ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pupovac je simpatizer četništva , razotkrio se

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Pupovac je simpatizer četništva , razotkrio se - Page 2 Empty Re: Pupovac je simpatizer četništva , razotkrio se

Post by Guest 10/5/2017, 18:20

RayMabus wrote:
pizzon wrote:to znaci da su saveznici cetnici,
oni  uvazavaju zrtve nacizma.
to smo videli nedavno u hrvatskoj,
bas vezano za jasenovac.
Ti četnici su klali civile i radili etnicka čišcenja , doduše i puno svojih Srba su ubili .....stvar je u tome šta Pupovac glumi antifašistu i onda imenuje samo ustaše a o četnicima ni zuc a prica o nevinim žrtvama ww2.

On il ce u onu recenicu ubacit četnike i to javno pred cijelim narodom il je simpatizer četništva iz nekog razloga ....al je simpatizer očito.

ako i kad prica o nevin zrtvama to ne znaci da medju njima nema hrvata.
u jaseonovcu je bilo i izvesnog broja hrvata koji su prizali otpor ili sl.
ne moze on da osudi cetnike, generalno,  kao ih vec saveznici priznaju.
kada saveznici priznaju ustase, kao pokret otpora, govricemo o njihovim
zlocinima kao izolovanim slucajevima. dotle, nema znaka jednakosti
izmedju cetnika, partizana sa jedne strane, ucensici gradjanskog rata i gerile  i ustasa sa druge.

Guest
Guest

Back to top Go down

Pupovac je simpatizer četništva , razotkrio se - Page 2 Empty Re: Pupovac je simpatizer četništva , razotkrio se

Post by RayMabus 10/5/2017, 18:37

pizzon wrote:
U Hrvatskoj ce to ipak morati javno osuditi ako nemisli biti proglašen za njihovog simpatizera.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 10/5/2017, 18:39

RayMabus wrote:
pizzon wrote:
U Hrvatskoj ce to ipak morati javno osuditi ako nemisli biti proglašen za njihovog simpatizera.

jaa, ne znam, ali, imam  " dojam " da ce pre hrvatska morati da napravi snazniji
odklon od ustastva nego se nesto sl. dogodi, ako se uopste i dogodi.
pre da osudi zlocine srba, taksativno nego generlaizujuci, jer za nesto sl.
ne postoji politicka osnova. ni za cetnike ni za partizane.
sto se mene licno tice, ni cetnike ni partizane ne smetram casnim borcima.
ali, u uslovima gradjnskog rata to je verovatno neminovno. cetnici i partizani
nacinili su velike zlocine i u srpskom narodu, posebno i najvise medju civilima,
ili neduznim pripadncima suprotnih pokreta.

Last edited by pizzon on 10/5/2017, 18:43; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/5/2017, 18:43

Austrijanci zabranili koncert Thompsona, previše im ekstreman

Pupovac je simpatizer četništva , razotkrio se - Page 2 Lastpo10 by RayMabus Today at 17:04
Austrijanci na nogama zbog Bleiburga: 'Zabranite ustaški skup i najveću paradu desnih ekstremista u ovom dijelu Europe!'

http://slobodnadalmacija.hr/novosti/svijet/clanak/id/485113/austrijanci-na-nogama-zbog-bleiburga-zabranite-ustaski-skup-i-najvecu-paradu-desnih-ekstremista-u-ovom-dijelu-europe

Pupovac je simpatizer četništva , razotkrio se - Page 2 2349965085
Pupovac je simpatizer četništva , razotkrio se - Page 2 3-57
RayMabus

2014-04-11

Pupovac je simpatizer četništva , razotkrio se - Page 2 Empty Pupovac je simpatizer četništva , razotkrio se - Page 2 S1dryv11
Pupovac je simpatizer četništva , razotkrio se - Page 2 Keyboard-page-up-function-128cGMjF Pupovac je simpatizer četništva , razotkrio se - Page 2 Keyboard-key-page-down-bottom-1280J1VT

• Pupovac je simpatizer četništva , razotkrio se - Page 2 Icon_post_quote_en

Pupovac je simpatizer četništva , razotkrio se - Page 2 Empty Re: Austrijanci zabranili koncert Thompsona, previše im ekstreman

Pupovac je simpatizer četništva , razotkrio se - Page 2 Lastpo10 by RayMabus Today at 17:05
@RayMabus wrote:

Re: PREMIJER VUČIĆ O STRAHOTAMA U JASENOVCU

Pupovac je simpatizer četništva , razotkrio se - Page 2 Lastpo10 by RayMabus Today at 11:53

Hr je pravno gledano slijedbenica SFRH a dipolmatski , politicki i ideološki od danas 27.04.2017 godine vi ste slijedbenica NDHa.

To ostajete dok zakonom nezabranite da se ulice ili bilo kakvi državni objekti nazivaju po politickim predstavnicima iz NDHa.

Svi vaši diplomatski napori u svijetu i regionu biti ce cisti potop.

Enlarge this image Click to see fullsize
Pupovac je simpatizer četništva , razotkrio se - Page 2 GTY_supreme_court_cases_jef_131003_33x16_1600

Presudila . anđeoska hijerarhija , viši anđeoski sud.

DOVIĐEMA.
Sad vam ide i zabranja ustaškog paradiranju na Blejburgu.

Rekao sam vam : DOVIĐEMA.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/5/2017, 18:44

pizzon wrote:
RayMabus wrote:
pizzon wrote:

jaa, ne znam, ali, imam  " dojam " da ce pre hrvatska morati da napravi snazniji
nacinili su velike zlocine i u srpskom narodu, posebno i najvise medju civilima,
Prebacuješ mi temu na ustaše .....bespotrebno.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 10/5/2017, 18:45

RayMabus wrote:
pizzon wrote:
RayMabus wrote:
pizzon wrote:

ne, vec ti pronalazis cetnike i gde ih nema
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/5/2017, 18:46

Pizzon jesam li ja igdje na ovoj temi o Pupovcu i njegovoj izjavi branio ustaški pokret ?

Ili sam samo rekao da četnike nije spomenio a sve ostalo jest a kao zgraža se nad pobijenim nevinima.

Zašto četnike nije spomenuo ?

Te žrtve nevrijede ili šta ?

Kad uvrsti i četnike u onu izjavu ja povlačim i onu da je on SIMPATIZER ČETNIKA.

ZAVRŠILI SMO RASPRAVU.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/5/2017, 18:48

pizzon wrote:
RayMabus wrote:
pizzon wrote:
RayMabus wrote:
pizzon wrote:

ne, vec ti pronalazis cetnike i gde ih nema
A zašto ih nema ?

Radili su zločine ko i ustaše.

Ima neki razlog da ih Pupovac imenom nespomene a zgraža se nad klanjem nevinih a istodobno ustaše posebno imenuje ?

Jeli ih problem spomenit ?

Ako je onda je pitanje : A ZAŠTO ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/5/2017, 18:53

Pizzon stvar je jednostavna. Prvo ka prvo nalazimo se u Hrvatskoj a ne Srbiji , hebe se mene kako vi četnike doživljavate , znam kako ih mi doživljamo.

Prvo se Pupovac zgrozio nad nevinim poklanim u ww2 , pa je nabrojao sve živo i svašta s naglaskom na ustaše a četnike ni zuc.

Znaci ovi nisu postojali , nisu klali , njihove žrtve nevrijede i nad tim žrtvama se netreba zgražat ....neznam .......izgleda mi ko da iz nekog razloga simpatizira četnike a on ako to nije istina neka me slobodno javno demantuje a do tada je on za mene SIMPATIZER ČETNJIŠTVA.

THE END.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/5/2017, 18:55

Ja cu Pupovca sad razapet po hr virtualnom prostoru.

Slobodan je i da mi policiju pošalje na kuču da ga lažno optužujem.

Ja imam njegovu izjavu i mi idemo na SUD.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/5/2017, 18:57

Ja svoju izjavu povlačim cim on javno optuži i četnički pokret kao zlocinacki.

Isti tren cu je povuc.

A ako je nemisli povuc onda je tocno ono šta ja tvrdim a to je da je PUPOVAC SIMPATIZER ČETNJIŠTVA.

KRAJ RASPRAVE.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/5/2017, 19:04

Pizzon ja sam ti lik koji je spreman i fizicki otic na sud kad zna da je u pravu.

Nemoj mislit da ja argumente nemam i to njegovu izjavu i da neznam šta pišem.

Nisam ja njega optužio da je ČETNIK nego SIMPATIZER ČETNJIŠTVA.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/5/2017, 19:08

A poštoj je to tako jer je a Plenković bi sa simpatizerom četnika kreirao vladu i bez njih je nema znaci četnici su gospodari Hrvatske preko simpatizera istih jer bez njih PADA VLADA.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/5/2017, 19:09

TUŽI ME.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/5/2017, 19:13

RayMabus wrote:"Postoje ciljevi koje želimo postići"

"Nemojte misliti da smo mi ti koji zaboravljamo koje su civilizacijske obaveze prema žrtvama u jasenovačkom logoru, to biste možda neke druge stranke mogli pitati, ali mene i moju stranku sasvim sigurno ne možete pitati", rekao je potpredsjednik SDSS-a.

Na konstataciju da javnost čudi njegova lojalnost prema HDZ-u i čvrsta obrana premijera Plenkovića dok iz HDZ-a stižu takve poruke, a Plenković osniva povjerenstva koja tek trebaju odlučiti što se dogodilo u Jasenovcu, Pupovac je ustvrdio kako "uz sve razlike koje postoje među nama, postoje i neki ciljevi koje želimo postići".

Kao jedan od ciljeva istaknuo je civilizacijski odnos prema žrtvama Drugog svjetskog rata, prije svega prema žrtvama nacizma, fašizma i ustaštva.
Kao drugi cilj izdvojio je uređenje zemlje na vrijednostima koje će zaustaviti "opako desničarenje" koje destabilizira Hrvatsku i može je odvesti u politički kaos, koji je već prošla.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/pupovac-uz-sve-razlike-s-hdzom-postoje-ciljevi-koje-zelimo-postici/969061.aspx
TUŽI ME.

Spominješ nevine žrtve , nabroja si sve koji su klali poimenice a četnike nisi ni spomenuo a trebao si ako si htjeo biti ispravan,

Znaci neki problem je.

Et ja tvrdim da si SIMPATIZER ČETNJIŠTVA.

Ubaci i njih u onu rečenicu i ja ti se ispricavam i povlacim svoju tvrdnju i onda izjavljujem da ipak nisi.

TUŽI ME ....IL ME DEMANTIRAJ.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/5/2017, 19:23

Volio bih da me tuži zato šta ako misli to demantirat onda ocu napismeno i snimljeno na video njegovu izjavu da su četnici radili zločine i klali civile i da su zločinci.

Prvo bi ga se odreklo bar 50% njegovog birackog tijela a onda i matica Srbija.

ON TO ZNA.

TUŽI ME SAD.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/5/2017, 19:44

Kao jedan od ciljeva istaknuo je civilizacijski odnos prema žrtvama Drugog svjetskog rata, prije svega prema žrtvama nacizma, fašizma i ustaštva.

Koliko duboko sam ušao u ovo vec sam pripremljen za sud ....koristim njegove izraze ....ustaŠTVA ....četniŠTVA.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/5/2017, 19:46

TUŽI ME.

Pupovac je simpatizer četništva , razotkrio se - Page 2 P13001415_b_v8_ab

ČEKAM TE.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 10/5/2017, 21:12

Pinochet wrote:
Eva_ wrote:I da je reinkarnirani Draža, HDZ ga treba i bit će u Vladi.
cheers
evo jedna moja
Pupovac je simpatizer četništva , razotkrio se - Page 2 Ustase11
fotošop skillz lvl pro

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/5/2017, 16:13

http://www.index.hr/vijesti/clanak/josipovic-u-beogradu-pricao-o-ustasofiliji-i-cetnikofiliji/969397.aspx

Aj bar pošteno od njega da kad vec te stvari spomene da spomene sve a ne da se jedne istice a druge prešucuje ko da nisu il nepostoje uopce.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/5/2017, 16:32

Čestitke Jospioviću , nikidan san ga izgadija da je udbaško govno jer je spomenija ustaše a ne i četnike ...sad dobija samo komplimente jer je konacno napravio pravu stvar.

Skidam kapu.

Sad da vidimo Pupovca oce li osudit četnjištvo.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics