Ramo potvrdio: Računovođa Marić je lažljivo, lopovsko đubre
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Ramo potvrdio: Računovođa Marić je lažljivo, lopovsko đubre
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=969467
Kermit-
2014-04-17
Re: Ramo potvrdio: Računovođa Marić je lažljivo, lopovsko đubre
Zašto su nam dali da imamo državu i sami upravljamo njim?
Pa znali su kakvi smo!
Što sad?
Gadovi!
Pa znali su kakvi smo!
Što sad?
Gadovi!
crvenkasti-
2014-04-17
nekako sam dojma da je ramo poceo voditi solo igru kontra plenkija..i da mu se svidjelauloga koju sad ima..ne znam kako ce u daljnnjem razvoju na to plenki reagirati jer ocito je da ramljakovi izvjestaji i nisu bas u u istoj ravni sa plenkijevim pritajenim zeljama..
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
rekao je isto što ramo danas tvrdi da je agrokor dobra kompanija i da misli da neće bankrotirati... a dug nije bio sporan ni onda, znalo se točno kolki je, ramo otkriva toplu vodu
Eo i porezni dug kojeg maric nije vidio:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pronasli-smo-porezni-dug-agrokora/969398.aspx
Koja smo mi prćija hehe 2 mise za Marića i Čiča Dražu
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pronasli-smo-porezni-dug-agrokora/969398.aspx
Kermit-
2014-04-17
asila..bi ti ptiznao da si u maricevoj poziciji...?..jer mariceva pozicija i veza sa agrokorom niej bila samo direktorska eh da ej samo to...asilovski wrote:Eo i porezni dug kojeg maric nije vidio:
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Znaš kak je išla naplata PDV kod Agrokor grupe. Ispostava PU Novi Zagreb, referentica koja ih vodi, a to ide po abecedi tvrtki koje dobe pojedini referenti, za velike su to sve VSS ekonomisti, zove njihovo računovodstvo da kasne s uplatom i da ju obave u što kraćem roku. Odgovor je uvijek bio isti, šef će nazvat šeficu.asilovski wrote:Eo i porezni dug kojeg maric nije vidio:
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Da je stanje u Agrokoru katastrofalno znali su, dakle, poslovnjaci, političari i čitatelji Indexa, ali ne i - ministar financija koji je prije ulaska u politiku radio kao izvršni direktor Agrokora zadužen za tržišta kapitala. Pametnome dosta.
Na pametne HDZ ni ne računa. Oni nikad nisu bili njihova ciljana skupina, a niti većina u HR. Sad su takvi u Irskoj mahom.
Na pametne HDZ ni ne računa. Oni nikad nisu bili njihova ciljana skupina, a niti većina u HR. Sad su takvi u Irskoj mahom.
2017-03-21
znači svi su znali koliko je dužan agrokor a kriv je marić jer im nije rekao da misli da će bankrotirat
da je rekao da će bankrotirat, izazvao bi paniku na tržištu i bio krivac za pad agrokora...
damn if you do, damn if you dont
da je rekao da će bankrotirat, izazvao bi paniku na tržištu i bio krivac za pad agrokora...
Marić je zakonom o faktoringu, po hitnom postupku u Oreškovićevoj vladi, pokazao tko je, tj. u čijem je vlasništvu i za čiji račun je radio kao ministar financija. Dovoljno da dobije 49,99 godina odmora na pošumljavanju Golog.
2017-03-21
Da,trebao je reci i buniti se firmin tim Čistacica..marcellus wrote:znači svi su znali koliko je dužan agrokor a kriv je marić jer im nije rekao da misli da će bankrotirat
Maric je bio na mjestu u firmi odgovoran upravo za to sto govoris..
No ovo tvoje samo podrzava lopovsku filozofiju i taktiku,gdje se sve generalizira,zamucuje,e da bi se lopov spasio..
Ima i slucajeva gdje su velike lopine namjerno stvorili takvo radno mjesto,da bi staviloi nekog za potpise,i sitnije odluke,vece su oni kreirali..ako je sve islo oke,svima je pasalo,ako je krenulo na zlo,samo je taj lik jebao jeza u bodlju.,.
U slicnu situaciju sam skoro ja uletio zasljepljen ponudom koja je isla uz ugovor,a bio je 4 sobni stan na koristenje besplatno,firmin luksuzni auto,odrijesenje ruke kartica firme..no,ako si nekom qurcu u poslu,moras imati i osjecaj za zamke,a to je upravo to bilo..mozda i ovo za Marica,ali ko ga jebe..nije skuzio o cemu se radi,pomamio se na lovu i uticaj i popusio..
Guest- Guest
crvenkasti wrote:
Osobno imam samo jedan ZAHTJEV ;
Provjera GENETIČKOG KODA ministra i smrada od 1 kune !!
Guest- Guest
Nije on "znao" nego izravno namještao poslovne knjige i vodio cijelu operaciju sa manje više piramidalnom shemom, jer je to upravo Agrokurac, a sve da bi bio prebačen u min financija da isto to radi samo sa pozicije vlasti, vrlo jednostavno, naravno to još nije niti gotovo tako da šteta koju radi može biti nesagledivamarcellus wrote:znači svi su znali koliko je dužan agrokor a kriv je marić jer im nije rekao da misli da će bankrotirat
Kermit-
2014-04-17
Četrdeset godina sebe uložio sam u izgradnju cijele Hrvatske i regije, stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi," stajalo je u pismu Ivice Todorića koju je početkom travnja objavio Agrokor.
