Nova liderica njemačkih populista: "Merkel je luda, zemlja će biti uništena"
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Nova liderica njemačkih populista: "Merkel je luda, zemlja će biti uništena"
ALICE Weidel, nova supredsjednica desno-populističke stranke Alternative za Njemačku (AfD), ima vrlo neobičan životopis za radikalnu desničarku. Weidel je naime otvorena lezbijka u civilnom partnerstvu sa ženom i njihovo dvoje djece.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/nova-liderica-njemackih-populista-merkel-je-luda-zemlja-ce-biti-unistena/969458.aspx
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Nova liderica njemačkih populista: "Merkel je luda, zemlja će biti uništena"
Izgubio sam volju da budem desničar kad sam joj pročitao životopis.
2014-04-11
Re: Nova liderica njemačkih populista: "Merkel je luda, zemlja će biti uništena"
Što je Ray, prejebala te lezbijka? A zamisli da te takva, tetovirana i jezičava, spraši s guzaRayMabus wrote:Izgubio sam volju da budem desničar kad sam joj pročitao životopis.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Vidi se na njoj da diže 120 kila na benchu U nekom drugom životu ova bi bila - razbojnikova nevjesta s našeg forumaRayMabus wrote:
2015-08-09
Nije lezbiljka nego usvajanje djece od LGBT.
By by AfD.
By by AfD.
2014-04-11
Znate li što žele staviti u školski plan za djecu, sve od dobi od četiri godine? Da trebaju otkriti sebe i igrati se sa sobom. Kažem vam, ako ikakav nastavni autoritet nametne ovaj silabus mojoj djeci, ja to neću dozvoliti. Ne želim nikoga da sa svojim rodnim idiotizmom da dolazi blizu mojoj djeci
moderna desnica EU , kod nas musliman zarobljen u 19st. na kojeg svrsavaju hrvati desnicari , jos 20-ak g. pa izadju iz ormara
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Ja se odricem te moderne desnice , šerijat izgleda zdravo naspram toga.
2014-04-11
Lezbijka je i živi u civilnom partnerstvu sa dragom. I imaju dvoje djece Žena se čak protivi i spolnom odgoju u školama prije puberteta, ova je neka švapska klerikalno-lezbo-retrogradna konzervativka Čekaj, pogubil sam seRayMabus wrote:Nije lezbiljka nego usvajanje djece od LGBT.
By by AfD.
2015-08-09
Pa sigurno bi taj naš musliman zarobljen u 19. stoljeću i ova pronašli zajednički jezik u pitanju spolnog odgoja pretpubertetske djecedebotoijusto wrote:Znate li što žele staviti u školski plan za djecu, sve od dobi od četiri godine? Da trebaju otkriti sebe i igrati se sa sobom. Kažem vam, ako ikakav nastavni autoritet nametne ovaj silabus mojoj djeci, ja to neću dozvoliti. Ne želim nikoga da sa svojim rodnim idiotizmom da dolazi blizu mojoj djeci
moderna desnica EU , kod nas musliman zarobljen u 19st. na kojeg svrsavaju hrvati desnicari , jos 20-ak g. pa izadju iz ormara
2015-08-09
Ok, žena je lezba, ali ima mozga. I iskrena je, pravo osvježenje na političkoj sceni, istukla one propale naciste
2015-08-09
njemačka dobila svog mila
melkior wrote:Pa sigurno bi taj naš musliman zarobljen u 19. stoljeću i ova pronašli zajednički jezik u pitanju spolnog odgoja pretpubertetske djecedebotoijusto wrote:Znate li što žele staviti u školski plan za djecu, sve od dobi od četiri godine? Da trebaju otkriti sebe i igrati se sa sobom. Kažem vam, ako ikakav nastavni autoritet nametne ovaj silabus mojoj djeci, ja to neću dozvoliti. Ne želim nikoga da sa svojim rodnim idiotizmom da dolazi blizu mojoj djeci
