Ramo potvrdio: Računovođa Marić je lažljivo, lopovsko đubre
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ramo potvrdio: Računovođa Marić je lažljivo, lopovsko đubre
asilovski wrote:Nije on "znao" nego izravno namještao poslovne knjige i vodio cijelu operaciju sa manje više piramidalnom shemom, jer je to upravo Agrokurac, a sve da bi bio prebačen u min financija da isto to radi samo sa pozicije vlasti, vrlo jednostavno, naravno to još nije niti gotovo tako da šteta koju radi može biti nesagledivamarcellus wrote:znači svi su znali koliko je dužan agrokor a kriv je marić jer im nije rekao da misli da će bankrotirat
da je rekao da će bankrotirat, izazvao bi paniku na tržištu i bio krivac za pad agrokora...
damn if you do, damn if you dont
poslovne knjige nije on vodio pobogu
a šteta potječe samo od lex agrokora i ničeg drugog
marcellus- Posts : 46003
2014-04-16
Deda, revizori ti ne vode knjige, oni revidiraju ono kaj je netko drugi skuhal. I znaš i sam da postoji kreativno računovodstvo. Prikazat kroz bilancu, a i vanbilančno, svašta se može.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
marcellus wrote:
svi su znali koliki je dug agrokora
a svi su znali zato što su financijska izvješća koje tvrtke podnose poreznoj upravi javna, svi ih mogu čitati
osim dugova zna se isto tako i kolika je dobit, razne kategorije prihoda i rashoda
Guest- Guest
marcellus wrote:Mogao je i ne banrkotirati, da je prodao janu coca coli kad su mu nudili tri i pol milijarde.
mogla je i krava jajce znest
crvenkasti-
2014-04-17
Nije, ali je na temelju kvartalnih, a u velikim sustavima i temeljem mjesečnih izvješća, donosio odluke. Bar je trebao, kao veliki stručnjak, jer strategija se tako dela, a to je bilo u njegovoj domeni.marcellus wrote:asilovski wrote:Nije on "znao" nego izravno namještao poslovne knjige i vodio cijelu operaciju sa manje više piramidalnom shemom, jer je to upravo Agrokurac, a sve da bi bio prebačen u min financija da isto to radi samo sa pozicije vlasti, vrlo jednostavno, naravno to još nije niti gotovo tako da šteta koju radi može biti nesagledivamarcellus wrote:znači svi su znali koliko je dužan agrokor a kriv je marić jer im nije rekao da misli da će bankrotirat
da je rekao da će bankrotirat, izazvao bi paniku na tržištu i bio krivac za pad agrokora...
poslovne knjige nije on vodio pobogu
a šteta potječe samo od lex agrokora i ničeg drugog
2017-03-21
Eva_ wrote:Deda, revizori ti ne vode knjige, oni revidiraju ono kaj je netko drugi skuhal. I znaš i sam da postoji kreativno računovodstvo. Prikazat kroz bilancu, a i vanbilančno, svašta se može.
po zakonu Agrokor ne može sam voditi svoje knjige, to radi neki knjigovodstveni servis za njega
Last edited by glas uhljeba on 12/5/2017, 14:19; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ako gmazu dogori do nokata, u što pomalo sumnjam, napravil bu sa svojim malim od kužine isto ono što su u bibliji cenzurirali da je Ibro napravil s Izakom ;Pmarcellus wrote:znači svi su znali koliko je dužan agrokor a kriv je marić jer im nije rekao da misli da će bankrotirat
glas uhljeba wrote:Eva_ wrote:Deda, revizori ti ne vode knjige, oni revidiraju ono kaj je netko drugi skuhal. I znaš i sam da postoji kreativno računovodstvo. Prikazat kroz bilancu, a i vanbilančno, svašta se može.
po zakonu Agrokor ne može sam voditi svoje knjige, to radi neki knjigovodstveni servis za njega
koji ti je to zakon?
crvenkasti-
2014-04-17
Zakon spojenih posuda ;Pcrvenkasti wrote:glas uhljeba wrote:Eva_ wrote:Deda, revizori ti ne vode knjige, oni revidiraju ono kaj je netko drugi skuhal. I znaš i sam da postoji kreativno računovodstvo. Prikazat kroz bilancu, a i vanbilančno, svašta se može.
koji ti je to zakon?
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Po kojem zakonu? O računovodstvu ili reviziji, i od kada to? Ovim novim izmjenama? Ak i je tako, u što sumnjam, opet to ne mogu biti revizori koji ih revidiraju, jer su u direktnom sukobu interesa, ili je i ot K+ ministar dozvolio izmjenama zakona.glas uhljeba wrote:Eva_ wrote:Deda, revizori ti ne vode knjige, oni revidiraju ono kaj je netko drugi skuhal. I znaš i sam da postoji kreativno računovodstvo. Prikazat kroz bilancu, a i vanbilančno, svašta se može.
