ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvatska Vlada posve ignorira divovski projekt Kine

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Hrvatska Vlada posve ignorira divovski projekt Kine - Page 4 Empty Re: Hrvatska Vlada posve ignorira divovski projekt Kine

Post by RayMabus 25/5/2017, 15:24

Lako je meni bit pametan kad imam podatke iz buducnosti ....dakle ovako Zlovenci baš nepreferiraju da Austrijaci budu glavni dakle Mađari su im protuteža i bezopasni su a Kopar je sad mađarska luka.

Sad pogledajte baze : navala imigranata u Italiju i postavljaju se granicne kontrole na granici Zlovenije i Italije u prevodu Italija više nije u šengenu a pošto nije ni Hr pogodite šta je ostalo na moru dole a da je u Šengenu ?

POGODILI STE : KOPAR.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Hrvatska Vlada posve ignorira divovski projekt Kine - Page 4 Empty Re: Hrvatska Vlada posve ignorira divovski projekt Kine

Post by RayMabus 25/5/2017, 15:26

Sad kad sam vam otrkio podatke iz buducnosti sad bi se mogli bacit na zahebanciju.

TRST JE NAŠ.

;)
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 25/5/2017, 15:31

Jo jo to vam je baš tako , Italija ispada iz šengena radi navale imigranata i jedini grad na obali dole je Kopar .....mađarski Kopar da nebude zabune ....Italijani ce se pobunit jer im je blokirana trgovina ....sukob na pomolu.

Hrvatska Vlada posve ignorira divovski projekt Kine - Page 4 Schengen-area-europe-800
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 25/5/2017, 15:36

Al kao što rekoh lako je meni bit pametan kad imam podatke iz buducnosti , prije osam godina sam pricao o navali imigranata na Italiju i Balkan pa su mi se ljudi smijali ...sad vam pricam ovo i vama je ovo nestvarno.

Nasmijte mi se ako mislite da nisam u pravu.

Pokušajte ako imate muda.

Zapet ce vam u grlu svako ignoriranje onoga šta ja kažem.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 25/5/2017, 15:48

Pomorski sukob , blokada luke Kopar od strane Italije.

Razlog : pad talijanskih luka jer je Italija izbacena iz šengena radi navale imigranata.

Strane u sukobu : Italija i Mađarska ( Austrija , Zlovenija )

Hr je vjerovatno neutralna tj sa strane.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 25/5/2017, 15:52

EU ce morat stacionirat neku vojsku u Puli a razlog je da se Italijani neiskrcaju i dođu luki Kopar s leđa tj s hr strane.

Samo smo igrom slucaja ukljuceni u ovaj sukob.

Talijanski planovi su iskrcaj na istarsku zapadnu obalu i onda pješadijom zauzet Kopar.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 26/5/2017, 07:53

[size=23]Od jeseni avionska linija za Peking
Tanjug , Večernje novosti , | 26. 05. 2017 - 07:29h

[/size]
Peking i Beograd će se povezati od septembra, kineska aviokompanija Hainan erlajnz (HNA) uvešće liniju između prestonica Srbije i Kine, pišu današnje "Večernje novosti".

Tweet

[url=viber://forward?text=Pro%C4%8Ditaj%3A http%3A%2F%2Fwww.blic.rs%2Fvesti%2Fdrustvo%2Fod-jeseni-avionska-linija-za-peking%2Fml4bnj9]Share[/url]

Hrvatska Vlada posve ignorira divovski projekt Kine - Page 4 YvcktkqTURBXy84NjgxY2E1Njk1YzJmYmM5NDYyNDZjMmEzZDA0OWUyZC5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA
Foto: zaha-hadid.com / Promo
Hrvatska Vlada posve ignorira divovski projekt Kine - Page 4 Share_v1_pintrest_gray_icoHrvatska Vlada posve ignorira divovski projekt Kine - Page 4 Share_v1_facebook_gray_ico

Planirano je da u prvih nekoliko meseci na toj maršruti erbas A330-300 sleće i u Prag.

Hainan erlajnz je već podneo zahtev kineskom Direktoratu za civilno vazduhoplovstvo. Njihov plan je da na ovoj relaciji saobraćaju dva puta nedeljno i to ponedeljkom i petkom. Erbas A330-300 ima 260 mesta u ekonomskoj i 32 mesta u biznis klasi.
"Novosti" podsećaju da je premijer Aleksandar Vučić je uoči nedavne posete Kini rekao da očekuje konačni dogovor oko aviolinije i nagovestio da bi nova linija tokom prvih šest meseci mogla da se odvija preko nekog evropskog grada.
Kompanija HNA Grupa je nedavno potpisala pismo o namerama sa Vladom Srbije o uspostavljanju dugoočekivanih interkontinentalnih letova između dva glavna grada.
Predsednik Kineske jugoistočnoevropske poslovne asocijacije Mario Rendulić je za Novosti tada izjavio da će se let za Kinu Srbiji višestruko isplatiti, jer će Beograd postati "hab" za putnike iz Makedonije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije.
Avioni kompanije HNA Grupe trebalo je da lete iz Kine do Hrvatske, ali čim je Srbija ukinula vize Kini, oni su odustali od te namere zbog komplikovanih viznih i drugih tehničkih procedura jer je Hrvatska članica EU, istakao je Rendulić.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 26/5/2017, 08:03

RayMabus wrote:Talijanski planovi su iskrcaj na istarsku zapadnu obalu i onda pješadijom zauzet Kopar.

Pojam talijanske vojne invazije postoji samo u lošem vicu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics