Svakog dana u svakom pogledu sve više napredujemo
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Svakog dana u svakom pogledu sve više napredujemo
Pripremaš li sinove za taj čas? Već si ih dala na tečaj ruskoga?Eva_ wrote:Regoč wrote:Kad forum bude ruski!Eva_ wrote:Nek kaže na ruskomslidingdoorsoperator wrote:Eva_ wrote:Nije govno nego se pas posra.
Dobro ti je longi rekao. Ne spamaj temu! A ako ti je to on rekao...
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Nisam neurozan, nego te liepo upozoravam na apsurdnost tvojih upisah: nami prietiš ruskom okupacijom, a kao izvor iz 5. becirka daješ tekst na ruskom.Eva_ wrote:Kaj si neurozan?
Regoč-
2015-08-21
Puca mi kuraz za mafijaša Todorića , treba ga ko Musolinija objesit.
Kakvi Putin i monopol ....da je to stvarno tako Amerikanci bi se ukljucili.
Kakvi Putin i monopol ....da je to stvarno tako Amerikanci bi se ukljucili.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Budala uči na vlastitim greškama a pametan na tuđim.Regoč wrote:Nisam neurozan, nego te liepo upozoravam na apsurdnost tvojih upisah: nami prietiš ruskom okupacijom, a kao izvor iz 5. becirka daješ tekst na ruskom.Eva_ wrote:Kaj si neurozan?
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
I što si naučila na svojih grjeških?Eva_ wrote:Budala uči na vlastitim greškama a pametan na tuđim.Regoč wrote:Nisam neurozan, nego te liepo upozoravam na apsurdnost tvojih upisah: nami prietiš ruskom okupacijom, a kao izvor iz 5. becirka daješ tekst na ruskom.Eva_ wrote:Kaj si neurozan?
Da sam kao i Crveni, predugo žila v Harvatiji, pa se inficirala.Regoč wrote:I što si naučila na svojih grjeških?Eva_ wrote:Budala uči na vlastitim greškama a pametan na tuđim.Regoč wrote:Nisam neurozan, nego te liepo upozoravam na apsurdnost tvojih upisah: nami prietiš ruskom okupacijom, a kao izvor iz 5. becirka daješ tekst na ruskom.Eva_ wrote:Kaj si neurozan?
2017-03-21
glas uhljeba wrote:marcellus wrote:glas uhljeba wrote:Sberbank nudi novi kredit s otpisom 50% starog duga uz uvjet da se otpisano odmah pretvori u vlasnički udio te da preuzmu tvrtku i njeno tržište
to je trebalo napravit odmah
zašto odmah, PIK kredit dolazi na naplatu tek u 9. mjesecu 2018., a tada bi postali vlasnici u slučaju neplaćanja
no Rusima se izgleda žuri preuzeti tvrtku i tržište, jer bi im plan do tad mogao propasti
rusima se ne žuri nigdje, ramljaku se žuri
asilovski wrote:Učinak je isti, osim toga oni su vojno krilo organizacije i oni izlaze samo po naređenju Šekijamarcellus wrote:Stanojko wrote:Ocekujem sator - urgent!
zašto, nema ovo veze s pravima branitelja, niko im ovaj put nije reko da su gori od četnika
kakav kurčev učinak, što se branitelje tiče agrokor jebeni? Prosvjedi su bili jer je siniša glavašević rekao da srbi nemaju ptsp za razliku od hrvata
Marčelo, si gledal paradu iz Moskve?
2017-03-21
Bojan. Siniša već duže vrijeme ne govori niš.marcellus wrote:asilovski wrote:Učinak je isti, osim toga oni su vojno krilo organizacije i oni izlaze samo po naređenju Šekijamarcellus wrote:Stanojko wrote:Ocekujem sator - urgent!
zašto, nema ovo veze s pravima branitelja, niko im ovaj put nije reko da su gori od četnika
kakav kurčev učinak, što se branitelje tiče agrokor jebeni? Prosvjedi su bili jer jesinišaglavašević rekao da srbi nemaju ptsp za razliku od hrvata
2017-03-21
Eva_ wrote:Da sam kao i Crveni, predugo žila v Harvatiji, pa se inficirala.Regoč wrote:I što si naučila na svojih grjeških?Eva_ wrote:Budala uči na vlastitim greškama a pametan na tuđim.Regoč wrote:Nisam neurozan, nego te liepo upozoravam na apsurdnost tvojih upisah: nami prietiš ruskom okupacijom, a kao izvor iz 5. becirka daješ tekst na ruskom.Eva_ wrote:Kaj si neurozan?
