ŠAMPIONI!!!!!
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: ŠAMPIONI!!!!!
to ti je svetinja za kojom "Jajduk" more samovuksadinare wrote:...tko su ti?flumen wrote:ti si vuce neki jugonostalgicar.vuksadinare wrote:bice makljanja kao nikad do sad u finalu kupa između partizana i zvezde bas zbog teskih repova posljednjih dana...
Rijeka je prvak Vuce!!!
flumen- Posts : 3221
2015-08-21
...ha..ha...HAflumen wrote:to ti je svetinja za kojom "Jajduk" more samovuksadinare wrote:...tko su ti?flumen wrote:ti si vuce neki jugonostalgicar.vuksadinare wrote:bice makljanja kao nikad do sad u finalu kupa između partizana i zvezde bas zbog teskih repova posljednjih dana...
Rijeka je prvak Vuce!!!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
MIŠKOVIĆEVE PORUKE IZ ŠVICARSKE
Nemojte me buditi, ja još uvijek sanjam!
Hvala Riječanima, ponosni smo što smo Riječani i ostanimo takvi kakvi jesmo!
Rijeka iznad svih, Rijeka i riječki način života!
Zajedno smo Rijeka i napravili smo da je Rijeka cijela Hrvatska!
Odajem priznanje Deanu, stručnom stožeru, Srećku, Manceu i, naravno, Keku!
Moje najveće priznanje odajem svojoj obitelji: Snježani, Matei i Ani... I naš pas Sophie je zaslužan, hahaha
Vjerovali smo u sebe, a ja sam vjerovao u sve nas, u navijače, u sve u klubu i u vas iz Novog lista! Hvala svima! To je Rijeka, to smo mi!
Danas je za mene velik dan, kćeri su diplomirale, a Rijeka postala prvak!
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
dzango wrote:Titula, titula, slaviće sr titula...
nikada nije lepse bilo biti grobar...
Guest- Guest
Serbinho-3 wrote:Vi ste lopine!!!
imas li imalo obraza kada pises ovo?
partizanova titula nikada cistija i nikada lepse izborenija, a vi slobodno ugasite to cigansko govno od kluba koji je uspeo da izgubi namestenu titulu...
Guest- Guest
Sta je sada, nema vise drzavni projekat, AV AV, gladni penzioneri kukanje...
Kukate na Vucica a vama SPS kompletan u lozi kampovao deceniju i toliko ste titula i maznuli.
Ako neko uzme jednu titulu, odmah kukanje o gladnim penzionerima, AV AV, drzavni projekat i skoro 40 bodova u minusu.
Ja takav hohstapleraj jos nisam nigde video.
Setaju sa majicama mafijasa, predsednik seta nanogicu, totalno bezakonje.
Postavili svog ulicara Kokezu na celo FSS, sto su ga najurili sa Marakane.
Kukate na Vucica a vama SPS kompletan u lozi kampovao deceniju i toliko ste titula i maznuli.
Ako neko uzme jednu titulu, odmah kukanje o gladnim penzionerima, AV AV, drzavni projekat i skoro 40 bodova u minusu.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Vucic barem za razliku od tupavog SPS, ima mozga da se ne pojavljuje na Marakani i tako vrsi podelu kao oni bolidi iz SPS, ali objasni ti njima to.
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:Sta je sada, nema vise drzavni projekat, AV AV, gladni penzioneri kukanje...
koliko smo to titula maznuli, kuco?
otkud vam dug 50 miliona?
otkud to da za vreme toleta i ,,sps-ovaca u upravama'' zvezdi sviraju 20 penala vise nego partizanu?
otkud to da partizanu nije sviran penal 23 godine u derbijima, a zvezdi za jedno poluvreme sviraju 2.
nanogica predsednik? da, vidim terzic je ugledni gradjanin i ,,doktor nauka''.
kokezu najurili sa cmarakane? ti si stvarno gluplji nego sto izgledas, i to mnogo gluplji...
sto bi rekla stoka sa juga: zdravo, dovidjenja-pa sad pisite saopstenja...
Guest- Guest
Đurić ni u najboljim danima nije bio ni blizu Terzića. Juče ga skinuli sa Intepolove poternice a danas predsednik Zvezde. Pa jebote. Inače, Đurić nije u Partizanu već nekoliko godina.Serbinho-3 wrote:Sta je sada, nema vise drzavni projekat, AV AV, gladni penzioneri kukanje...
Kokeza je Zvezdin čovek koji je lično išao VLADINIM AVIONOM da dovede Grofa iz Rusije. A sve d pokroviteljstvom AV. Drugo je Terzićevo spinovanje radi pokrića vlastite nesposobnosti i lopovluka sa kupovinom polovnih crnaca. Jednostavno, Partizan ima bolji tim što je dokazao u svim derbijima u kojima je bio bolji i dobio 2 od 3. U trećem vam je sudija priznao gol iz kornera i izvukao vas.
Serbinho-3 wrote:Vucic barem za razliku od tupavog SPS, ima mozga da se ne pojavljuje na Marakani i tako vrsi podelu kao oni bolidi iz SPS, ali objasni ti njima to.
lazljivi musavac:
aj jos malo lazi i izmisljaj. razumem te, velika je patnja u tebi-ne mogu da zamislim kako je kada izgubis namestenu titulu...
