Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
evo..opet srbi krivi na kraju..a jebem tivuksadinare wrote:stanojkom se tajno dopisujes na pp...znam ja...kaja wrote:i ono..prči...daj se još zvekni s kamenom u glavu i zapjevaj ojkavicu, da doživljaj bude potpunvuksadinare wrote:kajo koji ljevicar te prci...kaja wrote:da, ja i moja frendica sora, dva rvatska neprijateljametilda wrote:sad će brzo doći i sora.. dva dream tima ...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
i?vuksadinare wrote:stanojkom se tajno dopisujes na pp...znam ja...
tebe boli kaj se s tobom ne dopisuje.
2014-12-30
pa tko je spomenuo srbe rekao sam ime ne narod...prodana dusokaja wrote:evo..opet srbi krivi na kraju..a jebem tivuksadinare wrote:stanojkom se tajno dopisujes na pp...znam ja...kaja wrote:i ono..prči...daj se još zvekni s kamenom u glavu i zapjevaj ojkavicu, da doživljaj bude potpunvuksadinare wrote:kajo koji ljevicar te prci...kaja wrote:
da, ja i moja frendica sora, dva rvatska neprijatelja
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
fakat me boli...veber wrote:i?vuksadinare wrote:stanojkom se tajno dopisujes na pp...znam ja...
2015-09-08
očito da da.vuksadinare wrote:fakat me boli...veber wrote:i?vuksadinare wrote:stanojkom se tajno dopisujes na pp...znam ja...
2014-12-30
nemoj me i ti samo mučiti šahovnicom ..znaš da me to najviše boli, mene i soruvuksadinare wrote:pa tko je spomenuo srbe rekao sam ime ne narod...prodana dusokaja wrote:evo..opet srbi krivi na kraju..a jebem tivuksadinare wrote:stanojkom se tajno dopisujes na pp...znam ja...kaja wrote:i ono..prči...daj se još zvekni s kamenom u glavu i zapjevaj ojkavicu, da doživljaj bude potpunvuksadinare wrote:
kajo koji ljevicar te prci...
2015-08-15
vise nisi kaja...sad si 'prodana dusa'..kaja wrote:nemoj me i ti samo mučiti šahovnicom ..znaš da me to najviše boli, mene i soruvuksadinare wrote:pa tko je spomenuo srbe rekao sam ime ne narod...prodana dusokaja wrote:evo..opet srbi krivi na kraju..a jebem tivuksadinare wrote:stanojkom se tajno dopisujes na pp...znam ja...kaja wrote:
i ono..prči...daj se još zvekni s kamenom u glavu i zapjevaj ojkavicu, da doživljaj bude potpun
2015-09-08
..prodala si se za burek...
2015-09-08
a nesretniče bjež...prodali bi ti se tvoji za onaj komadić sira što ispadne iz bureka...vuksadinare wrote:..prodala si se za burek...
2015-08-15
hahahahahaha...Obitelj miseva,koja ceka te mrve da kliznu sa stola...kaja wrote:a nesretniče bjež...prodali bi ti se tvoji za onaj komadić sira što ispadne iz bureka...vuksadinare wrote:..prodala si se za burek...
Guest- Guest
ma šta, kupiš ih za niš, onaj s bradicom iz hsp -a ima jna istetovirano na ramenupismejker wrote:hahahahahaha...Obitelj miseva,koja ceka te mrve da kliznu sa stola...kaja wrote:a nesretniče bjež...prodali bi ti se tvoji za onaj komadić sira što ispadne iz bureka...vuksadinare wrote:..prodala si se za burek...
2015-08-15
da nije tuzno bilo bi jako jako jako zalosno..kuku Hrvatskoj sa takvim "patriotima"kaja wrote:ma šta, kupiš ih za niš, onaj s bradicom iz hsp -a ima jna istetovirano na ramenupismejker wrote:hahahahahaha...Obitelj miseva,koja ceka te mrve da kliznu sa stola...kaja wrote:a nesretniče bjež...prodali bi ti se tvoji za onaj komadić sira što ispadne iz bureka...vuksadinare wrote:..prodala si se za burek...
Guest- Guest
za cvarke si se prodala...kaja wrote:a nesretniče bjež...prodali bi ti se tvoji za onaj komadić sira što ispadne iz bureka...vuksadinare wrote:..prodala si se za burek...
2015-09-08
ma nije slučajno da na svakim izborima imaš 10 kandidata na desnoj strani a na lijevoj 2,3pismejker wrote:da nije tuzno bilo bi jako jako jako zalosno..kuku Hrvatskoj sa takvim "patriotima"kaja wrote:ma šta, kupiš ih za niš, onaj s bradicom iz hsp -a ima jna istetovirano na ramenupismejker wrote:hahahahahaha...Obitelj miseva,koja ceka te mrve da kliznu sa stola...kaja wrote:a nesretniče bjež...prodali bi ti se tvoji za onaj komadić sira što ispadne iz bureka...vuksadinare wrote:..prodala si se za burek...
jer to je toliko gladno i žedno vlasti i love da na svoju štetu idu
posvade se tik pred izbore i na svoju štetu izađe njih deset
ne mogu izdržati, jače je od njih
2015-08-15
Koja sam budala, jebote. Sam sam sebi kreten.
Zašto ja zajebavam vebera? Mislim, ono, kakvo mi je to zadovoljstvo? Na kraju krajeva, zajebavat takvu pizdu znači biti u najmanju ruku isto pizda kao što je i on.
I da, stvarno, svaki put kad ga zajebem, ne osjetim ništa, naprotiv, poslije se osjećam bijedno, ništavno, odurno.
Pa ipak, poslije, za neko vrijeme, opet jedva čekam da dođem, i onda ga bjesomučno zajebavam.
Stvarno sam idiot!
Zašto ja zajebavam vebera? Mislim, ono, kakvo mi je to zadovoljstvo? Na kraju krajeva, zajebavat takvu pizdu znači biti u najmanju ruku isto pizda kao što je i on.
I da, stvarno, svaki put kad ga zajebem, ne osjetim ništa, naprotiv, poslije se osjećam bijedno, ništavno, odurno.
Pa ipak, poslije, za neko vrijeme, opet jedva čekam da dođem, i onda ga bjesomučno zajebavam.
Stvarno sam idiot!
crvenkasti-
2014-04-17
jesam, sora i ja navolemo čvarkevuksadinare wrote:za cvarke si se prodala...kaja wrote:a nesretniče bjež...prodali bi ti se tvoji za onaj komadić sira što ispadne iz bureka...vuksadinare wrote:..prodala si se za burek...
2015-08-15
kajo pismejker ti lizze muf...
2015-09-08
dobro misliš da je neko natjecanje u seljačini dana ili šta?vuksadinare wrote:kajo pismejker ti lizze muf...
2015-08-15
sora vole pitu kao kitu...kaja wrote:jesam, sora i ja navolemo čvarkevuksadinare wrote:za cvarke si se prodala...kaja wrote:a nesretniče bjež...prodali bi ti se tvoji za onaj komadić sira što ispadne iz bureka...vuksadinare wrote:..prodala si se za burek...
2015-09-08
kajo...kajo....cuvaj se pismejkera...to ti je ovaj sa cu ti ga pokazat...kaja wrote:dobro misliš da je neko natjecanje u seljačini dana ili šta?vuksadinare wrote:kajo pismejker ti lizze muf...
2015-09-08
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Similar topics
» Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji