Nova liderica njemačkih populista: "Merkel je luda, zemlja će biti uništena"
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Nova liderica njemačkih populista: "Merkel je luda, zemlja će biti uništena"
nije nego je to normalno, dapače čak ovi "lijevo-liberalni" mediji , govore da Gay pokret sastavljen od bijelaca sve više glasuje za desnicu.epikur37 wrote:Ovo nešto kao naši pravaši, iščašeni i mimo svijeta.
Što je i logično iako kao ljevičari se "bore za sve manjine" , u stvarnosti pederi i lezbe , bolje im je da glasuju za desnicu koja im je ideološki bliža nego ljevica. Cilj ljevice jest uništenje zapada , patrijahalizma i kapitalizma, a pri tom metežu nema baš mjesta niti za pedere i lezbe. Cilj desnice je individualizam(to je cilj čiste desnice, ne želim ovu HDZ/HSPovu desnicu dovoditi u kontekst u Americi bi HDZ/HSPovci bili proglašeni kao komunistički špijuni)
Ima li koji jači desničar na svijetu osim pedera Milo Yianopolis-a(doduše njega trpaju u alt-right čak i nazija, iako on sebe indetificira kao libertarijancem).
Guest- Guest
Re: Nova liderica njemačkih populista: "Merkel je luda, zemlja će biti uništena"
Baš iz tog razloga ih netreba uclanjivat u stranku a kamo li dovodit na vodece pozicije šta je AfD upravo napravio.Pinochet wrote:nije nego je to normalno, dapače čak ovi "lijevo-liberalni" mediji , govore da Gay pokret sastavljen od bijelaca sve više glasuje za desnicu.epikur37 wrote:Ovo nešto kao naši pravaši, iščašeni i mimo svijeta.
Što je i logično iako kao ljevičari se "bore za sve manjine" , u stvarnosti pederi i lezbe , bolje im je da glasuju za desnicu koja im je ideološki bliža nego ljevica. Cilj ljevice jest uništenje zapada , patrijahalizma i kapitalizma, a pri tom metežu nema baš mjesta niti za pedere i lezbe. Cilj desnice je individualizam(to je cilj čiste desnice, ne želim ovu HDZ/HSPovu desnicu dovoditi u kontekst u Americi bi HDZ/HSPovci bili proglašeni kao komunistički špijuni)
Ima li koji jači desničar na svijetu osim pedera Milo Yianopolis-a(doduše njega trpaju u alt-right čak i nazija, iako on sebe indetificira kao libertarijancem).
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
AfD je šta se mene osobno tice završena prica , ja neopraštam , jedino šta Njemačka nije moja zemlja pa se necu udubit u uništavanje istih nego možda budu i korisni al cu im skresat krila jer nesmiju kreirat politiku u Njemačkoj a samim time i u EU.
To se neradi tako nego ovako : Homoseksualnost je mentalna bolest i baš zato bolesnike netreba tuc nego lijecit a tko ih udre il naudi im ide u zatvor i bicevanje jer is cistog mira tuce ljude bez razloga. O usvajjanju djece i legaliziranju brakova nema ni govora. Birajte ovo šta vam nudim ili šerijat a šerijat je za vas SMRT.
To se neradi tako nego ovako : Homoseksualnost je mentalna bolest i baš zato bolesnike netreba tuc nego lijecit a tko ih udre il naudi im ide u zatvor i bicevanje jer is cistog mira tuce ljude bez razloga. O usvajjanju djece i legaliziranju brakova nema ni govora. Birajte ovo šta vam nudim ili šerijat a šerijat je za vas SMRT.
2014-04-11
Šta se tice kresanja krila AfD dole je Horst u Bavarskoj i FPO u Austriji ...katolička liga ....bez ove i njenih politickih ideja ....tako nece imat taj postotak na razini Njemačke tj u njihovom parlamentu da nešto tu kolalira ili uvjetuje.
2014-04-11
u schleswig-holtstein samo 5,5 % jedva presli prag za uc u parlament.
pada im rejting svuda. a sa ovom kozom ce igubit glasove i onih koji bi ih iz dispeta birali.
tako da AfD nece dugo trajati, nesto ko "pirati". Pickin dim.
pada im rejting svuda. a sa ovom kozom ce igubit glasove i onih koji bi ih iz dispeta birali.
tako da AfD nece dugo trajati, nesto ko "pirati". Pickin dim.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Bolje šerijat nego LGBT za usvajanje djece.
Ja sam AfD prekrižija.
Ja sam AfD prekrižija.
2014-04-11
Nismo u pustinji pa da ima mista ...malo to klanjanje periodicno a ne svi odjednom na ulicama i grobovi isto malo kremiranje i te šeme jer nema prostora ...uglavnom kroz generacije sami ce to skužit da je to gusto naseljeno ....šerijat se može ubacit u Evropu i to je normalnije od ovog zla lgbt sa usvajanjem djece tj odgoja od lgbt roditelja.
Šerijat je normalan u tim muško ženskim odnosima i tim stvarima , obitelj je temeljna osnova svakog društva....zdrava mentalan obitelj sa zdravim mentalnim jedinkama ne lgbt i zbunjena od rođenja s tim odnosima jer ih takvi odgajaju pa imaju mentalno poremecene vrijednosti na svijet i to jer nisu odgajni u klasicnoj prirodnoj obitelji.
Šerijat je normalan u tim muško ženskim odnosima i tim stvarima , obitelj je temeljna osnova svakog društva....zdrava mentalan obitelj sa zdravim mentalnim jedinkama ne lgbt i zbunjena od rođenja s tim odnosima jer ih takvi odgajaju pa imaju mentalno poremecene vrijednosti na svijet i to jer nisu odgajni u klasicnoj prirodnoj obitelji.
2014-04-11
Longi prouci malo taj Šerijat detaljnije..Štivo je puno kompleksnije nego mislis,a m-z odnosi tek par postotaka svega..zanimljiv je ,da je kozojebima dozvoljen pristup nevjernicama,njihovo seksualno iskoristavanje(meni ne smeta),zenjenje(trebalo bi se zamisliti) ,ali obratno se kaznjava smrcu,zene i Nevjernika..RayMabus wrote:Nismo u pustinji pa da ima mista ...malo to klanjanje periodicno a ne svi odjednom na ulicama i grobovi isto malo kremiranje i te šeme jer nema prostora ...uglavnom kroz generacije sami ce to skužit da je to gusto naseljeno ....šerijat se može ubacit u Evropu i to je normalnije od ovog zla lgbt sa usvajanjem djece tj odgoja od lgbt roditelja.
Poanta jest u tome zakonu,da se islam populacijski siri,jer je muskarac dominantan nad nevjernicom,i njegova djeca su islamdžije..Obratno je zabranjeno,jer nece naravno Islam sam sebi skakati u trbuh Kao metiljavo Krscanstvo..
E sad,postoji i dio serijata koji se odnosi na nevjernike,odnosno Krscane i Zidove..taj dio nisam jos proucio..bude jako zanimljiv..
Guest- Guest
Nemam ja šta proucavat , šerijat je manje zlo od lgbt usvajanja djece.
2014-04-11
bogami nije..kad te svede na nivo manje vrijednosti,koje svaki islamist moze nogom u guzicu napucati,poput ulicnog pesa,bude ti postalo jasno sto je to Serijat..
Guest- Guest
Pređeš na islam i riješen problem.
Za mene je lgbt usvajanje djece vece zlo od islama i šerijata.
Naravno ti imaš pravo na svoje mišljenje al to je tvoja stvar.
Za mene je lgbt usvajanje djece vece zlo od islama i šerijata.
Naravno ti imaš pravo na svoje mišljenje al to je tvoja stvar.
2014-04-11
Predjem na Islam.??.Pa jucer sam jednog incognito nafitiljio posred njuske kad mi je finger pokazao..
Guest- Guest
Svak ima pravo na svoje mišljenje. Za mene je šerijat puno manje zlo od lgbt usvajanja djece. Neznam o cemu pricamo uopče ? Ja sam AfD prekrižio.
2014-04-11
Treba izbacit protestante iz Njemačke a samim time i iz EU , ovo su njihove bolesne ideje.
Pakt s islamđijama u Njemačkoj.
Pakt s islamđijama u Njemačkoj.
