Hrvati na koncertu srpske folk zvezde: "Svi je mi slušamo u tajnosti"
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Hrvati na koncertu srpske folk zvezde: "Svi je mi slušamo u tajnosti"
Istina...maggie13 wrote:bila..prije operacija, a i tezak zivot je rano istrosio..nije ni cudo kad se sjetimo s kim je zivjela :-SStanojko wrote:Pa dobro, ovaj ne zna da peva ali je zato picka...slicno je to.. :)Braća wrote:Stanojko wrote:To je jedno te isto...bora-corba wrote:
tomson je na drugom mestu
nije, ceca ume da peva-a i dobra je picka za razliku od onog ustaskog kamiondzije...
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
katastrofa od revanja.:-)Braća wrote:maggie13 wrote:haha, ceca zna pjevat..prepoznajem je po revanju, odmah bjezim :DBraća wrote:Stanojko wrote:To je jedno te isto...bora-corba wrote:
nije, ceca ume da peva-a i dobra je picka za razliku od onog ustaskog kamiondzije...
slusao sam je uzivom, zna znanje kurva iz zitoradje-koliko god je njena muzika smece...
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
I posle sve to debelo naplatio.vuksadinare wrote:picak koja je bila na prvoj liniji..zanimljivo..Stanojko wrote:Pa dobro, ovaj ne zna da peva ali je zato picka...slicno je to.. :)Braća wrote:Stanojko wrote:To je jedno te isto...bora-corba wrote:
to ej drugi kraj opanaka..ali to se moze podvuci..'sto bi bilo kaed bi bilo'...do tad bio na prvoj liniji..Braća wrote:vuksadinare wrote:picak koja je bila na prvoj liniji..zanimljivo..Stanojko wrote:Pa dobro, ovaj ne zna da peva ali je zato picka...slicno je to.. :)Braća wrote:Stanojko wrote:
To je jedno te isto...
jbg, kada udjes u lovu i picke, menjaju se prioriteti.
da se ponovo zapuca, u'vatio bi taj prvi ,,zrakoplov'' za sidnej...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ženska ljubomora.maggie13 wrote:katastrofa od revanja.:-)Braća wrote:maggie13 wrote:haha, ceca zna pjevat..prepoznajem je po revanju, odmah bjezim :DBraća wrote:Stanojko wrote:
To je jedno te isto...
slusao sam je uzivom, zna znanje kurva iz zitoradje-koliko god je njena muzika smece...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ne smekamStanojko wrote:Kojote, koja je tvoja omiljena Cecina pesma?vuksadinare wrote:picak koja je bila na prvoj liniji..zanimljivo..Stanojko wrote:Pa dobro, ovaj ne zna da peva ali je zato picka...slicno je to.. :)Braća wrote:Stanojko wrote:
To je jedno te isto...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nikad cuo...vuksadinare wrote:ne smekamStanojko wrote:Kojote, koja je tvoja omiljena Cecina pesma?vuksadinare wrote:picak koja je bila na prvoj liniji..zanimljivo..Stanojko wrote:Pa dobro, ovaj ne zna da peva ali je zato picka...slicno je to.. :)Braća wrote:
Moj Beograde. Zar sumnjaš?Stanojko wrote:Kojote, koja je tvoja omiljena Cecina pesma?vuksadinare wrote:picak koja je bila na prvoj liniji..zanimljivo..Stanojko wrote:Pa dobro, ovaj ne zna da peva ali je zato picka...slicno je to.. :)Braća wrote:Stanojko wrote:
To je jedno te isto...
Da.dzango wrote:Ženska ljubomora.maggie13 wrote:katastrofa od revanja.:-)Braća wrote:maggie13 wrote:haha, ceca zna pjevat..prepoznajem je po revanju, odmah bjezim :DBraća wrote:
Lidija Bacic.
:D
2014-04-12
Nemam pojma ko je to. Ali ti verujem na reč.maggie13 wrote:Da.dzango wrote:Ženska ljubomora.maggie13 wrote:katastrofa od revanja.:-)Braća wrote:maggie13 wrote:
haha, ceca zna pjevat..prepoznajem je po revanju, odmah bjezim :D
Lidija Bacic.
2014-04-19
dobra picka, bas dobra...
