Izborni cirkus:HDZ slizan sa Srbima,a SDP s ekstremnom desnicom
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Izborni cirkus:HDZ slizan sa Srbima,a SDP s ekstremnom desnicom
http://www.index.hr/vijesti/clanak/izborni-cirkus-hdz-slizan-sa-srbima-a-sdp-s-ekstremnom-desnicom/970317.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Izborni cirkus:HDZ slizan sa Srbima,a SDP s ekstremnom desnicom
sve za vlast vlast za nisto...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
matija babić i njegova piskarala!
kako je ucijenjen saucha, tako je ucijenjen i babić.
hdz je oduvijek šurovao sa srbima i na nacionalnom i na lokalnom nivou, a i sada je pupovac ljigina uzdanica, dok se jedna jedina koalicija na lokalnom nivou generalizira kako bi se mogao staviti znak jednakosti između izdajnika i lopova iz hdz-a i svih ostalih.
da, piše se: sve za vlast, vlast ni za što.
kako je ucijenjen saucha, tako je ucijenjen i babić.
hdz je oduvijek šurovao sa srbima i na nacionalnom i na lokalnom nivou, a i sada je pupovac ljigina uzdanica, dok se jedna jedina koalicija na lokalnom nivou generalizira kako bi se mogao staviti znak jednakosti između izdajnika i lopova iz hdz-a i svih ostalih.
da, piše se: sve za vlast, vlast ni za što.
sitting_bull-
2015-09-28
u sisku je sdp (komotno čitaj sUdba) u najtješnjoj vezi sa HSP-om koji pak ima veze sa svime samo ne sa pravaštvom... polupismeni ljudi s dna kace ogrezli u svašta nešto onomad... a hdz županijski (opet čitaj sUdba) i rkman se slažu ko prst i nokat...
2015-08-08
izdajnici i lopovi su i jedni i drugi, bičino koja sjediš na tjemenu, jebo ih ti i jedne i druge i oni tebe naravno...
2015-08-08
Na lokalnoj razini zaboravite na ideologije...Tek kad tu osjetite oslobođenje od ideologija, oslobodit ćete se i na državnoj razini...Polako...No, nažalost, vrijeme vam ne ide na ruku...
red wolf-
2016-02-10
evo ja sam se oslobodila pa vidim da su jedni i drugi jako gadljivi..red wolf wrote:Na lokalnoj razini zaboravite na ideologije...Tek kad tu osjetite oslobođenje od ideologija, oslobodit ćete se i na državnoj razini...Polako...No, nažalost, vrijeme vam ne ide na ruku...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nisi se oslobodila, nažalost...Još uvijek si slijepa...SDP je dvaput spašavao Hrvatsku...Sad izaberite MOST i razjebite se do kraja...kaja wrote:evo ja sam se oslobodila pa vidim da su jedni i drugi jako gadljivi..red wolf wrote:Na lokalnoj razini zaboravite na ideologije...Tek kad tu osjetite oslobođenje od ideologija, oslobodit ćete se i na državnoj razini...Polako...No, nažalost, vrijeme vam ne ide na ruku...
red wolf-
2016-02-10
ma taj tvoj sdp je isto govnored wolf wrote:Nisi se oslobodila, nažalost...Još uvijek si slijepa...SDP je dvaput spašavao Hrvatsku...Sad izaberite MOST i razjebite se do kraja...kaja wrote:evo ja sam se oslobodila pa vidim da su jedni i drugi jako gadljivi..red wolf wrote:Na lokalnoj razini zaboravite na ideologije...Tek kad tu osjetite oslobođenje od ideologija, oslobodit ćete se i na državnoj razini...Polako...No, nažalost, vrijeme vam ne ide na ruku...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ma stvarno. a spašavali Hrvatsku dvaput?...Znaš, mi smo ti zapravo blesavi....Ali, ovaj puta nećemo više...Ono što ostane nakon vas, pokušati ćemo spasiti, pokušati, ponovit ću...Ja osobno ne bih ni to...Nova Europa je rođena neki dan ispred piramide...kaja wrote:ma taj tvoj sdp je isto govnored wolf wrote:Nisi se oslobodila, nažalost...Još uvijek si slijepa...SDP je dvaput spašavao Hrvatsku...Sad izaberite MOST i razjebite se do kraja...kaja wrote:evo ja sam se oslobodila pa vidim da su jedni i drugi jako gadljivi..red wolf wrote:Na lokalnoj razini zaboravite na ideologije...Tek kad tu osjetite oslobođenje od ideologija, oslobodit ćete se i na državnoj razini...Polako...No, nažalost, vrijeme vam ne ide na ruku...
