Radnica dala otkaz u Konzumu, pa napisala pismo Todoriću: "Ivek, Ivek..."
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Radnica dala otkaz u Konzumu, pa napisala pismo Todoriću: "Ivek, Ivek..."
ZNANJE , KONTROLA I ODGOVORNOST.RayMabus wrote:Ja sam sam poslovođi na njegovom kompjuteru radija liste artikala , kolicine izbaciva , printa ....ono samo prošetaš po ducanu i skladištu , sve razrediš da moš u sekund izbrojat ...red , rad i disciplina.
Doduše ja sam mala flegma pa nebi reka nikad al u biti tek kad uđeš u moju psihu vidiš da ja sve znam šta je samo se pravim blesav jer me boli kuraz za to al kad treba odma tap riješeno.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t13-znanje-odgovornost-i-kontrola
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:ZNANJE , KONTROLA I ODGOVORNOST.RayMabus wrote:Ja sam sam poslovođi na njegovom kompjuteru radija liste artikala , kolicine izbaciva , printa ....ono samo prošetaš po ducanu i skladištu , sve razrediš da moš u sekund izbrojat ...red , rad i disciplina.
Doduše ja sam mala flegma pa nebi reka nikad al u biti tek kad uđeš u moju psihu vidiš da ja sve znam šta je samo se pravim blesav jer me boli kuraz za to al kad treba odma tap riješeno.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t13-znanje-odgovornost-i-kontrola
Znanje , odgovornost i kontrola
Teško je biti odgovoran za nešto ili kontrolirati nešto ako nemate ZNANJA o tome.
Besmisleno je pokušati kontrolirati nešto ili čak znati nešto bez ODGOVORNOSTI.
Teško je u potpunosti znati nešto ili biti odgovoran za nešto oko čega nemate nikakvu KONTROLU , pokušate li drukčije , rezultat može biti poražavajući.
Naravno , čovjek može bježati od života i sjediti na tamnoj strani mjeseca , ne radeći i ne misleći ništa. U tom slučaju ne treba niti ništa znati , ni za što biti odgovoran i ništa kontrolirati. Bio bi zasigurno nesretan i zasigurno mrtav , što se tiče njega samog i svega ostalog.
Izlaz iz apatije ili neaktivnosti je ZNATI nešto o tome , preuzeti nešto odgovornosti za svoje stanje i situaciju u kojoj se osoba nalazi , i KONTROLIRATI samoga sebe do točke kad je kontrola postavljena u postojeću situaciju kako bi ta situacija krenula u pravom smjeru. Treba DOZNATI zašto su stvari krenule krivim smjerom , preuzeti ODGOVORNOST za to i KONTROLIRATI situaciju da bi se je usmjerilo prema idealnoj sceni.
Malo – pomalo , čovjek može sve izvesti na pravi put.
POVEĆAVAJUĆI ZNANJE u svim područjima života.
POVEĆAVAJUĆI ODGOVORNOST u svim područjima života.
POVEĆAVAJUĆI KONTROLU u svim područjima života.
Raščlanite li bilo koju situaciju prema ovoj osnovi , općenito ćete uspjeti.
2014-04-11
raifffeisen banka radi stalno?veber wrote:stalnokaja wrote:ok , koliko dana?veber wrote:u rba 13,5hkaja wrote:koliko radi?veber wrote:
kajo, daj nemoj biti takva. pa nisu svi ljudi pokvareni.
znaš koliko radi zaštitar u sokol-marić?
dnevno.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nije trgovina ...doduše ima ducan u sklopu toga al nije to osnova posla.dijagram wrote:jebate longi, pa ti u trgovini delaoRayMabus wrote:Ja sam sam poslovođi na njegovom kompjuteru radija liste artikala , kolicine izbaciva , printa ....ono samo prošetaš po ducanu i skladištu , sve razrediš da moš u sekund izbrojat ...red , rad i disciplina.
ja nekako zamisljam varis u skveru il nesto slicno:)
Nafta je osnova posla , ducanci je tu samo usput pa tako znam i tu tematiku.
Is šta sam se ja para napeglao na toj nafti i šemama he he he ...hebeš ducan i trgovinu ....nafta je lova.
2014-04-11
Nisam ja radio u trgovini nego je trgovina u sklopu toga pa sam radio i to tj to je bilo ukljuceno usput uz taj posao.
BMK za ducane , zato sam i odheba tu inventuru ...evo ti pare i pusti me na miru , moram zarađivat sa strane .....evo ti 200 kuna ako oš misecno za manjak robe samo mi se skini s kurza.