Guest- Guest
"Svi je mi slušamo u tajnosti"
haha, "u tajnosti", dobar
haha, "u tajnosti", dobar
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
Megi ili ova Lidija?Braća wrote:dobra picka, bas dobra...
2014-04-19
dzango wrote:Megi ili ova Lidija?Braća wrote:dobra picka, bas dobra...
lidija, megica ne znam kako izgleda...
Guest- Guest
Jbg, kad filuju ljude turskim sapunicama to se odrazi izgleda i na muzicki ukus pa slusaju tursku muziku.
omni-
2014-04-12
vjeruj.B-)dzango wrote:Nemam pojma ko je to. Ali ti verujem na reč.maggie13 wrote:Da.dzango wrote:Ženska ljubomora.maggie13 wrote:katastrofa od revanja.:-)Braća wrote:
Lidija Bacic.
2014-04-12
i tebe svasta zanima :Ddzango wrote:Megi ili ova Lidija?Braća wrote:dobra picka, bas dobra...
2014-04-12
Baš svašta...maggie13 wrote:i tebe svasta zanima :Ddzango wrote:Megi ili ova Lidija?Braća wrote:dobra picka, bas dobra...
2014-04-19
dzango wrote:Naime, novinarka „Jutarnjeg“ otputovala je u Ljubljanu kako bi proverila koliko publike u Sloveniji zapravo čine Hrvati. I, iznenadila se.
Kako piše u svom tekstu, isprva niko nije želeo da daje izjavu i da se slika jer ne žele da iko vidi da su bili na Cecinom koncertu.
“Svi mi slušamo Cecu, ali potajno“, rekao je jedan Zagrepčanin u dvadesetim godinama dok je čekao u redu za ulazak na koncert dodajući da ne želi da staje pred objektiv fotoaparata jer slušanje ovakve muzike nije društveno prihvatljiva praksa u njegovoj domovini.
Zanimljivo je da je uprkos društvenom neodobravanju turbofolk u zagrebačkim klubovima jako teško izbeći, a što se više ide prema manjim sredinama gotovo nemoguće. U Sloveniji je pak, situacija obrnuta – “cajke“ su retkost u ruralnim delovima, dok su u Ljubljani svakodnevnica.
U publici se našla i tridesetsedmogodišnja Valentina, frizerka iz Zagreba koja ne vidi u čemu se Cecina muzika razlikuje od strane.
“Mislim da je stereotip da je turbofolk primitivna muzika u potpunosti neistinit. Da nekome pustite muziku s Cecinog posljednjeg albuma, a da ona ne peva na ekavici, ne bi mogao razlikovati radi li se o nekom pop-albumu ili ‘cajki’”, kaže Valentina, a opaskom na tu temu javlja se njena prijateljica Lara: “To je velika istina. Ne znam jeste li čuli pesmu Džejsona Derula ‘Talk Dirty’. Ona ima jako izražen taj orijentalni prizvuk. Ne vidim zašto bi se trebala praviti ikakva razlika između toga i Cecine muzike”
E, Ovako ;
Nabijem mamu i tatu svim HRVATIMA - i HRVATICAMA koji su ovako odgojeni I PRISTAJU NA OVO PONIŽAVANJE - NAŽALOST, KOJEG NISU SVJESNI - NIJE BITNA GLAZBA - BITNO JE TKO JE izvodi !!
Guest- Guest
Slazem se! Nabijem i ja mamu (tatu ostavljam tebi)... :)
Ja ću sestru.Stanojko wrote:Slazem se! Nabijem i ja mamu (tatu ostavljam tebi)... :)
2014-04-19
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Panika, srpske tajne dokumente iz Haga će dobiti Hrvati :-)
» Panika:Hrvati u BiH hoće i deo Republike Srpske
» Hrvati u Splitu napali srpske reprezentativce
» Hrvati tajno iskopavaju kosti srpske dece!
» Hrvati prihvatili poziv Srpske za razgovor o budućnosti BiH
» Panika:Hrvati u BiH hoće i deo Republike Srpske
» Hrvati u Splitu napali srpske reprezentativce
» Hrvati tajno iskopavaju kosti srpske dece!
» Hrvati prihvatili poziv Srpske za razgovor o budućnosti BiH
Page 2 of 4