Kad se podvuče crta, Todorić je u četrdeset godina rada stvorio najmanje četrdeset milijardi kuna duga. Otprilike milijardu godišnje. I sada je to prepustio nama. Hvala ti Ivice, nisi trebao.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hvala-ti-ivice-nisi-trebao/969591.aspx
Dajte i meni neku firmu , ja cu biti još sposobniji od njega : radit cu vam DVIJE miljarde duga godišnje ha ha ha
Kad se podvuče crta, Todorić je u četrdeset godina rada stvorio najmanje četrdeset milijardi kuna duga. Otprilike milijardu godišnje. I sada je to prepustio nama. Hvala ti Ivice, nisi trebao.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hvala-ti-ivice-nisi-trebao/969591.aspx
Dajte i meni neku firmu , ja cu biti još sposobniji od njega : radit cu vam DVIJE miljarde duga godišnje ha ha ha
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Marčelo je izuzetno naivan lik.
Ne, nije, sam je kupljen k + bonovima da druka za Gazdu i faćuka.
2017-03-21
Eva_ wrote:Marčelo je izuzetno naivan lik.
Ja ga volim jer je glup, a uspješan.
Uvijek navijam i glasujem za takve ljude. Možda i ja jednom onda postanem uspješan.
crvenkasti-
2014-04-17
asilovski wrote:
Nije on "znao" nego izravno namještao poslovne knjige
kako je Marić namještao poslovne knjige, kad su poslovne knjige vodili vanjski revizori
financijska izvješća su ionako javna, svi su 2016. znali kakva je bilanca u Agrokoru za 2015., a za par mjeseci će se znati i kakva je bilanca bila u 2016.
to možeš provjeriti za bilo koju tvrtku na stranicama FINAe
tvrditi da su banke kreditori bile nesposobne pristupiti javno dostupnim financijskim izvješćima u kojima se vidi zaduženost je smješno, a mogle su zatražiti i vlastitu reviziju prije odobravanja kredita da su htjele
u Sloveniji su javno dostupna godišnja financijska izvješća za Merkator a u Nizozemskoj za one druge Todorićeve tvrtke
Guest- Guest
pismejker wrote:Da,trebao je reci i buniti se firmin tim Čistacica..marcellus wrote:znači svi su znali koliko je dužan agrokor a kriv je marić jer im nije rekao da misli da će bankrotirat
Maric je bio na mjestu u firmi odgovoran upravo za to sto govoris..
No ovo tvoje samo podrzava lopovsku filozofiju i taktiku,gdje se sve generalizira,zamucuje,e da bi se lopov spasio..
Ima i slucajeva gdje su velike lopine namjerno stvorili takvo radno mjesto,da bi staviloi nekog za potpise,i sitnije odluke,vece su oni kreirali..ako je sve islo oke,svima je pasalo,ako je krenulo na zlo,samo je taj lik jebao jeza u bodlju.,.
U slicnu situaciju sam skoro ja uletio zasljepljen ponudom koja je isla uz ugovor,a bio je 4 sobni stan na koristenje besplatno,firmin luksuzni auto,odrijesenje ruke kartica firme..no,ako si nekom qurcu u poslu,moras imati i osjecaj za zamke,a to je upravo to bilo..mozda i ovo za Marica,ali ko ga jebe..nije skuzio o cemu se radi,pomamio se na lovu i uticaj i popusio..
a što se generalizira i koga se spašava, generalizira se jedino da je marić lopov
svi su znali koliki je dug agrokora, ja sam sam sto puta pisao o tome, i što sad? Mogao je i ne banrkotirati, da je prodao janu coca coli kad su mu nudili tri i pol milijarde.
revizori ne vode knjige, neznalico
crvenkasti-
2014-04-17
asilovski wrote:Nije on "znao" nego izravno namještao poslovne knjige i vodio cijelu operaciju sa manje više piramidalnom shemom, jer je to upravo Agrokurac, a sve da bi bio prebačen u min financija da isto to radi samo sa pozicije vlasti, vrlo jednostavno, naravno to još nije niti gotovo tako da šteta koju radi može biti nesagledivamarcellus wrote:znači svi su znali koliko je dužan agrokor a kriv je marić jer im nije rekao da misli da će bankrotirat
poslovne knjige nije on vodio pobogu
a šteta potječe samo od lex agrokora i ničeg drugog
Similar topics
» Marić potvrdio da je proračun skoro gotov: To je to, za par dana gasim telefon i mijenjam broj
» evo zašto je anemično đubre - đubre
» HRT zapošljava oko 100 odvjetnika i računovođa
» rts je lažljivo govno ko i hrt
» Petrina : Dujiću ( HDZ ) , ti si govno lažljivo
» evo zašto je anemično đubre - đubre
» HRT zapošljava oko 100 odvjetnika i računovođa
» rts je lažljivo govno ko i hrt
» Petrina : Dujiću ( HDZ ) , ti si govno lažljivo
Page 1 of 3