Hvala ti BHL–Bernard-Henri Lévy
Page 1 of 1
Hvala ti BHL–Bernard-Henri Lévy
Hvala ti BHL što si nas posjetio, bilo je i vrijeme, da smo i mi na ovim prostorima imali svog Putina, predsjednika Tuđmana, koji je od partizana i antifašista preko noći postao nacional-socijalist. Hvala ti također što si nam otkrio da je naš prvi predsjednik, zaslužan za uspostavu samostalne demokratske neovisne Hrvatske države, bio nacional-socijalist što je izazvalo veliko zanimanje povjesničara, politologa, novinara koji će sada godinama moći istraživati takvu ideološku filijaciju.
Izuzetno mi je drago što nitko nije na to reagirao jer s našom šutnjom dokazujemo kako smo visoko civilizirana i što je najvažnije uglađena građanska tolerantna zajednica. Rekao si da je on od partizana i antifašista postao nacionalsocijalist pa ako je to, a sigurno je iz tvojih usta, ozbiljno verificirano i pouzdano, to i potkrjepljuje istinit scenarij ratnih događaja 90-tih, u biti dokazuje da je neonacist Tuđman kriv za velikosprsku agresiju četnika i JNA na Hrvatsku, a s obzirom da je sljedbenik rasne nacional-socijalističke ideologije, on je taj koji je koncipirao za vrijeme kad je još bio na čelu povijesnog instituta ili negdje u hiži u rodnom Velikom Trgovištu, etničko čišćenje Hrvata u Baranji i cjelokupnoj tzv.SAO Krajini.
Mi smo kao narod dosta ograničeni, ili malo retardirani, a Hrvatska ima prisne odnose pa i neke srodnosti s plemenima Papua Gvineja, te nas treba svako toliko civilizirati, prosvjećivati izvana, da ne kažem lupiti po glavi, jer patimo od genetske klaustrofobije pa se svakog stoljeća malo pokoljemo sa susjedima. Zaboravih reći kako se BHL silno trudi ličiti Andre Malrauxu „speechwriteru“ i šaptaču generala De Gaullea, pa ipak zanima kako bi De Gaulle reagirao da mu je Malraux rekao kako je u stvari njegov pokret otpora relikt francuskog kolaboracionizma. Svakako, hvala, i tvoj nastup u najmanju ruku zavrjeđuje najskuplju hotelsku sobu ne u Pariškom Ritzu ( u Hrvatskoj još nismo u stanju izgraditi takav luksuzni hotel) u koji često navraćaš i pišeš svoje govore u ime gladne djece Darfura, ali možda ti se odužimo jednim besplatnim krstarenjem po Jadranu pod zastavnom humanitarne akcije, ne znam koje ali izmisliti ćemo nešto.
http://blog.vecernji.hr/jure-vujic/
Izuzetno mi je drago što nitko nije na to reagirao jer s našom šutnjom dokazujemo kako smo visoko civilizirana i što je najvažnije uglađena građanska tolerantna zajednica. Rekao si da je on od partizana i antifašista postao nacionalsocijalist pa ako je to, a sigurno je iz tvojih usta, ozbiljno verificirano i pouzdano, to i potkrjepljuje istinit scenarij ratnih događaja 90-tih, u biti dokazuje da je neonacist Tuđman kriv za velikosprsku agresiju četnika i JNA na Hrvatsku, a s obzirom da je sljedbenik rasne nacional-socijalističke ideologije, on je taj koji je koncipirao za vrijeme kad je još bio na čelu povijesnog instituta ili negdje u hiži u rodnom Velikom Trgovištu, etničko čišćenje Hrvata u Baranji i cjelokupnoj tzv.SAO Krajini.
Mi smo kao narod dosta ograničeni, ili malo retardirani, a Hrvatska ima prisne odnose pa i neke srodnosti s plemenima Papua Gvineja, te nas treba svako toliko civilizirati, prosvjećivati izvana, da ne kažem lupiti po glavi, jer patimo od genetske klaustrofobije pa se svakog stoljeća malo pokoljemo sa susjedima. Zaboravih reći kako se BHL silno trudi ličiti Andre Malrauxu „speechwriteru“ i šaptaču generala De Gaullea, pa ipak zanima kako bi De Gaulle reagirao da mu je Malraux rekao kako je u stvari njegov pokret otpora relikt francuskog kolaboracionizma. Svakako, hvala, i tvoj nastup u najmanju ruku zavrjeđuje najskuplju hotelsku sobu ne u Pariškom Ritzu ( u Hrvatskoj još nismo u stanju izgraditi takav luksuzni hotel) u koji često navraćaš i pišeš svoje govore u ime gladne djece Darfura, ali možda ti se odužimo jednim besplatnim krstarenjem po Jadranu pod zastavnom humanitarne akcije, ne znam koje ali izmisliti ćemo nešto.
gargamel001- Posts : 20
2014-04-19
Re: Hvala ti BHL–Bernard-Henri Lévy
svakakvu budalu pička rodi, a i kurac napravi .... toliko o levyju.
2014-04-15
bogomdani wrote:Pa što je krivo rekao??
poistovjećivati tuđmana s nacionalsocijalstima/nacistima je idiotizam. to je k'o da se poistovjećuje bena guriona sa hitlerom.
2014-04-15
Iosephvs wrote:svakakvu budalu pička rodi, a i kurac napravi .... toliko
A baš.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Hvala budalama da ne vide razliku između filozofa i metkagargamel001 wrote:Hvala ti BHL što si nas posjetio, bilo je i vrijeme, da smo i mi na ovim prostorima imali svog Putina, predsjednika Tuđmana, koji je od partizana i antifašista preko noći postao nacional-socijalist. Hvala ti također što si nam otkrio da je naš prvi predsjednik, zaslužan za uspostavu samostalne demokratske neovisne Hrvatske države, bio nacional-socijalist što je izazvalo veliko zanimanje povjesničara, politologa, novinara koji će sada godinama moći istraživati takvu ideološku filijaciju.
Ja se osjetim onda ko kraljica Kristina ili majka mudrost :queen:
Da se Hitler sastajao s Titom oko 50 tak puta za vrijeme rata još bi nekad rekla pristojno o FT
Ovako mogu reci svaka čast gradonačelniku Primostena
Koji nije Andro lLevi...nego je ispravno shvatio velikog meštra sviju hulja
Kojem se zbilja u glavi zmesal socijalizam i nacizam
Pa ako traje i dan danas to njemu zahvaliti
Starkelja koji se u svojim 70. Tim preobratio ali ne do kraja
Sora- Posts : 23839
2014-04-29
Čovječe Yehudi ...Yehudi wrote:Iosephvs wrote:svakakvu budalu pička rodi, a i kurac napravi .... toliko
A baš.
A šta radimo ti i ja među ovima ?
Ugodna ti nedjelja
Sora- Posts : 23839
2014-04-29
ajajajaj Yehudi...Sora wrote:Čovječe Yehudi ...Yehudi wrote:Iosephvs wrote:svakakvu budalu pička rodi, a i kurac napravi .... toliko
A baš.
A šta radimo ti i ja među ovima ?
Ugodna ti nedjelja
Sora te drži sličnom sebi...
Trinity-
2014-04-17
Yehudi wrote:E i ?
ma nista, iste ste 2 budale..svaka ptica svome jatu leti.
E...ti Židov ona muslimanka...pa generacijski jaz...čudne spone ljude vežu...Yehudi wrote:E i ?
Trinity-
2014-04-17
Similar topics
» SKOJ-evci napali Bernard Henry Levy u BGD
» Putin:Hvala,SLovenijo! Hvala,prijetelji!
» Levy: Srbija opet ima Miloševića
» Tomik-Levy pisala kardinalu Puljiću: Ne želite mir u Sarajevu!
» HVALA...
» Putin:Hvala,SLovenijo! Hvala,prijetelji!
» Levy: Srbija opet ima Miloševića
» Tomik-Levy pisala kardinalu Puljiću: Ne želite mir u Sarajevu!
» HVALA...
Page 1 of 1