vjerujem i jos ponesto kad bi hasan imao hrabrosti krenuti putem moderne desnice
s druge strane brunica bi lako nasla zajednicki jezik i ne bi se libio bacit oko na tu scenu
2014-04-12
debotoijusto wrote:Znate li što žele staviti u školski plan za djecu, sve od dobi od četiri godine? Da trebaju otkriti sebe i igrati se sa sobom. Kažem vam, ako ikakav nastavni autoritet nametne ovaj silabus mojoj djeci, ja to neću dozvoliti. Ne želim nikoga da sa svojim rodnim idiotizmom da dolazi blizu mojoj djeci
desnica je tolerantna i širokogrudna, prihvaća druge i drukčije, muslimane, pedere, lezbe
ljevica je pak zadrta i militanta i iskorištava ih što sve više njih kuži
melkior wrote:Pa sigurno bi taj naš musliman zarobljen u 19. stoljeću i ova pronašli zajednički jezik u pitanju spolnog odgoja pretpubertetske djecedebotoijusto wrote:Znate li što žele staviti u školski plan za djecu, sve od dobi od četiri godine? Da trebaju otkriti sebe i igrati se sa sobom. Kažem vam, ako ikakav nastavni autoritet nametne ovaj silabus mojoj djeci, ja to neću dozvoliti. Ne želim nikoga da sa svojim rodnim idiotizmom da dolazi blizu mojoj djeci
lezba protiv rodne ideologije i musliman protiv masovne imigracije
naši ljudi
marcellus wrote:njemačka dobila svoju milu
2015-08-09
Dobra je ova.
Baca na onoga Milu :)
Tako i treba. Najbolje da će Jadronković biti uzdanica Europske desnice
Baca na onoga Milu :)
Tako i treba. Najbolje da će Jadronković biti uzdanica Europske desnice
Guest- Guest
Ljevica samo voli sve što vole i mladi i uzima što joj život pružamarcellus wrote:debotoijusto wrote:Znate li što žele staviti u školski plan za djecu, sve od dobi od četiri godine? Da trebaju otkriti sebe i igrati se sa sobom. Kažem vam, ako ikakav nastavni autoritet nametne ovaj silabus mojoj djeci, ja to neću dozvoliti. Ne želim nikoga da sa svojim rodnim idiotizmom da dolazi blizu mojoj djeci
desnica je tolerantna i širokogrudna, prihvaća druge i drukčije, muslimane, pedere, lezbe
2015-08-09
marcellus wrote:debotoijusto wrote:Znate li što žele staviti u školski plan za djecu, sve od dobi od četiri godine? Da trebaju otkriti sebe i igrati se sa sobom. Kažem vam, ako ikakav nastavni autoritet nametne ovaj silabus mojoj djeci, ja to neću dozvoliti. Ne želim nikoga da sa svojim rodnim idiotizmom da dolazi blizu mojoj djeci
2014-04-12
2014-04-11
RayMabus wrote:Nisam happy.
imas problem sa zenama koje znaju sto zele a nisu ti napete poslusne ?
2014-04-12
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Šefica njemačkih radikalnih populista razmišlja o napuštanju politike
» Šef njemačkih populista šokirao javnost: "Spomenik holokaustu u Berlinu je sramota"
» Milanović: RS je trebala biti vojno uništena, a Dodik i Putin su ljudi koji šire etničku mržnju
» Kako su uspeli? Ova zemlja je "nova Nemačka"
» Zemlja je ravna ploča (nova teorija)
» Šef njemačkih populista šokirao javnost: "Spomenik holokaustu u Berlinu je sramota"
» Milanović: RS je trebala biti vojno uništena, a Dodik i Putin su ljudi koji šire etničku mržnju
» Kako su uspeli? Ova zemlja je "nova Nemačka"
» Zemlja je ravna ploča (nova teorija)
Page 1 of 4