SKOJ-evci napali Bernard Henry Levy u BGD
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: SKOJ-evci napali Bernard Henry Levy u BGD
znam sve, i znam da je cudan lik, ali agresiju ne mogu podrzat. Bio je i kod nas, nema dobro misljenje, opet ga nitko tukao nije.asilovski wrote:Lik je otvoreno drukao za invaziju Iraka, Libije, Sirije, podržavao je Busha, Blaira, ubijanja, masovnu imigraciju i t d ono najgori talog koj imožeš zamisliti, tako da je dobro prošaomaggie13 wrote:Lako za tortu, to i moze proci za performans, ali 'bijenje' ne moze..
Ono SKOJ je najjace ipak.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
maggie13 wrote:znam sve, i znam da je cudan lik, ali agresiju ne mogu podrzat. Bio je i kod nas, nema dobro misljenje, opet ga nitko tukao nije.asilovski wrote:Lik je otvoreno drukao za invaziju Iraka, Libije, Sirije, podržavao je Busha, Blaira, ubijanja, masovnu imigraciju i t d ono najgori talog koj imožeš zamisliti, tako da je dobro prošaomaggie13 wrote:Lako za tortu, to i moze proci za performans, ali 'bijenje' ne moze..
Alain Finkielkraut i Bernard Henry Lévy od 1991. lobiraju za Hrvatsku i BiH, a protiv Srbije.
Oni su naši.
Zašto bismo ga tukli?
crvenkasti-
2014-04-17
Dobro za tući nije, to sam protiv. Ali da ga se izviždi, baci pita u facu ili pomidor, pljune kraj njega, opsuje...e to da.
kad je netko govno to ga sljeduje
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nema veze što je govno, ako je protiv Srbije.
Progutaš.
Progutaš.
crvenkasti-
2014-04-17
levy je domovinski rat nazvao 'ratom dvaju nacionalizama'.crvenkasti wrote:maggie13 wrote:znam sve, i znam da je cudan lik, ali agresiju ne mogu podrzat. Bio je i kod nas, nema dobro misljenje, opet ga nitko tukao nije.asilovski wrote:Lik je otvoreno drukao za invaziju Iraka, Libije, Sirije, podržavao je Busha, Blaira, ubijanja, masovnu imigraciju i t d ono najgori talog koj imožeš zamisliti, tako da je dobro prošaomaggie13 wrote:Lako za tortu, to i moze proci za performans, ali 'bijenje' ne moze..
Alain Finkielkraut i Bernard Henry Lévy od 1991. lobiraju za Hrvatsku i BiH, a protiv Srbije.
Oni su naši.
Zašto bismo ga tukli?
Etc.
2014-04-12
'ko tuce covjeka od 70 godina.epikur37 wrote:Dobro za tući nije, to sam protiv. Ali da ga se izviždi, baci pita u facu ili pomidor, pljune kraj njega, opsuje...e to da.
2014-04-12
ovo je protiv srbije, zato srbi gutaju.crvenkasti wrote:Nema veze što je govno, ako je protiv Srbije.
Progutaš.
No, ne naslađuj se
.
2014-04-12
Kante Govnić.epikur37 wrote:Dobro za tući nije, to sam protiv. Ali da ga se izviždi, baci pita u facu ili pomidor, pljune kraj njega, opsuje...e to da.
I tražio bombardovanje Srba. Baš nezgodne te male lingvističke finese.maggie13 wrote:levy je domovinski rat nazvao 'ratom dvaju nacionalizama'.crvenkasti wrote:maggie13 wrote:znam sve, i znam da je cudan lik, ali agresiju ne mogu podrzat. Bio je i kod nas, nema dobro misljenje, opet ga nitko tukao nije.asilovski wrote:Lik je otvoreno drukao za invaziju Iraka, Libije, Sirije, podržavao je Busha, Blaira, ubijanja, masovnu imigraciju i t d ono najgori talog koj imožeš zamisliti, tako da je dobro prošaomaggie13 wrote:Lako za tortu, to i moze proci za performans, ali 'bijenje' ne moze..
Oni su naši.
Zašto bismo ga tukli?
Etc.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Sada mene zanima; tko je veći antifašist. Taj Levy ili Srbi
Levy je Francuski Židov, dakle dolazi iz Zhidovskog naroda koji su nosioci baklje "vječne žrtve" time su automatski antifašisti, i on sam kao filozof napada fašizam, kapitalizam, neoliberalni kapitalizam, a veliča socijalizam itd
sa druge strane su Srbi, koji su kako je Nikolić rekao "-predvodnici antifašističke borbe u WW2" pa i 90tih gdje su se borili protiv Hrvatsko-Bošnjačkog-Šiptarskog fašizma
i sada.. tko su veći antifašisti?
tko je u pravu ovdje?
Levy je Francuski Židov, dakle dolazi iz Zhidovskog naroda koji su nosioci baklje "vječne žrtve" time su automatski antifašisti, i on sam kao filozof napada fašizam, kapitalizam, neoliberalni kapitalizam, a veliča socijalizam itd
sa druge strane su Srbi, koji su kako je Nikolić rekao "-predvodnici antifašističke borbe u WW2" pa i 90tih gdje su se borili protiv Hrvatsko-Bošnjačkog-Šiptarskog fašizma
i sada.. tko su veći antifašisti?
tko je u pravu ovdje?
