Čast za Srbiju što je na Forumu u Pekingu
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Čast za Srbiju što je na Forumu u Pekingu
flumen wrote:da, zato stalno visis na HR forumu i svrsavas kad ti tema ne prodje nezapazenopizzon wrote:oduvek glumite neki q
a niste svesni koliko nama delujete bedno
u tom filmu
tema, normalno da ce svaka pozitivna o srbiji biti nepozeljna
a svaka negativna kipeti od postova i hr gusta
Guest- Guest
vuksadinare wrote:..netko govori da i vucic ima..cro krvi...mislim bugojanci to tvrde...a i za pizzona ne bi sjekao ruku da nema..flumen wrote:Seselja i Dacicapizzon wrote:
pokupite vi vase odvade
nemoj...drzte te Rvate tamo sto dalje od Hrvatske...Evo vam i Dodiga
da, u pravu,
nije normalno, bolesno je,
nakon svega sta ste napravili srbima
da nisam ispunjen mrznjom
Guest- Guest
ma u Srbiji ni nema Srba. Ono sto je bilo Srba to je pred 300 godina preslo k nama u Bosnu, Hercegovinu, Dalmaciju, Slavoniju i nesto malo po Istri i Kvarneru. U Srbiji je SPC pokrstila Cigane i Vlahe i to su ti danas kao oridjidji Srbi. nema veze, prije nego prodje 2050 juzno od Nisa ni nece vise bit Srba, vec sad su u manjinivuksadinare wrote:..netko govori da i vucic ima..cro krvi...mislim bugojanci to tvrde...a i za pizzona ne bi sjekao ruku da nema..flumen wrote:Seselja i Dacicapizzon wrote:
pokupite vi vase odvade
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
to znaci da je vucko srbinflumen wrote:ma u Srbiji ni nema Srba. Ono sto je bilo Srba to je pred 300 godina preslo k nama u Bosnu, Hercegovinu, Dalmaciju, Slavoniju i nesto malo po Istri i Kvarneru. U Srbiji je SPC pokrstila Cigane i Vlahe i to su ti danas kao oridjidji Srbi. nema veze, prije nego prodje 2050 juzno od Nisa ni nece vise bit Srba, vec sad su u manjinivuksadinare wrote:..netko govori da i vucic ima..cro krvi...mislim bugojanci to tvrde...a i za pizzona ne bi sjekao ruku da nema..flumen wrote:Seselja i Dacicapizzon wrote:
pokupite vi vase odvade
a kenja da nije
Guest- Guest
malo manje bajke citat. drz' se cinjenica, odmah ce ti bit lakse. vidis kako ja ne mrzim Srbepizzon wrote:nakon svega sta ste napravili srbima
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Što da oni dođu ovamo? Došli bi mi tamo, da i vama bude bolje.flumen wrote:Daj Boze da vam ide 100 put bolje nego Hrvatskoj, pa da nam se vise skinete s kite. Poberite i Pupavce svekolike u "obecanu zemlju" i sve pet.
ma kakvi da ti nekog mrzis....nisi ti taj tip....samo volis glumiti...pizzon wrote:vuksadinare wrote:..netko govori da i vucic ima..cro krvi...mislim bugojanci to tvrde...a i za pizzona ne bi sjekao ruku da nema..flumen wrote:Seselja i Dacicapizzon wrote:
pokupite vi vase odvade
da, u pravu,
nije normalno, bolesno je,
nakon svega sta ste napravili srbima
da nisam ispunjen mrznjom
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
sta cete kod nas? nema investicija od Kineza, nema "Zagreb na vodu", nema kanal Rijeka - München, nema MIG-ova od Putina. mi smo ti sirotinja. samo vi budite tamo gdje jeste, jos cemo vam i vase poslat sa svu "belu tehniku".dzango wrote:Što da oni dođu ovamo? Došli bi mi tamo, da i vama bude bolje.flumen wrote:Daj Boze da vam ide 100 put bolje nego Hrvatskoj, pa da nam se vise skinete s kite. Poberite i Pupavce svekolike u "obecanu zemlju" i sve pet.
flumen-
2015-08-21
flumen wrote:sta cete kod nas? nema investicija od Kineza, nema "Zagreb na vodu", nema kanal Rijeka - München, nema MIG-ova od Putina. mi smo ti sirotinja. samo vi budite tamo gdje jeste, jos cemo vam i vase poslat sa svu "belu tehniku".dzango wrote:Što da oni dođu ovamo? Došli bi mi tamo, da i vama bude bolje.flumen wrote:Daj Boze da vam ide 100 put bolje nego Hrvatskoj, pa da nam se vise skinete s kite. Poberite i Pupavce svekolike u "obecanu zemlju" i sve pet.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Dok Zapad bombi ...Eroo wrote:Daju kredit za gradnju, dovedu svoj višak radne snage u građevinarstvu i to je to.Serbinho-3 wrote:Zapad a realno i Rusi, nemaju sta da ponude a zele uticaj, narocito Zapad.
Kina je najvise izgradila a najmanje gurala svoj uticaj, jos manje obecanja.
Rade i cute.
Imaju problem balona s nekretninama i to sad pokušavaju riješiti.
