik zore..

Esih:Pa Zeljko to ti je partizanska..

Glasnovic:Kvragu znao sam da mi je onaj udbas Seks to podmetnuo..

Hasanbegovic:Ma nije to pjesma ebem vas pardon volim vas..to je partizanska serija..zlocinacka..kad su ubili u zoru onog mog ustasu..

Esih:Ma Zlatko imas pravo..znala sam ja da crveni banditi jedino i mogu mucki pucati u zoru kad sav normalan svijet i normalni Hrvati spavaju

Glasnovic:Volim pucanj makar u zoru samo da nije udbasko-partizansko-cetnicki pucanj...

Esih:Dakle kad smo to raspravili da pocnemo...

Hasanbegovic:Da pocnemo fatihu ili ocenas?

Glasnovic:Cek malo evo nisam odlozio ni uzi koji mi je zapeo u hlacama..da pocnemo..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

STENOGRAM SA SJEDNICE PREDSJEDNIŠTVA HDZ-a Empty Re: STENOGRAM SA SJEDNICE PREDSJEDNIŠTVA HDZ-a

Post by Stribor 24/5/2017, 15:45

:^0
Stribor
Stribor

Male
2015-09-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare 24/5/2017, 16:06

Stenogram sa sjednice vlade srbije

Vucic:Dakle,gde smo stali..

Dacic:Valjda ti znas predsednice tko smo mi da znamo pokraj tebe..

Vucic:E tu si u pravu Ivice..

Dacic:Kad nisam osim kad si ti uz mene..

Vucic:I to ti verujem..

Vulin:I ja ti verujem predsednice..

Vucic:Najbolje da ne verujes...

Vulin:Boze sacuvaj..

Vucic:I bolje da te cuva..

Dacic:Koja je tema?

Vucic:Kolinda i ustase kod Putina...

Vulin:Boze sacuvaj...zar dotle doslo?

Vucic:Kao sta se vidi...

Dacic:Sta nam je preduzeti..mislim sta ces ti presednice da poduzmes?

Vucic:Nazvat cu Si đi pinga...

Vulin:Pa nisu otisli kod Sija...

Vucic:Jesam ti dao rec?

Vulin:Boze sacuvaj naravno da nisi..nemoj da me kudis..

Dacic:Kako Si đi ping moze da nam pomogne?

Vucic:Tako da ako nam latini pokvare onaj posao sa Migovima...da nam onda Si đi ping posalje dvajs komada svojih J-112 ili tako nekako...

Vulin:U majku mu znaci mogu ustase da nam kvare poslove sa bracom..

Dacic:mogu,mogu sta ne bi da mogli to su ujke..iskvareno je to seme..

Vucic:Znao sam da ne treba da Putinu ne treba da verujem...a lepome je savetovala Merkel da je ona spasenje srbije i mne..a vi Putin pa Putin..eno ga sad plese kazacok i pije votku sa ujkama i spletakare protiv Srbije

Vulin:Sta dalje?

Vucic:Sta pitas mene?

Vulin:Pa ti sve znas i pitanja i odgovore koga da pitam drugog?

Vucic:Informer...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 24/5/2017, 16:21

