Upozorenje:"Srbija ne može da bira da bude neutralna-pa niste vi Švajcarska"
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Upozorenje:"Srbija ne može da bira da bude neutralna-pa niste vi Švajcarska"
...nisu oni najmudriji nego ne drze niti su se drzali one..'odan onome sto sam potpisao'....nego vise onoj..'potpisi ali ne vjeruj potpisu'Eva_ wrote:Slovenija je zasada najmudrija od svih ex ju državica. Očito Kranjci imaju mudro i patriotsko vodstvo.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Upozorenje:"Srbija ne može da bira da bude neutralna-pa niste vi Švajcarska"
Pročitah Jalnuš Bugajski...tu sam prestao
Kermit-
2014-04-17
Inače zanimljivo mi smo ušli u Nato i nema apsolutno nikakvih stranih investicija, a SAD-e ovdje nije napravio niti trafiku, a ne...
Kermit-
2014-04-17
Ma kakvi, oni su istinski domoljubi, razmišljaju o budućnosti svoje djece i unuka. Ovi hrvatski su svi prostitutke, prodaju se za siću, skidaju gaće pred svakim s rolexom da parafraziram predsjednicu.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
....pa nije nato garancija za investicije..glupost..to je pustena prica zbog ulaska u nato....da se nato predstavi u pozitivnom svjetlu...asilovski wrote:Inače zanimljivo mi smo ušli u Nato i nema apsolutno nikakvih stranih investicija, a SAD-e ovdje nije napravio niti trafiku, a ne...
2015-09-08
Ma nije istina Nato garantira investicijku zlatnu groznicu heheheh više su rusi uložili nego SAD-e, Kanada i VB zajednovuksadinare wrote:....pa nije nato garancija za investicije..glupost..to je pustena prica zbog ulaska u nato....da se nato predstavi u pozitivnom svjetlu...asilovski wrote:Inače zanimljivo mi smo ušli u Nato i nema apsolutno nikakvih stranih investicija, a SAD-e ovdje nije napravio niti trafiku, a ne...
Kermit-
2014-04-17
nije rijec o spustanju gaca...nego onom tipicnom...'sto potpises moras tome ostati vjeran i u dobru i u zlu'..kao i kumstvuEva_ wrote:Ma kakvi, oni su istinski domoljubi, razmišljaju o budućnosti svoje djece i unuka. Ovi hrvatski su svi prostitutke, prodaju se za siću, skidaju gaće pred svakim s rolexom da parafraziram predsjednicu.
2015-09-08
asilovski wrote:Inače zanimljivo mi smo ušli u Nato i nema apsolutno nikakvih stranih investicija, a SAD-e ovdje nije napravio niti trafiku, a ne...
Da, ali nema ni kineskih, ruskih itd.
Jebi ti bilo bolje da radiš npr u srpskoj tvornici?
crvenkasti-
2014-04-17
....kad si eva vec spomenula slovence evo ejdnog primjera....o njihovoj 'brizi'...i mudrosti..i drzanju do prijateljstva....kad je onomad bio rat u sloveniji '91...nasi ljudi u hravtskoj su sprjecavali svim sredstvima...da tenkovi jna ne ulaze u sloveniju...u međimurju,zagorju,karlovcu,zagrebu,gorskom kotaru..niocale su barikade..ljudi su goloruki stajali ispred tenkova..da ne prođu..slovenci su nam tepali..hrvaski prijatelji...braca..kad ej prestao rat u sloveniji nedugo poslije kad je pocela otvorena agresija na hravtsku znas sto su nam janezi napravili?...prekinuli su isporuku struje hrvatskoj iz nuklearne elektrane krsko...mada nije ona samo u njihovom vlasnistvu..to tebi ok...?....
2015-09-08
vuksadinare wrote:...nisu oni najmudriji nego ne drze niti su se drzali one..'odan onome sto sam potpisao'....nego vise onoj..'potpisi ali ne vjeruj potpisu'Eva_ wrote:Slovenija je zasada najmudrija od svih ex ju državica. Očito Kranjci imaju mudro i patriotsko vodstvo.
