ŠAMPIONI!!!!!
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: ŠAMPIONI!!!!!
...moje rjesenje za zvezdu je da dovedu mamica...a za partizan ovog miskovica iz rijeke...ili da prihvate hajdukov model...clanovi odlucuju...i maknuti politiku iz kluba..trece nema...eto hajduk je cetri gdoine kuburio sa dobrim rezultatima ali izvukli su se iz duga i nakon 8,9 godina klupska blagajna je prvi put u plusu tako da cak su se i ponudili servisirati dug kk splita i jso nekih spoznatih splitskih klubova iz drugih sportova...i nakon niza godina prvi put se razgovara o dovođenju ozbiljnih pojacanja a ne onih koji kostaju 10 000 eura ili na posudbu..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Serbinho-3 wrote:Kriv Terzic sto celavi rasista nije odradio kaznu a Kokeza primer vladavine zakona.
Liga je mafijaska, ne pomaze tu ni stranac na celu FSS, niti sudije, svi lazu i svi kradu.
Mozgu, kako marko može da odradjuje kaznu nekog drugog saveza. Fudbalski savez slovenije je i sam rekao kako njihove suspenzije ne važe van delokruga njihovog saveza. To što ti gutaš sta to servira lice sa poternice, govori o manjku tvoje inteligencije...
Guest- Guest
Pederi, sektaši, crevnozvezdaši...dzango wrote:Nije vama Kokeza kriv. Drugi vi problem imate:
Guest- Guest
vuk krenuo sa jugonostalgicarenjem, pa se vec par stranica razbacuju delije i grobari.Stribor wrote:Čestitke HNK Riki. Zavridili su.
NK Rijeka - zbog koje je otvorena ova tema - tako pada u marginu jer je vuk ajdukovac.
Nema veze - mi u Fiumi znamo da ono "sami protiv svih" ili "krepat ma ne molat" ima svoju tezinu i znacenje.
Forzza Fiume!
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
pa cuj...meni svejedno da li ej rijeka prvak ili ne..niti navijam za nju...miti je to nesto sto bi me protreslo..osvojili ste naslov i cestitka..osvojio ju ej nk zagreb pa sam cestitao..ali realno...zanimljiviji su mi okrsajizvezde i partizana nego sto ej rijeka prvak..jbg...neka nostalgija valjda...toliko o znacaju rijeke..
2015-09-08
b.tw..u bivsoj drzavi i sarajevo i vojvodina i zeljo su bili prvaci ali daleko je to od cari bilo koji su nosile utakmice 'velike cetvorke'...tako da...velčim svaka cast rijeci i tim klubovima na osvojenom prvenstvu ali nista vise od toga...
2015-09-08
imali smo mi cigica u kvartu koji ej opako navijao za zvezdu ali bogami se napusio i dobrih batina.. ..kasnije ekipi vise dosadilo da ga mlate i maltretiraju..pa je lik odlazio na utakmice zvezde u beograd ili na maksimir a da mu nitko nista nije uradio valjda tada jedini zvezdas u zagrebu koji ej mogao bez problema glasno navijat za zvezdu...
2015-09-08
široke narodne mase navijaju za zvezdu, a avangarda navija za partizan...
Guest- Guest
...ako me sjecanje sluzi..citao sam u ondasnjem mislim iz bivse juge u sportskom casopisu 'sprintu'....da je u jugi oko 30% ljudi navijalo za zvezdu...slijedio je hajduk a partizan i dinamo su tu bili negdje...uglavnom zvezda je imala poprilicnu prednost pred drugim klubovima stos e tice navijaca sirom ex yu mislim prvenstveno na veliku cetvorku...pretezno su navijaci zvezede bili iz ruralnijih krajeva i manjih gradova sirom ex yu...partizan i dinamo su imali mnogobrojne navijace u urbanijim sredinama a hajduk je bio ajmo reci sto se tice navijaca mjesovitog sastava imali su briojne navijace i u gradu i u ruralnijim sredinama..
2015-09-08
...sto se tice zagreba i navijaca zvezde i partizana u zagrebu za vrijeme juge...koje sma poznavao mahom zvezdini navijaci su bili iz pripzdina banovine,korduna,knina,bosne,like...za partizan je sto se zagreba tice mahom navijali oficiri jna...i urbaniji srbi...imao sam u razredu imao sam jednog partizanovca otac mu ej bio doktor srbin...i par zvezdasa...ono sinovi srba iz bosanskih i banijskih tj lickih pripizdina...
2015-09-08
Braća wrote:široke narodne mase navijaju za zvezdu, a avangarda navija za partizan...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Page 5 of 9