Neke moje Fotke!
Page 26 of 31
Page 26 of 31 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31
Re: Neke moje Fotke!
Bez uvrede ali umjetnička vrijednost je upitna, kompozicija nepostojeća, motivi nejasni...
Dokumentaristički prolazi, s druge strane..
Dokumentaristički prolazi, s druge strane..
a gledaj, ovo nije topic "neke moje umjetničke fotografije"..
što se tiče kompozicije ona možda ne slijedi pravilo zlatnog reza ali za mene je trenutak u kojem sam hvatala pejzaž bio trenutak transcendntnog ukoliko transcendentno može biti uhvaćeno trenutkom.. a ja mislim da može jer nam se ono tako objavljuje putem niza "dokumentarnih" pojavnosti .. kritika je u oku promatrača pa možda i utjecaja mainstreama jer kako bi inače neke apstrakcije mogle biti proglašene umjetnošću osim ako ne potječu iz ruke mainstream etabliranih apstraktnih umjetnika..
ne smatram sebe umjetnikom.. inače, tvoji kukci su također samo dokumentarni i nisam ih kritizirala.. to je bila tvoja potreba da pokažeš novi fotoaparat.. mojim sićušnim olympusom uhvatila sam jako dobre kadrove.. možda je onaj iz modre špilje mutan ali zato je dovoljno modar da oduzima dah..
što se tiče kompozicije ona možda ne slijedi pravilo zlatnog reza ali za mene je trenutak u kojem sam hvatala pejzaž bio trenutak transcendntnog ukoliko transcendentno može biti uhvaćeno trenutkom.. a ja mislim da može jer nam se ono tako objavljuje putem niza "dokumentarnih" pojavnosti .. kritika je u oku promatrača pa možda i utjecaja mainstreama jer kako bi inače neke apstrakcije mogle biti proglašene umjetnošću osim ako ne potječu iz ruke mainstream etabliranih apstraktnih umjetnika..
ne smatram sebe umjetnikom.. inače, tvoji kukci su također samo dokumentarni i nisam ih kritizirala.. to je bila tvoja potreba da pokažeš novi fotoaparat.. mojim sićušnim olympusom uhvatila sam jako dobre kadrove.. možda je onaj iz modre špilje mutan ali zato je dovoljno modar da oduzima dah..
Guest- Guest
malo sam čeprkala po galeriji i pronašla ovu dokumentarnu fotku kapele na groblju.. ništa posebno, tek uspomena s putovanja..
ali ima jedan detalj (a meni je sadržaj uvijek važniji od forme) koji osim uobičajene simbolike ističe čovjeku neutaživu i nažalost najčešće neuspješnu potragu za vječnošću .. stvar je zapravo uvijek u detaljima..
Guest- Guest
Šala...
Nemam blage veze o kompoziciji...
Modra špilja je vrh...
Nemam blage veze o kompoziciji...
Modra špilja je vrh...
Page 26 of 31 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31
Similar topics
» Zoki neke su zene borbene neke glume
» Žene u matrijahartu ; Što je moje , to je samo moje.
» Neke ćemo da povučemo(za uši) a neke ćemo i da oteramo.
» FBI ponovo objavio 9/11 fotke Pentagona
» dobre fotke protoka vremena
» Žene u matrijahartu ; Što je moje , to je samo moje.
» Neke ćemo da povučemo(za uši) a neke ćemo i da oteramo.
» FBI ponovo objavio 9/11 fotke Pentagona
» dobre fotke protoka vremena
Page 26 of 31