AGROKOR OBJAVIO "Dužni smo 40 milijardi kuna, ali to nije sve"
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: AGROKOR OBJAVIO "Dužni smo 40 milijardi kuna, ali to nije sve"
najgore je što je hajka na marića a ne na idiota od plenkovića koji je sve ovo zakuhao lex agrokorom
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
i na petrova čija je lex agrokor bio ideja
Marić ima faktoring hipoteku, da je HR pravna država, dovoljnu da završi svoju karijeru zauvijek. I to ne samo ministra, nego bi izgubio kredibilitet u svijetu struke.marcellus wrote:asilovski wrote:Marcelijus je ko komunisti koji su u gulagu vjerovali staljinuEva_ wrote:Marić ništa nije znao nit je više tam zaposlen. On je najuspješniji ministar u Vladi. To je Marčelova mantra, a meni izuzetno simpatična.
a ti si postao ko našmrkani matija babić
ne ajmo vratiti lalovca jebote i nabit novih 50 milijardi javnog duga godišnje jer je marić reko da misli da agrokor neće bankrotirat kad je moodys izašao s podatkom od 25 milijardi duga prema bankama
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Sad Petrova nema, pa što koči HDZ da LEX ukinu?marcellus wrote:i na petrova čija je lex agrokor bio ideja
2017-03-21
Eva_ wrote:Sad Petrova nema, pa što koči HDZ da LEX ukinu?marcellus wrote:i na petrova čija je lex agrokor bio ideja
Plenković
i naravno kretenizam, uvalili su se u govna i sad ne znaju kako bi izašli iz govana
koji kurac su mislili da će im banke dat kredite samo zato jer agrokor sad vodi državni povjerenik?
koji kurac su mislili da će im banke dat kredite samo zato jer agrokor sad vodi državni povjerenik?
SDP je glede ekonomije bio 2-3 razine iznad ovih.marcellus wrote:asilovski wrote:Marcelijus je ko komunisti koji su u gulagu vjerovali staljinuEva_ wrote:Marić ništa nije znao nit je više tam zaposlen. On je najuspješniji ministar u Vladi. To je Marčelova mantra, a meni izuzetno simpatična.
a ti si postao ko našmrkani matija babić
ne ajmo vratiti lalovca jebote i nabit novih 50 milijardi javnog duga godišnje jer je marić reko da misli da agrokor neće bankrotirat kad je moodys izašao s podatkom od 25 milijardi duga prema bankama
Grčić je srezao porez na dohodak i porez na turizam. SDP je držao proračun, doduše nije im rastao značajno,
Nisu neke reforme, međutim
uspoređujući sa HDZom - porezi rastu, a državna potrošnja skočila 7milijardi kuna, i najavljuju nacionalizaciju.
Daj mi Zokija, Grčića i Lavovca svaki dan naspram Marića i Plenkija
Guest- Guest
Viš ja mislim pohlepa. Todorić je morao dati šifre CH računa. Kad balon pukne, odoše oni svi van HR.marcellus wrote:i naravno kretenizam, uvalili su se u govna i sad ne znaju kako bi izašli iz govana
2017-03-21
Gmaz je gušter ;P Ne bu se njemu nikaj dogodilo. Šejpšiftnul bu se u šišmiša and fly, fly away :PEva_ wrote:Viš ja mislim pohlepa. Todorić je morao dati šifre CH računa. Kad balon pukne, odoše oni svi van HR.marcellus wrote:i naravno kretenizam, uvalili su se u govna i sad ne znaju kako bi izašli iz govana
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
slidingdoorsoperator wrote:redder4 wrote:Eto ti - kada netkome daš sve za 1 KUNU !
Plus preuzeti dugovi. Što znači da je realna cijena daleko veća od te jedne kune.
Koji " preuzeti dugovi " - priče za malu djecu - sve je bilo izrežirano ;
dugovi jesu trenutačno bili preuzeti - npr. kada je uzimao Belje koje je imalo oko pola milijarde kuna duga - no ubrzo mu vlada na čelu s Sanaderom OTPISUJE više od 300 milijuna dugova .
Slično je prolazio i kod kupovine ostalih poduzeća da ne spominjemo kako nije dao javnu ponudu malim dioničarima i tako sebi "UŠTEDIO " čistu sitnicu od 790 milijuna kuna. Kada se sve zbroji praktično je firme dobivao na poklon .
Sve za 1 KUNU je čisto figurativno - no, u konačnici i nije tako daleko od poklona - što na kraju i stvarno je POKLON države prema MEGAKRIMINALCIMA !
T
Guest- Guest
todo je bio "državna" maza,mezimac koji nešto ako baš i nije dobio badava bar je dobio po mega povlaštenoj cijeni dok su drugima izbijali posljednju kunu iz džepa.I kako to obično biva,eto kakvo je sranje povlašteni mezimac i razmaženo bahato derište napravio.redder4 wrote:slidingdoorsoperator wrote:redder4 wrote:Eto ti - kada netkome daš sve za 1 KUNU !