Sve je moguće u slučajnoj državi. Kak je Zoki bil vidovit.
2017-03-21
On ga je napravil, on bu i ga priklal.Oh_Femder wrote:Ako gmazu dogori do nokata, u što pomalo sumnjam, napravil bu sa svojim malim od kužine isto ono što su u bibliji cenzurirali da je Ibro napravil s Izakom ;Pmarcellus wrote:znači svi su znali koliko je dužan agrokor a kriv je marić jer im nije rekao da misli da će bankrotirat
2017-03-21
Pater familijas ima pravo života i smrti na članovima svoje obitelji. Pa mora biti nekog reda u svijetu, kaj ne?Eva_ wrote:On ga je napravil, on bu i ga priklal.Oh_Femder wrote:Ako gmazu dogori do nokata, u što pomalo sumnjam, napravil bu sa svojim malim od kužine isto ono što su u bibliji cenzurirali da je Ibro napravil s Izakom ;Pmarcellus wrote:znači svi su znali koliko je dužan agrokor a kriv je marić jer im nije rekao da misli da će bankrotirat
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
RayMabus wrote:Četrdeset godina sebe uložio sam u izgradnju cijele Hrvatske i regije, stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi," stajalo je u pismu Ivice Todorića koju je početkom travnja objavio Agrokor.
Kad se podvuče crta, Todorić je u četrdeset godina rada stvorio najmanje četrdeset milijardi kuna duga. Otprilike milijardu godišnje. I sada je to prepustio nama. Hvala ti Ivice, nisi trebao.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hvala-ti-ivice-nisi-trebao/969591.aspx
Dajte i meni neku firmu , ja cu biti još sposobniji od njega : radit cu vam DVIJE miljarde duga godišnje ha ha ha
AAAA, u 3PM ;
Kao prvo kako "
40 godina ULOGA - ČEGA SMRADE - možda tu misli i na svoga TATU koji JE optužen za gospodarski KRIMINAL u bivšoj PLJUGY - jebem te u tvoj PONOS i domoljublje SMRADE - kineski zakoni !!
Guest- Guest
Sama činjenica da je bankrotiranoj tvrtki gdje je prije radio omogućio kredit od državne banke je dovoljan krimen za robiju, međutim mi ne živimo u iole normlanoj državiglas uhljeba wrote:asilovski wrote:
Nije on "znao" nego izravno namještao poslovne knjige
kako je Marić namještao poslovne knjige, kad su poslovne knjige vodili vanjski revizori
financijska izvješća su ionako javna, svi su 2016. znali kakva je bilanca u Agrokoru za 2015., a za par mjeseci će se znati i kakva je bilanca bila u 2016.
to možeš provjeriti za bilo koju tvrtku na stranicama FINAe
tvrditi da su banke kreditori bile nesposobne pristupiti javno dostupnim financijskim izvješćima u kojima se vidi zaduženost je smješno, a mogle su zatražiti i vlastitu reviziju prije odobravanja kredita da su htjele
u Sloveniji su javno dostupna godišnja financijska izvješća za Merkator a u Nizozemskoj za one druge Todorićeve tvrtke
Kermit-
2014-04-17
Naravno pa nije on vodio knjige nego je prikazivao krive podatke u dogovoru sa servisom ili bez dogovoraglas uhljeba wrote:Eva_ wrote:Deda, revizori ti ne vode knjige, oni revidiraju ono kaj je netko drugi skuhal. I znaš i sam da postoji kreativno računovodstvo. Prikazat kroz bilancu, a i vanbilančno, svašta se može.
Kermit-
2014-04-17
Kada smo kod zakon o računov. Marić je predložio izmjene gdje se ožujka tekuće godine objava rezultata i izvješća odgađa za mjesec lipanj, naravno slučajno jer je on strahoviti stručnjak, isto je bilo sa zak. o faktoringu slučajno naravnoEva_ wrote:Po kojem zakonu? O računovodstvu ili reviziji, i od kada to? Ovim novim izmjenama? Ak i je tako, u što sumnjam, opet to ne mogu biti revizori koji ih revidiraju, jer su u direktnom sukobu interesa, ili je i ot K+ ministar dozvolio izmjenama zakona.glas uhljeba wrote:Eva_ wrote:Deda, revizori ti ne vode knjige, oni revidiraju ono kaj je netko drugi skuhal. I znaš i sam da postoji kreativno računovodstvo. Prikazat kroz bilancu, a i vanbilančno, svašta se može.
Sve je moguće u slučajnoj državi. Kak je Zoki bil vidovit.
Kermit-
2014-04-17
Koga ja ovo vidim zabrinutog za HR? Srbin....dvatri, Judinja, i Mađar...možda i koji Bošnjo...Lipo mi vas je čitat.