Guest- Guest
pa nije valjda trebao zagreba.dzango wrote:I tražio bombardovanje Srba. Baš nezgodne te male lingvističke finese.maggie13 wrote:levy je domovinski rat nazvao 'ratom dvaju nacionalizama'.crvenkasti wrote:maggie13 wrote:znam sve, i znam da je cudan lik, ali agresiju ne mogu podrzat. Bio je i kod nas, nema dobro misljenje, opet ga nitko tukao nije.asilovski wrote:
Lik je otvoreno drukao za invaziju Iraka, Libije, Sirije, podržavao je Busha, Blaira, ubijanja, masovnu imigraciju i t d ono najgori talog koj imožeš zamisliti, tako da je dobro prošao
Oni su naši.
Zašto bismo ga tukli?
Etc.
2014-04-12
Pitaj dzanija.
2014-04-12
dobro je proso, to je utisak i francuskih medija.
da mu ovo nije prva torta u poslenje vreme.
da cesto dobija torte !
da mu ovo nije prva torta u poslenje vreme.
da cesto dobija torte !
Guest- Guest
POSLE INCIDENTA U BEOGRADUFrancuski mediji: Levija “mackali” desetinu puta
G. Č. | 11. maj 2017. 09:16 | Komentara: 22Elektronske stranice frankofonskih medija prenele su sinoć vest o gađanju filozofa Beranara Anrija Levija tortom u Beogradu
ELEKTRONSKE stranice frankofonskih medija prenele su sinoć vest o gađanju filozofa Beranara Anrija Levija tortom u Beogradu. Veoma čitani regionalni dnevnik "Uest Frans" tako pišeda je Levi ponovo dobio tortu u lice, ovog puta na projekciji njegovog novog filma u Beogradu. Ističese da su to uradili pripadnici SKOJ, zamerajući mu, kako se naglašava, njegove stavove tokom konflikata u bivšojJugoslaviji tokom devedesetih.
- Brojni Srbi nastavljaju da prebacuju BHL-u podršku muslimanima u Bosni tokom konflikta u ovoj bivšojjugoslovenskoj republici u kome je između 1992. i 1995. godine bilo sto hiljada mrtvih - pišeovaj list.
"Uest Frans" navodi da su pripadnici SKOJ Leviju uzvikivali "ubico, idi iz Beograda", kao i da su isticali da je osam godina pre udara NATO tražiobombardovanjeJugoslavije.
Prenosi se da je i Levi jednog od pripadnika SKOJ udario sakoom. Sličnu vest prenela je i "Raša Tudej" na francuskom jeziku, navodeći da su pripadnici SKOJ istakli parolu na kojoj je pisalo da Bernar Anri Levi podr`ava "imperijalističke ubice".
Koliko je Bernar Anri Levi nepopularan filozof i međufrankofonima, pokazuje podatak da je prvi put šlagom bio umackan još daleke 1985. godine. Poslednjiput mu se to, pre Beograda, desilo 2015. u belgijskom gradu Namiru. Oba puta to je uradio Belgijanac Noel Goden koji tako "kažnjava" neomiljeneličnosti, a Levi mu je glavna meta. Između toga, francuski filozof je tortom "počašćen" desetak puta. Samo na pariskom sajmu knjiga 2006. godine to mu se dogodilo dvaput.
[size=9]VESTI IZ RUBRIKE
[/size]
Guest- Guest
maggie13 wrote:pa nije valjda trebao zagreba.dzango wrote:I tražio bombardovanje Srba. Baš nezgodne te male lingvističke finese.maggie13 wrote:levy je domovinski rat nazvao 'ratom dvaju nacionalizama'.crvenkasti wrote:maggie13 wrote:
znam sve, i znam da je cudan lik, ali agresiju ne mogu podrzat. Bio je i kod nas, nema dobro misljenje, opet ga nitko tukao nije.
Oni su naši.
Zašto bismo ga tukli?
Etc.
nema razloga da pitam ni janka ni marka.
tvoj komentar je 100% nedvosmislen,
ne ostavlja ni gram prostora za dilemu.
Guest- Guest
T
Procitaj text logicki pa ti odgovori zasto je trebao traziti bombardiranje zagreba.
nije stvar u dilemi vec u logici.pizzon wrote:maggie13 wrote:pa nije valjda trebao zagreba.dzango wrote:I tražio bombardovanje Srba. Baš nezgodne te male lingvističke finese.maggie13 wrote:levy je domovinski rat nazvao 'ratom dvaju nacionalizama'.crvenkasti wrote:
Oni su naši.
Zašto bismo ga tukli?
Etc.
Procitaj text logicki pa ti odgovori zasto je trebao traziti bombardiranje zagreba.
2014-04-12
maggie13 wrote:Tnije stvar u dilemi vec u logici.pizzon wrote:maggie13 wrote:pa nije valjda trebao zagreba.dzango wrote:I tražio bombardovanje Srba. Baš nezgodne te male lingvističke finese.maggie13 wrote:
levy je domovinski rat nazvao 'ratom dvaju nacionalizama'.
Etc.
jesam, kristalno je jasno !
nema potrebe da se maltimo oko necega sto je jasno.
Guest- Guest
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Hvala ti BHL–Bernard-Henri Lévy
» 100 by Henry Kissinger
» Levy: Srbija opet ima Miloševića
» Bandić vraća 7 sekretara SKOJ-a, Hasanbegović prijeti
» Tomik-Levy pisala kardinalu Puljiću: Ne želite mir u Sarajevu!
» 100 by Henry Kissinger
» Levy: Srbija opet ima Miloševića
» Bandić vraća 7 sekretara SKOJ-a, Hasanbegović prijeti
» Tomik-Levy pisala kardinalu Puljiću: Ne želite mir u Sarajevu!
Page 4 of 6