Plus preuzeti dugovi. Što znači da je realna cijena daleko veća od te jedne kune.
dugovi jesu trenutačno bili preuzeti - npr. kada je uzimao Belje koje je imalo oko pola milijarde kuna duga - no ubrzo mu vlada na čelu s Sanaderom OTPISUJE više od 300 milijuna dugova .
Slično je prolazio i kod kupovine ostalih poduzeća da ne spominjemo kako nije dao javnu ponudu malim dioničarima i tako sebi "UŠTEDIO " čistu sitnicu od 790 milijuna kuna. Kada se sve zbroji praktično je firme dobivao na poklon .
Sve za 1 KUNU je čisto figurativno - no, u konačnici i nije tako daleko od poklona - što na kraju i stvarno je POKLON države prema MEGAKRIMINALCIMA !
T
Sad ga nek hapse,i njega i njegovu upravu i marića da se saznaju putevi novca.Izvlačilo se van iz firme da su im jaja otpala.Ali što sad očekivati?Da će nešto pokretati oni koji su mu to i dozvoljavali?Najbolje je sve zataškati i agrokor proglasiti elementarnom nepogodom velikih razmjera,eto dogodi se,sudbina je to i nije bilo sreće.
vili40-
2015-08-02
redder4 wrote:slidingdoorsoperator wrote:redder4 wrote:Eto ti - kada netkome daš sve za 1 KUNU !
NIsam govorio konkretno o Todoriću i Agrokoru, nego načelno o konceptu kupovanja poduzeća za jednu kunu koji uza sebe veže plaćanja preuzetih dugova. Tako se na kraju pokaže kako je cijena realno puno veća od te famozne jedne kune.
Guest- Guest
vili40 wrote:todo je bio "državna" maza,mezimac koji nešto ako baš i nije dobio badava bar je dobio po mega povlaštenoj cijeni dok su drugima izbijali posljednju kunu iz džepa.I kako to obično biva,eto kakvo je sranje povlašteni mezimac i razmaženo bahato derište napravio.redder4 wrote:slidingdoorsoperator wrote:redder4 wrote:Eto ti - kada netkome daš sve za 1 KUNU !
T
Sad ga nek hapse,i njega i njegovu upravu i marića da se saznaju putevi novca.Izvlačilo se van iz firme da su im jaja otpala.Ali što sad očekivati?Da će nešto pokretati oni koji su mu to i dozvoljavali?Najbolje je sve zataškati i agrokor proglasiti elementarnom nepogodom velikih razmjera,eto dogodi se,sudbina je to i nije bilo sreće.
da sublimiramo cijelu situaciju u dvije riječi: shit happens.
Guest- Guest
UTKU BILA 65oo kuna UNI
Hajde nemoj se sada posipati pepelom - moj post je bio direktno vezan za TODORIĆA - to su svakako shvatili i svi ostali forumaši ( uostalom tema je TODI ) - ti kao to jadan nisi shvatio - no, i ostali TAJ - MUNI u HR su imali slične aranžmane s vladama u HR koji su trenutno bili na vlasti - i stoga je to NACIONALNA IZDAJA HRVATSKIH GOSPODARSTVENIH INTERESA - u konačnici IZDAJE države i zemlje kojoj pripadaju !!
Evo samo da ti prezentiram jedan očigledan primjer zlouporabe položaja i uplitanja politike u gospodarstvo ;
Godinama sam dioničar LRH ( hoteli Liburnija u Opatiji ) - dolaskom na vlast SDP ministar postaje SLAVKO SLINIĆ ( namjerno tako pisano ) - ja osobno sam kupovao dionice LRH po 6500 kuna - grad Opatija od države dobiva 25 + jednu dionicu i po ZAKONU MORA objaviti javnu ponudu za otkup dionica ( za to je imao zakonski rok kojeg nisu ispoštivalai ) od malih dioničara po cijeni koja je u tom trenutku bila približna cijeni po kojoj sam ja kupovao ( prosjek trgovanja dionica na ZG burzi u zadnja 3 mjeseca ) - prolazi 2 godine a Opatija ne POŠTIVA ZAKON - u međuvremenu dolazi svjetska kriza 2008 dionice tonu na dno ( LRH dolazi na 1100 kuna ) - HANFA državna ustanova koja je nadležna za praćenje i kontrolu BURZE i svih događanja na burzi donosi odluku da je grad Opatija dužna ispoštivati zakon i dioničarima isplatiti cijenu dionice po onoj cijeni po kojoj i ona sam a dobila udjel od 25 + 1 dionica - što se događa - raznim smicalicama i podmetanjima - SDP je došao u međuvremenu na vlast i ministar financija je Slavko Slinić ( koji je iz tog okružja i podneblja ) donosi nevjerovatnu odluku koja RETROAKTIVNO poništava odluku HANFE i ne priznaje zakonite odluke NEOVISNOG tijela HANFE - SDP je u međuvremenu kada je došao na vlast HANFU stavio pod INGERENCIJU ministarstva financija - odnosno osobno Slavka Slinića - MORAM LI TI CRTATI ??
Ja sam sve to vrijeme pratio razvoj događanja - mnogi mali dioničari su ( prije dolaska SLINIĆA ) tužili grad Opatiju i na prvostupanjskim sudovima su dobili pravo za ono što su tražili - ja se isto tako priključujem tužbi vjerujući u PRAVDU u HR - no dolaskom SLINIĆA - sve nas je pokopao RETROAKTIVNIM poništenjem odluka neovisnog državnog tijela HANFE koje je SDP stavio pod patronat samog govneta SLINIĆA !
Koje su bile moje mogućnosti ;
Ići redovno na sudska ročišta gdje bih po ročištu plaćao oko 20 000 kuna ( odnosno - prvo svoga odvjetnika oko 3500 kn po ročištu - a ako izgubim sud ostalih 5 odvjetnika Opatije ) - ročišta su se određivala na duge staze - što znači bezbroj ročišta - a ti plaćaj !
Zadnja instanaca ti je sud EU pravde - HALLO - koliko decenija ja moram goniti svoje pravo - na kraju sam sjeo i razmislio - na kraju me pita može koštati više od tepsije ( narodna izreka ) - REŽI i BJEŽI je bilo na kraju s minusom od 30 000 kuna !!
PLJUC za pravdu i pravednost u HR !
Eto dali ti je sada malo jasnije koja političkogospodarstvena močvara je u HR ??
slidingdoorsoperator wrote:redder4 wrote:slidingdoorsoperator wrote:redder4 wrote:Eto ti - kada netkome daš sve za 1 KUNU !
NIsam govorio konkretno o Todoriću i Agrokoru, nego načelno o konceptu kupovanja poduzeća za jednu kunu koji uza sebe veže plaćanja preuzetih dugova. Tako se na kraju pokaže kako je cijena realno puno veća od te famozne jedne kune.
Hajde nemoj se sada posipati pepelom - moj post je bio direktno vezan za TODORIĆA - to su svakako shvatili i svi ostali forumaši ( uostalom tema je TODI ) - ti kao to jadan nisi shvatio - no, i ostali TAJ - MUNI u HR su imali slične aranžmane s vladama u HR koji su trenutno bili na vlasti - i stoga je to NACIONALNA IZDAJA HRVATSKIH GOSPODARSTVENIH INTERESA - u konačnici IZDAJE države i zemlje kojoj pripadaju !!
Evo samo da ti prezentiram jedan očigledan primjer zlouporabe položaja i uplitanja politike u gospodarstvo ;
Godinama sam dioničar LRH ( hoteli Liburnija u Opatiji ) - dolaskom na vlast SDP ministar postaje SLAVKO SLINIĆ ( namjerno tako pisano ) - ja osobno sam kupovao dionice LRH po 6500 kuna - grad Opatija od države dobiva 25 + jednu dionicu i po ZAKONU MORA objaviti javnu ponudu za otkup dionica ( za to je imao zakonski rok kojeg nisu ispoštivalai ) od malih dioničara po cijeni koja je u tom trenutku bila približna cijeni po kojoj sam ja kupovao ( prosjek trgovanja dionica na ZG burzi u zadnja 3 mjeseca ) - prolazi 2 godine a Opatija ne POŠTIVA ZAKON - u međuvremenu dolazi svjetska kriza 2008 dionice tonu na dno ( LRH dolazi na 1100 kuna ) - HANFA državna ustanova koja je nadležna za praćenje i kontrolu BURZE i svih događanja na burzi donosi odluku da je grad Opatija dužna ispoštivati zakon i dioničarima isplatiti cijenu dionice po onoj cijeni po kojoj i ona sam a dobila udjel od 25 + 1 dionica - što se događa - raznim smicalicama i podmetanjima - SDP je došao u međuvremenu na vlast i ministar financija je Slavko Slinić ( koji je iz tog okružja i podneblja ) donosi nevjerovatnu odluku koja RETROAKTIVNO poništava odluku HANFE i ne priznaje zakonite odluke NEOVISNOG tijela HANFE - SDP je u međuvremenu kada je došao na vlast HANFU stavio pod INGERENCIJU ministarstva financija - odnosno osobno Slavka Slinića - MORAM LI TI CRTATI ??