Guest- Guest
dzango wrote:Đurić ni u najboljim danima nije bio ni blizu Terzića. Juče ga skinuli sa Intepolove poternice a danas predsednik Zvezde. Pa jebote. Inače, Đurić nije u Partizanu već nekoliko godina.Serbinho-3 wrote:Sta je sada, nema vise drzavni projekat, AV AV, gladni penzioneri kukanje...
Kokeza je Zvezdin čovek koji je lično išao VLADINIM AVIONOM da dovede Grofa iz Rusije. A sve d pokroviteljstvom AV. Drugo je Terzićevo spinovanje radi pokrića vlastite nesposobnosti i lopovluka sa kupovinom polovnih crnaca. Jednostavno, Partizan ima bolji tim što je dokazao u svim derbijima u kojima je bio bolji i dobio 2 od 3. U trećem vam je sudija priznao gol iz kornera i izvukao vas.
3 suta su imali u 3 derbija, ej. 19 penala ove sezone i pregrst crvenih za protivnike.
isto sam se tako napusavao sa drugarom koji drzi kladionice, pa kada sam ga pitao da mi kuca tiket protiv vojvodine na crveni i penal za zvezde-nije smeo.
Guest- Guest
U to ime igrajmo taj tango smrti:
Далеке јецају звезде,мио се гаси сјај.
Срце ми већ дуго слути,свему ће доћи крај.
Играјмооооо таај танго смрти,као некада преееееее.
Нека се све заврти само не заборави ме.
Далеке јецају звезде,мио се гаси сјај.
Срце ми већ дуго слути,свему ће доћи крај.
Играјмооооо таај танго смрти,као некада преееееее.
Нека се све заврти само не заборави ме.
Last edited by dzango on 22/5/2017, 12:55; edited 1 time in total
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
..realno ove godine je partizan bio bolji od zvezde..na stranu da nije bilo mucki i od strane jednih i od strane drugih...ali partizan je morao biti bar za 50% bolji do zvezde bas zbog favoriziranja zvezde od strane vlasti i ovih u vasem nogometnom savezu...ali definitivno ako ne od pocetka prvenstva partizan je bio bolji od zvezde u proljetnom dijelu prvenstva...igrao je puno bolej do zvezde kod malih klubova..manje su oscilirali...drugo poluvrijeme im je bilo odlicno tu su vecinu utakmica dobijali...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Mi pisemo saopstenja a vi kukate i kradete.
Koliko je ko glup, videlo se sa onim majicama.
Sreca vasa da vas nisu ugasili posle mafijaskog obracuna ispred stadiona i nosenja majica, cime ste poslali signal koliko ste glupavi.
Sreca vasa da vas nisu ugasili posle mafijaskog obracuna ispred stadiona i nosenja majica, cime ste poslali signal koliko ste glupavi.
2014-08-25
vuksadinare wrote:..realno ove godine je partizan bio bolji od zvezde..na stranu da nije bilo mucki i od strane jednih i od strane drugih...ali partizan je morao biti bar za 50% bolji do zvezde bas zbog favoriziranja zvezde od strane vlasti i ovih u vasem nogometnom savezu...ali definitivno ako ne od pocetka prvenstva partizan je bio bolji od zvezde u proljetnom dijelu prvenstva...igrao je puno bolej do zvezde kod malih klubova..manje su oscilirali...drugo poluvrijeme im je bilo odlicno tu su vecinu utakmica dobijali...
da nije bilo sudija i tog njihovog kokeze-zvezda bi igrala ligu za bedake, sto bi vi hrvati rekli.
Guest- Guest
http://www.kurir.rs/sport/fudbal/macva-novi-superligas-ivica-kralj-za-kurir-mom-partizanu-ne-dam-bodove-clanak-2838695
2014-08-25
Pametnom dosta ovaj tekst.
Prodali i sa Romom utakmicu, naravno SPS zataskao.
Kradu i prodaju.
Prodali i sa Romom utakmicu, naravno SPS zataskao.
Kradu i prodaju.
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:Mi pisemo saopstenja a vi kukate i kradete.
nosili ste i vi majce za dunjica, pa je to u redu-jeli?
tribinu vam vodi bogdanov, rent-a hooligan i to je u redu, jel tako?
kazi mi samo gde je sta ukrao partizan? kome? a ja cu ti navesti barem 20 bodova koje ste vi ukrali ove sezone...
Guest- Guest
Vojvodinu pokrali pre neku godinu u Kupu.
Ne kazem da Zvezda ne krade, ali ovi sto kradu, trebalo bi im dati trofej Sampiona Evrope u kradji.
Ne kazem da Zvezda ne krade, ali ovi sto kradu, trebalo bi im dati trofej Sampiona Evrope u kradji.
2014-08-25
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Kriv Terzic sto celavi rasista nije odradio kaznu a Kokeza primer vladavine zakona.
Liga je mafijaska, ne pomaze tu ni stranac na celu FSS, niti sudije, svi lazu i svi kradu.
Liga je mafijaska, ne pomaze tu ni stranac na celu FSS, niti sudije, svi lazu i svi kradu.
2014-08-25
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Page 3 of 9