Maric kao glavni financijski mag u Agrokoru je na mjestu,koje odgovara za te stvari..marcellus wrote:pismejker wrote:Da,trebao je reci i buniti se firmin tim Čistacica..marcellus wrote:znači svi su znali koliko je dužan agrokor a kriv je marić jer im nije rekao da misli da će bankrotirat
Maric je bio na mjestu u firmi odgovoran upravo za to sto govoris..
No ovo tvoje samo podrzava lopovsku filozofiju i taktiku,gdje se sve generalizira,zamucuje,e da bi se lopov spasio..
Ima i slucajeva gdje su velike lopine namjerno stvorili takvo radno mjesto,da bi staviloi nekog za potpise,i sitnije odluke,vece su oni kreirali..ako je sve islo oke,svima je pasalo,ako je krenulo na zlo,samo je taj lik jebao jeza u bodlju.,.
U slicnu situaciju sam skoro ja uletio zasljepljen ponudom koja je isla uz ugovor,a bio je 4 sobni stan na koristenje besplatno,firmin luksuzni auto,odrijesenje ruke kartica firme..no,ako si nekom qurcu u poslu,moras imati i osjecaj za zamke,a to je upravo to bilo..mozda i ovo za Marica,ali ko ga jebe..nije skuzio o cemu se radi,pomamio se na lovu i uticaj i popusio..
a što se generalizira i koga se spašava, generalizira se jedino da je marić lopov
svi su znali koliki je dug agrokora, ja sam sam sto puta pisao o tome, i što sad? Mogao je i ne banrkotirati, da je prodao janu coca coli kad su mu nudili tri i pol milijarde.
Svi su znali,odnosno procjenjivali,no Maric je bio Glavni i odgovorni za SVE u vezi financija u agrokoru..
Poslije,na mjestu ministra financija,slicna stvar,svi znaju,ali je on glavni i odgovorni..Sve dok on ne odreaguje na problem,nitko drugi to ne moze napraviti..SVI mogu samo pricati i prepricavati..
Problem za Marica nastaje,kad Problem preraste granice kontrole i prelije se u pad firme,e tad dolazi vatra pod guzicu..
da je Maric reagirao na vrijeme,i ddao sve od sebe da se katastrofa sprijeci,ne bi mu se moglo nista zamjeriti..radio je svoj posao..
No tu dolazi do situacije,koju vec opisah..namjerno je stvoreno to mjesto,Maric stavljen na njega,da donosi pozitivu,ako ne,da primi vatru na sebe,jer je definitivno potpisivao i naloge odozgora na svoju odgovornost..
Sam pao,sam se ubio..
Guest- Guest
Boli nas qurac za RH,kao uostalom i tebea,no vodimo racuna o svojim assetima,koji su jos u RH..kad rjesimo i to,moze bogo i pustiti vodu,da sapere necist koja osta..Eroo wrote:Koga ja ovo vidim zabrinutog za HR? Srbin....dvatri, Judinja, i Mađar...možda i koji Bošnjo...Lipo mi vas je čitat.
Guest- Guest
marcellus wrote:rekao je isto što ramo danas tvrdi da je agrokor dobra kompanija i da misli da neće bankrotirati... a dug nije bio sporan ni onda, znalo se točno kolki je, ramo otkriva toplu vodu
Agrokor je kukavičje jaje podmetnuto Plenkiju
Skupa s gamadi iz Mosta
JA SAM VEC JASNO PODRZALA PLENKIJA JER JE BOLJI ON OD CRR RNOG MARKA
IAKO, zaboli me za obojicu
pismejker wrote:Boli nas qurac za RH,kao uostalom i tebea,no vodimo racuna o svojim assetima,koji su jos u RH..kad rjesimo i to,moze bogo i pustiti vodu,da sapere necist koja osta..Eroo wrote:Koga ja ovo vidim zabrinutog za HR? Srbin....dvatri, Judinja, i Mađar...možda i koji Bošnjo...Lipo mi vas je čitat.
Jel vam sad jasno SVIMA SKUPA TKO JEBE HRVATE
Prema izjavi ovog hercegovanca i njegovom veselju nad hrvatsko nevoljom
Zbljuuuuv ero
Makar. Zivot je to. Požderi ili ces biti prožderan.
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Marić potvrdio da je proračun skoro gotov: To je to, za par dana gasim telefon i mijenjam broj
» evo zašto je anemično đubre - đubre
» HRT zapošljava oko 100 odvjetnika i računovođa
» rts je lažljivo govno ko i hrt
» Petrina : Dujiću ( HDZ ) , ti si govno lažljivo
» evo zašto je anemično đubre - đubre
» HRT zapošljava oko 100 odvjetnika i računovođa
» rts je lažljivo govno ko i hrt
» Petrina : Dujiću ( HDZ ) , ti si govno lažljivo
Page 2 of 3