Neke moje Fotke!
Page 19 of 31
Page 19 of 31 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25 ... 31
Re: Neke moje Fotke!
Totenkopf wrote:nedavni požar, kronološki prikazano od kada sam krenuo ujutro od kuće na djedovinu Totenkopfovih, pa do vatrene stihije koja je istoj zaprijetila te na koncu do dolaska spasitelja s neba.....
jeste loše prošli... jel građevina u pitanju ili samo raslinje
immortal- Posts : 23293
2014-04-16
super smo prošli, nije ništa uvatilo, zaustavljen je cca 500 m od nas, a tu je i kuća i maslinik i vinograd, bilo bi štete samo takve...
inače 500 m zvuči kao dosta daleko no to je, kada je u pitanju požar borovine nošen jakim vjetrom, relativna stvar...
jer vatra 'preskače' po 100-200 m i za čas se može dogoditi da moraš bježati glavom bez obzira, a maloprije si mislio kako 'još ima fore'....
ljudstvo na zemlji bilo je nemoćno, i sami to priznaju, samo su se povlačili natrag i natrag, te da nisu uletili kanaderi, što je bilo doslovno u zadnji čas, tko zna kako bi završilo....
inače 500 m zvuči kao dosta daleko no to je, kada je u pitanju požar borovine nošen jakim vjetrom, relativna stvar...
jer vatra 'preskače' po 100-200 m i za čas se može dogoditi da moraš bježati glavom bez obzira, a maloprije si mislio kako 'još ima fore'....
ljudstvo na zemlji bilo je nemoćno, i sami to priznaju, samo su se povlačili natrag i natrag, te da nisu uletili kanaderi, što je bilo doslovno u zadnji čas, tko zna kako bi završilo....
Bogu hvala. Imaš razloga misu platiti. Drago mi je što je sve ok.
2014-04-16
ovo sam proteklog vikenda u hercegovini išao probati fotoaparat na samsungu, max rezolucija (13 mp) i uglavnom max zoom (4x), čini mi se da nije loše....
zanimljiva su mi bila ova dva mrava, kao da su se oko nečega porječkali pa je svatko otišao na svoju stranu, nazvao bih ovu seriju fotografija 'sukob'.....
T.- Posts : 17594
2014-04-14
Tom Trankvil wrote:
nije lose :)
malo si entomolog kao Ernst Jünger
i meni se sviđa
navikli ga vidjeti samo na politici, fotke su cool
immortal-
2014-04-16
superTotenkopf wrote:ovo sam proteklog vikenda u hercegovini išao probati fotoaparat na samsungu, max rezolucija (13 mp) i uglavnom max zoom (4x), čini mi se da nije loše....
cvijet i škorpija su 1A
immortal-
2014-04-16
ma nisam se uopće trudio, niti se kontam u fotografiju, samsung to sve sam obavi.....mortal-joint wrote:superTotenkopf wrote:ovo sam proteklog vikenda u hercegovini išao probati fotoaparat na samsungu, max rezolucija (13 mp) i uglavnom max zoom (4x), čini mi se da nije loše....
cvijet i škorpija su 1A
meni su skakavac i bubamara.....
T.- Posts : 17594
2014-04-14
Totenkopf wrote:
....
meni su skakavac i bubamara.....
immortal-
2014-04-16
jesi sam radio te fotke ili skinuo s interneta ??pismejker wrote:
ova s tratinčicama je prekrasna
immortal-
2014-04-16
Sam..obje su snimljene u manjim mjestima,ova sa tratincicama je sljivik,uz neki lanac prizemnica iz 70tih..mortal-joint wrote:
jesi sam radio te fotke ili skinuo s interneta ??
ova s tratinčicama je prekrasna
Guest- Guest
Page 19 of 31 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25 ... 31
Similar topics
» Zoki neke su zene borbene neke glume
» Žene u matrijahartu ; Što je moje , to je samo moje.
» Neke ćemo da povučemo(za uši) a neke ćemo i da oteramo.
» FBI ponovo objavio 9/11 fotke Pentagona
» dobre fotke protoka vremena
» Žene u matrijahartu ; Što je moje , to je samo moje.
» Neke ćemo da povučemo(za uši) a neke ćemo i da oteramo.
» FBI ponovo objavio 9/11 fotke Pentagona
» dobre fotke protoka vremena
Page 19 of 31