Pupi vodi igranku u Saboru
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pupovac se razbahatio od kad je član HDZ-a:Izbacio novinare sa sjednice odbora za ustav
http://www.index.hr/vijesti/clanak/uzivo-novinari-na-prijedlog-pupovca-izbaceni-sa-sjednice-odbora-za-ustav/967891.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Pupi vodi igranku u Saboru
..je'l to on nekidan rekao da je za slobodu medija...
2015-09-08
velim taj je dobio neku gadnu pinku pregadnu kad je odlucio postat hrvat...i ustasa...
2015-09-08
Pupi vodi igranku u Saboru
http://www.index.hr/vijesti/clanak/uzivo-novinari-na-prijedlog-pupovca-izbaceni-sa-sjednice-odbora-za-ustav/967891.aspx
Kermit-
2014-04-17
Možda će stvari u Hrvatskoj poći na bolje ako (opet) pustimo Srbe da vode kolo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pupi novi idol nižeg ešalona kozojeba heheeh
Kermit-
2014-04-17
Jer ako Tre kaže npr.da je u prijeratnom Borovu od 12 direktora 10 njih bilo srpske nacionalnosti,a znamo da je Borovo tada bio industrijski gigant,onda borovski recept treba kopirati i na politiku i dati Srbima šansu.
2014-04-22
Tre se kune da će na alku sa litro rakije i šajkačom na glavi, a Marcel kupuje Ljotićeve dnevnike
Kermit-
2014-04-17
borovo je bilo gigant jer je bio drzavna firma...i radio za drzavu..lako ej tad bilo biti direktor..ali borovo je pocelo propadati od 1984 godine kad je uslijedio niz strajkova a borovasi su isli cak strajkati i u beograd dva putajastreb wrote:Jer ako Tre kaže npr.da je u prijeratnom Borovu od 12 direktora 10 njih bilo srpske nacionalnosti,a znamo da je Borovo tada bio industrijski gigant,onda borovski recept treba kopirati i na politiku i dati Srbima šansu.
2015-09-08
Dobro,ako ćemo pošteno Ljotić nije bio nešto antihrvatski raspoložen. Žena mu je bila iz Bakra(kod Rijeke) i koliko se zna više je bio naoštren kontra Židova i Romale-Romali populacije.asilovski wrote:Tre se kune da će na alku sa litro rakije i šajkačom na glavi, a Marcel kupuje Ljotićeve dnevnike
2014-04-22
Ajde, dobro, ali ak u Borovo uđu Srbi, inzistirat ću da u Agrokor uđu Rusi.jastreb wrote:Jer ako Tre kaže npr.da je u prijeratnom Borovu od 12 direktora 10 njih bilo srpske nacionalnosti,a znamo da je Borovo tada bio industrijski gigant,onda borovski recept treba kopirati i na politiku i dati Srbima šansu.
Šalu na stranu, mora da su Marčelo i Tre oduševljen. Meni drago zbog njih.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
jastreb wrote:Jer ako Tre kaže npr.da je u prijeratnom Borovu od 12 direktora 10 njih bilo srpske nacionalnosti,a znamo da je Borovo tada bio industrijski gigant,onda borovski recept treba kopirati i na politiku i dati Srbima šansu.
Nije sve u ekonomiji i industriji. Jebeš novce ako ne možeš vikati ja sam Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Pa da četnik i pošten te kompetentan čovekjastreb wrote:Dobro,ako ćemo pošteno Ljotić nije bio nešto antihrvatski raspoložen. Žena mu je bila iz Bakra(kod Rijeke) i koliko se zna više je bio naoštren kontra Židova i Romale-Romali populacije.asilovski wrote:Tre se kune da će na alku sa litro rakije i šajkačom na glavi, a Marcel kupuje Ljotićeve dnevnike
Kermit-
2014-04-17
Nema, dok srbenda ne lupi šakom i uprlja ruke hrvati bezglavo kvocaju, jučer je bio novi dan državnosti
Kermit-
2014-04-17
i dženaza druga Titaasilovski wrote:Nema, dok srbenda ne lupi šakom i uprlja ruke hrvati bezglavo kvocaju, jučer je bio novi dan državnosti
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Eva_ wrote:Ajde, dobro, ali ak u Borovo uđu Srbi, inzistirat ću da u Agrokor uđu Rusi.jastreb wrote:Jer ako Tre kaže npr.da je u prijeratnom Borovu od 12 direktora 10 njih bilo srpske nacionalnosti,a znamo da je Borovo tada bio industrijski gigant,onda borovski recept treba kopirati i na politiku i dati Srbima šansu.
meni neopisivo gušt kako si Marčelo i Tre đezbijodevesprve jedu džigericu.
Guest- Guest
Ne jedu, prihvatili su prestonasljednika za svog vladara, pupi je samo namesnik dok se ne vrati iz londonaGnječ wrote:Eva_ wrote:Ajde, dobro, ali ak u Borovo uđu Srbi, inzistirat ću da u Agrokor uđu Rusi.jastreb wrote:Jer ako Tre kaže npr.da je u prijeratnom Borovu od 12 direktora 10 njih bilo srpske nacionalnosti,a znamo da je Borovo tada bio industrijski gigant,onda borovski recept treba kopirati i na politiku i dati Srbima šansu.
Kermit-
2014-04-17
Gnječ wrote:Eva_ wrote:Ajde, dobro, ali ak u Borovo uđu Srbi, inzistirat ću da u Agrokor uđu Rusi.jastreb wrote:Jer ako Tre kaže npr.da je u prijeratnom Borovu od 12 direktora 10 njih bilo srpske nacionalnosti,a znamo da je Borovo tada bio industrijski gigant,onda borovski recept treba kopirati i na politiku i dati Srbima šansu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 1 of 6