ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korčulanski HSP reklamira se nacističkim plakatom

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Korčulanski HSP reklamira se nacističkim plakatom - Page 2 Empty Re: Korčulanski HSP reklamira se nacističkim plakatom

Post by kaya 18/5/2017, 18:27

Regoč wrote:
kaja wrote:
Regoč wrote:Plakat je baš liep, samo da se ostvari.
predivan, iz prošlog stoljeća i nadasve moderan. prati zbivanja.
dječica sa hozntregerima i hlačicama kakve nije više nosio ni moj tata  i crkva u pozadini i šahovnica.
fali ima još kockasta glava svima a prodali bi mamu za sto eura.
Naglašava vrjednote, stvari kakve bi trebale biti, a ne nakaznosti modernosti. Recimo, feminizam.
naglašava prošlo stoljeće, kakva je i tvoja glava. a najprikladnije bi vam bilo da se slikate sa ispred pečine sa butom od mamuta.
jasno to je samo poza i predstava za javnost ta tobož konzervativnosti. to se mora odnositi na sve dok bi za vas u ilegali bilo sve dozvoljeno pa i vše od toga.
u biti, kad bolje razmislim nema većih licemjera, sitnijih duša koje kupiš kikirikijem, mjestom u konzumu.
poserem vam se na konzervativnu dvoličnu glavu. pokvarenijih ljudi ne znam od onih u prvom redu u crkvi.
eto...
afro

kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Korčulanski HSP reklamira se nacističkim plakatom - Page 2 Empty Re: Korčulanski HSP reklamira se nacističkim plakatom

Post by kaya 18/5/2017, 18:28

RayMabus wrote:
kaja wrote:
dječica sa hozntregerima i hlačicama kakve nije više nosio ni moj tata  i crkva u pozadini i šahovnica.
Ha ha ha a u kuraz, lol! lol! lol! lol! lol!
ma nosi ih u pičku materinu degeneričnu potkupljivu lažljivu
uff..psovat sam počela ..idem..na bolje mjesto..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by jastreb 18/5/2017, 18:37

kaja wrote: ti uglavnom hodaš po srpskim selima po hrvatskoj
Nigdje ja ne hpodam,i daj Bože da nisam morao ići. Taj lik bio mi je jedan od najboljih prijatelja u životu.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by crvenkasti 18/5/2017, 18:48

danni1 wrote:
Nije sve nacističko loše.

Naravno!
Da nije nilo Hitlera, ne bi bilo ni NDH, ni Tuđmana, i mi bismo sad morali biti Srbi.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 18/5/2017, 19:56

kaja wrote:
RayMabus wrote:
kaja wrote:
Ha ha ha a u kuraz, lol! lol! lol! lol! lol!
ma nosi ih u pičku materinu degeneričnu potkupljivu lažljivu
uff..psovat sam počela ..idem..na bolje mjesto..
:chiefi :chiefi :chiefi king king king
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/5/2017, 20:02

kaja wrote:
Regoč wrote:
kaja wrote:
Naglašava vrjednote, stvari kakve bi trebale biti, a ne nakaznosti modernosti. Recimo, feminizam.
naglašava prošlo stoljeće, kakva je i tvoja glava. a najprikladnije bi vam bilo da se slikate sa ispred pečine sa butom od mamuta.
jasno to je samo poza i predstava za javnost ta tobož konzervativnosti. to se mora odnositi na sve dok bi za vas u ilegali bilo sve dozvoljeno pa i vše od toga.
u biti, kad bolje razmislim nema većih licemjera, sitnijih duša koje kupiš kikirikijem, mjestom u konzumu.
poserem vam se na konzervativnu dvoličnu glavu. pokvarenijih ljudi ne znam od onih u prvom redu u crkvi.
eto...
afro
O jebote Kayo,mogu se samo  :hail :hail :hail :vader
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/5/2017, 20:21

Korčulanski HSP reklamira se nacističkim plakatom - Page 2 30169646f2de33bdb90e9b8d9b7c2570
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 18/5/2017, 20:39

samo jedno dijete??? affraid affraid affraid
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/5/2017, 20:57

pismejker wrote:samo jedno dijete??? affraid affraid affraid
Izgleda , u biti sam tražio jel ima ovakvi plakat il nešto na tu šemu iz doba NDHa pa nema onakvi al ima taj plus ovo :

Korčulanski HSP reklamira se nacističkim plakatom - Page 2 Plakati_NDH_MGZ_300109

Nema : Misli na svoju ženu. lol!

Uglavnom baš onakav plakat iz doba NDHa on, ona i čopor djece ja nisam našao nego samo ove.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 18/5/2017, 21:02

zasadi emanćipaćije...uzas.. affraid
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/5/2017, 21:06

Ovi ( plakati ) s čoporom djece su protiv trpačine i za bijelu EU.

Gledam ipak simboliku za sada i poantu plakata u odnosu na sada.

Protiv trpačine.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/5/2017, 21:07

Plakat protiv trpačine :

Korčulanski HSP reklamira se nacističkim plakatom - Page 2 Nacisititititmala
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 18/5/2017, 21:08

Nekad bilo..Bijela Europa...tarapanam je incognito,ali ne mos..premalo me je..a njia previse..kao da udaras vrece kukuruza..stresu se,padnu, malo micu..pokupe se i odu u tisini..i opet ih ima..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/5/2017, 21:10

Ok al u biti dobar plakat posebno jer nam je krahirao natalitet i navalit ce nam Arapi pa zapet ovdje.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 18/5/2017, 21:14

cure Balkanke ce ih rado primiti.. :cleanteeth..vis kako zjale one turske sapunice...dobro su se pripremile.. lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/5/2017, 21:15

Ja gledam krah nataliteta a šta više krahira to ce ovaj plakat biti zanimljiviji.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 18/5/2017, 21:16

jeste..trebalo bi negdje kupiti original,pa prodati hrvatima za jedno 100 godina..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/5/2017, 21:18

Pa generalno sad kad navale Arapi i ostali HSP netreba ništa nego ovaj plakat da zalijepi dakle : Protiv trpačine.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by jastreb 18/5/2017, 21:22

pismejker wrote:cure Balkanke ce ih rado primiti.. :cleanteeth..vis kako zjale one turske sapunice...dobro su se pripremile.. lol!
Bolje i to nego one grozne srpske serije kao nekad. Bolji život,Pozorište u kući i slična sranja. Te serije imale su zadatak kako bi naše žene zainteresirale za one zločeste Srbe. U svim tim serijama Srbi su bili prikazivani kao simpatični,dobrodušni,duhoviti i gostoljubivi ljudi.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 18/5/2017, 22:11

Ringo10 wrote:Veliko cudo da proustaska stranka uzima ovakav nacisticki plakat.

Ugledali se na organizaciju proslave Dana mladosti iz 1987. godine.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/5/2017, 22:14

RayMabus wrote:Pa generalno sad kad navale Arapi i ostali HSP netreba ništa nego ovaj plakat da zalijepi dakle : Protiv trpačine.

Neće biti razloga. Nitko od Arapa i ostalih se ne želi zadržati u Hrvatskoj. Praktički svima je Hrvatska samo prolazna etapa do Njemačke, Švedske i sličnih zemalja zapada sa razvijenim izdašnim programima socijalne pomoći izbjeglicama.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics