Neke moje Fotke!
Page 5 of 31
Page 5 of 31 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 31
Re: Neke moje Fotke!
imam ali su mi i oni pretrpaniEva wrote:Kaj nemaš pretince? Ja sve po ladicama složeno imam i onda još popis di se kaj nalazi.Winter is coming wrote:jedva nadjoh sliku,treba se snaci u stotinama ako ne i hiljadama slikaEva wrote:Fora, bijela skroz. Kao maca.
Winter is coming- Posts : 9181
2014-04-14
a mislis da ih treba sve odmah markirati
2014-04-14
Ma ne treba, zezam se. I ono sam prepisala krivi datum, 13.03. 2011. a sjećam se da je bila neka komorna atmosfer jer se dogodila dva tri dana prije Fukushima. Nekaj zapamtiš, nekaj ne, mjesta se mora napravit za nove događaje.
Guest- Guest
2014-04-14
haha izgleda mrshavije
2014-04-14
kada smo posljednji put shetali kraj rijeke hahaha
2014-04-14
pod morem a ne, to je bila samo proba, da vidim kako sliku stavit, drugi put će biti nešto mojebetty.boop wrote:tvoja fotka ?
Maria- Posts : 519
2016-09-20
Ma znat ćeš odmah koje su mojebetty.boop wrote:i bolje ti je, nema varanja !
Maria- Posts : 519
2016-09-20
al da ne postoji otvorena tema 'pišem tuđom slikom', ili 'slikovnica' na vipu, ili "slike" na psihologiji itd.. čovjek bi reko ajd, al stvarno trolate jako..
moja fotka, je dakle, vrlo jednostavna odrednica, ono što svojim vlastitim prstićim uhvatite u vremenu.. =)
kic wrote:al da ne postoji otvorena tema 'pišem tuđom slikom', ili 'slikovnica' na vipu, ili "slike" na psihologiji itd.. čovjek bi reko ajd, al stvarno trolate jako..
Guest- Guest
Page 5 of 31 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 31
Similar topics
» Zoki neke su zene borbene neke glume
» Žene u matrijahartu ; Što je moje , to je samo moje.
» Neke ćemo da povučemo(za uši) a neke ćemo i da oteramo.
» FBI ponovo objavio 9/11 fotke Pentagona
» dobre fotke protoka vremena
» Žene u matrijahartu ; Što je moje , to je samo moje.
» Neke ćemo da povučemo(za uši) a neke ćemo i da oteramo.
» FBI ponovo objavio 9/11 fotke Pentagona
» dobre fotke protoka vremena
Page 5 of 31