Svakog dana u svakom pogledu sve više napredujemo
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Svakog dana u svakom pogledu sve više napredujemo
Eva_ wrote:Braniteljistari partizani su nezasitni paraziti. Jefitiniji bi bili plaćenici iz legije stranaca.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
marcelus je ponovo Hrvat
jeeeee
jeeeee
crvenkasti-
2014-04-17
http://www.index.hr/vijesti/clanak/otkazi-u-konzumu-u-bih-bez-posla-ostalo-400-radnika-a-to-je-tek-pocetak/969378.aspx
PA PA
PA PA
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
,
Last edited by Eva_ on 11/5/2017, 15:58; edited 1 time in total
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
U čem je razlika? I jedni i drugi žele do beskonačnosti naplaćivat svoj kratki angažman. Jeftinija, učinkovitija i u svakom pogledu efikasnija bi bila vojska stranih plaćenka od ovakih domoljuba koji reketare i reketarili su vlastitu državu.marcellus wrote:Eva_ wrote:Braniteljistari partizani su nezasitni paraziti. Jefitiniji bi bili plaćenici iz legije stranaca.
SUBNOR = HVIDRA
Samo kaj se u Jugi ni smelo zucnut protiv partizana tak ni danas u HR ne smeš na branitelje jer si odmah protiv države, izdajica, neprijatelj broj 1. I onda se netko čudi di je HR. U kurcu di i Juga nekad, oni bi i CH uništili.
2017-03-21
Eva_ wrote:Branitelji su nezasitni paraziti. Jefitiniji bi bili plaćenici iz legije stranaca.
većina koje ja poznam su obični šljakeri na minimalcu ili prosjećnoj plaći,znam ih puno a nijednog koji ima (nezasluženu)invalidsku mirovinu,pravi heroji šute ili su mrtvi..
mizantrop-
2017-05-01
tako nešto sam i ja htio reći pa mi se nije dalometalhead wrote:Eva_ wrote:Branitelji su nezasitni paraziti. Jefitiniji bi bili plaćenici iz legije stranaca.
većina koje ja poznam su obični šljakeri na minimalcu ili prosjećnoj plaći,znam ih puno a nijednog koji ima (nezasluženu)invalidsku mirovinu,pravi heroji šute ili su mrtvi..
vili40-
2015-08-02
reci sad, što ima veze..vili40 wrote:tako nešto sam i ja htio reći pa mi se nije dalometalhead wrote:Eva_ wrote:Branitelji su nezasitni paraziti. Jefitiniji bi bili plaćenici iz legije stranaca.
crvenkasti-
2014-04-17
A tko je onda držal šator? Lažnjaci?
2017-03-21
marcellus wrote:Stanojko wrote:Ocekujem sator - urgent!
zašto, nema ovo veze s pravima branitelja, niko im ovaj put nije reko da su gori od četnika
Kao da je sator ikada imao veze s pravima branitelja
Bio je pun rvatina koji su uz hdz bolje prolazili nego sdp
I to je opet dokazano ovom sramnom isplatom nekih kurcevih zaostataka u HVO
Eva_ wrote:U čem je razlika? I jedni i drugi žele do beskonačnosti naplaćivat svoj kratki angažman. Jeftinija, učinkovitija i u svakom pogledu efikasnija bi bila vojska stranih plaćenka od ovakih domoljuba koji reketare i reketarili su vlastitu državu.marcellus wrote:Eva_ wrote:Braniteljistari partizani su nezasitni paraziti. Jefitiniji bi bili plaćenici iz legije stranaca.
SUBNOR = HVIDRA
Samo kaj se u Jugi ni smelo zucnut protiv partizana tak ni danas u HR ne smeš na branitelje jer si odmah protiv države, izdajica, neprijatelj broj 1. I onda se netko čudi di je HR. U kurcu di i Juga nekad, oni bi i CH uništili.
Eva, sjedi 5
Eva_ wrote:Prijavljen je on već, kao i predsjednica, ali kakve koristi kad se niti jedna istraga u ovoj zemlji ne provodi dok to nije u interesu vladajuće garniture. Sad je Saucha u trendu.
Recimo, Karamarko. Proglašen je da je u sukobu interesa jer je njegova žena, dok još nije bila njegova žena, organizirala domjenke za čovjeka koji je radil za strategijskoga partnera hrvatske vlade. No, moral je pasti jer nije jugosloven.
Sad sad ti trkeljaš? Upravo ti je Titoslaviju izjednačila s ustašistanom!!!Sora wrote:Eva_ wrote:U čem je razlika? I jedni i drugi žele do beskonačnosti naplaćivat svoj kratki angažman. Jeftinija, učinkovitija i u svakom pogledu efikasnija bi bila vojska stranih plaćenka od ovakih domoljuba koji reketare i reketarili su vlastitu državu.marcellus wrote:Eva_ wrote:Braniteljistari partizani su nezasitni paraziti. Jefitiniji bi bili plaćenici iz legije stranaca.
SUBNOR = HVIDRA
Eva, sjedi 5
nije da nije..dakle,Jeste..Eva_ wrote:U čem je razlika? I jedni i drugi žele do beskonačnosti naplaćivat svoj kratki angažman. Jeftinija, učinkovitija i u svakom pogledu efikasnija bi bila vojska stranih plaćenka od ovakih domoljuba koji reketare i reketarili su vlastitu državu.marcellus wrote:Eva_ wrote:Braniteljistari partizani su nezasitni paraziti. Jefitiniji bi bili plaćenici iz legije stranaca.
SUBNOR = HVIDRA
Guest- Guest
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Svakog dana u svakom pogledu sve vise napredujemo
» Han: Srbija u svakom pogledu specijalni slučaj
» Izgubljeni Ostojić u svakom pogledu,sada upire prst u EU i Njemačku
» Svakog dana prošle godine bez posla je ostajalo oko 76 ljudi
» Ne mogu da ih vodim u Hrvatsku, gde se svakog dana napadaju se Srbi",
» Han: Srbija u svakom pogledu specijalni slučaj
» Izgubljeni Ostojić u svakom pogledu,sada upire prst u EU i Njemačku
» Svakog dana prošle godine bez posla je ostajalo oko 76 ljudi
» Ne mogu da ih vodim u Hrvatsku, gde se svakog dana napadaju se Srbi",