red wolf-
2016-02-10
a da se nosiš u mp300 i ti i sdp... kog su oni spašavali glupsone tupavi... jedini tko je tu išta i ikog spašavao sam ja i budale slične meni a bilo bi bolje da smo vas ostavili da vas čejeni riješe koliko su naumili.... sdp nekog spašavao eh šta čkapi izrodi....red wolf wrote:Nisi se oslobodila, nažalost...Još uvijek si slijepa...SDP je dvaput spašavao Hrvatsku...Sad izaberite MOST i razjebite se do kraja...kaja wrote:evo ja sam se oslobodila pa vidim da su jedni i drugi jako gadljivi..red wolf wrote:Na lokalnoj razini zaboravite na ideologije...Tek kad tu osjetite oslobođenje od ideologija, oslobodit ćete se i na državnoj razini...Polako...No, nažalost, vrijeme vam ne ide na ruku...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Mozak ti nije dorastao tome...michaellcmacha wrote:a da se nosiš u mp300 i ti i sdp... kog su oni spašavali glupsone tupavi... jedini tko je tu išta i ikog spašavao sam ja i budale slične meni a bilo bi bolje da smo vas ostavili da vas čejeni riješe koliko su naumili.... sdp nekog spašavao eh šta čkapi izrodi....red wolf wrote:Nisi se oslobodila, nažalost...Još uvijek si slijepa...SDP je dvaput spašavao Hrvatsku...Sad izaberite MOST i razjebite se do kraja...kaja wrote:evo ja sam se oslobodila pa vidim da su jedni i drugi jako gadljivi..red wolf wrote:Na lokalnoj razini zaboravite na ideologije...Tek kad tu osjetite oslobođenje od ideologija, oslobodit ćete se i na državnoj razini...Polako...No, nažalost, vrijeme vam ne ide na ruku...
red wolf-
2016-02-10
rekoh.... bolje da te ispišala...
2015-08-08
Tvoj mozak jedino ovo može proizvesti...Nije li to žalosno?michaellcmacha wrote:rekoh.... bolje da te ispišala...
red wolf-
2016-02-10
pa kad si glup ko nesukladno armaturno željezinje....red wolf wrote:Tvoj mozak jedino ovo može proizvesti...Nije li to žalosno?michaellcmacha wrote:rekoh.... bolje da te ispišala...
2015-08-08
Dobro si se opisao...Ni ja ne bih bolje.michaellcmacha wrote:pa kad si glup ko nesukladno armaturno željezinje....red wolf wrote:Tvoj mozak jedino ovo može proizvesti...Nije li to žalosno?michaellcmacha wrote:rekoh.... bolje da te ispišala...
red wolf-
2016-02-10
cirkus je pošten posao, ljudi vježbaju za to..
aj dobro, evo ti si pametan pa aj meni i ostatku ekipe pojasni kako i na koji način i u kojim sgmentima društvene zbilje je sdp sprovodio spasonosne poduhvate kojima je bio cilj spašavanje nacije... aj ali polako i koncizno... et ti prilike da potvrdiš i svoju ali i moju tezu...red wolf wrote:Dobro si se opisao...Ni ja ne bih bolje.michaellcmacha wrote:pa kad si glup ko nesukladno armaturno željezinje....red wolf wrote:Tvoj mozak jedino ovo može proizvesti...Nije li to žalosno?michaellcmacha wrote:rekoh.... bolje da te ispišala...
2015-08-08
zasto, pa tito i pavelic su onomad suradjivali jako dobro, mislim da je to bilo prije sestojanuarske diktature, onda pavelic uteko za italiju a tito u ilegalu pa poslije postali neprijatelji, povjest se ponavlja
a kru te jebo s kim se ti upustas u raspru, koji ti kurac, do sad si bio normalan :Dmichaellcmacha wrote:aj dobro, evo ti si pametan pa aj meni i ostatku ekipe pojasni kako i na koji način i u kojim sgmentima društvene zbilje je sdp sprovodio spasonosne poduhvate kojima je bio cilj spašavanje nacije... aj ali polako i koncizno... et ti prilike da potvrdiš i svoju ali i moju tezu...red wolf wrote:Dobro si se opisao...Ni ja ne bih bolje.michaellcmacha wrote:pa kad si glup ko nesukladno armaturno željezinje....red wolf wrote:Tvoj mozak jedino ovo može proizvesti...Nije li to žalosno?michaellcmacha wrote:rekoh.... bolje da te ispišala...
» Zašto bi financijski uspješnije nacije potpomagale neuspješne te tako sebe izložile ekstremnom riziku
» Vesna Pusić milijun Hrvata proglasila krajnjom desnicom
» Kekin besna i ne zeli imat posla sa desnicom,konzervativcima
» Naftno-politički ruski lobi pokrenuo suradnju s hrvatskom desnicom
» Zašto bi financijski uspješnije nacije potpomagale neuspješne te tako sebe izložile ekstremnom riziku
» Vesna Pusić milijun Hrvata proglasila krajnjom desnicom
» Kekin besna i ne zeli imat posla sa desnicom,konzervativcima
» Naftno-politički ruski lobi pokrenuo suradnju s hrvatskom desnicom
Page 1 of 2