Korčulanski HSP reklamira se nacističkim plakatom
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Korčulanski HSP reklamira se nacističkim plakatom
naglašava prošlo stoljeće, kakva je i tvoja glava. a najprikladnije bi vam bilo da se slikate sa ispred pečine sa butom od mamuta.Regoč wrote:Naglašava vrjednote, stvari kakve bi trebale biti, a ne nakaznosti modernosti. Recimo, feminizam.kaja wrote:predivan, iz prošlog stoljeća i nadasve moderan. prati zbivanja.Regoč wrote:Plakat je baš liep, samo da se ostvari.
dječica sa hozntregerima i hlačicama kakve nije više nosio ni moj tata i crkva u pozadini i šahovnica.
fali ima još kockasta glava svima a prodali bi mamu za sto eura.
jasno to je samo poza i predstava za javnost ta tobož konzervativnosti. to se mora odnositi na sve dok bi za vas u ilegali bilo sve dozvoljeno pa i vše od toga.
u biti, kad bolje razmislim nema većih licemjera, sitnijih duša koje kupiš kikirikijem, mjestom u konzumu.
poserem vam se na konzervativnu dvoličnu glavu. pokvarenijih ljudi ne znam od onih u prvom redu u crkvi.
eto...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ma nosi ih u pičku materinu degeneričnu potkupljivu lažljivuRayMabus wrote:Ha ha ha a u kuraz,kaja wrote:predivan, iz prošlog stoljeća i nadasve moderan. prati zbivanja.Regoč wrote:Plakat je baš liep, samo da se ostvari.
dječica sa hozntregerima i hlačicama kakve nije više nosio ni moj tata i crkva u pozadini i šahovnica.
uff..psovat sam počela ..idem..na bolje mjesto..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nigdje ja ne hpodam,i daj Bože da nisam morao ići. Taj lik bio mi je jedan od najboljih prijatelja u životu.kaja wrote: ti uglavnom hodaš po srpskim selima po hrvatskoj
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
danni1 wrote:
Nije sve nacističko loše.
Naravno!
Da nije nilo Hitlera, ne bi bilo ni NDH, ni Tuđmana, i mi bismo sad morali biti Srbi.
crvenkasti-
2014-04-17
kaja wrote:ma nosi ih u pičku materinu degeneričnu potkupljivu lažljivuRayMabus wrote:Ha ha ha a u kuraz,kaja wrote:predivan, iz prošlog stoljeća i nadasve moderan. prati zbivanja.Regoč wrote:Plakat je baš liep, samo da se ostvari.
uff..psovat sam počela ..idem..na bolje mjesto..
Guest- Guest
O jebote Kayo,mogu se samokaja wrote:naglašava prošlo stoljeće, kakva je i tvoja glava. a najprikladnije bi vam bilo da se slikate sa ispred pečine sa butom od mamuta.Regoč wrote:Naglašava vrjednote, stvari kakve bi trebale biti, a ne nakaznosti modernosti. Recimo, feminizam.kaja wrote:predivan, iz prošlog stoljeća i nadasve moderan. prati zbivanja.Regoč wrote:Plakat je baš liep, samo da se ostvari.
jasno to je samo poza i predstava za javnost ta tobož konzervativnosti. to se mora odnositi na sve dok bi za vas u ilegali bilo sve dozvoljeno pa i vše od toga.
u biti, kad bolje razmislim nema većih licemjera, sitnijih duša koje kupiš kikirikijem, mjestom u konzumu.
poserem vam se na konzervativnu dvoličnu glavu. pokvarenijih ljudi ne znam od onih u prvom redu u crkvi.
eto...
Guest- Guest
Izgleda , u biti sam tražio jel ima ovakvi plakat il nešto na tu šemu iz doba NDHa pa nema onakvi al ima taj plus ovo :pismejker wrote:samo jedno dijete???
Nema : Misli na svoju ženu.
Uglavnom baš onakav plakat iz doba NDHa on, ona i čopor djece ja nisam našao nego samo ove.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ovi ( plakati ) s čoporom djece su protiv trpačine i za bijelu EU.
Gledam ipak simboliku za sada i poantu plakata u odnosu na sada.
Protiv trpačine.
Gledam ipak simboliku za sada i poantu plakata u odnosu na sada.
Protiv trpačine.
2014-04-11
Plakat protiv trpačine :
2014-04-11
Nekad bilo..Bijela Europa...tarapanam je incognito,ali ne mos..premalo me je..a njia previse..kao da udaras vrece kukuruza..stresu se,padnu, malo micu..pokupe se i odu u tisini..i opet ih ima..
Guest- Guest
Ok al u biti dobar plakat posebno jer nam je krahirao natalitet i navalit ce nam Arapi pa zapet ovdje.
2014-04-11
cure Balkanke ce ih rado primiti.. ..vis kako zjale one turske sapunice...dobro su se pripremile..
Guest- Guest
Ja gledam krah nataliteta a šta više krahira to ce ovaj plakat biti zanimljiviji.
2014-04-11
jeste..trebalo bi negdje kupiti original,pa prodati hrvatima za jedno 100 godina..
Guest- Guest
Pa generalno sad kad navale Arapi i ostali HSP netreba ništa nego ovaj plakat da zalijepi dakle : Protiv trpačine.
2014-04-11
Bolje i to nego one grozne srpske serije kao nekad. Bolji život,Pozorište u kući i slična sranja. Te serije imale su zadatak kako bi naše žene zainteresirale za one zločeste Srbe. U svim tim serijama Srbi su bili prikazivani kao simpatični,dobrodušni,duhoviti i gostoljubivi ljudi.pismejker wrote:cure Balkanke ce ih rado primiti.. ..vis kako zjale one turske sapunice...dobro su se pripremile..
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ringo10 wrote:Veliko cudo da proustaska stranka uzima ovakav nacisticki plakat.
Ugledali se na organizaciju proslave Dana mladosti iz 1987. godine.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Pa generalno sad kad navale Arapi i ostali HSP netreba ništa nego ovaj plakat da zalijepi dakle : Protiv trpačine.
Neće biti razloga. Nitko od Arapa i ostalih se ne želi zadržati u Hrvatskoj. Praktički svima je Hrvatska samo prolazna etapa do Njemačke, Švedske i sličnih zemalja zapada sa razvijenim izdašnim programima socijalne pomoći izbjeglicama.
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Index.hr reklamira dnevno.hr
» Pegida pod paljbom kritičara zbog izjave o nacističkim logorima
» Žutarnji otvoreno reklamira teške droge
» Korčulanski ribari uhvatili rijetko viđenu morsku neman: Ne znamo koliko je teška, vaga se raspala
» Glas Koncila se reklamira u osnovnoj školi: "Moramo raskinuti sa jugokomunističkim ostacima"
» Pegida pod paljbom kritičara zbog izjave o nacističkim logorima
» Žutarnji otvoreno reklamira teške droge
» Korčulanski ribari uhvatili rijetko viđenu morsku neman: Ne znamo koliko je teška, vaga se raspala
» Glas Koncila se reklamira u osnovnoj školi: "Moramo raskinuti sa jugokomunističkim ostacima"
Page 2 of 3