Ja sam sve to vrijeme pratio razvoj događanja - mnogi mali dioničari su ( prije dolaska SLINIĆA ) tužili grad Opatiju i na prvostupanjskim sudovima su dobili pravo za ono što su tražili - ja se isto tako priključujem tužbi vjerujući u PRAVDU u HR - no dolaskom SLINIĆA - sve nas je pokopao RETROAKTIVNIM poništenjem odluka neovisnog državnog tijela HANFE koje je SDP stavio pod patronat samog govneta SLINIĆA !
Koje su bile moje mogućnosti ;
Ići redovno na sudska ročišta gdje bih po ročištu plaćao oko 20 000 kuna ( odnosno - prvo svoga odvjetnika oko 3500 kn po ročištu - a ako izgubim sud ostalih 5 odvjetnika Opatije ) - ročišta su se određivala na duge staze - što znači bezbroj ročišta - a ti plaćaj !
Zadnja instanaca ti je sud EU pravde - HALLO - koliko decenija ja moram goniti svoje pravo - na kraju sam sjeo i razmislio - na kraju me pita može koštati više od tepsije ( narodna izreka ) - REŽI i BJEŽI je bilo na kraju s minusom od 30 000 kuna !!
PLJUC za pravdu i pravednost u HR !
Eto dali ti je sada malo jasnije koja političkogospodarstvena močvara je u HR ??
Guest- Guest
Ti si uvijek bil jako pametan zato i pišeš na portalu koji trpi budalaše poput tebe. Tamo ti je novinarski početak a bogami novinarski kraj.marcellus wrote:ja sam davno iznio brojku od 45 milijardi kuna u više navrata (6,7 milijardi eura) to je naime brojka koju su davno iznijele strane rating agencije
ne znam čemu čuđenje, znalo se da je agrokor dužan 24 milijarde prema financijskim institucijama + 16 milijardi prema dobavljačima, ramljak je sad iznio nešto drukčije brojke ali mislim da su ove moje od prije točnije
Aha, u gubitku su bili svi od reda. Zato su i kupovali tvrtke u pljačci stoljeća, po žurnom postupku dok je većina bila na ratištima i zemlja pod okupacijom, trebalo je na sebe preuzet teret hipoteka i dugova, i zato su svi ti uvaženi vodoinstalateri, vozači autobusa i gologuzi banditi prek noći postajali žitelji dvoraca, tajkuni i krema društva.slidingdoorsoperator wrote:redder4 wrote:slidingdoorsoperator wrote:redder4 wrote:Eto ti - kada netkome daš sve za 1 KUNU !
2017-03-21
Eva_ wrote:Aha, u gubitku su bili svi od reda. Zato su i kupovali tvrtke u pljačci stoljeća, po žurnom postupku dok je većina bila na ratištima i zemlja pod okupacijom, trebalo je na sebe preuzet teret hipoteka i dugova, i zato su svi ti uvaženi vodoinstalateri, vozači autobusa i gologuzi banditi prek noći postajali žitelji dvoraca, tajkuni i krema društva.slidingdoorsoperator wrote:NIsam govorio konkretno o Todoriću i Agrokoru, nego načelno o konceptu kupovanja poduzeća za jednu kunu koji uza sebe veže plaćanja preuzetih dugova. Tako se na kraju pokaže kako je cijena realno puno veća od te famozne jedne kune.
Kupovanje kompanija za jednu novčanu jedinicu uz troškove preuzimanja dugova nije nikakav specifikum Hrvatske. Druga je priča što je kod nas politika pogodovala sebi bliskim igračima. Kad kažem politika, onda mislim sva politika, jer tu iznimki jednostavno nema.
Guest- Guest
+ timinig. Budale nek ginu a mi ćemo se u međuvremenu openezit.
2017-03-21
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ima nade za Agrokor..sportski 'Agrokor' Hajduk konačno u plusu 20 milijuna kuna nakon godina gladi..
» KINEZI otvaraju tvornicu elektronike u USA , investicija teška 10 milijardi $(70 milijardi kuna)
» Charles Michel objavio: Hrvatska bi dobila 7,3 milijardi eura bespovratnih sredstva, a 2,65 milijardi eura kroz zajmove
» Kinezi: Ukrajinci su nam dužni 3,5 milijardi dolara zbog nacionalizacije Motor Sicha
» Komunistička partije Hrvatske ide u stečaj?Dužni 13.700 kuna
» KINEZI otvaraju tvornicu elektronike u USA , investicija teška 10 milijardi $(70 milijardi kuna)
» Charles Michel objavio: Hrvatska bi dobila 7,3 milijardi eura bespovratnih sredstva, a 2,65 milijardi eura kroz zajmove
» Kinezi: Ukrajinci su nam dužni 3,5 milijardi dolara zbog nacionalizacije Motor Sicha
» Komunistička partije Hrvatske ide u stečaj?Dužni 13.700 kuna
Page 4 of 4