izbori 2017
Page 11 of 19
Page 11 of 19 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19
Re: izbori 2017
Interesantno je HDZ zaigrao na jugu. Eliminirali su sve apsolutno sve stare kadrove...izuzev onog olinjalog mamlaza u Opuzenu. Sve druge su makli i zamjenili ih mladom ekipom. Neke poznam, skroz okej ljudi.
Cudan je to isto osjecaj, poznas covjeka i znas da nije los. A svi atomi prakticki vriste...stjeraj ga u tri picke materine kad je u septičkoj nemože biti ništa drugo doli govno...
Cudan je to isto osjecaj, poznas covjeka i znas da nije los. A svi atomi prakticki vriste...stjeraj ga u tri picke materine kad je u septičkoj nemože biti ništa drugo doli govno...
Guest- Guest
Pinochet wrote:Doduše HDZ bi mogao dobiti Dubrovnik, to nisu imali zadnji put. Zadržat će Zadar i Šibenk. Eto. Ali Zagreb 5% to im je dno dna.. samo da popuše ovdje u STu,
a Županije su prije HDZovci imali premoćnu vlast, barem u Dalmaciji , sada su se pojavili novi igrači.. Pametno i MOST.
Knin su izgubili u prvom krugu, katastrofa, Vrgorac u prvom krugu. Omiš u prvom krugu.
Dobit ce Dubrovnik. Samo sto ce situacija u gradskom vijecu biti pizza. 8 stranaka,lista ulazi u gradsko vijece.
Guest- Guest
točno to.MaximusDecimusMiridije wrote:Interesantno je HDZ zaigrao na jugu. Eliminirali su sve apsolutno sve stare kadrove...izuzev onog olinjalog mamlaza u Opuzenu. Sve druge su makli i zamjenili ih mladom ekipom. Neke poznam, skroz okej ljudi.
Mene je jedan htio vrbovat za HDZ, doduše bio sam mu u kotaru na listi(tada nam je protovnik bio HDZ) i dobili smo :D imamo rotirajuće vijeće i rekao mi je da mu se javim, da je moj red.. aj OK :D
zanimljivo sada je ta osoba koja se borila protiv HDZa , ušla u savez sa HDZom , i mene zva da oću li se angažirati.. rekao sam da nema šanse radi uvjerenja, reka čovik poštujen itd :D
Guest- Guest
10% na izborima za gradonacelnika Dubrovnika dobije covjek koji je na radiu tvrdio da je najbolji lijek za psorijazu uriniranje po zahvacenoj povrsini koze...
Guest- Guest
bolje i to nego HDZMaximusDecimusMiridije wrote:10% na izborima za gradonacelnika Dubrovnika dobije covjek koji je na radiu tvrdio da je najbolji lijek za psorijazu uriniranje po zahvacenoj povrsini koze...
opet nisu svi HDZovci loši, recimo ovaj Boban iz Solina(kandidat za župana) kaže mi par osoba da je napravio jebački dobar posao u Solinu. Ima i par drugih sposobnih i poštenih HDZovaca, ali to je više iznimka.
Guest- Guest
Pricaj mi malo o tome.epikur37 wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:
Pa idu Solinskom kad idu na posao. Isto ima čep...ali lakše ljudima jer racunaju da ce kasnit i tisuce drugih.
ma brte, ono nije za ljude.
Nešto ce trebat napravit , ovo još nije ni špica sezone ...zablokirat ce cijela županija.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Znam ga ja osobno , dolazija kupovat duvan kod mene na pumpi , ja mu dava gratis jer sam skužija da je ok lik i nije tija uzet nikako i jedan put ja reka kuca casti i onda on nije moga odbit i kao aj kad je tako ...u biti ocu pocastit čovika jer sam skužija da je ČOVIK.Pinochet wrote:bolje i to nego HDZMaximusDecimusMiridije wrote:10% na izborima za gradonacelnika Dubrovnika dobije covjek koji je na radiu tvrdio da je najbolji lijek za psorijazu uriniranje po zahvacenoj povrsini koze...
opet nisu svi HDZovci loši, recimo ovaj Boban iz Solina(kandidat za župana) kaže mi par osoba da je napravio jebački dobar posao u Solinu. Ima i par drugih sposobnih i poštenih HDZovaca, ali to je više iznimka.