BMK za ducane , zato sam i odheba tu inventuru ...evo ti pare i pusti me na miru , moram zarađivat sa strane .....evo ti 200 kuna ako oš misecno za manjak robe samo mi se skini s kurza.
2014-04-11
moja banka radi od 7-19. pa razgovarao sam s ljudima.kaja wrote:koliko dana u tjedu radi zaštitar 13 sati u RBA ?..to bi bilo od 8:00-21:00..banka ne radi do 21, radi do 17:00, 18:00, 19:00 dežurna ali od 11:00 i tako..
2014-12-30
Ma koji ducan covice ...kad ti ja kažem da sam ja zna izlazit s 500 kuna u đepu sa strane nevezano uz plaču ....onda ti je brajo sve jasno.
Koji ducan jbte.
Makni se.
DIVLJA HORDA.
Koji ducan jbte.
Makni se.
DIVLJA HORDA.
2014-04-11
Divlja horda brajo koji ducan ....bmk za ducan.
DIVLJA HORDA.
DOSLOVNO.
DIVLJA HORDA.
DOSLOVNO.
2014-04-11
zbilja, evo ja baš gledam na internetu, radno vrijeme rba od 13:00-19:00 neparnim danima, parnim od 08:00 - 14:00 , subotu ne vidim, vjerojatno od 8:00-12:00, nedjelja niti jedna ne radi.veber wrote:moja banka radi od 7-19. pa razgovarao sam s ljudima.kaja wrote:koliko dana u tjedu radi zaštitar 13 sati u RBA ?..to bi bilo od 8:00-21:00..banka ne radi do 21, radi do 17:00, 18:00, 19:00 dežurna ali od 11:00 i tako..
gdje je ta tvoja banka u kojoj ulici koja radi od 7:00?
dakle banke nemaju u pravilu radno vrijeme kao benzinske, nedjelje imaju sve slobodne, ne postoji poslovnica koja radi 13 sati i nedjeljom i drži jednog zaštitara stalno 13 sati svaki dan.
a on ti je mogao reći i da radi 24 sata i nije spavao od prošle godine ali to naprosto ne može biti točno..
2015-08-15
NIsam napisa : DNEVNO.RayMabus wrote:Ma koji ducan covice ...kad ti ja kažem da sam ja zna izlazit s 500 kuna u đepu sa strane nevezano uz plaču ....onda ti je brajo sve jasno.
Koji ducan jbte.
Makni se.
DIVLJA HORDA.
2014-04-11
I onda nam uvalilo one glupe ženske a te nekuže kurza i sve shebu pa to iz godine u godinu počelo padat i na kraju kikiriki.
Heben ti ženske i tko im je da da upadaju u muške poslove.
Gdje su one tu nema budučnosti.
NEMA DIVLJE HORDE.
Heben ti ženske i tko im je da da upadaju u muške poslove.
Gdje su one tu nema budučnosti.
NEMA DIVLJE HORDE.
2014-04-11
je. stalno ga vidim. tamo.kaja wrote:zbilja, evo ja baš gledam na internetu, radno vrijeme rba od 13:00-19:00 neparnim danima, parnim od 08:00 - 14:00 , subotu ne vidim, vjerojatno od 8:00-12:00, nedjelja niti jedna ne radi.veber wrote:moja banka radi od 7-19. pa razgovarao sam s ljudima.kaja wrote:koliko dana u tjedu radi zaštitar 13 sati u RBA ?..to bi bilo od 8:00-21:00..banka ne radi do 21, radi do 17:00, 18:00, 19:00 dežurna ali od 11:00 i tako..
dakle banke nemaju u pravilu radno vrijeme kao benzinske, nedjelje imaju sve slobodne, ne postoji poslovnica koja radi 13 sati i nedjeljom i drži jednog zaštitara stalno 13 sati svaki dan.
a on ti je mogao reći i da radi 24 sata i nije spavao od prošle godine ali to naprosto ne može biti točno..
kao i u konzumu. dođeš uru prije, odeš uru kasnije. i eto ti 10h. a plati ti 8.
recimo oni naši dragi provjerivači stanja parkiranja imaju žeton koji ubace u automat, ali svi se još dodatno dolaze odjavit u zagrebparking.
2014-12-30
Ako ti nemoš organizirat divlju hordu na mjestu gdje se obrce lova a to je prodaja i dogovrit taj deal zahebi ti takvi posao a trgovina je neka.
Nema od toga ništa ....to je samo kikiriki.
Protok novca je tu ....treba ga samo znat pravilno ....usmjerit.