2014-04-11
Bolje da Njemačka bude uništena nego da ju preuzme lgbt pokret pa onda preko najjutjecajnije zemlje u EU sprovodi svoju bolesnu lgbt politiku nad ostalima.
Treba podržat islamđije u Njemačkoj.
Oni su od sada pa nadalje saveznici kršcanske Evrope.
Treba podržat islamđije u Njemačkoj.
Oni su od sada pa nadalje saveznici kršcanske Evrope.
2014-04-11
Ovdje cemo sprovest politiku treče stranke. Ja se mičem u stranu. Podrška islamđijama i trpačini a ovi neka pate i skikću na njih dok se s istima nepobiju.
Ja sa strane samo posmatram taj svijet.
Ja sa strane samo posmatram taj svijet.
2014-04-11
ljevicari su ti koji su nametnuli mainstream socijalni standard prema kojem je izjednacen homo brak sa heteroseksualnim pa tako i usvajanje djece kao posljedica. Ne zato sto nesto vole homice ili manjine i druge rase, (naprotiv) nego zato sto im je to baza pomocu koje hoce da pobjede kapitalizam. Komunisti i fasisti I nacisti su svi ljevicari koji su "izrasli" iz propalog marksizma. Ova lezbijka vjerojatno naslucuje da ljevicari seru, kao i obicno sto rade kad ne spavaju, i da joj je njena guzica u pitanju ako nastavi putem koji ljevica nudi. Time zaga granu na kojoj sjedi ali izmedu 2 zla bira manje a vjerojatno je tu i mnogo drugih faktora ukljuceno.
Uglavnom..nije to lose, a I mnoge lezbe su lezbe iz jednostavnog razloga jer nije naiso pravi a da je hoce
Uglavnom..nije to lose, a I mnoge lezbe su lezbe iz jednostavnog razloga jer nije naiso pravi a da je hoce
2014-04-19
Pinochet wrote:nije nego je to normalno, dapače čak ovi "lijevo-liberalni" mediji , govore da Gay pokret sastavljen od bijelaca sve više glasuje za desnicu.epikur37 wrote:Ovo nešto kao naši pravaši, iščašeni i mimo svijeta.
sve ti se pomiješalo, no glavno da su ti najbolji još pederi desničati...jer su oni pravi individualci liberali :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
To mene nezanima. Mene zanima samo podatak da je vodstvo stranke na celo iste dovelo lgbt koja usvaja djecu i time pokazali kakvo je njihovo mišljenje kao politicka stranka o tome. Ja sam im zatvorio vrata. ZAUVIJEK.prckov wrote: Ova lezbijka vjerojatno naslucuje da ljevicari seru, kao i obicno sto rade kad ne spavaju, i da joj je njena guzica u pitanju ako nastavi putem koji ljevica nudi. Time zaga granu na kojoj sjedi ali izmedu 2 zla bira manje a vjerojatno je tu i mnogo drugih faktora ukljuceno.
2014-04-11
Kurz za nove izbore u Austriji
Piše: Hina
Objavljeno prije 20 minuta
Tekst
Foto: Hina
AUSTRIJSKI ministar vanjskih poslova i član predsjedništva Austrijske narodne stranke (ÖVP) Sebastian Kurz odbacio je u četvrtak u Beču ponudu preuzimanja funkcije potkancelara i nastavka koalicije sa Socijaldemokratskom strankom Austrije (SPÖ) te se izjasnio za prijevremene izbore.
"Mislim da odluku o tomu u kojem smjeru se sada treba kretati naša zemlja trebaju donijeti građani na prijevremenim izborima", rekao je Kurz na izvanrednoj konferenciji za tisak u Beču. On je dodao kako je svjestan da "mnogi to vide drugačije", ali da on smatra kako su raspuštanje vlade i prijevremeni izbori "najbolje rješenje".
On je time odbacio ponudu austrijskog kancelara Christiana Kerna (SPÖ), koji je Kurzu ponudio da zauzme mjesto potkancelara u zajedničkoj, koalicijskoj socijaldemokratsko-narodnjačkoj vladi, nakon što je predsjednik ÖVP-a i potkancelar Reinhold Mitterlehrer u srijedu podnio ostavku na stranačke dužnosti zbog „nedovoljne podrške unutar stranke“, posebice u svezi s trajnim trzavicama unutar koalicijske vlade.
Neodgovorno nastaviti s ovom Vladom
Kurz je rekao kako bi bilo neodgovorno nastaviti s radom vlade u novonastaloj situaciji.
"Nastavak rada u ovakvim okolnostima bi značio i nastavak sukoba među strankama vladine koalicije što bi se pretvorilo u trajnu predizbornu kampanju", rekao je Kurz.
Odluka o tomu hoće li Sebastian Kurz preuzeti vodstvo ÖVP-a bit će donesena na stranačkom sastanku u nedjelju.
Austrijski kancelar Kern se zalagao za nastavak rada koalicijske vlade te je izrazio mišljenje kako "niti jedan problem ne bi bio riješen novim izborima".
Desno-populistička Slobodnjačka stranka Austrije (FPÖ) se još jučer izjasnila za prijevremene izbore.
Prema posljednjim ispitivanjima javnog mnijenja, FPÖ je s 32 posto pojedinačno najjača stranka, iz koje slijede SPÖ s 28 i ÖVP s 22 posto glasova.
Piše: Hina
Objavljeno prije 20 minuta
Tekst
Foto: Hina
AUSTRIJSKI ministar vanjskih poslova i član predsjedništva Austrijske narodne stranke (ÖVP) Sebastian Kurz odbacio je u četvrtak u Beču ponudu preuzimanja funkcije potkancelara i nastavka koalicije sa Socijaldemokratskom strankom Austrije (SPÖ) te se izjasnio za prijevremene izbore.
"Mislim da odluku o tomu u kojem smjeru se sada treba kretati naša zemlja trebaju donijeti građani na prijevremenim izborima", rekao je Kurz na izvanrednoj konferenciji za tisak u Beču. On je dodao kako je svjestan da "mnogi to vide drugačije", ali da on smatra kako su raspuštanje vlade i prijevremeni izbori "najbolje rješenje".
On je time odbacio ponudu austrijskog kancelara Christiana Kerna (SPÖ), koji je Kurzu ponudio da zauzme mjesto potkancelara u zajedničkoj, koalicijskoj socijaldemokratsko-narodnjačkoj vladi, nakon što je predsjednik ÖVP-a i potkancelar Reinhold Mitterlehrer u srijedu podnio ostavku na stranačke dužnosti zbog „nedovoljne podrške unutar stranke“, posebice u svezi s trajnim trzavicama unutar koalicijske vlade.
Neodgovorno nastaviti s ovom Vladom
Kurz je rekao kako bi bilo neodgovorno nastaviti s radom vlade u novonastaloj situaciji.
"Nastavak rada u ovakvim okolnostima bi značio i nastavak sukoba među strankama vladine koalicije što bi se pretvorilo u trajnu predizbornu kampanju", rekao je Kurz.
Odluka o tomu hoće li Sebastian Kurz preuzeti vodstvo ÖVP-a bit će donesena na stranačkom sastanku u nedjelju.
Austrijski kancelar Kern se zalagao za nastavak rada koalicijske vlade te je izrazio mišljenje kako "niti jedan problem ne bi bio riješen novim izborima".
Desno-populistička Slobodnjačka stranka Austrije (FPÖ) se još jučer izjasnila za prijevremene izbore.
Prema posljednjim ispitivanjima javnog mnijenja, FPÖ je s 32 posto pojedinačno najjača stranka, iz koje slijede SPÖ s 28 i ÖVP s 22 posto glasova.
2014-04-11
2014-04-11
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Šefica njemačkih radikalnih populista razmišlja o napuštanju politike
» Šef njemačkih populista šokirao javnost: "Spomenik holokaustu u Berlinu je sramota"
» Milanović: RS je trebala biti vojno uništena, a Dodik i Putin su ljudi koji šire etničku mržnju
» Kako su uspeli? Ova zemlja je "nova Nemačka"
» Zemlja je ravna ploča (nova teorija)
» Šef njemačkih populista šokirao javnost: "Spomenik holokaustu u Berlinu je sramota"
» Milanović: RS je trebala biti vojno uništena, a Dodik i Putin su ljudi koji šire etničku mržnju
» Kako su uspeli? Ova zemlja je "nova Nemačka"
» Zemlja je ravna ploča (nova teorija)
Page 3 of 4