Brisel do sad najoštrije prema Mađarskoj i Orbanu:Žele im uskratiti pravo glasa u EU
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Brisel do sad najoštrije prema Mađarskoj i Orbanu:Žele im uskratiti pravo glasa u EU
zapadni ne odumire ali se repozicionira tj obnavlja novo staru zajednicu..tj ez...ili u prvobitnoj verziji eez...ali odstavljaju odskrinuta vrata onima iz sredisnje europe plus rumunjska i bugarska ali ako ce igrati samo po njihovim pravilima..ne smunjam tko ce prvi jurnuti i obecati...prckov wrote:ja sam bio za eu ali vise nisam. EU je postala leftardska prcija koja propada
pitanje je dana
Mozda da nesto napravi "istocni eu blok" zajedno, ovaj zapadni odumire
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Brisel do sad najoštrije prema Mađarskoj i Orbanu:Žele im uskratiti pravo glasa u EU
To sto ce se u buducnosti zvati "EU" bice Nemacka i sateliti. Lajt verzija rajha, u kojoj ce se dobrovoljno potciniti gore navedeni trabanti. Tako valjda i treba, treba da se zna ko je gazda a ko paor...vuksadinare wrote:zapadni ne odumire ali se repozicionira tj obnavlja novo staru zajednicu..tj ez...ili u prvobitnoj verziji eez...ali odstavljaju odskrinuta vrata onima iz sredisnje europe plus rumunjska i bugarska ali ako ce igrati samo po njihovim pravilima..ne smunjam tko ce prvi jurnuti i obecati...prckov wrote:ja sam bio za eu ali vise nisam. EU je postala leftardska prcija koja propada
pitanje je dana
Ili konjušar.Stanojko wrote:To sto ce se u buducnosti zvati "EU" bice Nemacka i sateliti. Lajt verzija rajha, u kojoj ce se dobrovoljno potciniti gore navedeni trabanti. Tako valjda i treba, treba da se zna ko je gazda a ko paor...vuksadinare wrote:zapadni ne odumire ali se repozicionira tj obnavlja novo staru zajednicu..tj ez...ili u prvobitnoj verziji eez...ali odstavljaju odskrinuta vrata onima iz sredisnje europe plus rumunjska i bugarska ali ako ce igrati samo po njihovim pravilima..ne smunjam tko ce prvi jurnuti i obecati...prckov wrote:ja sam bio za eu ali vise nisam. EU je postala leftardska prcija koja propada
pitanje je dana
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
A Irudati,kao i da su i dosad imali koristi od toga "glasa" u Parlamentu..EU je pretvorila jednu vrlo jaku poljoprivrednu ekonomiju,proizvodjaca,najbolje hrane u Europi,u poluzivog zombija..da nije Orbana,to bi se nastavilo dok drzava ne bi bila unistena..
Oke,ukidate nam glas,radimo 200% po svojem,uvodite carinske penale,ajte vi EU lijepo u 6 Pički materina..
Oke,ukidate nam glas,radimo 200% po svojem,uvodite carinske penale,ajte vi EU lijepo u 6 Pički materina..
Guest- Guest
mislim realno da je ipak najprirodnija opcija ili zajednica bila ezz...vecinom drzaveve zapada europe....nacin zivota i ekonomije gotovo podjednak...lakse se dogovore oko zajednicke politike..ovako u eu...uvijek imas neke pobunjenike,mađare,poljake,cehe,slovake..koji stalno ne's iskaju,grintaju,bune se...
2015-09-08
Tja, cela ta istocna gologuzija je ionako ubacena samo zbog Rusije...vuksadinare wrote:mislim realno da je ipak najprirodnija opcija ili zajednica bila ezz...vecinom drzaveve zapada europe....nacin zivota i ekonomije gotovo podjednak...lakse se dogovore oko zajednicke politike..ovako u eu...uvijek imas neke pobunjenike,mađare,poljake,cehe,slovake..koji stalno ne's iskaju,grintaju,bune se...
