MANDŽO vs LUKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: MANDŽO vs LUKA
velikani HR nogometaZiil Los Dii ! wrote:Mandja prvi Hrvat koji je zabio u dva finala lp
Modrara prvi Hrvat sa tri titule lp,jos iduce godine da se izjednaci sa messijem
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
bože dragi kakvi velikaniZiil Los Dii ! wrote:Mandja prvi Hrvat koji je zabio u dva finala lp
Modrara prvi Hrvat sa tri titule lp,jos iduce godine da se izjednaci sa messijem
muckodjubre wrote:bože dragi kakvi velikaniZiil Los Dii ! wrote:Mandja prvi Hrvat koji je zabio u dva finala lp
Kao takvi zasluzuju da budu na novcanici od 10 kn...upravo ovaj tvoj avatar
[size=57]Shearer nahvalio Modrića, baš kao i Španjolci: Luka je profesor![/size]Ziil Los Dii ! wrote:Kao takvi zasluzuju da budu na novcanici od 10 kn...upravo ovaj tvoj avatar
Modrićev doprinos u finalu bio je, već po običaju, nemjerljiv. Prvi do heroja Cristiana Ronalda.
Modrićev doprinos u finalu bio je, već po običaju, nemjerljiv. Prvi do heroja Cristiana Ronalda. Ovako je Lukinu izvedbu u recenzirao komentator BBC-a Alan Shearer.
- Luka je bio nevjerojatan! Način na koji je kontrolirao tempo igre, posebno u drugom dijelu, zadivljujući je. To je igrač koji nepogrešivo dijeli paseve i lakoćom stvara višak.Modrić je igrač koji vuče svoju momčad, u potpunosti dominirajući sredinom terena - fascinirano je pripovijedao Shaerer s lica mjesta.
Izvjestitelj španjolskog Asa iz Cardiffa sve je rekao ovom rečenicom:
- Luka Modrić, profesor za sve!
- Luka je bio nevjerojatan! Način na koji je kontrolirao tempo igre, posebno u drugom dijelu, zadivljujući je. To je igrač koji nepogrešivo dijeli paseve i lakoćom stvara višak.Modrić je igrač koji vuče svoju momčad, u potpunosti dominirajući sredinom terena - fascinirano je pripovijedao Shaerer s lica mjesta.
Izvjestitelj španjolskog Asa iz Cardiffa sve je rekao ovom rečenicom:
- Luka Modrić, profesor za sve!
Ziil Los Dii ! wrote:Kao takvi zasluzuju da budu na novcanici od 10 kn...upravo ovaj tvoj avatar
na 5kn, kao nekad Zrinski i Frankopan
nekad kad bi spomenuo da si iz hrvatske nekom iz južne amerike ili azije blijedo bi te gledali, ali zahvaljujući Luki i mandži sad svi znaju za hrvatsku.Ziil Los Dii ! wrote:Kao takvi zasluzuju da budu na novcanici od 10 kn...upravo ovaj tvoj avatar
velikani
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» luka vs kranjčar, mandžo vs kale
» Ave MANDZO
» MANDŽO
» Kako će Mandžo silovati šiptare...
» Vidoviti Luka...
» Ave MANDZO
» MANDŽO
» Kako će Mandžo silovati šiptare...