Imaju cijele nanovo izgrađene kvartove, da ne kažem gradove, prazne, neprodane...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yyyy=2017&mm=05&dd=15&nav_id=1260419
2014-08-25
Hrvati, Bugari i Rumuni, Srbija sa Singapurom.
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:"U toku su pregovori o trgovinskom sporazumu i ekonomskoj saradnji sa Kinom, o slobodnoj trgovini sa Izraelom, kao i sporazumi o pokretanju konsultacija sa Srbijom, Egiptom, Iranom, Indijom i Singapurom", rekao je Putin na jednoj od sesija u okviru samita "Jedan pojas, jedan put" u Pekingu.
A Šiptari, što ćete s njima? Hahahaha
crvenkasti-
2014-04-17
Baš zato. Da vam napravimo Zagreb na vodi a dovešćemo i Migove. Mi volimo da i vama bude lepo. Nismo Hrvati.flumen wrote:sta cete kod nas? nema investicija od Kineza, nema "Zagreb na vodu", nema kanal Rijeka - München, nema MIG-ova od Putina. mi smo ti sirotinja. samo vi budite tamo gdje jeste, jos cemo vam i vase poslat sa svu "belu tehniku".dzango wrote:Što da oni dođu ovamo? Došli bi mi tamo, da i vama bude bolje.flumen wrote:Daj Boze da vam ide 100 put bolje nego Hrvatskoj, pa da nam se vise skinete s kite. Poberite i Pupavce svekolike u "obecanu zemlju" i sve pet.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Srbija se u Kini zadužila za 2,5 milijardi eura, Kinezi su tim kreditom osigurali da njihove firme grade izmišljeni Koridor 11 kojeg guraju crnogorski lobiji u Srbiji.
Dakle, osim izgradnje dvojbenog prometnog pravca prema CG, Srbija neće imati nikakve koristi od toga, osim što će se naplaćati kamata i godinama vraćati glavnicu. S druge strane, Crnogorci će znatno profitirati zbog turizma.
Dakle, osim izgradnje dvojbenog prometnog pravca prema CG, Srbija neće imati nikakve koristi od toga, osim što će se naplaćati kamata i godinama vraćati glavnicu. S druge strane, Crnogorci će znatno profitirati zbog turizma.
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
Oni će u EU i na Jadran, sa vama.crvenkasti wrote:Serbinho-3 wrote:"U toku su pregovori o trgovinskom sporazumu i ekonomskoj saradnji sa Kinom, o slobodnoj trgovini sa Izraelom, kao i sporazumi o pokretanju konsultacija sa Srbijom, Egiptom, Iranom, Indijom i Singapurom", rekao je Putin na jednoj od sesija u okviru samita "Jedan pojas, jedan put" u Pekingu.
A Šiptari, što ćete s njima? Hahahaha
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Piglet wrote:Srbija se u Kini zadužila za 2,5 milijardi eura, Kinezi su tim kreditom osigurali da njihove firme grade izmišljeni Koridor 11 kojeg guraju crnogorski lobiji u Srbiji.
Točno. Ibarska je mit, a kafana "kod Momčila" izmišljotina.
crvenkasti-
2014-04-17
Ona alapaca rece da su dali Kinezima autoput, moguce i aerodrom.
Hong Kong nikad blizi EU, nekih 100km od HR granice pocinje da nice.
Hong Kong nikad blizi EU, nekih 100km od HR granice pocinje da nice.
2014-08-25
usrecit cete se i vi i mi.dzango wrote:Baš zato. Da vam napravimo Zagreb na vodi a dovešćemo i Migove. Mi volimo da i vama bude lepo. Nismo Hrvati.flumen wrote:sta cete kod nas? nema investicija od Kineza, nema "Zagreb na vodu", nema kanal Rijeka - München, nema MIG-ova od Putina. mi smo ti sirotinja. samo vi budite tamo gdje jeste, jos cemo vam i vase poslat sa svu "belu tehniku".dzango wrote:Što da oni dođu ovamo? Došli bi mi tamo, da i vama bude bolje.flumen wrote:Daj Boze da vam ide 100 put bolje nego Hrvatskoj, pa da nam se vise skinete s kite. Poberite i Pupavce svekolike u "obecanu zemlju" i sve pet.
flumen-
2015-08-21
Sat vremena 66.000$.
2014-08-25
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Madlen Olbrajt: Džo Bajden je bombardovao Srbiju, svaka mu čast!
» UŽIVO) Izuzetna čast za Srbiju na Samitu u Sofiji: Jupiter Bem govorio prvi (VIDEO) (FOTO)
» Putin i Xi u Pekingu osudili ‘agresivno ponašanje’ SAD-a
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» Vučic u Pekingu: Kina ekonomski "bukvalno guta, jede Evropu"
» UŽIVO) Izuzetna čast za Srbiju na Samitu u Sofiji: Jupiter Bem govorio prvi (VIDEO) (FOTO)
» Putin i Xi u Pekingu osudili ‘agresivno ponašanje’ SAD-a
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» Vučic u Pekingu: Kina ekonomski "bukvalno guta, jede Evropu"
Page 3 of 5