Kao i svaki Raj,dobro je dok ne postane tijesno,a postalo je sto se tice produkcije robe i konkurencija..ove zadnje sto si nabrojao,nisu niti pustili u EU da bi bile ISTE kao zapadne drzave,nego da bi sebi stvorili bescarinska trzista,gdje ce se nametnuti cijenom,izborom,donekle i kvalitetom..Dakle,dobri ste dok trosite..proizvoditi smijete samo dok niste konkurencija zapadnim firmamavuksadinare wrote:mislim realno da je ipak najprirodnija opcija ili zajednica bila ezz...vecinom drzaveve zapada europe....nacin zivota i ekonomije gotovo podjednak...lakse se dogovore oko zajednicke politike..ovako u eu...uvijek imas neke pobunjenike,mađare,poljake,cehe,slovake..koji stalno ne's iskaju,grintaju,bune se...
Guest- Guest
bez obzira na to...takav mentalitet ovaj istocni,srednjoeuropski i juzni....nikad zadovoljni,stalno se nesto bune,zicaju,hoce nesto svoje...nikad im po volji..Stanojko wrote:Tja, cela ta istocna gologuzija je ionako ubacena samo zbog Rusije...vuksadinare wrote:mislim realno da je ipak najprirodnija opcija ili zajednica bila ezz...vecinom drzaveve zapada europe....nacin zivota i ekonomije gotovo podjednak...lakse se dogovore oko zajednicke politike..ovako u eu...uvijek imas neke pobunjenike,mađare,poljake,cehe,slovake..koji stalno ne's iskaju,grintaju,bune se...
2015-09-08
Jebes mentalitet. Ubacili bi i Kuvajt da je na ruskim granicama...vuksadinare wrote:bez obzira na to...takav mentalitet ovaj istocni,srednjoeuropski i juzni....nikad zadovoljni,stalno se nesto bune,zicaju,hoce nesto svoje...nikad im po volji..Stanojko wrote:Tja, cela ta istocna gologuzija je ionako ubacena samo zbog Rusije...vuksadinare wrote:mislim realno da je ipak najprirodnija opcija ili zajednica bila ezz...vecinom drzaveve zapada europe....nacin zivota i ekonomije gotovo podjednak...lakse se dogovore oko zajednicke politike..ovako u eu...uvijek imas neke pobunjenike,mađare,poljake,cehe,slovake..koji stalno ne's iskaju,grintaju,bune se...
i to..plus..tradicijski nacini zivota su drugaciji...kultura...zivotne navike...dok je bilo euforije pokusalo se malo imitirati i slicno..ali kad se uvidjelo da to ipak nije zivitni stil koji donosi zapad za ove druge...jbg reklo se stop....mi smo mi a vi vi..prihvatite nas kakvi smo sa svim vrlinama i manama..naravno liberalnom zapadu nije bilo to na pameti jer im je bio cilj nametnuti svoje vrijednosti..a ne usvojiti nesto od ovih drugihpismejker wrote:Kao i svaki Raj,dobro je dok ne postane tijesno,a postalo je sto se tice produkcije robe i konkurencija..ove zadnje sto si nabrojao,nisu niti pustili u EU da bi bile ISTE kao zapadne drzave,nego da bi sebi stvorili bescarinska trzista,gdje ce se nametnuti cijenom,izborom,donekle i kvalitetom..Dakle,dobri ste dok trosite..proizvoditi smijete samo dok niste konkurencija zapadnim firmamavuksadinare wrote:mislim realno da je ipak najprirodnija opcija ili zajednica bila ezz...vecinom drzaveve zapada europe....nacin zivota i ekonomije gotovo podjednak...lakse se dogovore oko zajednicke politike..ovako u eu...uvijek imas neke pobunjenike,mađare,poljake,cehe,slovake..koji stalno ne's iskaju,grintaju,bune se...