Sa svakijem lijepo, ni sa kijem iskreno.
Guest- Guest
Meni je dovoljan podatak da su Slovenci postali Austrija a mi gori od čergara Rumunja tu priča prestaje a ove gluposti su posve irelevantnevuksadinare wrote:....kad si eva vec spomenula slovence evo ejdnog primjera....o njihovoj 'brizi'...i mudrosti..i drzanju do prijateljstva....kad je onomad bio rat u sloveniji '91...nasi ljudi u hravtskoj su sprjecavali svim sredstvima...da tenkovi jna ne ulaze u sloveniju...u međimurju,zagorju,karlovcu,zagrebu,gorskom kotaru..niocale su barikade..ljudi su goloruki stajali ispred tenkova..da ne prođu..slovenci su nam tepali..hrvaski prijatelji...braca..kad ej prestao rat u sloveniji nedugo poslije kad je pocela otvorena agresija na hravtsku znas sto su nam janezi napravili?...prekinuli su isporuku struje hrvatskoj iz nuklearne elektrane krsko...mada nije ona samo u njihovom vlasnistvu..to tebi ok...?....
Kermit-
2014-04-17
Pa normalno osim toga Hrvati nisu lijepo niti iskreno sa bilo kojim komšijom ili kako je Ljilja Vokić rekla u vezi ponašanja prema Mađarskoj i Mađarima:slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:...nisu oni najmudriji nego ne drze niti su se drzali one..'odan onome sto sam potpisao'....nego vise onoj..'potpisi ali ne vjeruj potpisu'Eva_ wrote:Slovenija je zasada najmudrija od svih ex ju državica. Očito Kranjci imaju mudro i patriotsko vodstvo.
"Nezahvalnost prema dobročiniteljima veliki Dante smjestio je na dno pakla."
Kermit-
2014-04-17
to pripisi milanovicu i ljevicarima i liberalimaasilovski wrote:Pa normalno osim toga Hrvati nisu lijepo niti iskreno sa bilo kojim komšijom ili kako je Ljilja Vokić rekla u vezi ponašanja prema Mađarskoj i Mađarima:slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:...nisu oni najmudriji nego ne drze niti su se drzali one..'odan onome sto sam potpisao'....nego vise onoj..'potpisi ali ne vjeruj potpisu'Eva_ wrote:Slovenija je zasada najmudrija od svih ex ju državica. Očito Kranjci imaju mudro i patriotsko vodstvo.
2015-09-08
pa je oni nisu trebali trositi milijarde na obnovu devedesetihasilovski wrote:Meni je dovoljan podatak da su Slovenci postali Austrija a mi gori od čergara Rumunja tu priča prestaje a ove gluposti su posve irelevantnevuksadinare wrote:....kad si eva vec spomenula slovence evo ejdnog primjera....o njihovoj 'brizi'...i mudrosti..i drzanju do prijateljstva....kad je onomad bio rat u sloveniji '91...nasi ljudi u hravtskoj su sprjecavali svim sredstvima...da tenkovi jna ne ulaze u sloveniju...u međimurju,zagorju,karlovcu,zagrebu,gorskom kotaru..niocale su barikade..ljudi su goloruki stajali ispred tenkova..da ne prođu..slovenci su nam tepali..hrvaski prijatelji...braca..kad ej prestao rat u sloveniji nedugo poslije kad je pocela otvorena agresija na hravtsku znas sto su nam janezi napravili?...prekinuli su isporuku struje hrvatskoj iz nuklearne elektrane krsko...mada nije ona samo u njihovom vlasnistvu..to tebi ok...?....
2015-09-08
Šta je najgore Hrvati su prema Hrvatima najgori tako što nisam vidio nigdje...vuksadinare wrote:to pripisi milanovicu i ljevicarima i liberalimaasilovski wrote:Pa normalno osim toga Hrvati nisu lijepo niti iskreno sa bilo kojim komšijom ili kako je Ljilja Vokić rekla u vezi ponašanja prema Mađarskoj i Mađarima:slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:...nisu oni najmudriji nego ne drze niti su se drzali one..'odan onome sto sam potpisao'....nego vise onoj..'potpisi ali ne vjeruj potpisu'Eva_ wrote:Slovenija je zasada najmudrija od svih ex ju državica. Očito Kranjci imaju mudro i patriotsko vodstvo.