2014-04-11
Dobar je Boaban , ka čovik je ok lik ....vjerovatno i on stavi koju kunu u đep kad nitko negleda al brale on i radi za društvo , cili Solin je sredija , jbga ljudi ga cijene radi toga i jer je normalan i ok.
Stvarno ok lik , nije ono ghovno od politicara tj jednotstavno je covik.
Nema se Bobanu šta rec , je HDZ al je na mistu ka covik za vodit ljude i društvo....nije umišljen i to ništa lik , cista normala.
Stvarno ok lik , nije ono ghovno od politicara tj jednotstavno je covik.
Nema se Bobanu šta rec , je HDZ al je na mistu ka covik za vodit ljude i društvo....nije umišljen i to ništa lik , cista normala.
Last edited by RayMabus on 22/5/2017, 02:00; edited 1 time in total
2014-04-11
RayMabus wrote:Pricaj mi malo o tome.epikur37 wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:
Pa idu Solinskom kad idu na posao. Isto ima čep...ali lakše ljudima jer racunaju da ce kasnit i tisuce drugih.
ma brte, ono nije za ljude.
Nešto ce trebat napravit , ovo još nije ni špica sezone ...zablokirat ce cijela županija.
Ali nisi cuo da ce Kerum tunel raditi? Treba pricat s covjekom da shikne jos jedan tu. I problem rijesen.
Guest- Guest
Pa cuj trebat ce neki tunel il most ....ne ono je stvarno živi užas a sad zamisli nije niti špica sezone....ima kad dođu furešti da sve BLOKA.
2014-04-11
Tunel se isplati. Dodje jedva miljardu eura po kilometru. Split i Kasteli si to mogu priustiti. A i cuda ce ucinit za turizam.
Guest- Guest
Napravili su cetri trake u Kaštelima , evo imaš 35 tisuca birača znaci dodaj bar još 5 tisuca mlađih od 18 godina a ima ih i više ...samo to je 40 tisuca ljudi a di je Trogir i sve šta dolazi i prolazi tu pa sad još furešti ....brate mili to ce ovo lito biti BLOK.
Cetri trake = dođeš brzo do Solina a onda BLOK.
Cetri trake = dođeš brzo do Solina a onda BLOK.
2014-04-11
Ništa od onog mosta kaštela - split...
Vidim neki dan na Marjanu na Benama izliveni neki betonski stupovi tko zna za što..
Vidim neki dan na Marjanu na Benama izliveni neki betonski stupovi tko zna za što..
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa ja mislim da ti tamo nema niti kilometar udaljenosti pogotovo ako naspeš malo.MaximusDecimusMiridije wrote:Tunel se isplati. Dodje jedva miljardu eura po kilometru. Split i Kasteli si to mogu priustiti. A i cuda ce ucinit za turizam.
2014-04-11
PLENKOVIĆ SMIRENO KONSTATIRAO USPJEH ' Imamo 37 grada, za razliku od 24 od prije četiri godine, a u drugom krugu idemo na 44'
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Akoš iskreno : da stave ponton tj brod splav za prijevoz bilo bi ok ....auta uđu ....samo malo zaplovi ...izađu i tako non stop ....bilo šta je bolje od ništa.epikur37 wrote:Ništa od onog mosta kaštela - split...
2014-04-11
Zanimljivo gotov većina tih gradova nebi smjela postojati na papiru. Nisu postojali za vrijeme mrkse Yuge, tuđman ih je izmislio radi uhljebljivanja i vladavine HDZa.epikur37 wrote:PLENKOVIĆ SMIRENO KONSTATIRAO USPJEH ' Imamo 37 grada, za razliku od 24 od prije četiri godine, a u drugom krugu idemo na 44'
Isto je sa županijama koje nesluže ničemu nego trpačini.
U normalnoj državi većina tih gradova i županija bi bili ukinuti.
Ako izgube Split, izgubili su sve velike gradove, a u ZGu ostvarili potpo. Dobit će Dubrovnik koji je ipak među najbogatijim gradoima, što im je veliki plus, mozda i jedini plus.
Popušili i Knin u prvom krugu ,
Guest- Guest
Page 11 of 19 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19
Similar topics
» izbori Njemačka 2017.
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Izbori za EU
» USA izbori
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Izbori za EU
» USA izbori
Page 11 of 19