Policija na Bleiburgu uhitila starca s ustaškom kapom
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Policija na Bleiburgu uhitila starca s ustaškom kapom
"Before the war this movement had fewer than 1,000 members in Croatia, and while its popularity rose for a while after its seizure of power, it dropped again precipitously as soon as its terroristic nature became clear. One of the most fundamental reasons for its meagre support, Tomasevich argued, was its genocidal policy towards the Serbs. Similarly, Singleton (1989, p. 177) maintained that ‘[Ustasˇa leader Ante] Pavelic´ was able to wreak havoc on the Serbian population and to dishonour the name of Croatia by the appalling atrocities for which his regime became notorious’."
Guest- Guest
ustaše, partizani, četnici idemoooo..
Guest- Guest
Dobra je spiza vamo, ima i pičaka, onako neloša atmosfera, za razliku od Jasenovca gdje je bilo kukanje i nabrajanje , ali na Jasenovcu je denrnek barem bia besplatanDoppelgänger wrote:Nisi na Bleiburgu? Shoot...
Guest- Guest
ahaha, dobre stare zagorske izreke :DDoppelgänger wrote:Kaj se ti čudiš ko pura dreku? A po forumu svakodnevne drkice na ustaštvo.
mene zanima jel idu i cetnici na blajburg, i njih je nesto ostalo gore i nedicevaca ak se ne varamPinochet wrote:Dobra je spiza vamo, ima i pičaka, onako neloša atmosfera, za razliku od Jasenovca gdje je bilo kukanje i nabrajanje , ali na Jasenovcu je denrnek barem bia besplatanDoppelgänger wrote:Nisi na Bleiburgu? Shoot...
Jel' ti to from the horse's mouth ili 'nako po čuvenju?Pinochet wrote:Dobra je spiza vamo, ima i pičaka, onako neloša atmosfera, za razliku od Jasenovca gdje je bilo kukanje i nabrajanje , ali na Jasenovcu je denrnek barem bia besplatanDoppelgänger wrote:Nisi na Bleiburgu? Shoot...
Guest- Guest
ima i jedna manja četnička grupa, onako ja sam sa njima, oni su mi nekako veseliji, pijani su ko cok od domaće jeftine rakije i zavrtili ofnaLeviathan2 wrote:mene zanima jel idu i cetnici na blajburg, i njih je nesto ostalo gore i nedicevaca ak se ne varamPinochet wrote:Dobra je spiza vamo, ima i pičaka, onako neloša atmosfera, za razliku od Jasenovca gdje je bilo kukanje i nabrajanje , ali na Jasenovcu je denrnek barem bia besplatanDoppelgänger wrote:Nisi na Bleiburgu? Shoot...
Guest- Guest
https://www.facebook.com/DISUPARE/videos/528680870588928/
Guest- Guest
Dočim uredno zaobilaziš drkice na titoizam i poistovjećivanje Hrvatah i ustašah.Doppelgänger wrote:Kaj se ti čudiš ko pura dreku? A po forumu svakodnevne drkice na ustaštvo.
Pinochet wrote:Dobra je spiza vamo, ima i pičaka, onako neloša atmosfera, za razliku od Jasenovca gdje je bilo kukanje i nabrajanje , ali na Jasenovcu je denrnek barem bia besplatanDoppelgänger wrote:Nisi na Bleiburgu? Shoot...
Moral bih do Jasenovca pa usporediti, ne bih se napamet izjašnjaval. Iako mi se po televizijskom izvješću čini puno komornije nego na Lojbaškom polju.
Leviathan2 wrote:mene zanima jel idu i cetnici na blajburg, i njih je nesto ostalo gore i nedicevaca ak se ne varamPinochet wrote:Dobra je spiza vamo, ima i pičaka, onako neloša atmosfera, za razliku od Jasenovca gdje je bilo kukanje i nabrajanje , ali na Jasenovcu je denrnek barem bia besplatanDoppelgänger wrote:Nisi na Bleiburgu? Shoot...
Više ih je bilo među partizani u tom času pa su zbunjeni bi li slavili ili tugovali.
jebes ih, promjenili dres jer nisu znali da bi mogli na blajburgu tulumariti :DRegoč wrote:Leviathan2 wrote:mene zanima jel idu i cetnici na blajburg, i njih je nesto ostalo gore i nedicevaca ak se ne varamPinochet wrote:Dobra je spiza vamo, ima i pičaka, onako neloša atmosfera, za razliku od Jasenovca gdje je bilo kukanje i nabrajanje , ali na Jasenovcu je denrnek barem bia besplatanDoppelgänger wrote:Nisi na Bleiburgu? Shoot...Više ih je bilo među partizani u tom času pa su zbunjeni bi li slavili ili tugovali.
Promienili dres da bi radili isti posal.Leviathan2 wrote:jebes ih, promjenili dres jer nisu znali da bi mogli na blajburgu tulumariti :DRegoč wrote:Leviathan2 wrote:mene zanima jel idu i cetnici na blajburg, i njih je nesto ostalo gore i nedicevaca ak se ne varamPinochet wrote:Dobra je spiza vamo, ima i pičaka, onako neloša atmosfera, za razliku od Jasenovca gdje je bilo kukanje i nabrajanje , ali na Jasenovcu je denrnek barem bia besplatanDoppelgänger wrote:Nisi na Bleiburgu? Shoot...Više ih je bilo među partizani u tom času pa su zbunjeni bi li slavili ili tugovali.
Regoč-
2015-08-21
nego..inace,Reg,danas sam uzeo one zvucnike..ludnica..uz to sto su brutalno jaki,imaju onaj THX sound sistem...hiperreala,ima na tjubu hrpa videa za testiranje zvuka..naj je onaj,kad sklopis oci i zamislis se u satoru..noć..kako prvo osjetic potmule vibracije..pa sve jace,pa tutnjanje,pa napokon T-rex trci prema tebi..napose i krcanje kostiju dok te zvace..
Guest- Guest
sjecam se tih bombona, dobri su biliRegoč wrote:
Prije bih se ubio nego jeo bombone na ćirilici.
crvenkasti-
2014-04-17
picku mater..od subvofera bas pod podrhtava...
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Objavljena fotografija: Hasanbegović pozirao s ustaškom kapom i Bujancem
» Splitska Rvacka policija terorizira starca koji skuplja boce
» Zagrebačka policija traži Srbe koji su pokrali i prebili starca. Umro je
» London, zračna luka - policija uhitila muslimana sa ručnom granatom
» ''Nesvakidašnji slučaj iz Pule. Policija ga uhitila, a on tvrdi: Ja nisam osoba''
» Splitska Rvacka policija terorizira starca koji skuplja boce
» Zagrebačka policija traži Srbe koji su pokrali i prebili starca. Umro je
» London, zračna luka - policija uhitila muslimana sa ručnom granatom
» ''Nesvakidašnji slučaj iz Pule. Policija ga uhitila, a on tvrdi: Ja nisam osoba''
Page 2 of 3