Kermit-
2014-04-17
a.g.matos je rekao..'u hrvatskoj ne vidjeh toliko cuda koliko juda'asilovski wrote:Šta je najgore Hrvati su prema Hrvatima najgori tako što nisam vidio nigdje...vuksadinare wrote:to pripisi milanovicu i ljevicarima i liberalimaasilovski wrote:Pa normalno osim toga Hrvati nisu lijepo niti iskreno sa bilo kojim komšijom ili kako je Ljilja Vokić rekla u vezi ponašanja prema Mađarskoj i Mađarima:slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:
...nisu oni najmudriji nego ne drze niti su se drzali one..'odan onome sto sam potpisao'....nego vise onoj..'potpisi ali ne vjeruj potpisu'
2015-09-08
Prošlo je 20 godina od rata, a mi smo u još gorem stanju nego prije 10 godina, pametnom dosta, osim, toga nije samo rat kriv za poreze, uhljebe, kriminal, korpuciju, nedostatak pravosuđa...vuksadinare wrote:pa je oni nisu trebali trositi milijarde na obnovu devedesetihasilovski wrote:Meni je dovoljan podatak da su Slovenci postali Austrija a mi gori od čergara Rumunja tu priča prestaje a ove gluposti su posve irelevantnevuksadinare wrote:....kad si eva vec spomenula slovence evo ejdnog primjera....o njihovoj 'brizi'...i mudrosti..i drzanju do prijateljstva....kad je onomad bio rat u sloveniji '91...nasi ljudi u hravtskoj su sprjecavali svim sredstvima...da tenkovi jna ne ulaze u sloveniju...u međimurju,zagorju,karlovcu,zagrebu,gorskom kotaru..niocale su barikade..ljudi su goloruki stajali ispred tenkova..da ne prođu..slovenci su nam tepali..hrvaski prijatelji...braca..kad ej prestao rat u sloveniji nedugo poslije kad je pocela otvorena agresija na hravtsku znas sto su nam janezi napravili?...prekinuli su isporuku struje hrvatskoj iz nuklearne elektrane krsko...mada nije ona samo u njihovom vlasnistvu..to tebi ok...?....
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:
Šta je najgore Hrvati su prema Hrvatima najgori tako što nisam vidio nigdje...
To je možda zato što su veliki broj Hrvata porijeklom Srbi?
crvenkasti-
2014-04-17
ako se sjecas asila koji ej bio povod i izjava naseg sporenja sa mađarima za vrijeme milanoviceve vlade...vesna pusic je tada na svom pocetku izjavila:'U mađarskoj je na vlasti radikalna desnica i ne4demokratski rezim i takvi drze inu u rukama'...
2015-09-08
odjebi ti vise sa velikosrbizmom....nije ni cudo da su te samarali u voltinomcrvenkasti wrote:asilovski wrote:
Šta je najgore Hrvati su prema Hrvatima najgori tako što nisam vidio nigdje...
To je možda zato što su veliki broj Hrvata porijeklom Srbi?
2015-09-08
asilovski wrote: osim, toga nije samo rat kriv za poreze, uhljebe, kriminal, korpuciju, nedostatak pravosuđa...
Kako nije, pa oni su došli na vlast i zauzeli pozicije zahvaljujući ratu.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Srbija se prodaje po dijelovima...imanje za 5000 €, za više može da se bira
» Nikolić: Srbija može da bude oslonac Kine u Evropi
» Vučić: Srbija čvrsta u odluci da ostane vojno neutralna
» "Da nije ratova Srbija bi bila Švajcarska"
» Adem Vuchiqi je uspeo, Srbija je danas skoro ko Švajcarska
» Nikolić: Srbija može da bude oslonac Kine u Evropi
» Vučić: Srbija čvrsta u odluci da ostane vojno neutralna
» "Da nije ratova Srbija bi bila Švajcarska"