2015-09-08
cuj,zapad je stoljecima kapitalisticki sustav,ljudi su rodjeni u njemu,usvojili njegove vrijetnosti,tradicije i ostalo..vuksadinare wrote:i to..plus..tradicijski nacini zivota su drugaciji...kultura...zivotne navike...dok je bilo euforije pokusalo se malo imitirati i slicno..ali kad se uvidjelo da to ipak nije zivitni stil koji donosi zapad za ove druge...jbg reklo se stop....mi smo mi a vi vi..prihvatite nas kakvi smo sa svim vrlinama i manama..naravno liberalnom zapadu nije bilo to na pameti jer im je bio cilj nametnuti svoje vrijednosti..a ne usvojiti nesto od ovih drugihpismejker wrote:Kao i svaki Raj,dobro je dok ne postane tijesno,a postalo je sto se tice produkcije robe i konkurencija..ove zadnje sto si nabrojao,nisu niti pustili u EU da bi bile ISTE kao zapadne drzave,nego da bi sebi stvorili bescarinska trzista,gdje ce se nametnuti cijenom,izborom,donekle i kvalitetom..Dakle,dobri ste dok trosite..proizvoditi smijete samo dok niste konkurencija zapadnim firmamavuksadinare wrote:mislim realno da je ipak najprirodnija opcija ili zajednica bila ezz...vecinom drzaveve zapada europe....nacin zivota i ekonomije gotovo podjednak...lakse se dogovore oko zajednicke politike..ovako u eu...uvijek imas neke pobunjenike,mađare,poljake,cehe,slovake..koji stalno ne's iskaju,grintaju,bune se...
Istok...potpuno suprotno,osim mozda par drzava,ali opet na kraju zadnjih 60 godina u brutalnom komjunizmu..ovako u privatnom druzenju mi bolje leze Slaveni,nego Germani,Romani,Anglo-Sase...
Unutar EU i nadalje postoji dijeljenje..svaka tica svome jatu..
Guest- Guest
Problem juga i istoka je u tome da nemaju svoje autentične proizvodnje.
Ništa osim jabuka, jagoda i lubenica, a to je premalo za obstoj.
A da se znaju qutschit bez pokrića, e to znaju ...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
???.. A dok su bili iza "zice"??Eroo wrote:Problem juga i istoka je u tome da nemaju svoje autentične proizvodnje.
Daj se resetiraj,Rusija ima raznovrsniju poljoprivrednu proizvodnju nego cijela europa..hrana,mesne,mlijecne,zitne,ove i one produkte..industrija pica,ovoga i onoga, ne moraju nista uvoziti po tom pitanju,sto je najbitnije,a kvaliteta hrane,kakva je bila prije 40 godina....tehnika i luksuz..pa tko ima para,nek izvoli..vi uvozite i hranu,i tusite se njom,kao da je to neka vrhunska delicija,ali za Svabe samo b i c kategorija,pa da se ne baci..
Guest- Guest
a problem zapada je sto uvozi problemEroo wrote:Problem juga i istoka je u tome da nemaju svoje autentične proizvodnje.
problem zapada je sto elita odlucuje sta je problem "odozgo" (kao sto ljevica inace radi) a ne narod na kome se problemi obijaju od leda.
Sta zna narod sta njega muci, tu su ovi odozgo da im objasne
problem zapada je sto je skolstvo, mediji i politika iskljucivo ljevicarska, pa se polako uvode svakojake zabrane na "mala" vrata
2014-04-19
prckov wrote:problem zapada je sto elita odlucuje sta je problem "odozgo" (kao sto ljevica inace radi) a ne narod na kome se problemi obijaju od leda.
Sta zna narod sta njega muci, tu su ovi odozgo da im objasne
Da, to je glavni problem.
Guest- Guest
Merkelica nek pushi curac Madjarima..
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Samo 20% mladih u Mađarskoj glasa za Orbana
» EU uvodi sankcije i oduzima pravo glasa Poljskoj!
» Mađarska i Poljska traže veće pravo glasa u EU
» Rusiji vraćeno pravo glasa u Vijeću Europe
» EU korak bliže istorijskoj odluci: Poništavaju prava Mađarskoj da glasa o odlukama Unije?
» EU uvodi sankcije i oduzima pravo glasa Poljskoj!
» Mađarska i Poljska traže veće pravo glasa u EU
» Rusiji vraćeno pravo glasa u Vijeću Europe
» EU korak bliže istorijskoj odluci: Poništavaju prava Mađarskoj da glasa o odlukama Unije?
Page 2 of 2