Izborni cirkus:HDZ slizan sa Srbima,a SDP s ekstremnom desnicom
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Izborni cirkus:HDZ slizan sa Srbima,a SDP s ekstremnom desnicom
a kru te jebo s kim se ti upustas u raspru, koji ti kurac, do sad si bio normalan :Dmichaellcmacha wrote:aj dobro, evo ti si pametan pa aj meni i ostatku ekipe pojasni kako i na koji način i u kojim sgmentima društvene zbilje je sdp sprovodio spasonosne poduhvate kojima je bio cilj spašavanje nacije... aj ali polako i koncizno... et ti prilike da potvrdiš i svoju ali i moju tezu...red wolf wrote:Dobro si se opisao...Ni ja ne bih bolje.michaellcmacha wrote:pa kad si glup ko nesukladno armaturno željezinje....red wolf wrote:Tvoj mozak jedino ovo može proizvesti...Nije li to žalosno?michaellcmacha wrote:rekoh.... bolje da te ispišala...
Nema potrebe...Nova Europa je pred nama bez nacija...Znam da će ti to teško pasti, no tko te jebe...michaellcmacha wrote:aj dobro, evo ti si pametan pa aj meni i ostatku ekipe pojasni kako i na koji način i u kojim sgmentima društvene zbilje je sdp sprovodio spasonosne poduhvate kojima je bio cilj spašavanje nacije... aj ali polako i koncizno... et ti prilike da potvrdiš i svoju ali i moju tezu...red wolf wrote:Dobro si se opisao...Ni ja ne bih bolje.michaellcmacha wrote:pa kad si glup ko nesukladno armaturno željezinje....red wolf wrote:Tvoj mozak jedino ovo može proizvesti...Nije li to žalosno?michaellcmacha wrote:rekoh.... bolje da te ispišala...
red wolf-
2016-02-10
nisam otvorio drugu stranicu, jel se počeo cerekati od A do............................................................................................... HALeviathan2 wrote:a kru te jebo s kim se ti upustas u raspru, koji ti kurac, do sad si bio normalan :Dmichaellcmacha wrote:aj dobro, evo ti si pametan pa aj meni i ostatku ekipe pojasni kako i na koji način i u kojim sgmentima društvene zbilje je sdp sprovodio spasonosne poduhvate kojima je bio cilj spašavanje nacije... aj ali polako i koncizno... et ti prilike da potvrdiš i svoju ali i moju tezu...red wolf wrote:Dobro si se opisao...Ni ja ne bih bolje.michaellcmacha wrote:pa kad si glup ko nesukladno armaturno željezinje....red wolf wrote:
Tvoj mozak jedino ovo može proizvesti...Nije li to žalosno?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Dodik: Izborni zakon treba mijenjati, "političko Sarajevo" zloupotrebljava izborni sistem i majorizira Hrvate
» Zašto bi financijski uspješnije nacije potpomagale neuspješne te tako sebe izložile ekstremnom riziku
» Vesna Pusić milijun Hrvata proglasila krajnjom desnicom
» Kekin besna i ne zeli imat posla sa desnicom,konzervativcima
» Naftno-politički ruski lobi pokrenuo suradnju s hrvatskom desnicom
» Zašto bi financijski uspješnije nacije potpomagale neuspješne te tako sebe izložile ekstremnom riziku
» Vesna Pusić milijun Hrvata proglasila krajnjom desnicom
» Kekin besna i ne zeli imat posla sa desnicom,konzervativcima
» Naftno-politički ruski lobi pokrenuo suradnju s hrvatskom desnicom
Page 2 of 2