Spašavaj sinove, šalji ih u Švedistan da budu rodno osviešteni i osposobljeni za poduzetništvo. A nema ni Rusah!
uglavnom bilo bi dobro da agrokor propadne, da se ne bi perpetuirale ideje kako je dobro kad se država uplete u upravljanje privatnim kompanijama
Ja nemam sinovaH neg jednog sina i on, konješno, izučajet ruskij.Regoč wrote:Eva_ wrote:Da sam kao i Crveni, predugo žila v Harvatiji, pa se inficirala.Regoč wrote:I što si naučila na svojih grjeških?Eva_ wrote:Budala uči na vlastitim greškama a pametan na tuđim.Regoč wrote:
Nisam neurozan, nego te liepo upozoravam na apsurdnost tvojih upisah: nami prietiš ruskom okupacijom, a kao izvor iz 5. becirka daješ tekst na ruskom.Spašavaj sinove, šalji ih u Švedistan da budu rodno osviešteni i osposobljeni za poduzetništvo. A nema ni Rusah!
2017-03-21
Izvrsno! A zašto uči ruski, ako su rusi zlo?Eva_ wrote:Ja nemam sinovaH neg jednog sina i on, konješno, izučajet ruskij.Regoč wrote:Eva_ wrote:Da sam kao i Crveni, predugo žila v Harvatiji, pa se inficirala.Regoč wrote:I što si naučila na svojih grjeških?Eva_ wrote:
Budala uči na vlastitim greškama a pametan na tuđim.Spašavaj sinove, šalji ih u Švedistan da budu rodno osviešteni i osposobljeni za poduzetništvo. A nema ni Rusah!
Država se može iz toga i sad izvuć. Ukinu Lex!marcellus wrote:uglavnom bilo bi dobro da agrokor propadne, da se ne bi perpetuirale ideje kako je dobro kad se država uplete u upravljanje privatnim kompanijama
2017-03-21
Sviđa mu se moja učiteljica.Regoč wrote:Izvrsno! A zašto uči ruski, ako su rusi zlo?Eva_ wrote:Ja nemam sinovaH neg jednog sina i on, konješno, izučajet ruskij.Regoč wrote:Eva_ wrote:Da sam kao i Crveni, predugo žila v Harvatiji, pa se inficirala.Regoč wrote:
I što si naučila na svojih grjeških?Spašavaj sinove, šalji ih u Švedistan da budu rodno osviešteni i osposobljeni za poduzetništvo. A nema ni Rusah!
2017-03-21
Znaš šta mene fascinira ? To šta na ovom usranom internetu nikad nemogu nac jednostavne slike nekog dijela Kaštela ko da nitko nezna slikat pa stavit na internet da se vidi kako neki dio izgleda.Regoč wrote:Ray, bil i vidjel!
Pokušavam nac neku sliku da se vidi parkić oko tog spomenika i šira slika i NEMA ŠANSE.
2014-04-11
marcellus wrote:uglavnom bilo bi dobro da agrokor propadne, da se ne bi perpetuirale ideje kako je dobro kad se država uplete u upravljanje privatnim kompanijama
Pravilno je jedino ako je obrnuto.
crvenkasti-
2014-04-17
Ide mi više na pičkin živac ovo , svaki put kad ocu nac neku sliku nekog dijela Kaštela NEMA ŠANSE da je nađeš na internetu.
KO DA SMO GUBAVI PA NEZNAMO POSLIKAT I STAVIT NA INTERNET.
PA PIZDA VAM MATERINA ONO.
KO DA SMO GUBAVI PA NEZNAMO POSLIKAT I STAVIT NA INTERNET.
PA PIZDA VAM MATERINA ONO.
2014-04-11
Regoč-
2015-08-21
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Svakog dana u svakom pogledu sve vise napredujemo
» Han: Srbija u svakom pogledu specijalni slučaj
» Izgubljeni Ostojić u svakom pogledu,sada upire prst u EU i Njemačku
» Svakog dana prošle godine bez posla je ostajalo oko 76 ljudi
» Ne mogu da ih vodim u Hrvatsku, gde se svakog dana napadaju se Srbi",