2014-04-11
ok, evo reci nam u kojoj ulici je poslovnica da pogledam radno vrijeme na netu i vidim kako on to radi 13,5 sati svaki dan..veber wrote:je. stalno ga vidim. tamo.kaja wrote:zbilja, evo ja baš gledam na internetu, radno vrijeme rba od 13:00-19:00 neparnim danima, parnim od 08:00 - 14:00 , subotu ne vidim, vjerojatno od 8:00-12:00, nedjelja niti jedna ne radi.veber wrote:moja banka radi od 7-19. pa razgovarao sam s ljudima.kaja wrote:koliko dana u tjedu radi zaštitar 13 sati u RBA ?..to bi bilo od 8:00-21:00..banka ne radi do 21, radi do 17:00, 18:00, 19:00 dežurna ali od 11:00 i tako..
kao i u konzumu. dođeš uru prije, odeš uru kasnije. i eto ti 10h. a plati ti 8.
recimo oni naši dragi provjerivači stanja parkiranja imaju žeton koji ubace u automat, ali svi se još dodatno dolaze odjavit u zagrebparking.
2015-08-15
Nabijen na kuraz svaoga radnika/radnicu u trgovini koji/a radi s novcem a nezna stvorit 1000 kuna mjesecno dodatne zarade i onda s time pokrije tekuce troškove i inventure i poslovođa cete pustit na miru jer zna da poslodavac nece dat vecu placu a manjak treba pokrit a pokrivate ga vi plus putne troškove treba platit ....i poslovođi je u interesu ovo ako je poslovođa pametan.RayMabus wrote:Ako ti nemoš organizirat divlju hordu na mjestu gdje se obrce lova a to je prodaja i dogovrit taj deal zahebi ti takvi posao a trgovina je neka.
2014-04-11
tako znaci, cermak i longi su maznuli lovu na nafti
a jadna djelatnica lomi kicmu u konzuna
dijagram-
2015-08-09
poslao ti na ppkaja wrote:ok, evo reci nam u kojoj ulici je poslovnica da pogledam radno vrijeme na netu i vidim kako on to radi 13,5 sati svaki dan..
2014-12-30
Čermak je , meni je to bilo više onako usput ....zato je sve štimalo ....inventure pokrivene , nema žuganja radi male plače i to .....poslovođa samo treba okrenit glavu , prešutni dogovor .....mi smo odgovorni za to , lova nije problem , samo se makni.dijagram wrote:tako znaci, cermak i longi su maznuli lovu na nafti
2014-04-11
Šta bi ti više da si poslovođa negdje dakle nedaješ ti placu a odgovoran si za sve ?
Sposobne radnike koji znaju sve i koji znaju stvorit 1000 kuna mjesecno najmanje i s time ce pokrit putne troškove , marendu i inventuru i sve štima i ti nemaš problema kao poslovođa
ili
želiš probleme jer su plače male ?
Sposobne radnike koji znaju sve i koji znaju stvorit 1000 kuna mjesecno najmanje i s time ce pokrit putne troškove , marendu i inventuru i sve štima i ti nemaš problema kao poslovođa
ili
2014-04-11
ok, nebitno, nije to tajna da bi mi morao slati na pp.veber wrote:poslao ti na ppkaja wrote:ok, evo reci nam u kojoj ulici je poslovnica da pogledam radno vrijeme na netu i vidim kako on to radi 13,5 sati svaki dan..
kakogod, da i je neka dežurna poslovnica, subotom radi do 12:00 najduže, nedjeljom ne radi. ako čovjek i stoji cijeli dan oni moraju njemu dati slobodne dane za sve iznad 8 sati...
2015-08-15
Ja znam šta je moj odgovor da sam poslovođa : neželim probleme , ocu da sve štima i ide glatko ....šta vi mutite me nezanima samo neka na kraju sve štima.RayMabus wrote:Šta bi ti više da si poslovođa negdje dakle nedaješ ti placu a odgovoran si za sve ?
ili
Prodaji drogu ako oceš tu samo nemoj da te policija uvati.
2014-04-11
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Dovode Srpkinje , puka mi je film pa sam dala otkaz
» Cicka Kristina Mandarina dala otkaz i prihvatila drugu 'ponudu' za posao
» Jaca vs Holy receptura:'Što si im dala'?..'Dala sam im normabele'
» Kazna zbog izrabljivanja radnica
» Robovsko izrabljivanje radnica u Međugorju
» Cicka Kristina Mandarina dala otkaz i prihvatila drugu 'ponudu' za posao
» Jaca vs Holy receptura:'Što si im dala'?..'Dala sam im normabele'
» Kazna zbog izrabljivanja radnica