marcellus wrote:
Plenković:... jesmo svi tu
Jandroković: Čini se da jesmo. Ili ne, nedostaje Milorad
Plenković ( naginje se prema Jandrokoviću i šapće): Jesi normalan ne možeš Milorada javno prozivat, hehe ( okreće se prema stolu) Goran se malo šali, imao je iscrpljujuću noć ( opet se naginje prema Jandrokoviću ( za ovo ćeš mi platit znaš)..hehe znači tu smo a pa polako da rezimiramo. Dobro smo prošli. Je Drago je malo posrno ali inače dobro. Drago kako si??
Prgomet: pa onako za petice, nije loše loše samo nek smo na putu, samo centar, samo pravo
Jandroković šapće Šeksu:( za petice je, toliki je postotak i dobio)
(Plenković uz sugestivno kašljanje): Gorane htio bi nešto reć.
Jandroković: Ma ništa, ništa govorim Vladi nešto oko trezvenog pristupa problemu
Šeks. Ne provociraj, ne provociraj
Jandroković: ma samo kažem
Šeks..Eto nek je sok dobar, sok valja..
Plenković: pa dobro oćemo mi ovdje o ići i piću ili što..
Jandroković: u redu u redu
Plenković: I što ćemo sad..ovi ekstremni desničari..
Prgomet: užas šefe užas...ma to su..
Plenković: Drago..molim te ne prekidaj me..
Prgomet: Oprosti gospodine Petrov.
Plenković: Tko je Petrov? Di je Petrov
Prgomet: Ovaj joj, joooj mene oprostite gospodine Milanović
Plenković ( vrti glavom): ovaj ne zna s kim priča majke mi..
Božinović: bunca šefe..
(Jandroković Šeksu): Ovaj brže mješa šefove nego ti pića
Šeks:...može piće može..duplo
Plenković: dakle..ljosnuli smo u Zagrebu a prošli smo dobro tamo..di smo dobro prošli..tamo di nije bilo ekstremista. Pa uspili su se organizirat samo u Zagrebu. Što bi bilo da su se uspili organizirat u svim županijama. Ti bi Milinoviću grebo sa dna ko Prgomet. Pa šta vi mislite budale jedne ako se oni skockaju za parlamentarne i iziđu u barem pola izbornih jedniica, pa oderat će nas ko ovog trodimenzionalnog Dragu..oprosti Drago..pa jebote..brijat će nas na suvo..jel vi to kužite..pa sav će go ekstremist nagnut glasat za te populiste i ekstremiste. Pa zar netko misli da će im Brkić otet glasove. Oće moj k. To je ko da bi ja išo otet Rambu nož. Brkić će prije Pupovcu uzet glasove nego toj ekipi.
Milinović ( grozničavo grize nokte): Pppa neććće se vvvaljda i u dddevetoj kandidirat...???
Plenković: hoće hoće i u devetoj darko, što si mislio da su gadljivi na tebe, hoće hoće i to s guštom, na tebe čini mi se imaju poseban merak i desetoj još guštije, na desetu gledaju ko lav na ranjenog gnu-a..i u petoj i u 4-oj i u 6-oj i u 7-oj i 2-oj i u 3-oj. Samo valjda neće u onoj 6-oj di ne mogu ni ja sa svojom briselštinom a kamoli oni...pa pojest će nas ko kanibali..
Božinović: pa što da radimo šefe. Da hapsimo
Prgomet: ja bi išo polako
Plenković: Kuda Drago...??
Prgomet: pa tražit novu stranku. Ako je tako kako vi govorite ja tu nema više što radit,. ja tu nemam više interesa ( sliježe ramenima).
Plenković: A tako znači..sad više ne valjamo ni mi.
Prgomet: Pa kako da ti kažem...stranaka ima sijaset a ja sam samo jedan..i život je jedan..treba sve isprobat..do-viđenja..arivederci, ciao..bilo mi je drago..čuj mene..bilo mi je drago a ime mi Drago..vidimo se tko zna kad i tko ga gdje!
Jandroković: ..Pa on još pjevuši i zvižduka..fućka..
Šeks: ..pa da zalijemo..nije nam realno ni trebo..evo evo sad bi čašu razbio..praznu razumije se..
Plenković: Moramo ići na izbore, moramo što prije, prije nego se stignu organizirat iako me strah da bi i sa 14 x-eva na listama oteli pola glasova nama europejcima i liberalima. Jel tako Stier. što ti misliš.
Stier: Ja mislim, tj ne mislim ali smatram da bi u cilju mogućnosti a u svezi okolnosti.
Plenković..Dobro je Stier dobro sve smo te razumjeli..dakle onaj alavi Vrdoljak neće u koaliciju neće ni onaj koji izvodi vratolomije onaj Beljak..neće vrebaju me...lopuže prve klase al morat će..kad ekstremisti stisnu za vrat i mene i njih..zato moramo brzo na izbore..
Šeks: u to ime da popijemo..
Plenković: Pa velika koalicija velika koalicija..bolje sve nego ekstremizam..
Šeks: bolje..bolje i da zalijemo
Plenković: Ako se uspiju organizirat..klub zastupnika ako formiramo bit će dobro..
Božinović: pet posto , pet posto ej..pa toliko bi dobili da smo stavili Milu Kekina da nosi listu..
Šeks: 5% ??'alkohol ispod 10% nije alkohol..to je splačina..fuj
Božinović:... pa jebote daj mu logistiku, daj mu plakate, daj mu promocije, pričaj o njemu ko da je tri holivudske dive promino a ne tri stranke..
Jandroković:..i on te odjebe ko zadnjeg dripca.
Božinović: I sad ti gledaj kako ćeš se nosit s onim fanatikom Hasabegovićem, s onom slatkorječivom Brunom i još gledaj, pazi ovo sad, pazi oćel te onaj Glasnović strest ili neće. Pa nemam ja reflekse ko puma da to sve ispratim.
Šeks: alkohol djeluje na reflekse..al inače..
Plenković: čovječe...ljudi pa ja moram doć u Brisel i reć..uništio sam ekstremizam, uništio sam desnicu, da dođem popnosno isprsim se i primim orden, a ne gledat hoće li mi kandidat preć prag a oni bez logistike..tras 11%..pa što će bit kad imadnu kakvu tkavu logistiku..pa dobit će više nego Sloba na Kosovu 89-te
Božinović: U Zagrebu 10% ( širi dlanove) pa ja..pa ja bi se prije kladio na suca pripravnika u procesu protiv Mamića..više sam šanse davao prijavi protiv Sauche da neće vidit rezač papira ..ništa ne kužim..pa jesmo mi u Zagrebu ili Fazlagića kuli..
Plenković: ne ne, moramo izbore što prije..
Šeks: u to ime..
Plenković: pa ne mogu virovat ..5%..JEBOTE 5%..I NEK SI OTIŠO..UĆ ĆEŠ VIŠE KURAC U IJEDNU STRANKU ( stavlja ruke na usta i viče) NI BERNADIĆ TE NEĆE... a on bi uzeo sad i Petrinu za glasnogovornika!!!
Šeks: Petrina cuga ??'
Plenković: A ona 11% 11%..EJJJ 11% U ZAGREBU. U Kninu će nas zgazit ko palačinku. U Imotskom dragi moji ( plačljivo). Sinju, Trilju, Drnišu, čak i Zadru..Đakovu..Požegi..Petrinji..Splitu , Kaštelima, Solinu..a ne rađe ću se kandidirat na Kosovu..pa što će meni fijasko jel to meni treba..
HAHAHA
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics